Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20503) Tuomas válasza MrCsiT (#20502) üzenetére


Tuomas
addikt

Köszönöm :)

Portokat még nem állítgattam (egyenlőre nem is tudom hol kell, és a port forward is egyenlőre kicsit homályos), a quick connect segítségével érem el más hálózatról, egyenlőre. Igaz ennek a biztonságosságát nem tudom, kételkedem minden esetre, tehát nyitott vagyok a ddns féle megoldásra is.

Hogy tudom megadni, hogy csak Mo-ról férjek hozzá? A tiltást megcsináltam, azt is, hogy 2 nap után feloldja (hátha kicsukom magam) Beállítottam még kétlépcsős azonosítást is, és letöltöttem a synology vírusírtóját is.

A felhasználósat úgy csináltam, hogy az elején kért egy felhasználót, az saját magam, azt használom az asztalin és a mobilon is. Jelenleg egyedül férek hozzá, így több felhasználó szerintem nem szükséges.

Jelenleg csak egy meghajtóm van, később tervezem egy másikat, akár 2-3 tb-osat is. Majd akkor jó lenne a különálló, viszont ütemezett mentést készítő, de ez a jövő zenéje, egy fél évig nem hinném hogy bővítem. Van külső vinyóm, arra csinálok mentéseket a fontosabb dolgokról, a filmekről semmi szükség.

Amiket nem tudok:
- Portok, hogy miért kell átírni, valamint hogy állítható be legkönnyebben a távoli elérés, vpn? HTTPS portot érdemes beállítani, illetve a HTTPS kapcsolatot engedélyezni?
- a download manager nem tölt fel, valamint ha letöltődik a torrent, akkor megáll automatikusan, nem kezdi el seedelni, hiába állítottam be, hogy akkor álljon le, ha eléri a 100%-ot a megosztási arány.
- Ez a quick connect dolog mennyire biztonságos?

[ Szerkesztve ]

We were here

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.