Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Aki nem hajlamos hízásra, el se hiszi milyen könnyű. Egy hétig nyaraltunk, úgy jött fel három kiló, hogy alig ettem többet mint itthon és mindennap gyalogoltunk, túráztunk is... Mondjuk le is ment három nap alatt kettő belőle, de ehhez rá kellett állnom a mérlegre és elszörnyednem. A fogyókúra is, mint sok más, fejben dől el, ha nem érdekel az alakod, vigaszként tömöd magad, jutalmazod magad a kajával, stb.
Lengyi: Bicikli jó, de alkalmanként egy óra legalább és legalább heti három alkalom. Szobabiciklin könnyebb kivitelezni, közben lehet PH!-zni is....
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Most ezért tolok egy Baluka-rántottát:
2 fej hagyma megdinsztelve oliván, hozzárakva 10 deka csirkemellsonka, megsütve, ehhez hozzáadva két paradicsom és egy paprika, majd ezt éppenhogycsak, amolyan taknyosra összesütve 4 tojással.
Egészségünkre!Ja a kardio edzésemet lecseréltem Johnny, a 40 kilós staffie-sharpei keverékem sétáltatására
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Rabbitf_24
addikt
válasz philoxenia #29858 üzenetére
igazat kell hogy adjak.
-
Radnix
senior tag
válasz Rabbitf_24 #29837 üzenetére
Csak így tovább, jól haladsz!
-
Bibby
addikt
válasz Rabbitf_24 #29837 üzenetére
Hú ez nekem nagyon furcsa, az after képen mintha össze lenne húzva szerkesztővel a derekad. Biztos a fotó szar, csak olyan mintha kb a lábaid egy helyről nőnének ki.
De az tény hogy szép eredmény, és nagyon gyorsan.
Ελευθερια η θανατος
-
safbalesz
csendes tag
válasz Rabbitf_24 #29865 üzenetére
az arcodon látszik nagyon, szép eredmény, hajrá!
más:
[link][link]
ezen cikkek alapján úgy gondoltam, hogy átszervezem a kiegészítő erősítő edzéseimet. eddig egy héten 3-4-szer jártam kondiba, mivel súlyhozós sportágról (box) révén szó nem nagyon mentem bele gépes gyakorlatokba, semmilyen alap gyakorlatot nem végeztem, csak húzódzkodtam, tolódzkodtam, hasaztam... stb.
ezen cikkek plusz az edzőim tanácsára (nálunk az ütőerő a csípő rotációjából és a farizom feszüléséből indul) próbálnám átszervezni ortodox és kissé unortodox gyakorlatokkal az edzéstervemet.
kb. hetente 2-3-szor tudok lejárni, többször nem is kell, mert nekünk inkább technikailag kell "ott lenni" de pár jó funkciójú gyakorlat nem árthat, sőt.
amit az első linkben láthattok edzéstervet követném, tehát 2 napra lenne elosztva has (mindig), guggolás, fekvenyomás, felhúzás, ha tudnék menni hétvégén, akkor betennék valamit ezek közül, akár kettőt is. ezzel nincs gond.igazából a törzsemet szeretném megedzeni (az angol "core" szó talán jobb kifejezés, tehát a test magját, ahonnan az erő származik, a far, az alsó hát, hasizmok, láb... stb.), ugyanis olyan problémám (is) van, amilyet egyrészt említ is a második cikk és illusztrálja is (előreeső medence). szóval a cikkben említett "kezdő" törzserősítő gyakorlatokon kívül ti ismertek bármilyen mást is?
illetve ha ilyen problémám van (minimális, de észrevehető - medence előreesés ) akkor inkább ne erőltessem a guggolást?
fekvenyomás, felhúzás, guggolás - ezekről tudnátok valóban tökéletes végrehajtásokat mutatni, nem akarok abba a hibába esni, hogy rosszul csinálom, és annyi véleményt olvastam már, hogy teljes zavar van.
előre is köszönöm mindenkinek!
-
Sotho
őstag
HC akkor voltam amikor piramisban evezőgépen 120-ig fel aztán vetkőzősorozatba 50-ig le kicsi pihi aztán 10x10 húzódzkodás. 74kilósan.
Btw sikerült megoldani az edzést, találtam egy órát, munka előtt 7-8-ig.
Rabbitf_24
Motivésün válás utánra: gyúrd ki magad és k*rj annyi nővel amennyivel tudsz.[ Szerkesztve ]
-
almafa42
aktív tag
válasz baluka26 #29870 üzenetére
Én fél éve jógázok kb heti 2-3*, most kezdtem a kondit hozzaá (crossfit konkrétan). Nagyon, nagyon meleg szívvel ajánlom a jógát, szellemileg, lelkileg, és fizikailag is felfrissít. Emellett ellensúlyozza azt a kötöttséget, ami a kondi miatt kialakul. Ha van konkrét kérdés, mondd csak.
-
kisbe88
tag
Szokták dicsérni, de igazából nem az én érdemem, szóval csak a vádlim árnyékában élek Hát annyira nem száraz, de nem is lesz a genetikámból kiindulva
"Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Tudjátok, hogy mi a különbség a sima myproteines kreatin(egyébként csak 3990Ft 1 kg) és a creapure nevű myproteines kreatin között? megért +4k-t?[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
szerintetek az aldi Korngold roggenvolkornbrot mennyire tisztán teljeskiőrlésű kenyér?
Csak mert pl. a tescoban lassan a milka csokira is az van írva, hogy teljes kiőrlésű, mert igy egeszsegesebbnek tunik.... sose tudom mit kell nézni, milyen liszt a jó.
ebbe ezek vannak:teljes kiö. rozsdara, teljes kiörl rozsliszt, viz, kovász(teljes kiö rozsdara,víz), 5% napraforgómag, maláta kivonat (árpa), só, cukorrépa szirup, zabpehely, élesztő.
Nekem szimpinek tűnik, a sok tescos teljeskiőrlésű kenyér után, amik mind búzalisztből készülnek, csak tartalmas 1% teljeskiőrlést is és ezért ráírják.
mellesleg fincsi is ez -
baluka26
nagyúr
-
flierqqq
tag
A csirkecici hány napig áll el hűtőben? 3-4?
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
Zomb€€
őstag
Termet váltottam, Fitness Factoryba járok, de hogy ott milyen seggek vannak
Reméljük hamarosan Fucktory lesz...ehe...ehe
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Dani82
senior tag
nem kellett volna este 7kor assaultot inni futas elott hiaba 10km 40fok... nem tudtam aludni es most itt gubbasztok a gildaba es leedzem a hatam
-
kolosanyi
veterán
válasz almafa42 #29871 üzenetére
Azzal nem értek egyet, hogy merevvé tesz a súlyzós edzés. Viszont a jógárol nagyon jókat hallottam. Melyik irányzatot követed? Mennyire érzed, hogy a derék tartóizmait karbantartja? Nekem ez lenne az elsődleges, a sérv miatt gondlokodtam el rajta, hogy elkezdjem-e.
Dani82
Ezek a szarok csak rám nincsenek olyan nagy hatással? Eddig Hot Bloodot, Assaultot meg No-Xplodeot próbáltam, de semmi. Jó, 113 kiló vagyok, lehet többet kéne bevennem, de a normál adagok nem nyűgöztek le. A jó erős fekete, amit főzök, több hatással van rám, igaz abban a kanál is megáll...[ Szerkesztve ]
-
almafa42
aktív tag
válasz kolosanyi #29889 üzenetére
Lehet nincs igazam, de én ismerősökön azt tapasztalom, hogy a konditermes edzések hatására kötöttebbé válnak. Saját tapasztalat több okból sincs ilyen téren
A derék tartóizmokról röviden annyit, hogy pont a derék- és hátfájás volt az egyik ok, ami miatt elkezdtem járni. És ennek a fájdalomnak a hiánya az egyik, ami miatt nem hagytam abba.
Nagyon megerősíti a tertóizmokat végig a gerinc mellett. Ha már kialakult sérved van akkor ha jól tudom vannak gyakorlatok amiket nem végezhetsz, de erről mindig az oktatóval kell beszélned. Én is amikor térdműtét után erősíteni akartam a lábizmaimat (ez volt a másik ok, amiért elkezdtem) több gyakorlatot kihagytam - most is ésszel csinálom ami a térdet terheli.Irányzat: őszintén ennek a spirituális oldala nem érdekel. Általában Hatha jógára megyek, néha gerincjóga vagy Hot jóga. Egyelőre még kisdobos szinten vagyok, de hajlékonyságban és bizonyos pózok kitartásában, egyensúlyban látványos a különbség.
-
kolosanyi
veterán
válasz almafa42 #29893 üzenetére
Szerintem ha teljes mozgástartományban edzel és nem spórolod ki az edzésedből a nyújtást, akkor nem leszel kötöttebb. Én egész hajlékony vagyok, pedig nem most kezdtem a kondizást.
Valószínű, én is elkezdem. Te vagy a sokadik, akitől ezt hallom. Év közben Pesten vagyok, ott úgyis sok lehetőség van.
-
Dani82
senior tag
mar majdnem alszom àm..... mocskos assault
-
safbalesz
csendes tag
sziasztok,
erre tudna valaki választ adni, segíteni?
-
baluka26
nagyúr
Ma van izomláz a cickómban.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
kisbe88
tag
Faterom érdeme, ő hozott össze engem(ha minden igaz) Nekem is meg tesómnak is ilyen a vádlija, pedig nem edzünk rá...max 2-3 havonta, hogy érezze a törődést
"Egy jó harcos nem tökéletes. Nem győz mindig. Nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető. Ez teszi igazán bátorrá."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest