Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31851) bencze válasza Melorin (#31850) üzenetére


bencze
senior tag

Ugyancsak papír infó tapasztalatról talán más tud, esetleg youtube reviewk, viszont a fenix 3 az connect iq 1.3 és a fr735 az meg 2.0 szóval az újabb menőbb appok is rámennek (szoftver platform újabb, ezt értettem többek közt azon, hogy modernebb). Ez lehet, hogy nem hangzik fontosnak de nem biztos, hogy teljesen felesleges, én használok egy néhány appot.

Megvolt a heti 2 edzésem, volt egy 4 x 2km cruise interval és egy 6 x 1km interval, hát mit mondjak, jó volt, ezek a km-ek kicsit feszesek nekem nem mondom, hogy nem vártam a végét de egy hajszállal jobb a még gyorsabb 200 vagy 400m-eknél. Nagy gond nem volt vele bírtam szóval gondolom a többi csak nyafogás és nem számít.

Ha valakit érdekel.
Egyik

Másik

p.s. nem tudom mennyire zavaró ha képet rakok be, 130/150 kb de lehet széteshet mobilon vagy ki min nézi szóljatok ha szar... asszem az analízis rész nem látszik mindenki számára a sima linken meg különben is gondoltam ha valaki esetleg kíváncsi 1-2 grafikon erejéig így egyszerűbb. Szólhattok ha valamit rosszul csinálok vagy valami.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#31852) tomcica válasza bencze (#31851) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Tokeletes,ezzel fogod hozzaszoktatni magad ezekhez a tempokhoz :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#31853) Vertigo18 válasza bencze (#31851) üzenetére


Vertigo18
addikt

Baszki, de jól néz ki! :C

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#31854) norby_42


norby_42
aktív tag

Eldöntöttem, egy Pegasus lesz a következő cipőm. Nem tudtok valahol jó áron? Eddig 25 a legolcsóbb

Eat pasta, run fasta

(#31855) bencze


bencze
senior tag

Valaki figyelt Berlin félmaratont? Az az első 5 team Kenya mi a fene, mint a 6x bukott Ronáldó az iskola homokozójában az osztálytársaival... no offense biztos megérdemlik ha ott vannak de kicsit lehangoló nekünk nem afrikaiaknak :)
Csere Gáspár az első oldalon, az viszont ilyen társaságban az durva, a nevekből ítélve nem sok fehér ember végzett előtte!

Na kimegyek a 20km-em levánszorogni, könnyű nap van...

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#31856) parandroid válasza bencze (#31855) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Az élmezőnyt nem figyeltem, de sok ismerős futott, középmezőny, vagy annál lejjebb. Nem tudom, mi volt, de senki nem tudott pb-t, gondolom a hirtelen jött 20+ fok betett mindenkinek (hét közepén reggelente még minuszok is voltak). Ami érdekes, hogy az egyik sporttárs az 1:26-os idejével 581. lett a férfiak között, és 631. összesítettben. Matematikailag tehát közel 12x annyi férfi volt előtte, mint nő. Nyilván teljesen más a két nem fizikuma, de ez akkor is meglepett. Főleg, hogy statisztikailag az utóbbi időben fordult az ivararány, és általában kicsivel több nő indul egy-egy versenyen, mint férfi. És ha már nők: Gézánk (Gesa Felicitas Krause - amúgy inkább középtáv-, még inkább gátfutó) első német nőként ötödik lett 1:12-vel, fél perccel a tavalyi frankfurti maraton nagy visszatérője, és a németek egyik legnépszerűbb, második generációs női hosszútávfutó ikonja, Katharina Heinig előtt. Szóval ez most annyira nem volt erős verseny, a meleg mellett az erős szél sem segített a top-időkhöz.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#31857) Melorin válasza bencze (#31848) üzenetére


Melorin
addikt

735XT lett, a Fenix 3 túl bumszli. Meg egy Stryd :D

(#31858) bencze válasza Melorin (#31857) üzenetére


bencze
senior tag

No, gratula, használd egészséggel. A Strydhez elvileg jár egy ingyenes e-könyv is, amikor én vettem választani lehetett, a "The secret of running"-t választottam mert az volt a nagyobb / drágább. :) még nem álltam át teljesítmény alapú edzésre (inkább dombozásnál számít), de ha már adják érdemes leszedni.
Én egyelőre csak a pace-re meg távolságra használom, mert pontosabb a gps-nél (meg ez ugye föld alatt is megy, meg futópadon stb). Az órán állítsd a pace-t és távot mindig a Strydre (talán footpod szenzor alatt, "Always" a default "Indoors" helyett ha hasonlít a menü az enyémhez), az automata kalibrálást kapcsold ki, egyszer mérd le és kézi kalibrálással állítsd be (nekem valami 100,5%-ra van állítva, de lehet kis eltérés köztük). A mai margitszigeti futásom szerint 5,39km-t mért egy körre (első kört nem fix ott mértem a de a következő 3db 5.39 volt zsinórban) ami azt jelenti, hogy 1%-on belüli becslés ami azért egész jó (a szigetkör hivatalosan 5,35km). Pályán ki lehetne pontosabban mérni de azt sose csináltam meg.
A Stryd Power nevű connect iq appot kell feltedd, ha a power mezőt ki akarod rakni a képernyőre. Ant-en párosítsd ne bluetooth-on ha tudod, állítólag jobb valamiért.
Race Screen appot javaslom még, kicsit sűrű szokni kell de versenyre nagy királyság ha időre mennél.

Nem tudom kinézetre a 735 mennyire hasonlít a 9-es szériához, én alapból 3 mezős képernyőket használok mert olvashatóbb a 4 mezőnél, mondjuk Distance, Pace, HR, második oldalon lap distance, lap pace és lap hr, harmadiknak distance, power, pace, negyedik a race screen app... kb így, ezek közt tudok fel meg le lapozni bal közép meg alsó gombokkal.

--- más ---

Én ma egy 21km-t csináltam 5:15 pace-re tervezve. Állítólag 5:18-ra sikerült, az óra szerint lassúbbra tippeltem, azért nem erőltettem. Nem ment jól. A pulzusmérő pánt 3x is meghülyült, elment ilyen 2-3 akár 10 percre is felfelé, nem győztem mozgatni, pedig rég be voltam izzadva. Hát lehet ennyi volt neki. Nem volt fontos nem pulzus alapon edzek csak azért szeretem tudni hogy állok, azért ad valamennyi visszajelzést.
Hát szóval valamitől szar volt futni, untam is, a sziget meg tele volt babakocsisokkal, kezdődik a szezon másfelé kell menni futni.
Mivel biciklivel voltam és bánatomban hazafele kerültem a Tesco fele vettem egy ilyen dreher24 iso sört amit helyben lenyomtam mert ki voltam száradva, majd hazavittem egy doboz fagyit amit betoltam a rizses vindaloo után. Talán a kalóriadeficit tett be mostanra, de nem bánom, már legalább 2 hete nem ettem ilyen szemetet, a reggelre úgyis újabb 3 havi negatív rekordot mondott a mérleg. :D
Majd holnapra főzök valami jó egészségeset 2 kiló zöldségből.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#31859) Melorin válasza bencze (#31858) üzenetére


Melorin
addikt

Köszi a segítséget, én is főleg pace és táv pontosabb mérésére veszem a stryd-ot, meg amúgy is szeretem a kütyüket :D
Még egy kijelzővédőt kell vennem mielőtt megérkezik az óra külföldről. Vajon a tempered glass vagy a film a jobb választás egy ilyen órára? A VAHR-en film volt, egész jól bírta de azért gyűltek a karcok a hónapok után.

