Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14906) stvnppp


stvnppp
senior tag

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék Tőletek kérni ebben a dögmelegben. Ti milyen pólót ajánlotok kánikula idejére? Próbáltam már sokféle anyagot, de nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik a leghatékonyabb. Mostanában pl a Nike tolta ezt a dryfit anyagot, de az nem tűnik nekem hatékonynak, mert megszívja magát vízzel, nehéz lesz, telítődik, és nem igazán érzem, hogy hűtene. Mondjuk fekete, ezért nem is a legjobb, meg ami lehet még probléma vele, hogy elég bő, lehet hogy hatékonyabb lenne, ha feszülős lenne, és folyamatosan vezetnie kellene a vizet. (elnézve az élsportolók szűkre szabott mezeit, mondjuk szerintem elég hülyén néz ki, ahogy teljesen átnedvesedve hozzájuktapad) Mondjuk mostanában már annyira kivagyok, hogy elkezdtem félmeztelenül futni, de talán a leégés miatt ez veszélyes.

A válaszokat előre is köszi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.