Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32151) margithid válasza tomcica (#32148) üzenetére


margithid
veterán

Az a baj a földes messze van tőlem, kb 3 km, a bicikliút meg csak 700 méter kb.
Eddig nem vettem észre, hogy baja lenne a lábamnak, mondjuk én nem is egy komoly tmepót diktálok, meg igyekszem nem odavágni a lábam se, inkább "csúsztatva" futni, nem megemelni nagyon a lábam.
Nekem az elsődleges az egészség:)

(#32152) tomcica válasza margithid (#32151) üzenetére


tomcica
Topikgazda

3km az kozeeel van teee :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#32153) margithid válasza tomcica (#32152) üzenetére


margithid
veterán

Futás után már ninc skedvem ennyit sétálni:)
Na mindegy, majd emglátom, egyelőre maradok az aszfalton, a mostani cipőm is jó még, meg kiváncsi leszek az újak mennyire fognak csillapítani.

(#32154) Corpuscle válasza parandroid (#32140) üzenetére


Corpuscle
őstag

Még ne temesd, lehet más gond van. Nemrég jött a 7.70-es frissítés, majd azóta talán még egy (ez a verziószámot nem változtatta). Nekem reggelre (FR230-as) eltűnt a magyar nyelv, a választhatóban csak angol van. Tevékenységválasztásnál megmaradt a "futás", amúgy minden angol. A futás feltöltése is harmadjára sikerült (ezzel sosem volt eddig gond). Vagy mindkettőnk órája egyszerre bolondult meg, de én bízok egy gyors frissítésben.

(#32155) parandroid válasza Corpuscle (#32154) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Igen, ezekre a frissítésekre én is gyanakodtam, csak aztán amikor egyesével rákerestem a jelenségekre, mindegyikre már több éves posztokat dobált fel... Év vége felé szerettem volna amúgy is meglepni (jutalmazni) magam egy új órával, addig azért még kihúzhatná.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#32156) inf3rno válasza margithid (#32143) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Kell foglalkozni vele. Nekem a sarkammal volt hasonló. Először még csak az első percekben ropogott meg fájt egy kicsit, utána bejáratódott, a végére meg futás közben belenyilallt, aztán onnantól minden lépésnél fájt. Alig értem vele haza. Nekem az jött le, hogy ezek az első perces fájdalmak ilyen kis előjelek lehetnek egy komolyabb sérülés előtt, és komolyan kell venni őket. Komolyabb bemelegítés, cipő csere vagy technika váltás, ami segíthet. Nyilván távolból nem lehet megmondani, hogy pontosan mi a kiváltó ok.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#32157) margithid válasza inf3rno (#32156) üzenetére


margithid
veterán

Köszi a tanácsot.
Én most úgy érzem, ez nem lehet olyan komoly, ha ma vagy holnap kimegyek, meglátom, ha fáj akkor lehet áttérek a földesútra, akármennyire is messze van.

(#32158) inf3rno válasza margithid (#32157) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Persze, még nem komoly, ez olyan, hogy szép lassan adódik össze hónapok alatt. Ha a földesút vagy a bemelegítés segít rajta, akkor mindenképp csináld.

Buliban hasznos! =]

(#32159) LanyUs válasza tomcica (#32146) üzenetére


LanyUs
senior tag

De konkrétan hogyan néz ki egy melegítés előtti melegítés? Szerintem sokunk kíváncsi rá, de senki nem meri megkérdezni.

Futás előtt írok példákat kiemelve és bökjetek rá a tutira (lesznek élethelyzetek is pl. pároddal sétálsz utána futsz stb. ezért vannak abszurdnak tűnő bemelegítő séták ):

1. 30 perc gyors séta ( 09:30 ) aztán dinamikus és egyéb nyújtás nélkül azonnal 140 hrm 10K
2. 60 perc gyors séta ( 09:30 ) aztán dinamikus és egyéb nyújtás nélkül azonnal 140 hrm 10K
3. 2-3 perc séta, 30 sec dinamikus előre hajlás karlendítéssel, 30 sec törzsforgatás, 3x20sec magas sarokkal futás fenékérintéssel, 3x20sec magas térdemeléssel futás, 3x20sec láblendítés előre-hátra, 1-1 perc térd -és bokakörözés

Tehát a gyors séta sem jolly joker, utána is szükséges egy komplett bemelegítés? Ami miből áll? :)

[ Szerkesztve ]

(#32160) borix válasza margithid (#32157) üzenetére


borix
őstag

Szerezz be egy olcsó bringát akkor amit kikötöl a földút közelében vagy elrejted a fák között a bozótosban.

(#32161) tomcica válasza LanyUs (#32159) üzenetére


tomcica
Topikgazda

ilyenre gondoltam:

[link]

meg mellecsapni kinek mi a gyengeje,utana meg mindig nem lodulsz neki alapozos 140-es pulzusossal,hanem egy 500-1000m totyogessel kezdesz (ugy mintha oreganyad menne a satyorral a penteki piacra vasarolni) ebbol vezeted szepen at az alapozos ritmusra

ez melle van akinek segit a masszazs hengerezes edzes ELOTT (is) kicsit fellazitani az izmokat

amit irtal abbol a harmadik az jo :K

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#32162) LanyUs


LanyUs
senior tag

Szombaton Borvidék nincs mese tesztelem a tömegem 😁 2 napja elégtelen bemelegítés hatására puffantam a tűző napon kettőkor 9 km körül. Most viszont alaposabban álltam hozzá. Megkerestem az összes dombot, de 10k-n így is csak 100 szint jött össze, viszont átlagban 05:40 lett, amit a félmaratoni tempónak szánok. Ma ment volna tovább. Szerdán még egy laza 5k, a többi nap séta. Várjuk a nagy halált. Már csak azon agyalok milyen neveket sorolgassak majd a fórumról a 600 szinten az életemért küzdve 😁😀

tomcica: köszönöm, beépítem mindenképpen!!!

[ Szerkesztve ]

(#32163) ígyvanferi válasza LanyUs (#32159) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Én mondjuk nem a legvégére tenném a térd- és bokakörzést, a gimnasztikának kéne lennie az első lépésnek. De legalábbis a séta után. A sarok-, meg térdemelést én csak akkor tolom, ha résztávozok vagy gyorsabb tempófutás van, és akkor is a bemelegítő kocogás végén. Az sem érződik annyira ideálisnak a hideg ízületek bemelegítésére. De ezeket csak a saját (néha) józan paraszti eszem mondatja velem, lehet nincs bennük igazság, és akkor sem kell megfogadni.

(#32161) tomcica: erre a csajra én is sokat gondolok magányos perceimben. :K

[ Szerkesztve ]

(#32164) bandus válasza tomcica (#32161) üzenetére


bandus
veterán

mondjuk amint elkezdek futni rogton 140 a pulzusom 😂 nincs atmenet

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#32165) LanyUs válasza ígyvanferi (#32163) üzenetére


LanyUs
senior tag

Dehogynem teljesen jogos. Most eszembe is jutott, hogy ninjutsu edzésen mindig ezekkel kezdtük. Fej-kar-váll-törzs-csípő-térd-boka körzések és a végén ujjperc és lábperc, hogy az is kenődjön/melegedjen. Fentről lefelé teljes test, majd indult a dinamikus bemelegítés, ami valójában a hirtelen sprintjeivel szét is szedett az elején, de ez már egyéni szoc probléma volt :D

Valóban a hölgy igen dekoratív :D Kondi/fitnesz ladynek tippelném elsőre

bandus: ma kimentem a 30 fokban az első karkörzésnél 110 volt a pulzus :))

[ Szerkesztve ]

(#32166) bandus válasza tomcica (#32161) üzenetére


bandus
veterán

egyebkent arra lennek kivancsi, hogyan nezhet ki a bemelegitos koreografia egy komoly palyaversenyen? gondolom mindneki elvegzi a sajat kis rutinjat a futofolyoson (esetleg a palyan 1-2 kor?), de azert utana a bemutatkozasok es a rajtprocedura eleg sok idot elvesz, tavtol fuggetlenul, nem? :F

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#32167) tomcica válasza bandus (#32166) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Meg a sprinterek bemelegitese is hosszabb,de irom a kozep es hosszutavosoket,mert azokat csinaltam is:

Egy jo oraval elotte kezdesz el melegiteni,aki egybol kocogassal kezd az azzal,aki elotte meg hengerezik/tornazik/atmozgat az azzal.Nagyjabol 3-5km-t kocogsz,benne joleso felrazoval (nem sprint!) ez kb 20-30perc.A legvegen felkapod a tervezett versenyiram kozelebe egy 200-300m ha hosszutavos versenyed van,egy 100-200m ha kozep.Aki futassal kezd az utana atmozga/tornazik..
Ezutan futoiskola kovetkezik: terdemeles (mindbol kigyorsitas) lab hatracsapas,skippek tobb fajtaja,labszar kicsapas elore stb.
Ezutan 2-3x lenduletes gyorsito hosszabb tavosoknal akar 150-200m,de csak egy 20-50m ami fel van benne kapva.Ezzel korulbelul 10perccel a kiirt hivatalos rajt elott kell elkeszulnod,a gyorsitokat mar atvett cipoben futod,abban amiben majd a versenyt is.Ha hideg van,akkor egesz a rajt elott 5 percig (ez mar a sorakozas es nevsorolvasas) nem veted le a felsot es alsot,csak ott (erre biztositanak hordart,vagy megtalalod a palya mellett majd).Ha melegebb van akkor mar ugy mesz oda a startra,amiben futsz is.Felmeztelen tilos futni,igy minimum egy vallatlan atleta v. felso kell rajtad h legyen,rajtszam feltuzve,jol lathato helyen es persze gatya.Cipo nem kotelezo,mezitlab jogod van futni,ha ugy akarsz.
A rajt elott a rajtbiro sorban felolvassa a neveket,es megmutatja hova allj (altalaban abban a sorrendben olvassa ahogy felsorakoztok,elso ember az egyes palya bal szele,palyankent ket ember 1500m es felett altalaban egy vonalban,ha nagy a letszam es 8 palyas a palya,akkor szet szoktak szedni,a kulso palyasok elorebb indulnak,de meg is van jelolve bolyakkal h hol vaghatnak majd be az elso palyara).
5perccel elotte felolvassak a neveket es felsorakoztatnak,mire ez kesz mar idonel is vagytok.Egy meterrel a vonal elottre sorakoztatnak fel,onnan amikor szol a helyedre lepsz a vonalra es ellovik a startot.
Ha valami miatt a hivatalosan kiirt rajtido kesik,azt hangosbemondoval jelzik,volt h ketszer kellett elkezdenem melegiteni (az naaaagyon kellemetlen foleg mentalisan).
A sprinterek blokkokbol futnak,palyankent egy ember.Nekik a reakcioido nagyon fontos a startnal igy a bemelegitesnel hirtelen rovid megindulaso is vannak,meg felporgeto gyakorlatok (gyors lab stb.).Lattam tobbszor par ilyen melegitest,de nem futottam sprint tavokat ilyen versenyen.

Apropo sok hosszutavos ket melegitest csinal,egyiket amikor megerkeznek a palyara meg ugy full oltozetben,egy 4-5km kocogas,ez meg joooval a rendes melegites elott van,neha orakkal.En mivel 800/1500-at futottam palyan nem csinaltam ezt,de mostanaban amikor mar 10k-15k es felmaratonos tavok vannak (igaz nem palyan,hanem utcai) en is at szoktam mozgatni orakkal a start elott.Ez extra laza.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#32168) tomcica


tomcica
Topikgazda

Petardalabu csapattarsam tegnap ment 2000m felmerot 5:56-ra (ket szep egyenletes 2:58 ) en meg ma mentem 10km fokozot foldesuton,a veget felkapva 2km 3:20 es 3:10-re,alakul a kigyorsulas.
Aki tempot jon velunk az UB-n annak nagyon fog fajni,valahogy ugy erzem ;] gyihhaj

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#32169) bandus válasza tomcica (#32168) üzenetére


bandus
veterán

Hat ez a bemelegites nalam neha egy-egy edzesnek felel meg :D

UB-rol mit lehet tudni, milyen bontasban melyik szakaszokat futod, kb mikor?

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#32170) tomcica válasza bandus (#32169) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Az elso szakaszt futom rogton az elejen,a tobbit nem tudom 9-10 szakaszom van 41km nagyjabol.Ja az utolso elotti szakaszt is en futom.Ugy atlagban minden masfel oraban futok valamit.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#32171) bandus válasza tomcica (#32170) üzenetére


bandus
veterán

én megnyertem az 5-től 8-ik szakaszt ami kb. 17 km, kb 17:00-s rajttal, aztán a 27-28 ami 10 km, és 2:30-kor fogok indulni :W

hátha tudunk pacsizni egyet :K

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#32172) inf3rno válasza tomcica (#32167) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Bringával is lehet melegíteni futás előtt?

Buliban hasznos! =]

(#32173) tomcica válasza inf3rno (#32172) üzenetére


tomcica
Topikgazda

lehet,csak be kell iktatni valamennyi olyat,h kiall az ember a nyeregbol es ugy teker

Bandus: rendben,ejfelkor futok azt is tudom,fel3 nem remlik,de ugye barmi lehet,hiszen 7 ember azert hozhat v ronthat idot ekkora tavon

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#32174) bencze válasza tomcica (#32173) üzenetére


bencze
senior tag

Kajálást mit javasolnál olyannak aki mondjuk cca 4 x 10km szakaszt csinál, lassú társasággal? Gondolkodom, hogy csinálok valamiféle közepes méretű szendvicseket hússal és tolok egyet minden menet után, műanyag kaját 1 napig nem akarok enni különben is több időm lesz emészteni nem kell elsietnem... nem lesz túl nagy erőfeszítés de azért étel nélkül sem buli, lehet jóformán mindegy ilyen programmal mit eszem csak valami legyen?

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#32175) tomcica válasza bencze (#32174) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Az ugy jo,de ha nappal futtok es meleg lesz,akkor izotonias italokat (elektrolitok + tobbfele szenhidrat) okvetlen vigyetek.A koffeint meg te tudod,de az eleg lesz a tulso felere,hajnalra.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#32176) inf3rno válasza bencze (#32174) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Rostos, teljesőrlésű dolgokat meg aszalt gyümölcsöket nem érdemes vinni, engem tavaly brutál mód meghajtott. Cukorral, koffeinnel is csak mértékkel. Fehér lisztes tészta, szenya jó. Izotóniás ital, sima víz is jó. Olajbogyó is jól esett nekem. Érdemes kulacsot vagy ivós hátizsákot vinni ha 10k körüli szakaszokat mész, legalábbis én totál kiszáradtam tavaly a durvább emelkedős résznél, és sehol nem volt egy frissítőpont. Gélt is érdemes vinni vésztartaléknak.

Buliban hasznos! =]

(#32177) bandus válasza bencze (#32174) üzenetére


bandus
veterán

jó minőségű szénhidrát fontos, zab alapú szeleteket fogok én vinni 1-2-t (biotecnek van, iletve a giant bar nevű), de a szakaszokközött lesz grillparti, szóvla majd ott is feltöltődöm. ezen felül 1-2 energiagél, bcaa ital esetleg, de azért nem érdemes túldimenzionálni a dolgot. előző 1-2 nap figyelj a szénhidrát bevitelre illetve a hidratálásra, legyen folyamatosan tiszta a vizelet. illetve igyál egy fél litert mielőtt elindulsz. a kulaccsal, ivózsákkal nem értek egyet, 10k-t bírjunk már ki frissítés nélkül.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#32178) inf3rno válasza bandus (#32177) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nem azt mondtam, hogy nem lehet kibírni, hanem hogyha az a cél, hogy maxon hozd a versenyt, akkor szükséges.

Buliban hasznos! =]

(#32179) tomcica válasza bandus (#32171) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Abban az idointervallumban tuti futok legalabb egyet en is,a kerdes csak az mikor erunk utol benneteket es epp ki fut nalunk.Lesz csapatpolonk,de nem abban futok,az csak a szponzor miatt lesz felfeve a vegen a kozos kepre.
A szokasos szereles lesz,kalenji fekete kisgatya es kalenji feher atleta (ha jol remlik van benne fekete diszites oldalt) tartalek polonak meg kek es narancssarga kalenjik.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#32180) tomcica


tomcica
Topikgazda

[kép]

csak a cipo nem a szoges lesz :DDD aki meglat szoljon,jojjon,ha nem is futas kozben,de par szora lesz ido a szakaszok kozott

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#32181) Alg


Alg
veterán

Nekem a 10-11 szakasz jutott idén is, viszont most nem napnyugtakor, hanem valamivel egy után leszünk ott - meg fogok dögleni ha meleg lesz.

Illetve a 23-ast futom még jelenlegi állás szerint kb. este 8-tól.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#32182) beltram


beltram
tag

Jó kis hangulatvideó a 10K OB-ről.

pace be with you

(#32183) Vertigo18 válasza beltram (#32182) üzenetére


Vertigo18
addikt

Nagyon jó kis videó lett!

A feltörekvő ifjúság! Van itt utánpótlás! A focira szánt pénz 1/1000-ét kellene lecsippenteni és beleölni az Atlétikába és azonnal jegyezve lennénk. De neeeem, toljuk csaka focit, abban tehetségtelenek vagyunk már...

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#32184) Alg


Alg
veterán

Kicsit túltoltam ma... 4x1500m volt a terv 500m pihenővel közte, de túl gyors volt, 5 percesre húztam és 3 után kipukkadtam, alig tudtam hazavánszorogni...

Így visszagondolva mondjuk ezt kb. 10k iramon kellett volna, az meg nekem nagyon nem 5 perces most, inkább valahol 5:15-5:20 körül lehet...

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#32185) margithid válasza Alg (#32184) üzenetére


margithid
veterán

Ne aggódj, nekem 5:25 siekrült tegnap 12 km-en...
Most kiváncsi vagyok, hogy emelkedők nélkül mennyire lennék képes, lehet legközelebb a sik pályára megyek.

(#32186) Alg válasza Alg (#32181) üzenetére


Alg
veterán

Úgy néz ki még a végén is megkapom vagy az utolsó 2 szakaszt vagy az előtte lévő 2-t...

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#32187) parandroid válasza Vertigo18 (#32183) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Leszarom a focit, de legalább az edzőpályák, és grundok köré húznának egy rekortán-csíkot a szocializmusból it maradt gazos-rögös, százéves salak helyett (már ahol az van egyáltalán. Oh, wait, edzőpályák sem épülnek, és a grundok is csak az ingatlanspekulánsokat érdeklik. Stadiont minden faluba! Ehh, nem visz ez sehova. Nekem szerencsére itt van hol futni...

De hogy on is legyen, a keddi 5x2000 @ 5:10-5:20 után ma egy hosszabb, de lassabb résztáv van betervezve, olyan 8-10 km 5:40 körül, előtte-utána 2-3km tötyögéssel. A múlt hétvégi 10k-s verseny sincs még rendesen kiregenerálva, úgyhogy péntek-szombaton, vagy csak egyik nap extra lassú csoszogás, vasárnap két félmaraton is van a szomszéd falvakban, lehet elindulok az egyiken a hétvégi hosszú helyett. Csak úgy, terv nélkül, persze azért 2 óra alá be kéne férni, hogy edzésértéke is legyen.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#32188) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Elolvastam a múltkor az emiki6 által linkelt cikket a vitamin- és ásványianyag-kiegészítőkről, aminek gyakorlatilag az volt a lényege, hogy egy adott vitamin vagy ásvány hasznosulását mennyi másik gátolja, illetve hogy amúgy is szarul hasznosuló vagy káros forrásokat raknak a kiegészítőkben.
Most akkor az a nagy kérdés, milyen magnézium kiegészítőt szedjek, ha megint előjöttek az izomgörcsök?

(#32189) inf3rno válasza ígyvanferi (#32188) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Szedjél.

Buliban hasznos! =]

(#32190) bandus válasza ígyvanferi (#32188) üzenetére


bandus
veterán

nekem a legjobban a magnosolv nevű vűlt be, gyógyszertárban kapható por formában.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#32191) Alg válasza bandus (#32190) üzenetére


Alg
veterán

+1 szavazat a Magnosolv-ra :K

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#32192) ígyvanferi válasza inf3rno (#32189) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Jó, de mit? :DDD

Illetve akkor már az is megvan, magnosolv. Kösz bandus, Alg!

(#32193) inf3rno válasza ígyvanferi (#32192) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Bármelyik jó lehet, szerintem kicsit túl van dimenzionálva ez a felszívódásos téma. Én simán béres magnézium meg kalcium tablettát szoktam bevenni egyszerre nagyobb megterhelés előtt. Ugyanúgy elmúlnak a görcseim. Pedig egyesek szerint csak a magnézium kellene, és a kalcium gátolja a magnézium felszívódását. A valóságban egyébként ez a gátlás úgy megy, hogy transzporter fehérjékkel veszi fel a szervezet ezeket az anyagokat, aztán előfordulhat, hogy kevés a transzporter és nem tud mindent elég gyorsan felszedni. Csinálhatod, hogy külön viszed be az egymást gátló anyagokat néhány óra eltéréssel, meg azt is, hogy egyszerre viszed be többször egy nap. Ami talán fontosabb lehet, hogy érdemes kajával együtt beszedni, vagy legalább fél liter folyadékkal, hogy fel tudjon oldódni. Én szinte mindig evés után veszem be őket.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#32194) tomcica válasza beltram (#32182) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Koszi,megneztem meg meg amit dobott a youtube elozo eveket is.Valoban hangulatos,de az egesz verseny is.Szinte megjon az ember kedve a futashoz.

mas...
zajlanak az utolso simitasok az UB-re,ez a het meg 120-140km de mar sokkal kevesebb tempoval,rovidebb fokozo tempok mentek,kis emelkedozes es gyorsitok,a tobbi alapozos laza.A figyelem mar valt at a szervezkedesre,idennlesz 3 kocsink soforokkel,szoval minden futo a versenyre koncentralhat.Csak leteszik > fut > regeneralodik (es ezt ismetli nehanyszor).
Multkor ugye ejfeltol hajnalig ketten futottuk a szakaszokat valtogatva,egyikunk se hajtott,csak egy feher aruszallito kombiban voltunk hatul 1-1 szivacson fekve.Nagyon durva feelingje volt a 3-4. valtas utan.Csak beorditottak h ki fut es h mennyi km a szakasz.A masik meg doglott le.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#32195) margithid