(#31860) tomcica válasza bencze (#31858) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Mas "csaladokban" is elofordul az ilyesmi,vannak gyengebb napok (sot egesz hetek is,ha durva edzesperiodust tol az ember).Turelem kell es latni a celt,nem szabad ketsegbeesni a pillanatnyi melyrepulestol.
Mult heten nekem is a 3x resztavozos edzesbol a harmadik nagyon szarul ment,szeles is volt az ido,a melo is osszeszaladt,kozben a furdoszobat renovalja a mester,oda is kell egy kis figyelem...a vege az lett h nyogvenyelosen ment az eles edzes.Van ilyen,megcsinaltam becsuletesen,olyan "jo iparos" modon,semmi kulonos.Vasarnap a hosszu vegen jott a booggie magatol,bele is toltam a piros zonaba.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#31861) bencze válasza Melorin (#31859) üzenetére


bencze
senior tag

Nem igazán tudom, az enyémen zafírüveg van, nem foglalkoztam a témával. Valami olyan helyen érdemes rákérdezni, ahol felhasználói visszajelzések vannak nem reklám. Én egy Run4IQ facebook csoportban szoktam infókat olvasni a fenix 5 szériával kapcsolatban de nem tudom, hogy van-e 735-ös csoport vagy hol lehet kérdezni. Mindenesetre gyakorlatilag 0 reklám csak userek kérdeznek, beszélgetnek.

(#31860) tomcica
Kösz, alapvetően nem vagyok elkeseredve volt már ilyen, csak fura, hogy egy 21km könnyű szarul tud esni. Ilyenkor jön az, hogy mi a fenét keresek vasárnap félmaratonon ha levánszorogni is alig fog menni, de tapasztalatból tudom, hogy 1 hét alatt ég és föld különbség is lehet. Én úgy sejtem nálam rengeteget jelent a mentális rákészülés, ha kicsit is lelkes vagyok és várom akkor felkészült leszek fejben, előtte 2-3 napig jobban figyelek kaja mennyiségre és minőségre stb. Onnantól még a meleg tud betenni, tegnap 22 fokban futottam ami nem tűnik soknak de gyakorlatilag az elejétől izzadtam szóval teljesen új a szitu. A héten minél korábban kellene fussak, pár napig érezzek meleget lehet az is segítene :)
Nekem egyébként valahogy mindig úgy van, hogy megvan a napi feladat de ha valaki megkérdezné, hogy akkor még egy ennyit? még egy könnyű nap is azt mondanám, hogy kösz nem, annyi energia nincs. Szóval valahogy annyira vagyok hitelesítve amennyit előre eldöntöttem. Fura dolog.

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#31862) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Gyerekek!!!!!!!!!!!

Egy hét szabiii!!! :C

Irány a beton és az erdő! :DD

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#31863) Corpuscle válasza Vertigo18 (#31862) üzenetére


Corpuscle
őstag

Jó futást, hajrá, hajrá! :)

Vége a választásnak, a migráncsok se jönnek? Mindenki megy pihizni? :D

[ Szerkesztve ]

(#31864) tomcica válasza Vertigo18 (#31862) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Azert neha,ha hianyzik a marsirozas vegyel fel valami terepszinut es ugyelj egy-egy 12oras muszakot,mindig csak az az edzes :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#31865) Vertigo18 válasza tomcica (#31864) üzenetére


Vertigo18
addikt

Bekaphatod, nincs terepszínűm! :D

Kékem van! :C

De vasárnapra remélem vörösek lesznek az összes lábujjam eleje!

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#31866) tomcica válasza Vertigo18 (#31865) üzenetére


tomcica
Topikgazda

aaa,mar ertem (mondjuk nalunk csak a nyugdijas tuzoltok hordanak olyat :P ).
Csapasd csak,jo is az!
Azert jo latni,h van meg olyan ber,aki a szabadsagat mini edzitabornak hasznalja.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#31867) Vertigo18 válasza Corpuscle (#31863) üzenetére


Vertigo18
addikt

Tavaly októberben voltam utoljára szabin és 41 napom van... Szerinted? :)

Már úgy zavartak el! Most meg majd zavarni sem kell, rohanok magamtól!

Aprópó, a hét éves fiammal futottunk együtt egy kilit, a másodikban ment 5 fartlek, aztán még 3 kili, majd egy domb... Végül 7 km. felett álltunk meg, hát tök büszke voltam! :B

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#31868) bencze válasza Vertigo18 (#31862) üzenetére


bencze
senior tag

azért pihend ki magad ;)

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#31869) Vertigo18 válasza bencze (#31868) üzenetére


Vertigo18
addikt

Majd ha már dolgozom! :D :DD

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#31870) bencze válasza Vertigo18 (#31869) üzenetére


bencze
senior tag

Hát gondolom, szundítotok a kerítés tövében, a kutya meg a nyakörvén hordja az órád, hogy gyűljön a kilométer. ;)

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#31871) tomcica válasza bencze (#31870) üzenetére


tomcica
Topikgazda

A trofeaszobajat meg telepakolja ket futasbol (1K-tol a maratonig) ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#31872) Peterhappy válasza tomcica (#31871) üzenetére


Peterhappy
őstag

:C

No, két hét (kényszer)pihenő után múlt hétfőn kimentem egy tempósabbat futni. Többször is éreztem a térdem, de azért becsülettel bírta hazáig, a lépcsőn azonban már nem akaródzott neki felfelé menni. A hétfő éjszakámat senkinek sem kívánom, a kedd is borzasztóan sz.r volt.

Ma reggel a reumatológián kezdtem, ahol megnyugtattak, miszerint a porckorongok kopnak és amúgy az egyik csigolyám sem százas (négy éve volt egy igen csúnya, bár jó eséllyel elég látványos bringás repülésem, szóval nem túl meglepő). Gyógytorna, további pihenő.

Viszont még hétvégén jobban utánaolvastam a térdes szívásoknak és inkább gyanítom, hogy beálltam az ITB-sek közé. Sokkal inkább emlékeztetnek a mozdulatok, a tünetek és a szemem előtt megjelenő csillagok rá. Úgyhogy ha tudok, eljárok a gyógytornára is, mellette viszont a reggeli párperces torna mellé odateszek pár erre irányuló gyakorlatot is (hála a TeCsőnek).

Aztán meglátjuk a hogyantovábbot. Van egy teóriám, mi vezetett ide, unalmas perceimben majd bepötyögöm, tanulságos és hátha másnak jól jöhet.
Az viszont biztos, hogy sokkal több figyelmet kell szentelnem a futótechnikámra, mert önmagában az kevés, hogy immáron a bemelegítésre és a nyújtásra odafigyelek...

Még egy-két nap pihegés és meglátjuk, mit bír a futómű.

[ Szerkesztve ]

(#31873) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Hát ez valami borzalmas volt... Pár dolgot levontam következtetésként...

- Két és fél hét futás kihagyás után nem ugrunk neki, mint hülye gyerek a lego várnak...
- Többet alszunk, mint 4 óra, főleg, ha hajnali 4kor érünk haza...
- Nem pörgünk egész délelőtt, ha délután nagyobb futást tervezünk...
- Nem zabálunk be fél egykor, ha fél kettőkor futunk...
- Víz ilyen időben már vihető...

Nah, akkor ezeket kellene valahogy betartani.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#31874) ígyvanferi válasza Vertigo18 (#31873) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Durván nyomod, mert az első négy pontból bármelyik már önmagában is elég szokott lenni, hogy ne sikerüljön túl jól az edzés. :) Talán még a 3. nem vészes, bár definiálni kéne az egész délelőttös pörgést.

(#31875) Vertigo18 válasza ígyvanferi (#31874) üzenetére


Vertigo18
addikt

Három gyermekem van... Ebből kettő az enyém volt délelőttre, ráadásul fát hasogattam... :)

[ Szerkesztve ]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#31876) kuntics


kuntics
aktív tag

Sziasztok!

