Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31649) parandroid válasza margithid (#31648) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nekem ugyanakkora, mint a többi Nike-m. Bár ez női modell, ráadásul (szép királykék). :DDD Talán még két futás kell neki az 1200 km-hez, és ezek után ki merem jelenteni, hogy a legjobb futócipőm ever. Nem kopott félre, nem feslik, kicsit azért a csillapítás már hiányzik belőle, és már nem tart úgy, mint új korában, de még mindig bármikor felveszem. Persze ahány láb, annyi igény. Most kezdtem el lassacskán felváltani a tavaly fekete péntekre rendelt, 55 eurós Pega34-ek egyikével (100+ km már abba is beleszaladt, és azt kell mondjam, az sem rossz).

Ezek után szerintem én nem fogok többet kísérletezni, eddig próba-cseresznye alapon összevettem minden vackot, ami akciós volt, és lassan körvonalazódik, hogy mire van szükségem. A Saucony Zealot Iso-t sajnálom, ott nem tudom, hogy a konkrét darab lehet-e hibás, vagy mi a rossebb van, a bal bokám belső felén, a saroknál egyszerűen eltűnt belőle a posztó, és alóla a szivacs egy kb 2 cm-es kör alakban. Így meg persze minden futásnál garantált már a vérhólyag, szóval kuka az egész alig 150 km után. Pedig nagyon fasza, kényelmes cipő, és amúgy jól is tartott... :(

Az Asicsokat szintén kilövöm, bár ha olcsón látok valamit, akkor lehet, hogy egy kicsit stabilabbat bepróbálok még belőle, mert amúgy jól is néznek ki, meg kényelmesek is, de eddig kettőt sikerült lestrapálnom 400-500 km alatt - talp is tükörsimára kopik, a saroknál is elvásik, és az ujjam is kiböki a szövetet... :F

Salomonok nem rosszak, de elég kemény cipők, én meg ehhez túl sokat futok betonon, ami van, azt elhasználom erdei futásokra a nyáron, de nem valószínű, hogy ilyen irányban nézelődni fogok.

Nagyon neutrális, és naturális Nike-k (Free Run, Lunartempo, és társaik) sajnos az én lábamra nem jók, félretiportam őket az első 2-3 futás alatt, ehhez a típushoz még majd dolgoznom kell a lábtartáson, meg a futótechnikán, pár év múlva majd visszatérünk a kérdésre.

Szóval ha akciós Pegát látok olcsón, akkor betárazok, nincs több kísérletezés.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.