Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam432
tag
válasz flierqqq #34672 üzenetére
100-140mg-tól meghalnál... 100-140mcg -tól már életben maradnál...
Anabolikus hatása semmiképpen sincs, az izomtömegre semleges vagy inkább katabolikus hatása van...
Nagyobb mennyiség bevételekor már elveszti a Béta2 szelektivitását, és a többi adrenerg receptoron is fog hatni, így előtérbe kerülnek a mellékhatásai... szerintem felejtsd el a használatát.[ Szerkesztve ]
„Si vis pacem, para bellum.”
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz flierqqq #34670 üzenetére
az asztmádat építi le leginkább
A Spiropent tabletta hatóanyaga a klenbuterol, ami a hörgőasztma és más, megszüntethető légúti szűkülettel járó állapotokban a hörgő falában található béta-2-receptorokra hat, azok izgatásával fejti ki hörgőtágító hatását. A készítmény hatása a bevételt követően 5-20 percen belül jelentkezik, és 14 óráig fennmarad.
Hörgőasztma és más, megszüntethető légúti szűkülettel járó állapotok (idült obstruktív hörghurut) megelőzésére és hörgőtágító kezelésére szolgál, felnőttek és 6 éves kor feletti gyermekek részére.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
littlelion21
addikt
válasz flierqqq #30816 üzenetére
Metric BMR Formula* (*Harris-Benedict):
Men: BMR = 66+ ( 13.7 x weight in kilos ) + ( 5 x height in cm ) – ( 6.8 x age in years )
-
baluka26
nagyúr
válasz flierqqq #30816 üzenetére
Egy ilyen felszorzásos érték nem fog helyes eredményt adni. Meg nagyon egyedi dolog. Mennyit mozogsz (nem csak edzés, pl. fizikai munka, séta, stb.), szerintem nagyon nehéz megállapítani egy ember kalóriaszükségletét pontosan.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
God Vazzeg
veterán
-
Radnix
senior tag
válasz flierqqq #27615 üzenetére
Carnifoslex helyett koffein
whey pro prof helyett Myprotein Impact Whey protein. egyébként szépen összeraktad.
Szénhidrátot viszont enni kell, ha mást nem legalább edzés utáni shakebe rakj szőlőcukrot, nem kell drága túlhypeolt szarokat venni, mint a vitargo.Persze ha van lóvé rendesen a kajára, ha nincs akkor csak edzés utáni whey+szőlőcukrot hagynám, többi menjen inkább szilárd kajára.
(#27630) zenwalk: Az teli van komplexekkel meg peptidekkel meg mátrixokkal, ezt te nem értheted...
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz flierqqq #26820 üzenetére
Az a helyzet hogy ennyi most is bőven elég lenne neked, ha meg nagyon zsírt akarsz égetni, akkor minden nap aerob. Nem vagy hozzászokva, ilyen edzéstervet én nem csinálnék a 3 éves múltammal.
Nem az a cél hogy sanyargasd a tested.Bőven elég neked heti 3 súlyzós edzés, két felsőtest és egy láb. Nagy izomcsoportokra 3, kicsikre 2 gyakorlat, de az fájjon. Ha neked van kedved másnap edzeni menni, akkor valamit szarul csináltál.
Kajáról meg nem írok semmit, mert az alap hogy mindig betartod.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
spammer
veterán
válasz flierqqq #26816 üzenetére
Tehát:
6 hét diétával leadtál 7 kilót, aztán szartál bele és visszajöttek a kilók, aztán most 2 hete nyomod megint, és 8 hét múlva már jól akarsz kinézni
Hogy aztán megint szarj bele és visszajöjjenek a kilók Beszúrjam ide a bunnis "hagydabbapicsábaazegészet" mémet?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Ijk
nagyúr
válasz flierqqq #26816 üzenetére
Reménykedtem is hogy nem a tervvel előálló típus vagy aki benyomja ide a nagyszerű tervet, már csak elkezdeni kell valamikor, csak előtte még engedélyeztetni kell szakfórumon, ismerősöknél, nagymamánál.
Ha bevált csináld azt. Ha betartasz mindent akkor csak az idő számít ebben a sportban. Pár hónap meg őszintén szólva lófax, habár arányaiban nagyon sokat lehet a semmiből fejlődni ennyi idő alatt.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz flierqqq #26804 üzenetére
És ezt mióta csinálod?
Könyörgöm nehogy azt mond hogy ez terv, mert elsírom magam (a röhögéstől).Radnix: Most minden nap megy 120g zab, 200g fehérje (500g csirke + 2 turmix), fél kiló fagyasztott és kb 30 dkg zöldség. Edzésnapokon 250g rizs betöltésnek.
Ezzel most tartom 97-98 körül a súlyom, kicsit több aerob lesz kilátásban, 95 alá semmiképp nem akarok menni.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz flierqqq #12158 üzenetére
Gondolom már hónapok óta étrenden vagy, és folyamatosan játszol a CH-val hogy zsírégető kell.
Nincs türelmetek, pedig kellene. Így soha nem fogjátok kitapasztalni hogyan reagál a testetek, milyen a számotokra megfelelő kaja. Az a fontos hogy pár hónap edzésmúlttal be kell tolni a zsírégetőt meg a kreatint, mert mindenki ezekről beszél a teremben.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Radnix
senior tag
válasz flierqqq #12155 üzenetére
persze. nem az edzés hatékonyságát növeli (azazhogy azt is, hiszen a koffein hatására kevésbé bágyadt, lusta az ember) hanem a test kalóriafelhasználását minden körülmények között. tehát ha mondjuk egy óra alatt ha lófaxt sem csinálsz elégetsz 1 kalóriát, de ha beveszel egy termogenikus zsírégetőt, akkor elégettsz 1,05 kalóriát a semmittevés közben, csak úgy hogy vagy, ver a szíved lélegzel, stb.
érted már papper? -
Radnix
senior tag
válasz flierqqq #12138 üzenetére
Szia!
Szerintem mögötte, vagy alatta lenne érdemes szedni.
(nem héztem meg mi van benne, de neve alapján termogenikus, úgyhogy valószínűleg van benne egy s más ami miatt délelőtt és a kora délutáni órákban érdemes szedni, hogy este ne legyen gond az alvással. ja és persze ha már megvan a diétás étrend, utánna érdemes szedni, mert különben akár beleszórhatod a wc-be és lehúzhatod)
-
kNG
senior tag
válasz flierqqq #11882 üzenetére
Sok sikert, de azért csak ésszel... ha sikerült összezavarnunk kicsit, akkor bocsi, én személy szerint legvégül azt tanácsolom, hogy fogadd meg azokat a tanácsokat, amelyek szimpatikusak, amelyeket követhetőnek tartasz, és csináld... biztos hogy meglesz az eredménye...
" Bodybuilding is a journey, you have to be your own personal trainer! "
Még egyszer sok sikert!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Eagl3
veterán
válasz flierqqq #11825 üzenetére
Nem tudom miért támogatnak itt egyesek ennyire ebben a tervedben, de úgy rossz az egész ahogy van.
Az edzésterved még szétkokszolt testépítő versenyzőnek is sok lenne, nem hogy egy kezdőnek gyakorlatilag nulla izomzattal. Normális edzésekkel kb. kivitelezhetetlen az amit írsz. A kevesebb néha több, rengeteg edzéstervet és leírást találsz ebben a témában a neten, ennek fuss neki még egyszer.
Az étrended papíron jól néz ki ugyan, de, hogy ezt nem fogod normálisan betartani, abba szinte biztos vagyok. Rohad jól néz ki így leírva, hogy te majd bevágsz 100g túrót reggelire (szerintem a 3. nap után jó ha a felét letuszkolod valahogy) meg bevágsz 100g rizst meg 300g csirkemellet egyszerre... csak pár napig fogsz tudni megenni ebben a formában ekkora mennyiséget. Megoldás az, hogy még két étkezést beviszel, egy tízórait és egy uzsonnát. Így talán meg fogsz birkózni a mennyiséggel. De én azt mondom, hogy nagy eséllyel hamar kudarcot fogsz mondani...
-
jookomak
őstag
válasz flierqqq #11838 üzenetére
Én se terveznék fogyást az elején, tömegnövelő étrend, kicsit kevesebb ch-val, heti 3 súlyzós edzés, 2 aerob/kardió. Két edzés közt oszd fel a mell, hát, váll, kar-t, egy külön nap a lábnak. Alkarra, meg hasra nem áldoznék külön napot, hol ide, hol oda bedobod; kialakul, hogyan érzed.
-
python1
veterán
válasz flierqqq #11838 üzenetére
A kocogás/futás nekem sokat segített mikor fogyóztam.
Én már voltam 107kg izmosaz,aztán meg 75kg soványan,hát mit mondjak,75kg szánalmasan néztem ki.Szerintem mindenképp maradj annál,hogy edzel és meglátod idővel,hogy mi lesz. Úgy is tetszeni fog a változás,csak legyen elég akaraterőd!
-
meroly
veterán
Azért ez így elég kemény.
Én ha normálisan leedzem mellet hétfőn, akkor szerdán örülök ha kabátot fel tudok venni, nemhogy még egyszer arra edzeni, főleg még szombaton is. Ha kipróbálod és rendesen csinálod, rá fogsz jönni hogy sok.Szerintem ha a fogyás a fő cél, akkor csinálj normálisan elosztott súlyzós edzést heti három nap, és a többi napokon mehet az aerob (akár azzal az intervallummal amit írtál, egyébként nagyon jó, olvastam róla; akár a monotonnal), én ez utóbbi szeretem, belövöm a pulzust, végighallgatok két albumot az egy óra alatt és ömlik rólam a víz. Bár nem kimondottan fogyás miatt csinálom, talán kis zsírt égetek vele, de sztem baszott jó az is.
Kaja jónak tűnik, bár most hirtelen nem számoltam ki a fehérje és a CH mennyiséget, de gondolom te már megtetted helyettem. Meg a kalória számolás se mindegy, ahogy kNG írta, nagyon fontos, mondjuk én csak a kalóriát számoltam régen a "fogyókúrámban".
