Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7014) vlevi válasza Tsebacsi (#6983) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Szal azt mondod, a mostanihoz képest ugyanolyan lesz a képe a FullHD-nak is, annak ellenére, hogy a MM-ban eléggé elszomorító volt pár tv-adó képe, sokkal gyengébb mint a mostani tv-n?! Mert akkor holnap megyek és megveszem"
Ez sajnos nagyban függ attól is, hogy éppen milyen műsor volt a tévén, amit a MM-ban néztél. Mert ugyanazon az adón belül is nagyon nagy a szórás képminőség terén. Hogy mást ne mondjak, ha elővesznek velemi dokumentumfilmet, amiben VHS kazettáról játszanak be vágóképeket, az kb. 50-80 méter távolságból ad csak elfogadható képet :D
Emellett pedig attól is függ a képminőség, hogy mennyire ratyi módon van a MM-ban összedrótozva az a 100 tévé, ami megy egyszerre.

De az biztos, hogy rengeteget javultak a képfeldolgozó algoritmusok az elmúlt időben. Amikor kezdtek megjelenni az LCD tévék, akkor még élvezhetetlennek láttam az adásokat a MM és hasonló boltokban. Nem is vettem ilyen tévét.
Most viszont azt vettem észre, hogy ugyanaz a DivX-es avi, a maga 640x352 felbotnásával sokkal jobban élvezhető, ha USB-ről játszom a tévé saját lejátszójával, mintha a számítógépen a monitoron nézem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.