Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz Shingen #111339 üzenetére
Nem a bocik kérlekalásan, hanem a kiscicák.
Néha tejjel iszom, mert úgy sokkal krémesebb, finomabb. Ez számomra a jutalom az edzés alatt elszenvedett sok szarért.
Tudom, hogy lassabb lesz a felszívódása, és van benne genny is, de nekem már csak ez a káros anyag maradt.
Se cigi, se kóla, pia is csak nagy ritkán. Szóval ennyi kell."Jobb lenne ha kevés protein és telenyomnák mindenféle hulladék CH-val?"
Igen. Mert tömegnövelőként van hirdetve, és azok bizony teli vannak CH-val. Nem hulladék CH-val, hanem gyors és lassú felszívódású keverékkel. Nézd meg, hogy hol teljesül ebben a készítményben a 2 gtsk fehérje és 4-6 gtsk CH arány, ami a tömegelés alatt elfogadott! Sehol. Ehelyett dupla annyi benne a protein, mint a CH. Ahogy írtam, nincs ezzel baj, ha valaki tipikusan diéta alatt issza edzés utániként. Tömegeléshez szvsz nem az igazi.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest