Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43957) ígyvanferi válasza joergie (#43955) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ez jól jött volna annak idején, amikor igen szűk volt a keret cipőre. Használhatónak tűnik, jobban futócipő kinézetű, mint a legolcsóbb decathlonosok, és nagyobb kárt nem hiszem, hogy okoz ebben futni, mint a rohadtdrága, agyonépített hokakban vagy asicsokban. Magam részéről kíváncsi lettem rá, vajon milyen lehet egy aliexpressről rendelt 30 dolláros futócipőben futni.
Ha belefér 15-18 ezerért cipőt venni, akkor én maradnék az ismert márkák jól bejáratott modelljeinél, kis szerencsével és türelemmel ennyiért is ki lehet ezeket fogni. De ha most van szükség új cipőre és tényleg nem mindegy az a néhány ezres (arányaiban nem is olyan kicsi a különbség...), akkor érdemes lehet ezzel próbálkozni. Azt mondjuk nem tudom, mi van akkor, ha mégse jó a méret, hogy küldi vissza az ember? Mert ha sehogy, vagy drágább a postaköltség, mint a cipő, akkor mindjárt nem olyan jó a helyzet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.