3 év teljes kihagyás után ma ismét elmentem futni. Már,ha ezt lehet annak nevezni :)

A pulzusom elég magas volt végig,ez mennyire probléma elsőre?Már bemelegítés közben is eléggé felment kb 120 környékére. Érdemes tovább kb így futnom,vagy valamit változtassak a felálláson?Heti hány alkalom lenne jó egy teljesen kezdőnek?

és maga a futás

(#31877) borix válasza kuntics (#31876) üzenetére


borix
őstag

Három évig jól el voltál futás nélkül most mi ez a nagy hirtelen fellángolás?Nem lenne jobb leülni egy székre és megvárni míg elmúllik??? ;]
Nem válasz esetére 180-életkor-10 ez alatt a pulzus érték alatt próbálj maradni ami alapozásnak felel majd meg.

(#31878) kuntics válasza borix (#31877) üzenetére


kuntics
aktív tag

Mondjuk nagyon jó idő volt errefelé,lehet túlságosan is megsütött a nap :) Viccet félretéve, új munkahely,új város,0 sport,kezdődő sörhas. Szerintem elég indok,hogy elkezdjek megint valamit mozogni.

Ezzel a számítással elég rossz az eredmény,140 környékén kellene lennem :(

(#31879) borix válasza kuntics (#31878) üzenetére


borix
őstag

Akkor 140 a max és a cél az alatt maradni pl 125-140 séta/belekocogások mellette kerékpározás is mehet.

[ Szerkesztve ]

(#31880) Vertigo18 válasza kuntics (#31878) üzenetére


Vertigo18
addikt

És mi a probléma vele? 140-es alapozó pulzus mellett futkorászol egy évet, aztán jöhet az építkezés az alapra... ;]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#31881) tomcica válasza kuntics (#31876) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Heti 3x kimesz szi szerint totyogni 120-140pulzus.Max 1-1 ora alkalmankent,megtett kilometer nem szamit.Ket het uran elkezded az egyik edzest kitolni 1.5orara,a tobbi marad.Egy honap utan beiktatsz egy negyedik napot,a hosszu marad,az egyik 1orasban pedig teszel 10-20perc 150-160as mini konnyu tempot.
Ez igy meget 2honapig.Utana ha ez emesztheto johet egy otodik edzes,utana meg ugyis irsz h epp mi van.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#31882) Vertigo18 válasza tomcica (#31881) üzenetére


Vertigo18
addikt

Nah mi van, utánpótlást készítesz magad helyett?

Kis ufót nevelnél? :D

:C

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#31883) tomcica válasza Vertigo18 (#31882) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Egy egesz csapatravalot,aztan megyek veluk UB valtora kopkodos tempot futni :) gyihhaj

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#31884) bandus


bandus
veterán

múltkor volt egy toretikus kérdésem, hogy vajon szép lassan, nyugis tempóban végig tudnék-e menni a vérkörön. nos a válaszom egyértelműen nem, mivel most hétvégén 65 km-ig jutottam. gyalogolva :D a különböző fájdalmak új dimenzióját ismertem meg, és 12 km-rel a vége előtt már nem bírtam menni sem gyakorlatilag, így evakuáltak :D de azzal nyugtatom magam, hogy egyébként az eddig megtett leghosszabb távom 27 km volt, ahhoz képest nem rossz :B

[ Szerkesztve ]

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#31885) Vertigo18 válasza bandus (#31884) üzenetére


Vertigo18
addikt

Gratula!!!!!!!!!! :C

Ez is szép teljesítmény, szerintem a topiklakók 80%-a fölé mentél!!! :R :R

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#31886) kuntics


kuntics
aktív tag

MOst nézem,hogy a polaros link eddig nem volt jó? itt van újra

Talán itt jobban látszik,mi a bajom a 140 alatti pulzussal. SZinte egyből elérem azt a szintet,utána meg nehezen áll vissza. De legközelebb jobban próbálok a 3. zónában maradni.

