Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:48:40

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67001) Zoliee válasza Ear001 (#66997) üzenetére


Zoliee
senior tag

Abban tényleg félreértettelek, hogy úgy értelmeztem az összes ecc82 azonosítójú cső az elektromos gitárorokhoz a legalkalmasabb.
Tényleg abszolút kezdő vagyok ebben a témában.
Nehezen indul a kapcsolatom ezzel a dac/amp-al, de remélem happy end-el zárul.

[ Szerkesztve ]

(#67002) peter100


peter100
csendes tag

Kínából rendelt cuccokhoz ti szoktatok kapni rendes számlát, garanciajegyet, vagy bármit, ami alapján egy esetleges garanciális meghibásodás esetén lehet javítást kérni? Vagy elég, hogy az elektronikus rendelés alapján visszakereshető? Én nem kaptam semmit, Xie Shi Ding Ding úr/hölgy pedig „nem érti” a kérdést :DD :F

Bár belegondolva, a szállítási díj és az átfutási idő igencsak csökkenti egy kínai szerviz jelentőségét :N

[ Szerkesztve ]

(#67003) v1rus válasza peter100 (#67002) üzenetére


v1rus
tag

Alirol az Official Sabaj Store eladotol rendelt Sabaj D4-hez nem kaptam en sem semmi ilyet. Pedig a leirasban szerepel, hogy van ra egy ev gari.

Mindenkinek:
Mondjuk mindegy is, mert mar holnap megy is vissza a feladonak. Sajnos az aranak egynegyedet majdnem elbukom igyis a visszapostazas koltsege miatt, de megtartani felesleges 40k-t bukva rajta, mivel nagyon minimalisan szol jobban sajnos, mint a negyedannyiba kerulo joval regebbi Xonar U3-am. Voltam contaxg kolleganal is hallgatozni vele miutan otthon 2-3 napig isnerkedtem vele, es a korabbi remenyem - hogy csak az otthoni 10k-s fejes miatt nem hallani lenyegi kulonbseget - szertefoszlott, mikor a 160-300k kozotti fejhallgatokkal sem szolt jobban sokkal a DT770, 880 es 990 kiprobalasa utan :D Szoval az en sajat velemenyem alapjan senkinek sem tudom ajanlani nyugodt szivvel ennyi penzert. Tok jo, hogy van BT, meg OLED kijelzo, meg 2xAK4452, meg linearis tap, meg fene tudja meg mi... csak eppen jo hangja nincs ennyiert :D Nekem kisse olyan sotlan es doglott az egesz sajnos sok zenenel (noi vokal cover, Queen, ABBA, stb). De a fejhallgato erosito resze az amugy patent, mert a 600 Ohm sem okozott neki gondot. De a nagy feature aradatban pl kikapcsolhatatlan DF van benne, meg elore elkeszitett 4 hangszin beallitas amibol egy szinten aktiv, es zenenkent mas es mas az, amivel valamennyire elheto lenne legalabb kozuluk. Persze nem szeretnem zeneszamonkent valtogatni es probalgatni, csak azert, hogy kicsikarjak belole valami lenyegesebb kulonbseget hangzasban. Szoval ez sajnos nem nyert...es el is ment a kedvem kisse, mert pl a Topping DX3 Pro meg nagyon szimpi, de egyreszt dragabb, masreszt most karacsonyi csomagcunamiban ugyis el lehet engedni, hogy ideer meg ebben a honapban, harmadreszt ha az se tetszene akkor most azon is bukjak meg visszakuldesre? Aztan elszorok lassan egy DAC-nyi penzt visszakuldozgetesre... :D

[ Szerkesztve ]

(#67004) Ixion77 válasza peter100 (#67002) üzenetére


Ixion77
őstag

Dehogy kapunk bármit. Sőt, ha valami működésképtelenül érkezik, vagy egyes alkatrészek hiányoznak a csomagból és még összeszerelni se lehet, akkor hirtelen angolul is elfelejtenek... Kitalálod honnan tudom? :W

"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

(#67005) Bodz válasza v1rus (#67003) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Valamelyik digitális filter (DF) minden modern dac-ban aktív, szóval ezt nem lehet felróni hibának. Sőt, hogy váltogatni lehet köztük az kifejezetten pozitív dolog.
BX5-tel mit mutat?
Ha ennyire nem tetszik és esetleg Kínába kellene visszaküldeni, akkor ne legyél bolond, inkább itthon add el! Jöhet a következő, ez ilyen játék. :)
Onnan el lehet indulni, hogy a contaxg-nél meghallgatott cuccok közül melyiknek tetszett a hangja.

[ Szerkesztve ]

(#67006) v1rus válasza Bodz (#67005) üzenetére


v1rus
tag

Ezt nem tudtam, hogy a DF mindig aktiv...kisse csalodas a teny maga. Minden esetre ez volt ugymond a legkisebb baja. BX5-tel sajnos nagyon rossz parositas, mert szerintem ugyan arra hegyezodik ki a hangjuk. Annyira szurke es unalmas lesz tole a zene, hogy felelmetes. Sokkal inkabb a Xonar U3 hajtsa oket, mint a Sabaj D4. Angliaba kell visszakuldeni amugy, 9k az EMS oda. Nem vagyok en bolond, eladnam szivesen araban HA-n pl, mert meg a vevo is jol jarna miutan ez BF-es aron lett veve. A gond az, hogy jopar funkciot nem teszteltem le/nem tudok letesztelni (optika, line out, BT, taviranyito) es igy nincs pofam eladni, mint hibatlan 1 hetes darabot, hiszen ha valami nem megy, akkor utana jon a (jogos) reklamacio es az egyebek, amihez semmi kedvem gari hijjan. Plusz az azert sejtheto ezek utan, hogy ebben az arsavban nem lesz lenyegi elorelepes a meglevo Xonar-hoz kepest, 100-150k korul pedig nem tudok/akarok erre most aldozni. Meg meg melle egy fejes is kellene ugye. Egyebkent a Beyer Amiron Home volt az, ami legjobban tetszett hallgatozaskor meg ezzel a Sabaj-jal is. Cserebe az is 150k kornyeke :D Szoval egy nem zsakbamacska Chord Mojo meg egy Amiron Home bele is kostol a 300k-ba :) Ugye ez kicsit tulszalad az eredetileg 100k koruli limiten :D De ha az Amiron Home helyett a DT990 Editiont valasztom, akkor is 200k, az meg mindig duplaja. De ettol fuggetlenul szivesen veszem, ha valaki tud ajanlani valamit 50k-ig kb. Hatha talalok HA-n hasznaltban pl. Nekem tenyleg a hang lenne az elso, tehat BT, kijelzo, szepseg nem annyira erdekes, csak szoljon kellemesen.

(#67007) Ear001 válasza Bodz (#67005) üzenetére


Ear001
addikt

Azért van egy pár modern DA, amiben nincs, 47 Lab, Sparkler, Tmp a 1543-akkal, rafináltabban az Aqua-k, a Metrum stb. Amúg minél magasabb a bitszám, a mintavételezési frekvencia, annál kevesebbet, vagy éppen már semmit sem csinál a szűrő.

(#67008) Bodz válasza Ear001 (#67007) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Úgy látom nem ugyanazt értjük modern alatt.

(#67006) v1rus: Hibás a következtetés, hogy ebben az ársávban nem lesz előrelépés az U3 után. :) Annyi történt, hogy találkoztál valamivel aminek nem tetszett a hangja/többet vártál tőle.
Akkor ezek szerint a Mojot próbáltad. Mást esetleg?

[ Szerkesztve ]

(#67009) contaxg válasza v1rus (#67003) üzenetére


contaxg
veterán

V1rus!!!

10k-ért ne küld vissza, hozd el, inkább elküldjük DPD-vel, de itthon el fog menni azon az áron amennyiért vetted. Ne játszunk bukósra ha lehet!!. :)

Egy pici félreértés van a kikapcsolhatatlan szűrővel kapcsolatban. Valóban lehet a DAC-ban is kapcsolgatni a szűrőket, ez így rendben is van. Ott a bibi, hogy az erősítőnél is van 4 különböző hangszín ami viszont kikapcsolhatatlan, vagyis állandóan belenyúl a hangképbe a hangszínszabályzó. :U Erre utalt V1rus kolléga.

Off Off

Az iFi is azért vicces nekem mert azokon is van bass-boost ami szerintem rém ciki egy hűűű de jó erősítős DAC esetén.

[ Szerkesztve ]

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#67010) v1rus válasza Bodz (#67008) üzenetére


v1rus
tag

60k-ert nagyon sok jo ertekelessel univerzalisan kb az AudioQuest DragonFly Red, ami hozna biztos javulast. Nincs benne semmi csicsa, semmi gomb, keves dolog tud elromlani rajta, nincs kulon tap, tenyleg faek egyszerusegu, kerdes a hangjat milyennek ereznem szemelyesen. Cserebe gondolom megfizettetik azt, hogy ilyen kis meretben van.
Sajnos semmi mast nem hallottam meg, a Mojo-t sem, de az tipikusan az a kutyu, ami egyszeruen nem szolhat rosszul, mert annyi komoly oldal meg annyifele ember dicseri szinte egytol egyig kulonbozo fejesekkel, hogy csak nem en vagyok a vilag egyetlen embere akinek az sem jo :D Mondjuk egy dolog van ami nem tetszik, az az ara... viszont mar azon is gondolkodtam, hogy feleslegesen turaztatom magam es ehelyett a zsakbamacskas "kis penz kis foci" helyett, gyujtok meg jovo ev elejen valameddig, aztan benevezek ra, es letudtam kb orokelet +- 1 evre ezt a DAC/AMP dolgot, tekintve hogy a hallasom mar javulni nem fog, igy ha ezt ugy itelem nekem mindent megad, nincs hova tovabb ("persze-persze, gondolod most naivan" - szerintetek :D).
A most felsorolt mind2 kutyu kaphato itthon is egyebkent, ahogy nezem azonos arban kb a kulfoldiekkel, ergo nincs ertelme kulfoldivel szorakozni a gari meg ilyen olyan szallitgatas miatt. Egyebkent utobbit biztosan meg tudnam hallgatni, ha contaxg nem unja meg nagyon a fejem es ujra meglatogatnam :DDD Es lehet, hogy a DragonFly Red-re is talalnek lehetoseget. Mert ezt a berendelem, meghallgatom, tovabbadom dolgot minimalizalnam amennyire lehet. Nekem ugymond nem hobbi a zeneles meg a kulonbozo ilyen cuccok kiprobalgatasa, igy inkabb celiranyos lennek, mint hosszan elhuzodo tapasztalatgyujto :)

(#67011) v1rus válasza contaxg (#67009) üzenetére


v1rus
tag

DPD nem tudom mennyivel olcsobb, plusz a Sabaj D4 Ali-s oldalan kulon kerik a leiras aljan, hogy EMS-sel menjen vissza (bar az okat nem tudom, meg hogy mivel jar, ha nem). Az itthoni eladast csak ugy tennem meg, ha elotte vegigprobalgatom az osszes funkciojat es mind oke, nincs szuksegem elegedetlen vevore. BT es taviranyito megoldhato itthon is, de az RCA es az optika nem, ezert neki sem alltam a masik kettonek sem.

Igen, van DF is, meg hangszin allitgaatasi lehetoseg is, de egyikben sincs neutralis, es ez a gond. Az nem zavar onmagaban, hogy vannak ilyenek benne.

(#67012) Bodz válasza v1rus (#67010) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Elég drága az Audioquest felirat azon is...
Ha rákeresel a topikban legalább 2 embert biztosan találsz akinek problémája van a Mojoval. :D

(#67011) v1rus: Olvass utána a filtereknek és elfelejted gyorsan ezt a mér nincs neutrális dolgot. :)

[ Szerkesztve ]

(#67013) peter100 válasza Ixion77 (#67004) üzenetére


peter100
csendes tag

+ v1rus

Köszi, sejtettem :((
De ha gond van, mi alapján reklamálsz, ha nincs számla, nincs garanciajegy? Kínába mennyi lehet a postaköltség, ha Nagy-Britanniába 9k? Áááá :F

[ Szerkesztve ]

(#67014) alphamooncam válasza Bodz (#67012) üzenetére


alphamooncam
őstag

Tudnál linkeket küldeni erről a filteres dologról, engem is érdekelne. Köszi

Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

(#67015) Ear001 válasza Bodz (#67008) üzenetére


Ear001
addikt

Mi a nem modern az Aqua-ban? Egyedi FPGA, R2R, csomó saját fejlesztésű rész, MOS-Fet és cső hibrid, etherCON, DSD 128, 384 kHz, 24 bit USB-n át.

(#67016) Bodz válasza Ear001 (#67015) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Tudtam, de úgy tudtam... :) A rafiniáltakkal nem foglalkoztam. Kivétel erősíti a szabályt, ahogy akarod. Mondhatjuk akkor úgy, hogy a legtöbb modern dac használ filtert, ha így jobb tetszik. Meg hát főleg dac chipre gondoltam, nem egy komplett készülékre. De majd legközelebb hosszabban és egyértelműbben fogalmazok.
A TDA1543 alapú múzeum szökevények viszont akkor sem férnek bele a világképembe, mint modern.

[ Szerkesztve ]

(#67017) v1rus válasza Bodz (#67012) üzenetére


v1rus
tag

Utanaolvastam, nem allitom, hogy most aztan ertem ezeket a szuroket, mert mocskos csuf egyenletek es hasonlok jottek velem szembe sok szakkifejezessel egyutt, de annyit megertettem, hogy ez mas jellegu filter, mint amit pl a kepszerkesztesnel hasznalnak. Es hogy itt az altalam hallott hangra nem is igazan lehet hatassal, habar azt nyugodtan ki tudom jelenteni, hogy a kb 6 mod kozul biztos volt legalabb 2 olyan, ami hallhato kulonbseget hozott valtaskor. Mindenesetre azt mar igy el tudom fogadni, hogy miert nincs ugymond neutralis opcio.

[ Szerkesztve ]

(#67018) Bodz válasza alphamooncam (#67014) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Ez jó?

(#67019) Ear001 válasza Bodz (#67016) üzenetére


Ear001
addikt

;] Pedig a TDA 1543 tud valamit, amit a legtöbb új cucc nem.

(#67020) pkaresz válasza Bodz (#67016) üzenetére


pkaresz
senior tag

Naaaaa!!! :D :))

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#67021) Bodz válasza Ear001 (#67019) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Ebben egyetértünk. :K

(#67020) pkaresz: Ettől még csípem ám az SPS DAC3-at. :)

(#67017) v1rus: Szuper. Bizonyos esetekben és filtereknél lehet hallani, ahogy neked is sikerül. Nálam pl az SD Sharp és NOS (Super Slow átkeresztelve) közt még anyám is megmondja a különbséget, pedig őt már aztán végképp nem érdekli ez az egész.

[ Szerkesztve ]

(#67022) bajnokpityu válasza Ear001 (#67019) üzenetére


bajnokpityu
félisten

húú, lassan ott tartunk, hogy öregeznek azért, mert ismerjük, milyen a hangkaraktere a 1543nak...
nekem pocketDAC volt belőle, nektek?

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#67023) v1rus válasza peter100 (#67013) üzenetére


v1rus
tag

Egyebkent van gond a cuccal, hogy kerdezted? Nem jott be neked se latatlanban vasarolva? Vagy milyen tapasztalatok vannak vele?

(#67024) Bodz válasza peter100 (#67013) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Írsz a kínainak aztán reméled a legjobbakat. Ez a tömör verzió. :) Igazából olyan mindegy, hogy van-e számlád, gar papírod, akármid ilyen esetben. Mond egy címet, elküldöd, vársz.
Nekem vagy nagyon pozitív vagy nagyon negatív tapasztalatom van az ilyen esetekkel.