A tojást én sima rántottának olíva olajban szoktam, vagy főve, bár úgy elég tömény vacsorára.
Szerk (#11838) flierqqq: érdekes én is így gondoltam anno, hogy először lefogyok, aztán tömegelek. Most utólag belegondolva baromság volt, mondjuk én nem mozogtam a fogyókúra mellett (direkt írom ezt és nem a diétát). 100kg voltam, tehát dagadtabb mint te, 60-ra fogytam le, most tartok 72-ben tömegeléssel egy év után, ha akarod csináld így, te tudod. Nekem szinte nulla izmom maradt a fogyás végére, onnan nehezebb felhozni magad. Viszont ha edzést és aerobot egyszerre csinálsz akkor az izom marad (sőt szerintem fejlődhet is) és a zsír meg égni fog.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
kNG
senior tag
válasz flierqqq #11831 üzenetére
Ez esetben számolj 86kg-val a fent leírt módon 90kg helyett! Ahogy csökken a testsúlyod, ne felejts el újrakalkulálni! A myfitnesspal tényleg nagyon megegyszerűsíti a dolgod! (tudod logolni a kajáidat, nem kell számolni -fejben-, mert óriási adatbázisa van az oldalnak)!
Omega 3-ból szerintem napi 2-3g-t vigyél be (összesen, étel+kieg. együtt)...
[ Szerkesztve ]
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
kNG
senior tag
Hány kg vagy, hány cm magas, és mi az elérni kívánt súly? Először ezt kéne tudni, a kaja majd ettől függ (mennyiségre)... Fogyókúránál a cél az, hogy negatív kcal mérleged legyen...tehát kevesebb kcalt vigyél be, mint amennyit elégetsz naponta...
A (nagyrészt) bevállt makroarányok szálkásításnál/fogyókúránál a következők! 40/40/20...azaz 40% fehérje, 40% ch, 20% zsír (nagyrészt egészséges forrásból).
Tegyük fel 90 kg vagy, és le akarsz fogyni 80 kg-ra!
1. 90x2,2=198 lbs
2. 198x12=2376 kcal-t kéne fogyasztanod naponta ahhoz, hogy fogyj...
3. Ezeknek a felosztása a következő:237-240g fehérje
237-240g CH
52g zsír1g fehérje 4 kcal, 1 g ch 4kcal, 1 g zsír 9 kcal
Így jön ki az említett kalória.
4. Egyél így minden nap (nem szentírás, ha néha többet/kevesebbet eszel nem para), és eddz mellette, és az eredményeknek jönnie kell!
5. Ha nem sikerül fogyni, akkor kicsit kevesebbet kell enni, illetve ahogy csökken a súlyod újrakalkulálni az egészet...
Részletesebben videó erről az egészről
Illetve ajánlom a myfitnesspal-t használatra...csak hogy valami konstruktívat is írjak már ide!
spammer:már vártam ezt a gif-et
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz flierqqq #10398 üzenetére
Barlangba is költözz be, mert az igazán kemények ott edződnek.
De most komolyan, 21. sz. nem kell vadászni, örülni hogy ha már egyszer kajához jutunk egy nap, vannak táplálék kiegészítők, tanulmányok, leírások, fasza kondigépek. Erre az emberek szándékosan szívatják magukat./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Tipo16V
aktív tag
válasz flierqqq #10398 üzenetére
hat ha mar arrol szol a moka hogy egy foetkezes akkor en azt edzes utanra tennem de kerdes hogy egyszerre be birsz e annyit lapatolni, ha nem akkor en ketfele osztanam ha ez belefer a harcos dietaba
dexar de hulye vagy azert ird meg hogy alairta e
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Jim-X
őstag
válasz flierqqq #10392 üzenetére
Dobd szét 3 részre a csirkét, a zöldség meg egy kicsit kevés szerintem... Minden kaja mellé mehet 200gr Legyen délelőtt 150gr, edzés előtt másfél órával 175gr, edzés után fél órával (a turmix után) 175gr. A CH-t az első két csirke mellé oszd el (gondolom nem ketogént csinálsz... )
Viszlát!
(#10396) Dexar007 : Az öregasszonyok még csípik a banánt
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
spammer
veterán
válasz flierqqq #6191 üzenetére
El kellene olvasni az első hsz -t Ha anyagilag és időben is belefér, akkor nyilván teremben, ha nem, akkor otthon is lehet, de kell venned valami súlyzókészletet... Legvégső esetben fegyencedzés
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
God Vazzeg
veterán
válasz flierqqq #6178 üzenetére
Lássuk csak: diétában kezdheted mondjuk 500g csirkemellel és 300g rizzsel /nap. Árban ez így alakul: csirkemell 600-700ft, rizs nagyon max 100ft. Napi 800Ft mondjuk. Ez a teljes napi csirkerizs adagod. 7 napra 5600Ft, a maradék pénzen vegyél paradicsomot, vegyes zöldséget stb hozzá, a rost tartalom miatt.
Zabpehely (natúr!) 500g 150-200Ft, ez egy hétre elég lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Delta Force (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest