Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
válasz z123456789 #25302 üzenetére
Én amikor kezdtem futóboltba mentem, ott mondtam, hogy most kezdenék és olcsó cipő kéne, ajánlottak valamit ami épp akciós volt 20 környékén amit elvittem és jó is volt az elejére. Nem a márka lényeg hanem épp mi akciós, szerintem. Kis távolságokra kevésbé fontos a cipő, inkább csak annyi, hogy nézzenek rád és javasoljanak valamit ami szerintük megfelelő a futás formátokhoz. Spurit és nyúlcipőt ismerem ilyen szempontból, ezek nem hasraütésszerűen adnak cipőt hanem megnézik hogy áll rajtad és általában milyen típusú kell.
[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Windows 10
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóhifi
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Thunderdome, Hardcore, Gabber, Earthquake
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest