Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6551) gulupeti


gulupeti
senior tag

(#6541) BBéci
(#6545) Sanci38

Köszi a választ mindkettőtöknek, akkor megpróbálkozom ezzel a filmmel. :)

(#6552) RRomeo válasza Davebowman (#6506) üzenetére


RRomeo
csendes tag

sőt be lehet állítani digitális kábeladás esetén hogy a képarány annak megfelelő legyen, mint amit a csatorna ad: ha tehát 4:3-as az RTL, arra kapcsolva 4:3-as és ha mondjuk 16:9-es a Spektrum akkor arra átkapcsolva automatikusan 16:9-es lesz a kép és nem neked kell mindig a távirányítóval állítgatni át.

(#6553) powerwade válasza Davebowman (#6550) üzenetére


powerwade
senior tag

kétlem, hogy az allshare erre jó. inkább valami wireless hdmi kell neked.

(#6554) snefftamas válasza powerwade (#6549) üzenetére


snefftamas
aktív tag

Szia!
Lenne egy kérdésem a C650 beépített media playerrel játszom le a filmeket akkor automatán átvált kiemelt színprofilra ami baromi zavaró. Hogy lehet vissza váltani film módra?
Mert ha beállítod a filmódot előre az nem érdekli ott autamatán átáll kiemeltre, ami szép meg minden csak nagyon nem színhelyes és optimális mozizásra. Tapasztalata már valaki?

Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!

(#6555) Memme


Memme
csendes tag

Sziasztok!

Korábban is érdeklődtem már az alábbiakról, de ez idáig senki nem (tudott) szólt hozzá! Bocs, de elég fontos és sürgős volna... :R

C650 készülékhez való csatlakozásokkal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni az alábbiakról:

1. Egy Samsung MM-C430D mikro-hifit/DVD lejátszót csatlakoztattam a TV-hez. Ha azt szeretném, hogy a hifi hangszóróján szóljon a TV adás, milyen kábellel kell még összekötnöm, vagy van-e jelentősége, hogy melyik HDMI bemenetbe csatlakoztatok? Jelenleg a készülék HDMI-vel van csatlakoztatva a TV-hez, plusz a hifi audio kábele megy a PC/DVI Audio In csatlakozójába. Így ha a TV-t átállítom a külső hangszóróra nem szól semmi! A filmeknél, és egyéb funkciónál nincs probléma.

2. T-Home-os set top box-ot ha HDMI kábellel csatlakoztatok a TV-hez, számos adó kizárólag 4:3-as méretben jelenik meg, hiába állítok a képernyőméreten. A set top box menüjében a képarány beállítását 1080i HD-re állítottam, de ilyenkor is ugyanez a helyzet. SCART csatlakozóval nincs ez a probléma, ott az éppen megadott képernyőméret szerint jeleníti meg az egyes adókat. A box menüjében nem találtam egyéb erre vonatkozó beállítási lehetőséget.
Mi lehet a baj, mit javasoltok? Mivel szemmel láthatólag jobb a képminőség HDMI-s csatlakozással, jobb lenne, ha ki tudnám cserélni a SCART-ot!

3. A notebookomon kizárólag VGA monitor kimenet van. Van egy VGA=DVI átalakítóm. Ha ennek a segítségével DVI-HDMI kábellel csatlakoztatom a gépet a TV-hez az ugyanúgy monitorként funkcionál, csak jobb a minősége? Azért kérdezem, mivel a VGA monitorkábel nem fér be a TV hátuljába a fal miatt, ugyanakkor a HDMI csatlakozót oldalra tudom tenni alkalomadtán, hogy monitorként használjam a TV-t.

Fontosak lennének a fentiek, így előre is nagyon szépen köszönök minden segítséget!

Üdv

(#6556) gejala válasza snefftamas (#6554) üzenetére


gejala
őstag

Távirányítón TOOLS gomb. :K

(#6557) snefftamas válasza gejala (#6556) üzenetére


snefftamas
aktív tag

Köszönöm! igaz még otthon nincsen C650-em, de ahol néztem ottani tapasztaltam ezt. (bárcsak lenne, de sajnos én is a kukacoskodók táborába tartozom és 1/4 millióért már szeretném a legjobbat megkapni, ami tőlünk nyugatabbra nem is lenne probléma mert ott kinyalják a vevő seggét itt meg épp fordítva működik:))

Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!

(#6558) snefftamas válasza pfekete101 (#6546) üzenetére


snefftamas
aktív tag

Szia hasonló cipőben járunk a panel lottó miatt én is hajlok a sony 46ex500-ra.
Viszont a Sonyba a lejátszó nem sok mindenre való, ahhoz kell egy WD mindenképp, plusz a Sonynak gyengébbek a színei és kevésbé részletes, éles a képe mint a C650 full HD-nál persze, de ezt csak akkor látod ha egymás mellett vannak persze.
Most van 230-ért árgép.hu-n ami gyanúsan olcsó mert kül 260-70 körül mozog.
Samsung média beépített média lejátszója korrekt viszi az mkv-kat általában. Nem feltétlenül kell WD hozzá.

Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!

(#6559) BBéci válasza powerwade (#6549) üzenetére


BBéci
titán

Itt a fórumban az egyik topiktárs vett Samsung tévéje mellé Venice lejátszót, mert nem volt megelégedve a beépített cucc tudásával és nem bánta meg. Szerintem maximálisan igaza van. A konkurenciához képest jó az a beépített lejátszó, de egy célhardverrel nem érdemes összehasonlítani. Sem kép és hangminőségben, sem a lejátszható formátumok tekintetében.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6560) powerwade válasza BBéci (#6559) üzenetére


powerwade
senior tag

Egyetértek azzal, hogy a célhardver mindig jobb, DE én felmértem az igényeimet, és úgy döntöttem, hogy nekem nincs szükségem plusz lejátszóeszközre. Azt a pénzt inkább másra költöm. Ja, és hogy nem játssza le az TV az összes netről lehalászott mkv-t? Nem bánom. TV-t vettem, egy extra featurevel, nem egy komplett all-in-one home theater rendszert 170k-ért. Egyébként inkább nem nézem meg / törlöm / más forrásból beszerezném azt a filmet, amit esetleg nem játszik le a belső lejátszó :) Mindenesetre ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy szüksége van-e rá vagy sem. Nekem nincs.

(#6561) BBéci válasza powerwade (#6560) üzenetére


BBéci
titán

Teljes mértékben elfogadható az álláspontod.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6562) -cobra- válasza powerwade (#6560) üzenetére


-cobra-
aktív tag

Én speciel még nem találkoztam olyan mkv-vel amit ne játszott volna le, pedig van egy pár hd filmem. ;] Az árához képest nagyon korrekt a beépített lejátszó, az egyszer biztos.

(#6563) vlevi válasza JaniACE (#6539) üzenetére


vlevi
nagyúr

"XP alatt nincs gyári, csak a hivatalos samushare. Egyértelmű fail."
Nem csak a hivatalos samu van. Sok másik is, köztük a serviio. Sokkal jobb, mint a Win7-be beépített megosztás. A win7 sajnos sok videót rosszul küld át a hálón a tévé felé, a serviio ebben is sokkal jobb. Ja, és nem csapja felül a fileok módosítási dátumát minden nap, ez azoknak fontos, akik backupot használnának a gépükön.

(#6564) digo00


digo00
tag

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy simán modemmel lehet-e csatlakozni Samsung 6-os LED-el a hálóra?Mert nemtudom mit kell a DNS-hez és az átjáróhoz beírni a hálózati beállításoknál!
Mert a helyi kapcsolatnál az nálam üres!
Légyszi segítsetek előre is köszi!

(#6565) vlevi válasza Davebowman (#6540) üzenetére


vlevi
nagyúr

" Mert akkor érdemesebb a C550-et megvenni 20Rugóval olcsóbban, ha úgysem érdemes 100Hz-es üzemmódban használni"
Nem csak a 100Hz. Ultra clear panel tényleg jól néz ki. Itt van mellette egy samu monitor, aminek értelemszerűen nem Ultra clear panelje van, hanem matt. Hát, nemolyanok a színek rajta. Tudom, egy moncsi az más, mint egy tévé, de akkoris nagyon nagy a különbség.
És állítólag (ezt nem tudom megerősíteni), a 650 panelje jobb. Ráadásul a media playere is többet tud. Megéri azt a +20-at.

(#6566) vlevi válasza Davebowman (#6550) üzenetére


vlevi
nagyúr

Igen, olyasmi.
Drót nélkül, wifin pedig egész pontosan úgy megy, ha a számítógépeden fut egy szerver, ami streameli a videót a tévéd felé. Ilyen lehet a Win7-ben lévő megosztás, a Samu PC share manager, a Serviio, vagy még sok másik progi. Én a Serviio-t ajánlom. Többet kipróbáltam, volt amelyik állandóan megdöglött, a Serviio működik. Sajna hangsávot nem enged váltani, de asszem ez inkább a DLNA technológiában lévő kötöttség, és nem a Serviio hibája. De a feliratok átmennek. Amit pl. a Win7 megosztása nem tudta.

Ja, és így, hogy Wifin átmegy, az a buli benne, ha van a lakásban 2-3 tévé, asztali gép, laptop, esetleg néhány DLNA képes teló. Nem kell külső vinyóval rohangászni, elég bekapcsolni azt a gépet, amin rajta van a kérdéses videó, és bármelyik tévén nézheted.

(#6567) Davebowman válasza vlevi (#6566) üzenetére


Davebowman
senior tag

Köszönöm ezt a kimerítő választ. Az teljesen egyértelmű, ha stream-ként küld a server a tévé felé 1 video és 1 hang sávot, hogy abban nincs másik hang. Világos. Ekkor nekem vagy a tévébe kell a routerből eljuttatnom egy patch kábelt, vagy megvenni azt a speckó usb-s samu wifi adaptert ugye? Mert a tévé máshol van a lakásban és 5 méter hdmi nem ér el odáig. Mégegyszer köszönöm, ha minden igaz holnap belevágok a megvételének folyamatába.

Vargalex 1.1.7

(#6568) joci66 válasza Memme (#6555) üzenetére


joci66
tag

Szia!

Állitsd a bokszot automatára ha van benne ilyen nekem UPC van azon igy mükődik.a16:9 az normál a 4:3 kinagyitja

(#6569) vlevi válasza Davebowman (#6567) üzenetére


vlevi
nagyúr

Jó a kábel is (nekem is azzal van), nem kell feltétlenül Wifi. Ráadásul hálókábelből 100métert is kihúzhatsz gond nélkül, ami a HDMI-ről már nem mondható el.

(#6570) vlevi


vlevi
nagyúr

Nesze neked Motion Plus. Sportcsatornán valami jéghoki összefoglaló megy, na, mondom, ez jó lesz próbálgatni a motion plust. SD adás, de azért hátha. Hát egy nagy lóf...t :F
A lassított felvételen kb 10 centi hosszú a hokikorong, erre állíts be valamit. Már korábban is gondoltam rá, hogy SD adásnál már maga az adás tartalmaz olyan mértékű elmosódást, ami értelmetlenné teszi a motion plust, de most azthiszem megerősítést nyert ez a tippem.
Persze HD adásnál biztos más lenne az eredmény, de olyanom nincsen. Filmeknél pedig mittudomén, hogy kell-e vagy sem.

(#6571) Davebowman


Davebowman
senior tag

Bár ez csak mellékes az, hogy Internet@Tv az pontosan hogy kell elképzelnem? Gondolok itt arra, hogy a Firmware-be előre vannak telepítve az appletek és én ki/be kapcsolhatom őket? Mondjuk ha nézek 1 Jóbanrosszbant, mert az nem érdekel, akkor hasonlóan, mint a teletext egy részét kitakarva a filmnek megnézhetem az emiljeimet, vagy az időjárást? Aztán csak a firmwre-be telepített progikat használhatom, vagy lehet a netről letölteni hozzá újakat is? Vagy fejleszteni hozzá?...hopp, mibe lógott a kezem...

