Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83543) -Skylake- válasza fattyu (#83541) üzenetére


-Skylake-
addikt

"Te pedig kb azt írtad le hogy szólhat akárhogy ha nem tetszik a fizikai valója térben elfoglalt helye esztétikája.
Nekem ez olyan fura."

Igen. Ahogy egy autó is lehet bármilyen gyors , ha egyébként a mindennapokban végtelenül kényelmetlen , egy nő is lehet bármilyen okos ha egyébként nem találom vonzónak és egy étel is lehet bármilyen egészséges , ha egyébként nem finom..
Az egyensúlyt kell megtalálni, az autót ami számomra kellően gyors és közben kényelmes , a nőt aki kellően okos és vonzó és az ételt , ami egészséges de finom.
.
Egy hifi rendszer döntően a háznak amiben élek az "ékköve" , elvárom, hogy adott esetben több millió-tízmillió forint elköltése után nézzen is ki úgy , mint a környezetem ékköve. A hangja a legfontosabb jellemzője, de közel sem az egyetlen.
.
Egyébként semmilyen feloldhatatlan összefüggést nem látok a Beats és az ízléses/átgondolt/szép design közt , példának okáért Focal. A Cleart leszámítva ( mert nem szeretem az ezüst színt) minden Focal fejes gyönyörű, ezáltal sem a minőségről , sem a megjelenésről nem kell lemondanom, ha ezt választom. Ez ugyan így igaz pl HD800s/HD820-ra , Kennerton/Meze fejesekre , stb. Nagyon sok fejes van, ahol amellett, hogy a fülemet kényeztetni akarja a gyártó, a szememet is. Úgyhogy igen , én először megnézem melyik az amelyik külsőre tükrözi azt az árat amit elkérnek érte, aztán utána bele lehet menni, hogy mi hogy szól.
.
Az nem baj, ha ezt valaki nem így érzékeli, de én itt egy komplett terméket veszek , nem egyetlen egy funkciót. Engem az is érdekel, hogy egy termék hogy van becsomagolva , hogy néz ki a doboza, mert az is tükrözi a gyártó hozzáállását.

(Itt egyébként nem csak hifiről beszélek , bármilyen termék lehet , porszívót sem veszek meg olyat aminek a megjelenése nem üti meg azt a lécet amit én elképzelek egy porszívó mellé)

"Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.