[ Szerkesztve ]

(#67025) contaxg válasza Bodz (#67012) üzenetére


contaxg
veterán

Én pedig több tucatot ismerek akik nagyon szeretik :DDD :P (de persze ez sem tökéletes, csak éppen hallgatható) A Sabaj a próba alatt nagyon nem volt az pedig próbáltam kihozni belőle a maxot. Szerintem engedjük el ezt a kütyüt és másnak ne ajánljuk... :R

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#67026) pkaresz válasza Bodz (#67021) üzenetére


pkaresz
senior tag

Ok!! :K :B

"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"

(#67027) IO.sys


IO.sys
őstag

A Loxjie P20 elég a DT770 250-hez?

凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

(#67028) nLali


nLali
senior tag

Urak, kéne egy kis help. CM6631A usb-spdif szépen muzsikál 24bit/192kHz értékekre állítva. Ha eléteszem az usb isolatort, akkor 16/48 a beállítható maximum. Van 5lete valakinek, hogyan lehetne 24bitre állítani?

[ Szerkesztve ]

(#67029) Alurion


Alurion
csendes tag

Sziasztok!

HD600-hoz van esetleg különösen ajánlott dac+erősítő kombó 50-100k környékén? Jelenleg egy Musiland SVDAC05-tel használom, de elgondolkoztam hátha ki tudok hozni belőle többet is.

Előre is köszi!

(#67030) Ear001 válasza bajnokpityu (#67022) üzenetére


Ear001
addikt

Talán az AN CD 2.1-ben az volt, aztán 47 Lab Shigaraki CD /DA (az a Sanyo alapú CD futómű nagyon jó volt hozzá) 47 La Flatfish, egy kicsit próbáltam az Aqua-at, a Sparkler CD-t és az USB-s DA-t, meg itt van a Tmp Ant DA-is. ;)

(#67031) Patice válasza nLali (#67028) üzenetére


Patice
nagyúr

Nekem izolátor okozta limitációnak tűnik. Milyen cuccról van szó?

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#67032) nLali válasza Patice (#67031) üzenetére


nLali
senior tag

(#67033) Polllen válasza nLali (#67032) üzenetére


Polllen
nagyúr

Az izolátor ennyit tud.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#67034) Bodz válasza IO.sys (#67027) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Igen. Csak majd azt is kérdezd meg, hogy milyen dac legyen elé! ;)

(#67029) Alurion: Szia! Nem lehetetlen. Hangban mire gondoltál, van elképzelés?

[ Szerkesztve ]

(#67035) santhab00


santhab00
tag

Sziasztok, szeretnék venni egy FiiO Olympus 2 E10K-t karácsonyra. Egyelőre egy Superlux HD 681 EVO mellé lenne beszerezve, illetve a mindenkori fülhallgatóm mellé(mert az folyton cserélődik, nagyon gyorsan elromlanak).
Mennyire lenne érezhető a minőségjavulás egy eddigi integrált hangkártyához képest? Illetve, hogy van ajánlottab ennél a FiiO-nál ebben a kategóriában?

Előre is köszi!

(#67036) IO.sys válasza Bodz (#67034) üzenetére


IO.sys
őstag

Milyen dac legyen elé? :D Sanskrit 10th-ra gondoltam, eddig csak jót hallottam róla, más indokom nincs. Olyan ársávban kell lennie, amibe egy friss csecsemő fenntartása is belefér.

凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

(#67037) Bodz válasza santhab00 (#67035) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Szia!

A 681-hez pont jó az E10K, de azért... Külföldről is lehet?

(#67036) IO.sys: Csak akkor legyen, ha ezeket el tudod fogadni. A 770-nek alapból van mély kiemelése, a Sanskrit sem visszafogott ilyen téren, aztán a P20 erre rátenne még egy lapáttal. :)

[ Szerkesztve ]

(#67038) IO.sys válasza Bodz (#67037) üzenetére


IO.sys
őstag

El tudom fogadni, nem szeretnék basszusbödönt, de azért nem bánom, ha testes. A 80 ohmost hallgattam P9 Lite telefonról, nagyon jól szólt, szerelmes is lettem, aztán hozzájutottam az aprón lévő 250-eshez és eléggé hiányolom azt a telt hangot...

凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

(#67039) santhab00 válasza Bodz (#67037) üzenetére


santhab00
tag

Ha tudsz olyat mutatni külföldről ahol ugyanúgy tudnám a garanciát érvényesíteni ha kell, és megbízható akkor igen, miért ne. Ennek fényében mit tudnál ajánlani ?

(#67040) Zoliee válasza Bodz (#66964) üzenetére


Zoliee
senior tag

Már jött is mailben tőlük az "inverz Európa +csomag" kupon. Holnap adom is fel a postán.
A sorozatszámát fotózom, mert kíváncsi vagyok, ugyanezt kapom-e vissza.

(#67041) Per Degaton


Per Degaton
tag

Sajnos erre a kérdésemre a válasz az, hogy nem működik vele :(

Nem ismeri fel ha bedugom, nem történik semmi, nem mutat új eszközt.
Kipróbáltam a másik dacommal, egy Acoustic Research AR UA-1-gyel, de azzal sem megy.
Mivel a dacok többségével elvileg mennie kéne valamit rosszul csinálok, vagy csak ennyire peches vagyok, hogy egyikkel sem megy?

Ha utóbbiról van szó, akkor kellene vennem hozzá valamit amivel biztosan működik.
Van valaki aki meg tudja erősíteni, hogy a Creative E5 biztosan megy USB-ről a PS4 Próval?
Most akciós, lehet vennék egy olyat hozzá...

[ Szerkesztve ]

(#67042) Sonja válasza Per Degaton (#67041) üzenetére


Sonja
veterán

Úgy próbáltad, hogy a hangot LPCM-re és Optikai kimenetre állítottad? :F Állítólag csak így működnek az USB-s DAC-ok PS4-el.

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#67043) Per Degaton válasza Sonja (#67042) üzenetére


Per Degaton
tag

Igen, én is olvastam, hogy így kellene, de így sem látja.
Elvileg ki kéne írnia, hogy felismert egy usb-s eszközt és az Output Devices-nél ki kellene tudnom választani.
De nincs ott egyik sem.

(#67044) Bodz válasza santhab00 (#67039) üzenetére


Bodz
Topikgazda

E5? Még mindig akciós.

(#67038) IO.sys: Akkor hajrá! :)

(#67041) Per Degaton: Tudtommal megy, de én nem próbáltam.

[ Szerkesztve ]

(#67045) Alurion válasza Bodz (#67034) üzenetére


Alurion
csendes tag

Szia!
Meglehetősen laikus vagyok a témában, ezért azt se tudom milyen elképzeléseim lehetnének. Inkább úgy fogalmaznék, hogy az adott lehetőségek között szeretném kihozni belőle a maximumot, vagy legalább egyértelmű hallható előrelépést a jelenlegi Musilandhoz képest.

(#67046) Bodz válasza Per Degaton (#67041) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Egyébként az E5-nek van optikai bemenete, szóval nem is kérdés a kérdés. Tudod használni a konzoloddal.

(#67045) Alurion: Meg tudod hallgatni?

[ Szerkesztve ]

(#67047) Per Degaton válasza Bodz (#67046) üzenetére


Per Degaton
tag

És olyankor honnan kap tápot? Rádugom USB-re is, de a hang nem onnan jönne, hanem csak a táp neki?
A hangja nem lenne rosszabb így?

(#67048) Bodz válasza Per Degaton (#67047) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Akksis ugye. Vagy feltöltöd előre vagy máshonnan kap tápot (telefontöltőd, tv usb-je, bármi 5V-os).

Használati útmutató, 16. oldal. :) USB sem reménytelen.

[ Szerkesztve ]

(#67049) Per Degaton válasza Bodz (#67048) üzenetére


Per Degaton
tag

Na ha még bele is írják és nem megy, akkor reklamálok majd :)

Köszi!

(#67050) IO.sys válasza Bodz (#67044) üzenetére


IO.sys
őstag

De ha tudsz hozzá finomabb szerszámokat hasonló pénzért, örülnék az infónak. Legalább lenne min vacilálni, aztán legfeljebb eladom egyiket-másikat, ha nem jó nekem. Kolléga, akitől vettem, azt mondta, hogy a beyeres tüskét kell keresni.

凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.