Vargalex 1.1.7

(#6572) vlevi válasza Davebowman (#6571) üzenetére


vlevi
nagyúr

Hát, olyasmi is, meg mégsem. A tévé kép csak addíg megy egy kis ablakban, amíg az internettv főmenüje van kinnt. Ahogy belépsz valahova (youtube, index hírek, accuweather...) ez eltűnik. Sajnos emailt azt nem lehet vele olvasni. De az elvi lehetősége megvan, csak még nincs ilyen. Lesz-e valaha? nemtudom.
Fejleszteni pedig lehet, valaki itt írta, hogy csinált hozzá műsorújságot.

(#6573) Hexetra


Hexetra
tag

sziasztok!
1kérdésem lenne, összeszeretném kötni a tvt és a gépet (32" c5000es készülékről lenne szó) és hdmi kábel vásárlás előtt álok, hdmi-hdmi 1.3 vagy 1.4es verziójút vegyek? különbség esetleg van? vagy mind2 ugyanolyan jó?

válaszokat előre is köszönöm, sziasztok

This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"

(#6574) Scoobyka


Scoobyka
addikt

hello mindenki!

Mar reg nem irtam ide: :)

Az lenne az eszrevetelem,hogy aki b650 illetve c650es keszulekkel rendelkezik megfigyelte-e mar hogy amikor mozog oldalasan a kamera tv adasnal akkor a kepernyon latszik halvanyan a vizszintesen vonalazas. Csak gyors mozgasnal veheto eszre. Nem utanhuzasrol van szo(hiszen 5-6ms),hanem csak enyhe vonalazas ami termeszetesen nem
marad ott. Hd filmeknel is megfigyelheto. Igazan nem zavaro csak az olyan sziszimuszik veszik eszre mint en. Samsung monitoromnal is latszik amikor figyelem.

Ja es merettol fuggetlen 40-46 colosoknal.
Mas is vette mar eszre?

Mert ergo olyan mintha onnan is kapna a tv megvilagitast nem csak a 4sarokbol.

Ez ilyen lcd sajatossag lenne? Vagy hogy?

Bellitasoknal nem valtozik.

(#6575) Davebowman


Davebowman
senior tag

Na akkor adjunk még a dolognak: A SamyGO oldalon csak a LExxBxxx tv-ket írja, de már van rá okosítás is, hogy a C-s is tudhassa aztat. Samsung App Store (nekem az android store jutott eszembe) gondolom pénzért bármit le lehet tölteni, de a kérdés az, hogy az eredeti store címet is át lehet-e egy lokális webszerverre írni...mittomén mondjuk a saját pécémé tele fizetősen elérhető app-okkal...csak példa :) ...bár nemrég még a 100Hz-en filóztam, most meg azon, hogy lehet Transformerszé WaráZsOLnI :) Teccik ez a genya tévé holnap meg szerzem!

[ Szerkesztve ]

Vargalex 1.1.7

(#6576) vlevi válasza Hexetra (#6573) üzenetére


vlevi
nagyúr

Asszem a tévének elég az 1.3-as, többen állítják, hogy a legolcsóbb hdmi kábel is jó. A kábel minősége nagyobb kábelhossz (5-10m) esetén érdekes.
wiki
Naszóval. Az 1.4 azért van, mert azon már nem csak a fullhd fér át, hanem 4k×2k méretű kép is, emellett 100Mbites Ethernet drótként is funkcionálhat, valamint van benne audio visszatérő csatorna, és még a 3D-t is tudja.

(#6577) JaniACE válasza vlevi (#6563) üzenetére


JaniACE
tag

Nem csak a hivatalos samu van. Sok másik is, köztük a serviio.
Csak tovább kellett volna olvasnod a hozzászólásom: "Megoldás v2 - Írogattak páran alternatív dlna szerverekről, lehet, hogy valamelyikük képes hálózati meghajtót is lekezelni. (Passz)"

Ja, és nem csapja felül a fileok módosítási dátumát minden nap,
Win7 (32b/eng/prof/msdnaa) sem írja felül.

Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)

(#6578) BBéci válasza vlevi (#6576) üzenetére


BBéci
titán

1 méteres kábelek képminősége között is lehet különbség.
Az 1.3 is átviszi a 3D-t.
Hivatalosan megszüntek a számozások.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6579) Winne válasza vlevi (#6570) üzenetére


Winne
nagyúr

Nekem tv adásnál nincs probléma a 100Hz-el, szintén sd, de van két hd is, kicsit rápillantok holnap. Hdmi-n rákötött bármilyen hd jelnél viszont használhatatlan... Az új firmware kérdése még nem oldódott meg, holnap elvileg elérem a Samsungos ismerőst és remélem jó válaszokat kapok... :K

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#6580) Hexetra válasza vlevi (#6576) üzenetére


Hexetra
tag

igazából 7.5méteres kellene nekem pont, v 10méteres de az 5az kevés,,, és néztem 1.4es 7.5m kábel olcsobb mint a 1.3as.. és azért kérdezem hogy akkor megfelelő e azis, vagy akkor inkb vegyek 1.3asat?

This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"

(#6581) eric.cartman válasza Hexetra (#6580) üzenetére


eric.cartman
senior tag

az olcsóbbat válaszd... :K

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#6582) jozsacsaba


jozsacsaba
csendes tag

Sziasztok !

Van egy problemam az Anynet+-al kapcsolatosan ..tehat...van egy Samsung Lcd c550 es egy Samsung Thx tipusu hazimozi rendszer hdmi 1.3 kabellel kapcsolva,ez igy rendben van ,parban mukodik az anynet,de most jon a bibi...a napokban kaptam egy PlayonHD media lejatszot amit amikor hdmi 1.3 kabellal akarok a tv-hez kapcsolni egyszeruen eltunik az anynet szolgaltatas es nem is kap semilyen anynet eszkozt...de amikor kihuzom Playont es ujrakerestetem az eszkozoket ismet van kapcsolat....ha van valami megoldas kerlek segitsetek.

Koszi szepen !

[ Szerkesztve ]

(#6583) moooooo


moooooo
csendes tag

Sziasztok!
Van egy LE37A656 tv-m és nem tudok firmware-t frissíteni rajta.
Pendrive ntfs, és külső winyó ntfs-ről próbáltam.
Elkezdi keresni a firmware-t de nemtalálja meg.
Mi lehet a hiba?

Más:

Dune Base 3.0 lejátsző anynet kikapcsolva, néha eldobja a képet a tv, elsötétedik, majd visszajön, kiírja hogy milyen bemenetre van kötve meg minden, mintha forrást váltana egy pillanatra. Mi az oka?

(#6584) Abyssh válasza powerwade (#6533) üzenetére


Abyssh
csendes tag

Tegnap délelőtt betelefonáltam a mobilszámra. Az illető aki felvette kérte, hogy írjak email-t a panaszommal, mert túl sok telefont kapnak mostanában. Fél 10 körül írtam, semmi válasz. Az előbb hívtam fel a vezetékes számot és az ügyintézővel beszéltem. Elmondtam a panaszom és azt mondta, hogy nem biztos a 2 ünnep, január elején számítsak cserére. Mondtam neki, hogy amennyiben jövőhét hétfőn, max kedden nem kapok új készüléket akkor a 8 napos elállási jogommal élek. Tudomásul vette (nem mondott semmit se arról, hogy ilyen náluk nincs) és elköszönt. Úgyhogy most várok.

(#6585) powerwade válasza Abyssh (#6584) üzenetére


powerwade
senior tag

Na igen, az email. Nekem hétfő óta nem jeleztek vissza emailben. Hogyan érvényesíted az elállási jogot? Visszaviszed a TV-t személyesen? Vagy írásban rögzíted, és várod, hogy visszajöjjenek érte? Nekem ha jól számoltam 27-én jár le a "8 munkanapom" (15.én vettem a készüléket)

(#6586) Carlo009 válasza powerwade (#6585) üzenetére


Carlo009
tag

Felvevős telefonnal telefonálj nekik két tanú előtt, hogy élsz a törvénybe foglalt jogoddal. Ami most még 8 napon belül van!
Sajnos ez a Magyar valóság!

(#6587) jupp008


jupp008
senior tag

Sziasztok,

ezt a mail-t kaptam a Samsung ügyfélszolgálattól a Yahoo problémára:

" Az Internet @TV alkalmazás indításakor jelentkező - a Yahoo widget folyamatos frissítését előidéző jelenséget - a Yahoo weboldal időszakos frissítése okozhatta.

Javasoljuk Önnek a készülék gyári beállításainak visszaállítását, vagy az úgynevezett Reset funkció aktiválását. Ezt megteheti az EXIT gomb 15 másodpercig tartó lenyomásával. Ez után a Plug & Play menüpont alatt újra kell hangolni a csatornákat és a beállításokat. (Területi, nyelvi és üzemmód beállítások.) "

(#6588) jupp008


jupp008
senior tag

frissítés....

épp meg akartam a resetet csinálni, előtte azonban még jó hogy elindítottam az internet@tv -t, mert mot FELTELEPÍTETTE magától ! Lehet központilag javították a hibát ?

(#6589) lucifer15 válasza Hexetra (#6580) üzenetére


lucifer15
tag

Én 10m-est vettem kevesebb mint 5000ft-ért. Ugyan olyan a kép és a hang mint a 2m-esel.

(#6590) ronson88 válasza JaniACE (#6539) üzenetére


ronson88
tag

Menet közben lecseréltem a routerem egy Linksys WRT610N-re.
(Ez tud a/b/g/n wifit, 2,4 és 5 GHz-et és csatlakoztatható hozzá usb-n külső merevlemez.)
Ehhez N-es wifin csatlakozik most a Tvix (merevlemeze).

1. Samsung PC Share: semmit nem enged megosztani.

2. Serviio: meg tudom osztani a Tvix-en lévő könyvtárakat, de a számítógépen keresztül megy az adatátvitel, ami csak g-s wifit tud, így élvezhetetlen a lejátszás (állandóan megakad), ráadásul a számítógépnek bekapcsolt állapotban kell lennie a használatához, ezt pedig nem akarom.

3. A TV (emlékeztetőül LE32C650) viszont DLNA csatlakozásként látja a routert és a tv media player menüjében megnyitva rootmusic, rootvideo, rootpictures könyvtárakat mutat, amik viszont üresek.
Már csak azt kéne tudnom, hogy hogy tudnám ezzel megosztani a Tvix merevlemezének tartalmát.

(Bocs, igen tájékozatlan vagyok ezekben a dolgokban, de köszönök minden segítséget.)

(#6591) vlevi


vlevi
nagyúr

Most viszont rájöttem, mi jönne még jól filmlejátszásnál. Nagyon sok film nem 16:9, hanem még annál is "szélesebb", USB-ről, DLNA-ról lejátszásnál kb 7-8 centi fekete csík marad alul felül. Kár, hogy nem lehet a képet torzítás nélkül úgy nagyítani, hogy a szélét vágja, de alul-felül húzza ki teljes méretre :(
Csak olyat tud, hogy "eredeti", ez a 720-as videóknál kisméretű képet jelent középen. "1-es mód", ez szélességben széthúzza. Illetve "2-es mód", ami függőlegesen nyújtja a képet, de akkor tojásfejű emberek vannak :(
Pedig sima tévéadásnál tudja, csaképpen videó lejátszásnál nem engedni nyomkodni a P.SIZE gombot :(

(#6592) gyugyo79 válasza ronson88 (#6590) üzenetére


gyugyo79
addikt

Ha tudsz rakj fel rá openwrt arra tudsz rakni minidlna-t ami a legjobb eddig általam talált dlna szerver a tv-hez Linuxra. A router memóriája és proceszora szab egy határt de 1-2 száz fájlig azért használható de a terrás hdd-t azért nem kell rádugni( Nálam TP-Link WR1043ND router-en fut is és mellette megy még a transmission is 3-4 torrentel a samba szerver és ftp szerver is folyamatosan és 16 napja volt újra indítva mert szoftot frissítettem rajta).