(#31883) tomcica
Nekem már ez is köpködős tempó,mehetek? :)

(#31887) bencze válasza kuntics (#31886) üzenetére


bencze
senior tag

Amikor elkezdtem minden második nap mentem ki futni, olyan 2-3-4 hét alatt már érdemi változást láttam, aztán ahogy teltek hónapok sőt évek egyre lennebb ment az alap pulzuzom (és úgy értem nem csak mert vénültem, hanem elsőre nehéz volt 150 alatt tartani, majd 140, majd 130, majd 120 a lassú kocogásra, most 6 perces tempónál 120 alatt vagyok hűvös időben).

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#31888) tomcica válasza kuntics (#31886) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Setalj bele egy 100-200metert,h visszaalljon a pulzus,nincs azzal igy az elejen semmi baj.Turelmesen,kocogosan.

Nalam ma UB elezo volt,vegyes felvagott, delelott 1ora laza regeneralo,h a tegnapit "kimossam" magambol,delutan 16km -> 1km melegites,majd 7km 4:30-4:00 fokozo,utana indult a melo 2000m - 1500m - 1000m - 400m (piheno 500m kocogas mindenhol)
6:24 - 4:47 - 2:58 - 66 (az utolso ketto betonon,a tobbi dongolt foldesut)
+ 1.5 km laza kifutas hazaig

megittam egy liter BCAA-t,ettem,utana ettem egy tomb nugatot,most azon gondolkodom h tusolas utan mit kellene enni,egy cseppet berobbant az anyagcsere :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#31889) Vertigo18 válasza tomcica (#31888) üzenetére


Vertigo18
addikt

Ha nem tudnám, mennyire ufo vagy, azt mondanám, "körömpörkűtt"!!! :C

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#31890) norby_42 válasza tomcica (#31888) üzenetére


norby_42
aktív tag

Először megijedtem, furcsa volt a hozzászólásodban a 6:24, de már értem 😲

[ Szerkesztve ]

Eat pasta, run fasta

(#31891) Vertigo18 válasza norby_42 (#31890) üzenetére


Vertigo18
addikt

Én is azt gondoltam, hogy végre visszasüllyedt a mi szintünkre! :D

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#31892) tomcica válasza norby_42 (#31890) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ha ez igy halad,egyszer mehetunk olyat,h Bp szigetkor,oten a topikrol futnak egy-egy 1,x km-t,en meg egybe futom.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#31893) norby_42 válasza tomcica (#31892) üzenetére


norby_42
aktív tag

Esélytelen, én egy km-en sem futok 4 perc alatt :(

Eat pasta, run fasta

(#31894) mukibuci válasza tomcica (#31892) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

egybe futod kétszer? :D csak, hogy fair legyen

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#31895) Corpuscle válasza mukibuci (#31894) üzenetére


Corpuscle
őstag

És csak az egyik orrlyukán vehet levegőt. :D

(#31896) Alg válasza Corpuscle (#31895) üzenetére


Alg
veterán

És a Dunában kell mennie a pálya mellett ;]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#31897) tomcica válasza Alg (#31896) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Jon valaki a forumrol UB-re? Ott futkoshatunk egyet :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#31898) Alg válasza tomcica (#31897) üzenetére


Alg
veterán

Én megyek, de még nem tudom hol és pontosan mennyit fogok futni. Az viszont biztos hogy nem a ti tempótokban :DDD

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#31899) bandus válasza tomcica (#31897) üzenetére


bandus
veterán

én ott leszek :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#31900) bencze válasza tomcica (#31897) üzenetére


bencze
senior tag

Már gondoltam rá. Én leszek, 8-as kocafutó csapattal akik még futni sem nagyon szoktak. Negyed tizenkettőkor indulunk, beérni, hát gondolom másnap hasonló időben. Ti mikor indultok?

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.