Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33001) .DLL válasza Dhampir (#32997) üzenetére


.DLL
veterán

Nem. az ilyen finomságú zenék különbségei ki sem jönnének egy ilyen kategóriájú eszközön.
Az E10K-val egyébként még nemhiszem hogy sok tapasztalat lenne itt, lévén nem rég jelent meg, de a régi E10-ről azt kell tudni, hogy az árához képest nem produkált valami jól (de van aki szereti pl. világosabb hangú fejeshez) Mivel az E10K-t nem hallotta innen senki lehet adni neki egy esélyt, pl. Ati1979 sem megrögzött Fiio ellenes, hamarosan megkaparintja az X1-et. :D Szóval lehet hogy jó útra tér a Fiio :D
Mindenesetre a Musilanddel meg nem lehet mellélőni (kivéve ha nem Win-es a géped, win-en viszont atomstabil), az árukért odateszik a hangot rendesen.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#33002) Dhampir válasza bkercso (#33000) üzenetére


Dhampir
félisten

Állítólag eme fórumról kiolvasottak szerint sokat javult az elődjéhez képest.

(#32999) zsocy

Dorien lenne a legalkalmasabb egy ilyen tapasztalat megosztására, mert neki legalább van tapasztalata az elődjével és más gyártmányokkal is. :-)

(#32998) Bodz

Amíg nem válok oligarchává, addig az Impact Twin beszerzési eksön elnapolva, de a nevét igyekszem észben tartani. :-))

[ Szerkesztve ]

(#33003) Dhampir válasza .DLL (#33001) üzenetére


Dhampir
félisten

Millióféle hifi, audio, barlang, szájharmonikákat árusító, fedél nélküliek életterén átvehető és egyéb akusztikai szaküzlet létezik Magyarországon (legalábbis a fővárosban) és nem értem, hogy egy minden szakértő, zeneértő, zeneszerető előtt bizonyított Musiland DAC miért nem kapható itthon is? :F

(#33004) .DLL válasza Dhampir (#33003) üzenetére


.DLL
veterán

Egyetértek! Lehessen itthon is kapni!
Bár így még lehet szerencséd, ha ingyenes szállítással van és nem kerül rá vámfa, de egy forgalmazónál helyből befigyel az 1,3x-es szorzó +szállítás + a haszonkulcs. Amit nekem 28e-ért sikerült megszerezni (03 US Dragon) az itthon 40-45e lenne min. Persze még ennyiért is rommá veri mondjuk a HRT MS2-t ami inkább 50 mint 45e mégis sokan szeretik, amúgy az sem rossz, de hogy az enyémből mi jön elő az szemnyitogató. (és persze van mégfeljebb, tehát csak a kategóriájában kell érteni, nem ez a max.top!)
Viszont maga a gyártó eléggé elzárkózottnak tűnik, a honlapjukon még angol nyelv sincs, lehet hogy eleve csak kínai shopokba küldik?

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#33005) #16939776


#16939776
törölt tag

Kicsit bizakodóbb lettem PC-s spdif-forrással/zenehallgatással kapcsolatban: beszereztem egy EMU1212m-t!
Mivel nem egyszerű vele különböző mintavételezésű felvételeket -listából- egymás után lejátszani, így Foobar-t 96Khz-es Re-sampling-re kellett állítani, amit nem bántam meg, sőt! Az coax kimenetén is max. ennyit támogat a kártyának, így adja magát az újraépített nagy-kínai bemenetének a WM8805, 12Mhz-es Vanguard TCXO-val, szintén fmax.:96Khz-el!

A tuningos xmos kittbe, meg kár az áram :DD

És a lánc vége is kialakult:EL34PP-UL+Gleden monitor MK2

[ Szerkesztve ]

(#33006) .DLL válasza #16939776 (#33005) üzenetére


.DLL
veterán

"A tuningos xmos kittbe, meg kár az áram"

Nem jobb, mint a kis oszcillátoros board?

Illetve az E-MU is jobb nála?

(P.H.)

(#33007) bkercso válasza Dhampir (#33003) üzenetére


bkercso
nagyúr

Mert van eBay.hu, innentől kinek érné meg?

