Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24641) Alg válasza borix (#24634) üzenetére


Alg
veterán

Annyi itt az ellentmondás hogy nem is tudom hol kezdjem ;]

Nyilván, bizonyára baromi körülményes egy terepversenyen egy elágazásnál ránézni az órára és rögtön látni merre kell fordulni, sokkal kényelmesebb telefont előbányászni a zsákból, bekapcsolni, elindítani az appot, megvárni míg pozícionál, összenézni térképpel és onnan kitalálni...

Az iránytű is igazából azért jó, mert ha megállsz egy kereszteződésben, betájolja a tracket és nem kell kitalálnod merről is jöttél és merre van a jobbra.

Aztán meg leírod hogy a fenix többet tud, kb. ugyanannyiba kerül ezért(?) nem éri meg(?) - itt már teljesen összezavarodtam az érvelésedben, a befektetésre meg nem is reagálok már.

Egyébként nekem ezek a 2xx-6xx műanyag játékórák nem jönnek be, volt 620-asom is pedig - a Fenixek robosztus felépítése sokkal jobban tetszik.

Na mindegy, leírtuk a különbségeket nagyjából, talán ez alapján tud dönteni a kolléga

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.