Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10604) gombi01


gombi01
tag

Hoka Mafate One:
2 hónapja vettem gondoltam terepre jó lesz.
a súlya ha jól emlékszem kb 320-330 gramm pont mint az Asics gel torana-m. Első futásom aszfalton volt. A tempót kissé nyeli a magas talp miatt, de laza kocogásnál (5perces ezreknél) ez nem volt szempont. Ami bazi jó érzés, hogy lejtőn nem tudsz úgy futni, hogy fájjon a térded. Hiába csapkodja az ember a sarkát vagy fut nyújtott lábbal mindent elnyel. Nagyon jó érzés. Amikor terepen futottam benne, felfelé nehezebbnek tűnt futni, valószínű amiatt, hogy magasabbra kell emelni a lábat. Igazából nem tudok rá semmi rosszat mondani a bokám miatt én is izgultam hiszen volt egy sérülésem, de egyeltalán nem instabil. Igaz hosszút (20km) nem toltam benne de a futás utáni reggel nem éreztem semmi izomlázat vagy különösebb fáradságot.
Mivel én 20eFt-ért vettem nem 40eFt-ért egyből lecsaptam rá. Sokan azt írták tartósabb mint a hagyományos cipők ezért ennyiért jó vétel. Télen a hóba még biztos jó lehet mert magasabb és nem ázik be pár centi latyaknál sem.
itt egy teszt róla:
[link]

"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.