Windowsra a legjobb általam talált ingyenes a Serviio fizetősből meg a WildMedia.
A WildMedia az valami iszonyat sok mindent tud.Kezeli a hálózati meghajtókat optikai olvasókat, image fájlokat.Ha a gép bírja a realtime átkódolást akkor választható hangsáv, feliratsáv is elérhető DVD-knél, MKV-knél is.Kezeli a DVB-T,C,S2 kártyákat.Van internet rádió, tv stb stb.

(#6593) Anonymus23 válasza jupp008 (#6588) üzenetére


Anonymus23
veterán

Valami lehet a dologban, mert nekem sem ment eddig az internetTV része a dolgoknak, szinte semmilyen alkalmazás, ami netet kért volna el nem indult. Eddig a harmatgyenge net sebességre fogtam (1 Mbit :D), de mivel olvastam az írásod, na mondom bekábelezem a cuccost, és láss csodát, eddig csak mondta, hogy kapcsoljam ki/be mert frissíteni szeretne, de most végre frissített, és minden működik rajta, még az asszony Facebook regje is elérhető, minden OK vele.
Eddig azért volt egy kis hiányérzetem, de egyre jobban kezd elmúlni.
Jó kis TV ez.

;) - The Power of the Light Side

(#6594) JaniACE válasza vlevi (#6591) üzenetére


JaniACE
tag

Kicsit pontosítva: az 1-es mód mindig megtartja a film eredeti képarányát és igazítja a tvhez, a 2-es pedig szélességben és magasságban a képernyő széléhez nagyítja (torzítja) a képet, nem törődve a forrásanyag képarányával.

Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)

(#6595) BBéci válasza vlevi (#6591) üzenetére


BBéci
titán

A két fekete csík eltüntetése miatt képes lennél rontani a képminőségen, és még tartalmat is eldobnál???

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6596) Davebowman


Davebowman
senior tag

HELP! :F Nincs valami ötlete valakinek, hogy a mai napon hogyan juthatnék Győrben ilyen TV-hez? Elfogyott mind, és nem tudok vidékre menni érte. Imára kulcsoltam már a kezem... Ha másra nem, arra jó példa vagyok, hogy miért nem szabad annyit vacillálni sokat a hőn áhított termék megvásárlásával. :W Nesze neked karácsony :O

[ Szerkesztve ]

Vargalex 1.1.7

(#6597) vlevi válasza BBéci (#6595) üzenetére


vlevi
nagyúr

Szeretném kihasználni a tévéből azt a +15-16 centit, ha már egyszer kifizettem :DDD

Vagy vegyek inkább egy Phillips 21:9-es tévét is, csak filmnézésre? :D

(#6598) Lupus70


Lupus70
csendes tag

Döntésképtelen,bizonytalan emberek figyelmébe ajánlom:
Sony 46ex500 digitall.hu-n 230k+1500 posta.Ezt persze eddig is tudtuk.
Ami engem is meglepett az az ,hogy tegnap megküldték! Hibátlan! :C

(#6599) Carlo009 válasza Lupus70 (#6598) üzenetére


Carlo009
tag

Hűűű!!!

Fogadd gratulációmat és elismerésemet! :R Ez egy jó választás volt! Wifit tudom, hogy támogat, de külön LAN bemenet van-e rajta? MKV fájlokat lejátszik-e? DLNA-n és USB-ről.

Ha még nincs ilyen topic, ajánlom nyiss egyet! Sony 46EX500.

Nekem Samsung LE40C650-esem van, de százszor megbántam, hogy ilyet vettem!
Az agyamra megy az AA szürke-kék panelje és a felhősödése!!

Csak egy 50-est kellett volna hozzá dobnom és vehettem volna ilyet, amilyen a tied! :O

Üdv!

(#6600) Lupus70 válasza Carlo009 (#6599) üzenetére


Lupus70
csendes tag

A Samu C650 ár/érték arányban a legjobb vétel.A fényes és 3 féle panel miatt esett ki nálam.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.