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#33008) Ear001 válasza istvan170 (#32972) üzenetére


Ear001
addikt

Nem akarok flame- et indítani, de erre a bizonytalan firewire kapcsolatra az egyik legjobb megoldás egy Mac. Ott a tervezésnél alapvető prioritás ennek a kialakítása, történeti okokból. Én is használtam többféle Konnektet, firewire400- al, 800- al, külső táppal, firewire dróton át táplolva, ismerőseim között is akad jó pár, de a kapcsolattal sose volt gond.

(#33009) #16939776 válasza .DLL (#33006) üzenetére


#16939776
törölt tag

Szerintem sokkal jobban meg van építve az emu koax kijárata, nincs fedettség, dinamikátlanság. Van köze a valósághoz rajta visszajátszott anyagnak. Ja és nem csak a legjobban megcsinált felvételek szolnak jól, a 192Kbit-es mp3-nak is megvan a döge, tere, és a hangulata.
Legalább is az analóg láncomon átjön: DC csatolás a dac ic-k től a végcsövekig, a kimenő és a mély-közép között csak a hangfalkábel, a magas előtt egy RLC tag van sorosan. (2,00uF olajkondi, 2,20Ohm fémréteg ellenállat, és 43uH-s impregnált, légmagos tekercs)

[ Szerkesztve ]

(#33010) bkercso válasza #16939776 (#33009) üzenetére


bkercso
nagyúr

Nagyon fura, amit írsz. Hallgasuk majd össze őket, ha lesz rá lehetőségünk (találkozóm pl.)! Nem hallottam még az Emu-t. :R

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#33011) gabross válasza Ear001 (#33008) üzenetére


gabross
tag

Számítógépes zenehallgatásra szerintem is jobb megoldás a Mac.

Munkahelyen windows-os lenovo thinkpaden használok egy HRT microstreamert. Ez egy kicsi USB-s dac/amp, USB-ről kapja az áramot. Windows alatt J.River-t, néha foobar-t használok, de játszani kell a latency-vel, a buffer-rel, minden szarral, hogy ne pattogjon, mindegy, hogy WASAPI-t vagy ASIO4All-t használok. Állítgattam az interrupt-affinity policy-t is, ráadásul különböző beállítás kell mintavételezési frekvenciától függően. Ha windows-on otthagyom 1-2 órára bedugva idle-ben, felmelegszik és lekapcsolja az fejes erősítő részt (vonalkimenet még működik). Ki kell húzni és megvárni, amíg visszahűl.

Otthon a rMBP13 late 2013-asba bedugom a kis kütyüt, elindítom az Audirvana-t és működik, semmit nem kell állítgatni, nem pattog a 96 kHz-es anyag sem. Nyilván vannak szoftveres és hardveres okai is.

[ Szerkesztve ]

(#33012) fattyu válasza Ear001 (#33008) üzenetére


fattyu
veterán

elhiszem így van de pcn se leetetlen.

Nekem meló a fő rendszer ott van az Impact twin. de lock firewire bővítőkártya laposba és soha semmi gondom vele.
hónapok óta megvan az a sor és egyetlen fagyás vagy bármi sem történt.

himihumifw vezérlő chipekkel vannak gondok persze

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#33013) .DLL válasza gabross (#33011) üzenetére


.DLL
veterán

"Ha windows-on otthagyom 1-2 órára bedugva idle-ben, felmelegszik és lekapcsolja az fejes erősítő részt (vonalkimenet még működik). Ki kell húzni és megvárni, amíg visszahűl."

Ezt így miért? :F És zenehallgatás közben nem melegszik fel (Win)?
MS-II nálam nem csinált ilyet, Musiland 03 sem, sőt ez van, hogy 0-24 megy és semmi plusz melegedés. (néha elfelejtem lekapcsolni a tápját) =D

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#33014) bkercso válasza .DLL (#33013) üzenetére


bkercso
nagyúr

Nem Te tisztítottad ki a Musit? Lehet, hogy az Asus-ra is ráférne?

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#33015) .DLL válasza bkercso (#33014) üzenetére


.DLL
veterán

Előtte sem volt vészesen meleg, csak én jobb szeretem ha hideg a készülék. :D De ilyen hogy bekapcsoljon a hővédelem (üresjáratban) az elég durva. És több, mint 50k-s cuccról van szó (bár mástól még nem hallottam ezt a problémát)
De valószínűleg minden Kínában összerakott cuccra ráférne egy szétszedés/átnézés.

(P.H.)

(#33016) gabross válasza .DLL (#33013) üzenetére


gabross
tag

Zenehallgatás közben nem melegszik windows-zal sem. Kevin Halverson (HRT, CTO) írta, hogy így viselkedik. Eleinte azt hittem, hogy csak az enyém szar.

If the temperature is actually elevated, the headphone amplifier will shutdown. In this condition, the line output would still be active as this is a separate path. With in specification voltage on the bus, it would not be likely that the amplifier could overheat, so if this is an actual over temperature induced shutdown of the headphone amplifier, it would be wise to check the host's USB supply for an over voltage condition.

Mac-en nem melegszik fel soha, igaz 1 perc idle után sleep-el a gépem és akkor automatikusan mute-ra állítja az amp részt.

(#33017) Dhampir válasza bkercso (#33007) üzenetére


Dhampir
félisten

Vélhetően annak érné meg, aki nem akarja reszketve várni egy lekáderezhetetlen kínai shop küldeményét.

Az Áfázást nem lehet kikerülni. Egy visszaküldős javítás után ismét várni kellene míg átmegy a vámkezelésen és újból bekérik a dokumentumokat, igazolni kell a már egyszer kifizetett Áfát, szóval ez egy hercehurca. Nem is beszélve arról, hogy útközben kilophatják a terméket, ez néha mobiltelefonokkal is előfordul.

Szerintem érdemes lenne kifizetni az itthon elérhető jó szupportért a többletárat. Nyilván, aki ráérős (rendelkezésére áll egy helyettesítő hangkártya) vagy ez a hobbija és szeret rizikózni, az bevállalja a távol-keleti megrendelést.

Lehetne csoportos rendelést szervezni, hátha a webshop olcsóbban adná így a terméket. Ehhez azonban a szervezőnek és szétosztónak fel kellene áldoznia magát, ezért érthető, ha a kereskedői behangoltsággal nem feltétlenül rendelkező "Aú, dió, Phil" ezt nem vállalná be. :-)

(#33018) S. Szabi válasza .DLL (#33013) üzenetére


S. Szabi
őstag

Musiland 03 külső táppal? :F Vagy milyen tápját felejted el lekapcsolni?

Amúgy itt akkor az az általános vélelkedés, hogy USB-ről nem lehet normális áramot adni a DAC-nak? De úgy vettem észre, hogy leginkább USB 2-es DAC-ról volt szó. Mi a helyzet az USB 3-mal? Az eleve több áramot tud adni. A Musiland-on kívül mondjuk nem találtam USB 3-as DAC-ot. Erre lehetne megoldás pl., hogy egyik USB 3-ról az áramot kapja, az adatot meg másik csatlakozóról?

(#33019) PuMbA válasza fattyu (#33012) üzenetére


PuMbA
titán

Nekem is megjött ma a TI chipes Adaptec Firewire laptop kártyám, nagyon kíváncsi vagyok, de csak hétfőn tudom kipróbálni :)

(#33020) Ribi válasza S. Szabi (#33018) üzenetére


Ribi
nagyúr

Több áramot akár a winyókhoz adott dupla usb-vel is meg lehetne oldani, de inkább a minősége a kérdéses.

(#33021) bkercso válasza S. Szabi (#33018) üzenetére


bkercso
nagyúr

Feszültségzaj csücsül az 5V-on USB-nél, ez a baj, nem az áramterhelhetőség kicsi. Külső lineáris táppal lehet ezen segíteni.

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#33022) kemcso


kemcso
Ármester

Hátha valaki a többi topicot nem olvassa:
6. Fülhallgatós találkozó (szeptember 27, szombat)

(#33023) S. Szabi válasza bkercso (#33021) üzenetére


S. Szabi
őstag

Aha

Csak, mint laikus érdeklődöm a témában :)

(#33024) istvan170 válasza Ear001 (#33008) üzenetére


istvan170
aktív tag

Igen, a tökéletes megoldás firewire-höz mindenki szerint ez.
Köszönöm, átgondolom a dolgot, mert az usb-s hanggal sokkal rosszabbak a tapasztalataim.

(#33025) Tommmysun


Tommmysun
senior tag

Köszönöm a sok kommentet. Tegnap ismét nyúztam kicsit az U7-et. És most két órán keresztül hajtottam, de semmi pattogás nem volt. Közben folyamatosan használtam mellette a gépet, szóval ment egy csomó minden a háttérben, de semmi pattogás :S. Én ezt nem értem. Nem tudom, hogy most ennek örüljek vagy sem. Mert ha az U7 hibás, akkor szerintem csak idő kérdése mikor jön elő ismét ez a gond.

(#32980) vodkaboy22 Természetesen világos, hogy ez nem a több száz ezres kategória, de mondjuk azért több vélemény is arról szólt, hogy a 2-3-szor drágább füleseket is lealázza akár. De persze ettől még nem várnék pl. olyan részletességet, mint egy 100E-s fülestől, csak egy kellemes jól hallgatható fülest, aminél a mély orientáltság kevésbé zavarna, de az éles magasak már inkább :S. És amíg csak az alaplapról hallgattam a Superlux fejest totálisan elégedett voltam a hangjával, nekem az a karakterisztika teljesen bejött, persze hallható volt, hogy az alaplap már erősen szűk keresztmetszet hozzá. Ezért akartam valami használható alternatívát helyette .... nem csodát vártam, csak amiket a tesztekből és a véleményekből kiolvastam, hogy árához képest részletes, kiegyensúlyozott hangja legyen ..... hát ha a most leírt véleményeket előbb kapom, lehet hogy sem a Xonart, sem a 681EVO-t nem veszem meg, mert az eddig olvasottak alapján nekem teljesen más jött le a két termékről.... pedig ahogy írtam a fejes nekem első körben kifejezetten tetszett. És értem, hogy 25E nem sok a hifi világában, de ha a pattogás úgymond normális jelenség egy ilyen USB-s cuccnál, ami miatt nem csak zene hallgatásra, hanem kb. mindenre alkalmatlan, akkor úgy már szerintem 25E is sok érte.

(#32977) .DLL Gondolkodtam a Musilandon is, de az nem váltja ki a hangkártyát, ráadásul azt csak Kínából tudom berendelni ... így nézve viszont nekem az már túl drága lenne, mivel még kéne mellé hangkártyát is venni.

(#32979) krichd1 Hasznos proginak tűnik, de még mindig úgy gondolom, hogy a két nappal ezelőtti pattogás nem az USB-n "hallatszott át". Viszont tegnap azt tapasztaltam, hogy ha elindítom a TV tunerem, akkor ugyanúgy brutálisan megjelenik valamilyen alaplapi zaj (nem pattogás, hanem folyamatos zúgó-visító hang), de csak addig amíg le nem veszem teljesen a hangerőt a tuneren :S ... ami elég érdekes, mert mondhatnám azt, hogy azt a hangot már a tuner játssza át a normál TV-hanggal együtt, de közben a TV hangja egyelőre nem jön át csak a zaj :S :D. Szóval lehet, hogy ha átrakom a tunert ezzel a progival, akkor legalább ez a gond megoldódik. de ez már nagyon nem ez a topic.

(#32987) makoss Mindenképpen kíváncsi lennék majd a véleményedre! Nem mondom, hogy már most ítéld el, mert lehet a te fülednek meg fejesednek jobban megfelel és zajban (ha nincs pattogás) meg részletességben mindenképpen jobb mint az alaplapi (bár az egyelőre kérdőjeles bennem, hogy 25E forinttal jobb, vagy annyival azért nem :S)

u.i.: Mindenkitől bocs a hosszú kommentekért :B

(#33026) PuMbA válasza Tommmysun (#33025) üzenetére


PuMbA
titán

"Gondolkodtam a Musilandon is, de az nem váltja ki a hangkártyát, "

Miért nem váltja ki? :)

(#33027) .DLL válasza S. Szabi (#33018) üzenetére


.DLL
veterán

Igen készítettem hozzá egy Y-USB kábelt amin van külön táp dugó meg usb dugó, így az áramot egy lineáris tápból kapja (amit még mindig nem dobozoltam be :((( ).

(#33025) Tommmysun: Az EVO miatt ne aggódj, 10-12k-ért nagyon jó vétel.

(#33026) PuMbA: nincs mikrofonbemenet. :DDD

(P.H.)

(#33028) makoss válasza Tommmysun (#33025) üzenetére


makoss
addikt

Háát remélem csak 1 rossz emlék lesz ez neked, vagy egy rossz álom az U7 hibájával kapcsolatban, és bízom benne, hogy a jövőben szépen fog muzsikálni neked ez a kártya!
Olyan is eszembe jutott, hogy nem-e azért csinálta ezt a kütyüd, mert még nincs egészen bejáratva, mondom én akinek még nem jött meg a rendelésből, és nem is értek igazán hozzá :U
Én sem várok el egy kimagasló teljesítményt, de azt elvárom egy olyan hardvertől ami 3× drágább egy DG-től, hogy az szépen, jobban tegye a dolgát! (!) ... ha már ennyit kiadunk érte!
Most lehet megfognak kövezni itt, de amit zoltankakuk fórumtárs írt a xonar U7 & Razer Tiamat 7.1 tesztjében, hogy a "a robbanások pedig épphogy nem szakítják be a dobhártyámat" ez nem csak a Tiamatnak köszönhető, hanem az U7-nek is! :K
Ezt csak azért írtam le, mert szegény megboldogult nagyotthalló nagyapám hiába tekerte volna csutkára a DS-t, abból aztán k*rvára nem hallott volna semmit!
Jó tudom, nincs benne fejhallgatóerősítő, de ezt csak megsúgom halkan: ezt említeni is kellett volna mielőtt megveszem! (!)
Szóval személy szerint: ha egy hangkártya, akkor az nevétől függetlenül, tegye a dolgát, mind fejhallgatón, mind hangrendszeren, ha már 1× kifizettük! :K

Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"

(#33029) kungzi


kungzi
veterán

Ez szerintetek megéri az árát? Ugye jól olvasom, hogy minden jár hozzá? Mert ugyanilyeneket hirdetnek 12k-ért is.

(#33030) bkercso válasza kungzi (#33029) üzenetére


bkercso
nagyúr

Nagy minőséget nem kell várni tőle, de filmezéshez/játékhoz jó lehet, ha nem vagy vájtfül. :) Az ár hihető, vedd bele a több hetes szállítást és a gyakorlatilag lehetetlen garanciáztatást.

Azért ezen jót mosolyogtam már megint: :O
stereo separate degree:80db(1KHZ)
Noise output frequency:200uV
Simulate output frequency:2.2V

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#33031) Bodz válasza kungzi (#33029) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Mihez?

(#33032) zsocy válasza Bodz (#33031) üzenetére


zsocy
őstag

A másik topik alapján Genius 1250b-hez keres DACot, filmnézéshez főleg, ha jól értem.

@kungzi : Esetleg egy ilyen? hang bemegy usb-n, kijön az rca-n, optikain vagy koaxon, a Geniushoz szerintem bőven elég lenne.

[ Szerkesztve ]

(#33033) kungzi válasza zsocy (#33032) üzenetére


kungzi
veterán

igen tv-hez, ami támogatja a dolby digitalt

(#33034) Bodz válasza kungzi (#33033) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Állítsd át a tv-t pcm-re és mehet a Fiio D03K.