margithid
veterán

Megjöttek a cípőim!
Ma elvittem 12 km-re a Puma speed 1000 S-t.
Egyáltalán nem fájt benne a térdem, se az elején, se közben, se utána.
Szóval a régi cipőm megadta magát, amit nem is csodálok, elvégre 2 éves. De talán majd földesen még jó lesz.
De azért nem is kényelmes még igy elsőre, jobb lábamon a kisujjamnál rendesen elzsibbadt meg a végén kicsit a csont is fájt.
Talán nem 12 km-re kellett volna elvinni elsőre:) De úgy érzem ez jó cipő lesz egynek!
A saucony swerve felhúzva, kicsit sétálva nem valami kényelmes, nekem kicsit szűk az orr része, a lábujjam nyomja is a cipő orr részén a szövetet.
Nem tudom adja-e neki egy esélyt vagy megpróbáljam eladni árába.
Kicsit oylan érzés mint a Nike pega, az is szük volt nekem. Aztán ki tudja, lehet futásnál nem lenne zavaró.
Esetleg akit érdekel 44.5 (28.5 cm) Saucony Swerve annak eladnám 15k-ért.

Ja és elég fasza volt a 12 km, délben indultam, 5:23 lett az idő, annyira talán nem is rossz ebben az időben...

[ Szerkesztve ]

(#32196) bringasisti


bringasisti
őstag

Üdv.mindenkinek. Csatlakoznék a mit igen mit ne szedjük felvetésekhez és azt szeretném megkérdezni mert nagyon fontos számomra hogy az orvos javasolta hogy szedjek HIALURON pótlására HYAL-JOINT tablettát. Ami furcsa hogy ez nem receptre kell kiváltani hanem egy klub kártya segítségével lehet megvásárolni kijelölt patikában. Számomra ez egy kicsit olyan mint amikor a Tv megfelelő adásában kézrátétel segítségével gyógyítják a haldokló telefonálót emelt díjas híváson. Azt szeretném megkérdezni van aki már szedett ilyen vagy hasonló hatóanyagot és mi a tapasztalata. Köszönöm a választ

BENEFON DELTA--------N8

(#32197) Crytek


Crytek
veterán

Létezik olyan mobil applikáció ami ONLY GPS alapon tud olyat ,hogy a telefonon megy a gps futok vele és otthon a pc-n bárki látja hol merre járok?? (Mobilnet nélküli érdekelne...)

Next PC Upgrade: 2022

(#32198) parandroid válasza Crytek (#32197) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Internetkapcsolat nélkül ez kizárt. Esetleg valami kutyának/gyereknek szánt gps-es nyomkövetővel, de folyamatos online követést szerintem az sem tud.

bringasisti: Valószínű, hogy benne van a bizniszben a doktor úr (gondolom jutalékos rendszer, vagy valami hálózatépítés, mint az amway, és társai). Meg kell nézni a leírásban, mi a fő hatóanyaga, és hasonlót keresni. Aztán még az is lehet, hogy nem találsz jobb áron, és tényleg ezért ajánlotta.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#32199) bringasisti válasza parandroid (#32198) üzenetére


bringasisti
őstag

Egyrészt a klub kártya tartalmaz egy sorszámot ami után vissza lehet keresni hogy melyik doki kéri a jutalékot, másrészt a ha valóban létező problémára ad valós választ akkor miért nem árulják a patikában mint annyi vitamint miért mint táplálékkiegészítő van forgalomban aminek a hatása soha nem mérhető. Gondolom ugyanúgy kéne árulni mint a porcépítő készítményeket.

BENEFON DELTA--------N8

(#32200) bencze válasza margithid (#32195) üzenetére


bencze
senior tag

úgy hangzik kicsi lett... én is fél mérettel nagyobbat hordok swerveből pl asicshoz viszonyítva, azt hiszem márkafüggő pl tegnap néztem adidast az is kicsi abból is fél (vagy mekkora van nekik) mérettel nagyobbat fogok nézni...

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.