Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42003) Danika256 válasza tomcica (#42001) üzenetére


Danika256
aktív tag

Sajnos igen, éppen ezen gondolkodtam tegnap este... Még örültem volna pár hét lazázásnak!
De indul újra a daráló, hát nem vagyok túl boldog..

Az alapozás kapcsán felmerül bennem a kérdés, hogyha semmi ingerenciám nincs, mondjuk este meló után ítélet időbe kimenni, akkor megfelel e helyette a laza tekerés is megfelelő pulzuson, mondjuk leginkább kiállva.. ??
Az már lejött idén, hogy helyettesíteni nem lehet a futást, meg megvannak a futáshoz képesti viszonyszámok is, de hát mégiscsak az idei 600km-el eredményben még jobb is lettem , minta tavalyi majd 3000km-el :DD . Igaz most egy aránylag "gyenge" beszűkült alapot tudtam kimaxolni, tavaly meg egy jó alapot messze nem..
Szóval működött, de most nagyon komolyan oda kéne tennem magam a két hónapban és tudom főként alapozó futással, csak kérdés a tekerés ehhez mit tenne hozzá, vagy mit venne el.. Ez most megint egy "új terep" és áprilisban nagyot szeretnék robbantani nyitásnak!
Ahogy beszéltük erőedzés marad heti egy alakalom meghalós spinracing edzés, mondjuk egy két órás csapatás, csak kérdés emellé még beleférne e egy-két futás helyetti laza tekerés ha úgy adódik.. Hát nem tudom..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.