(#33035) kungzi válasza Bodz (#33034) üzenetére


kungzi
veterán

de ha olyan filmet nézek, amin csak dolby és dts hang van azt nem fogja tudni dekódolni nem? az csak pcm-t tud
nem értek ehhez, azért kérdem

Fiio D03K-ért nem adok 9-10k-t, van attól olcsóbb is, és szerintem ugyanazt tudja

[ Szerkesztve ]

(#33036) ttower válasza istvan170 (#33024) üzenetére


ttower
aktív tag

en a saffire kartyakat ajanlom. nekem pro 14 es pro 40 van es mindketto tokeletesen mukodik mind win, mind linux alatt. tobb mint egy eve hasznalom oket de nem volt meg se drop se egyeb hiba egy TI chipes kartyaval (exsys marka). a mac sajna nem mindig megoldas, az is ugyanugy tud problemas lenni (igaz kisebb joval ra az esely de nem 100%).

elnezest az ekezetmentessegert.

It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.

(#33037) Dhampir


Dhampir
félisten

Sziasztok!

Ki melyi(e)kre szavazna a három alsó- illetve belépőkategóriából (olcsó, közepesen drága, drágább)?

Olcsó:

-MUSE Z3 HiFi PCM2704 USB to S/PDIF Converter DAC (külföldről rendelhető)
-Creative Sound Blaster Play! USB (hazánkban kapható) (külföldön K-MIC Jin Maike KM720 néven is fut, külföldről rendelhető)

Közepesen drága:

-HiFimeDIY Sabre U2 Asynchronous USB DAC (külföldről rendelhető)

Drágább:

-Musiland monitor 01 Mini (külföldről rendelhető)
-FiiO E10K DAC+AMP fejhallgató erősítő D/A konverterrel (hazánkban kapható)
-Creative Sound Blaster X-FI HD USB (hazánkban kapható)

Ha a listából kimaradt valamilyen ajánlható darab, akkor légyszi pótoljátok egy hozzászólás erejéig. :)

(#33038) CaNNa3IS válasza Dhampir (#33017) üzenetére


CaNNa3IS
senior tag

Nem sok tapasztalatod lehet ilyen téren azt látom.

Musiland dragon 03 eléggé belépő szint.

Szervíznél nekem csak a postakültséget kellett fizetni ami kb 3k-volt egy jóval a gari lejárta utáni audinst hud mx1-nél. Valami kifüstölt belőle. És gyorsabban érkezett vissza mint ami a tapasztalatom itthon vásárolt cuccokkal. Semmilyen vám papír nem kellett. Mondjuk az audinst is egy olcsó kütyü volt.

Stay up Stay humble Ride hard Get stoked

(#33039) Dhampir válasza CaNNa3IS (#33038) üzenetére


Dhampir
félisten

Nem sok tapasztalatod lehet ilyen téren azt látom.

Naná, semmilyen. :K

A FiiO E10K DAC+AMP és a Creative Sound Blaster X-FI HD USB kivételével a többit mind itt ajánlották. :D

Semmilyen vám papír nem kellett.

Az még tavaly volt? Idén már minden vámkezelés alá esik.

[ Szerkesztve ]

(#33040) bkercso válasza Dhampir (#33037) üzenetére


bkercso
nagyúr

Egy családi pizza vásárlása előtt is 2 hetet jársz utána a dolgoknak? ;] Nem bántásiból, de szerintem túlizgulod. ;)

A drágábbaknál már megéri egyáltalán gondolkodni rajta. Én ezek alá nem is adnám a dolgot.
X-fi HD USB
Monitor 01

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#33041) bkercso válasza bkercso (#33040) üzenetére


bkercso
nagyúr

Amúgy én az XMOS-t ajánlom, mert annak a digit kimenete profi (szó szerint), így az örök darab maradhat egy későbbi komoly rendszerben is. :K
Tapasztalatok.

(Én szerkesztettem az előző hsz-t is.)

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#33042) Dhampir válasza bkercso (#33040) üzenetére


Dhampir
félisten

Az biztos, hogyha megtehetem, akkor alaposan megfontolom a dolgokat, mert "hamarinak" lenni csak a kereskedőknek üzlet. ;)

Habár az is igaz, hogy spórolni a legjobban úgy lehet, ha semmit nem vesz az ember, viszont a hosszú élet titka is a vételben rejlik, ugyanis nem szabad abbahagyni a lélegzést.

