Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41081) parandroid válasza bajnokpityu (#41075) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Polar volt sokáig _a_futóóra_. Dizájnra olyan, amilyen, de akkoriban az nem is számított. Voltak vele gondok, de melyikkel nem. Garmin nagyon elhúzott az utóbbi időben, a többi versenytárs meg lassan eltűnt (tomtom, fitbit), miközben a kommersz gyártók is ráugrottak a fitnesszpiacra (samsung, apple, de akár a másodvonalbeli kínaiak is, mint huawei, vagy amazfit). Polar rengeteg felhasználót bukott emiatt, csak előre menekülhettek, jött az új design, csak a szoftverrel nem lettek kész. Egy éve kint vannak lassan az új óráik, iszonyatosan nyomultak a marketinggel, de egy csomó funkció bevallottan nem működött, hogy majd egy későbbi patchben aktiválják. Na, ez a patch jött most meg. Congrats, Polar, you played yourself. Így kell bedönteni egy nagy nevű céget.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.