A vázlatos listát egy kis eligazodásnak és emlékeztetőnek szántam, mert rajtam kívül betévednek ide más keresők is. :)

(#33043) bkercso válasza Dhampir (#33042) üzenetére


bkercso
nagyúr

"betévednek ide más keresők is"
Arra van a kereső. :DD
A harmincháromezerharminckilencedik hsz-t 1 napig fogják észrevenni...

[ Szerkesztve ]

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#33044) Dhampir válasza bkercso (#33043) üzenetére


Dhampir
félisten

Csakhogy keresni tudni kell, ugyanis a kereső konkrét típusokra ad jobbára találati eredményt.

Akinek fingja nincsen a kínai gyártósorról lecsúszó exkluzív audiophile cuccokról, az jószerivel fél év múlva is a kalviatúrát fogja karmolászni. :DDD

Nem ártana az összefoglalóba elkészíteni egy kisebb listát az ajánlott típusokról, mint ahogyan ezt egyéb topikokban is megcsinálták már. :U
Jóval kevesebb lenne a kérdezősködés és röviddel utána már be is lehetne zárni ezt a fórumot. :DD

[ Szerkesztve ]

(#33045) .DLL válasza CaNNa3IS (#33038) üzenetére


.DLL
veterán

1.) Ő nem említett Musiland 03 US dragont, csak 01 Mini-t ami tényleg belépő szint.
2.) Hallottad szólni a M. 03 US Dragont?
:R

Dhampir: A 01 Mini már a drága kategóriába esik? Nem feltétlenül jobb mint az aszinkron Sabre, de ez utóbbit még senki sem vállalta be innen, a 01 Mini-t Bodz hallotta.

A lista már el is készült, júniusban: [Link] egy baja van, 10k és 100k között nincs felosztva.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#33046) bkercso válasza Dhampir (#33044) üzenetére


bkercso
nagyúr

:U Benne van az 1. hsz-ben a lista. :U
:)

A fórum amúgy nem csak a kérdezősködésről szól, hanem tapasztalat- és ötletcsere is.

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#33047) Dhampir válasza bkercso (#33046) üzenetére


Dhampir
félisten

Benne van és remek összeállítás, de ahogy a szerző is írja a végén:
Ez nem egy teljes lista, csak pár példa, afféle iránymutatás, hogy mivel lehet érdemes foglalkozni első körben.

bkercso: A fórum amúgy nem csak a kérdezősködésről szól,

Hadd idézzem a lista cikke alján megfogalmazott gondolatot, amelyből aláhúzással kiemelem a lényeget:

Ennél jóval több értelmes, szép hangú DAC és erősítő létezik, amiket akár én magam is ajánlok bármikor, tessék kérdezni a fórumban! :)

Engedtessék meg a kérdés, kérem. :U

(#33045) .DLL

egy baja van, 10k és 100k között nincs felosztva.

Igen.

[ Szerkesztve ]

(#33048) .DLL válasza Dhampir (#33047) üzenetére


.DLL
veterán

Attól még áll, amit Bkercso írt; ha létezne is a mindent megmutató, személyre szabott, automatikus lista, akkor sem zárható a topik, az beszélgetések, véleménycserék miatt, persze nyilván azt csak viccből mondtad, de ez is elindított egy beszélgetést. :)

(P.H.)

(#33049) CaNNa3IS válasza .DLL (#33045) üzenetére


CaNNa3IS
senior tag

1. Valamire belépő az biztos :-)
2. Használtam de édesapámnak adtam és már őt boldogítja.

De én ezt nem negatívumként írtam nehogy félre érts.
Nagyon is jó kis eszköz főleg ilyen olcsón. Én is ajánlottam többször is.
Kis kompakt cucc egy noti mellé tökéletes.

Stay up Stay humble Ride hard Get stoked

(#33050) bkercso válasza Dhampir (#33047) üzenetére


bkercso
nagyúr

Sőt, örülünk, ha van kérdés, csak arra írtam, hogy nem ez a topik egyetlen célja. :R

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.