Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6701) gyugyo79 válasza AlBundy1000 (#6697) üzenetére


gyugyo79
addikt

Én még nem találkoztam, olyan felirattal ami ne lett volna jó. Nem lehet, hogy a felirattal van valami amivel próbáltad ?

(#6702) lexuska


lexuska
csendes tag

A C5000 LED-es nél hol derül ki a panel típusa? Kicsit oldalról nézve már nagyon rossz a kép. :((

[ Szerkesztve ]

(#6703) bobyyyyyy


bobyyyyyy
csendes tag

Sziasztok,

Tanácsra lenne szükségem, hogy mi lehet a gond.

LE40C650 tv-n wifi stick-el a számítógépről nézem a divx-es filmet és kb. 5-10 percenként megáll és kiírja a bal felső sarokban, hogy "előkészítés lejátszásra". Mi lehet a gond. Kb. 2 hónapos a tv és az elején még minden rendben volt. Ez előfordult már zene lejátszásánál is akkor a szám közben abbahagyta és ennyi. Ami érdekes, hogy ha pendrive-ról játszom le ugyanazt a filmet akkor semmi gond nincs.
Most frissítettem le a 3005.1-re. Ezzel még nem próbáltam, de lehet hogy nem is ez a baj.

Van valakinek tanácsa erre a problémára.

Köszi,
Boby

(#6704) dono18 válasza gyugyo79 (#6700) üzenetére


dono18
csendes tag

PCm-en van és semmi hang nem jön ki!!!

csak a tv-adásoknál szola házimozirol ahogy átváltok media playerre semmi hang csak akkor ha visza állitoma tv-hangszoroit!

(#6705) vlevi válasza bobyyyyyy (#6703) üzenetére


vlevi
nagyúr

Talán valamitől meglassult a hálózatod.
Hálózat beállításnál próbáltad a tesztelést? Milyen sebességet ír ki?

(#6706) vlevi válasza AlBundy1000 (#6697) üzenetére


vlevi
nagyúr

Nálam csak az őű betűkkel van baj, helyettük õû jelenik meg. De ez szerencsére még belefér. Főleg, hogy kevés a feliratos filmem.

(#6707) bobyyyyyy válasza vlevi (#6705) üzenetére


bobyyyyyy
csendes tag

A hálózat beállításánál nincs gond. Az internet sebességét is megnéztem a tv-n és 2,75 mbps a sebesség. Elvileg minden jól működik. Ugye jól gondolom, hogy ez nem egészséges, ha folyamatosan "előkészítés lejátsásra" felirat jelenik meg?

Én most a 3005.1-es frissítéssel megnézem ugyazat a filmet, hogy teszteljek. Remélem ezzel rendbe jön.

De ha valakinek van tanácsa, vagy hasonló tapasztalata örülnék neki ha leírná.

Köszi

(#6708) vlevi válasza bobyyyyyy (#6707) üzenetére


vlevi
nagyúr

Annak jónak kell lennie. Az azért nagyon durva, hogy Divx-es filmet nem viszi. Az 1080p-s, 16gigás filmeket is vinnie kellene. Nekem legalábbis gond nélkül megcsinálja. Igaz dróton van, nem wifin, de ahogy néztem, az sem sokkal gyorsabb

(#6709) ronson88 válasza daniel2121 (#6690) üzenetére


ronson88
tag

Sajnos nem tudok válaszolni, ezen a ponton én is elakadtam.
Nekem a nagyobbik tv-mel direktben, HDMI-vel van összekapcsolva (a hang pedig SPDIF kábelen direktbe a házi-mozi erősítőbe, így működik a DTS hang is).

Szerintem mindegy, hogy wifin vagy kábelen csatlakoztatod a routerre. Felhívtam a cisco helpdesket, de ők sem tudtak segíteni.

Az itteni javaslatok (amit köszönök mindenkinek aki válaszolt) jellemzően arról szóltak, hogy a számítógépen keresztül történjen a megosztás (Samsung Share Manager, Wild media, stb.), de én pont ezt szeretném kikerülni, hogy ne kelljen hozzá gép.

Én azt szerettem volna, hogy a tv usb portjára csatlakoztatott külső merevlemezhez hasonlóan (amit csak a tv beépített media playere vezérel), egy wifis merevlemezről menjenek a hd videók. A routerem media szerver funkciója úgy tűnik ezt sajnos nem tudja.
Eleve a wifin csatlakozó tvix-es merevlemezt nem is látja a router, csak ha usb-n csatlakoztatom. Itt viszont hiába jelölöm ki a megosztandó mappákat, ebből a tv semmit nem lát.

Szóval egy időre feladtam a kisérletezést. Sajnos nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz és már így is elég sok időt töltöttem ezzel.

De drukkolok, hogy megtaláld a megoldást, mert ha kábelen keresztűl működik amit szeretnél, akkor utána már hátha a wifis átvitel is megoldódik.

üdv.

(#6710) gyugyo79 válasza ronson88 (#6709) üzenetére


gyugyo79
addikt

A javaslatok közt volt a minidlna is.Ez egy NAS -okon, routereken is futó dlna szerver.
Van B megoldás is de azt csak minimális hozzáértéssel rendelkezőknek ajánlanám. Így símán fel lehet csatolni megosztott könyvtárakat .

Nem tudom miért nem rakják amúgy ezt bele a TV saját szofverébe amikor a TV simán tudja.
Így működik / működne minden úgy hálózatról mint ahogy működik usb-s eszközről pld MKV hangsáv válsztás stb.

(#6711) gyugyo79 válasza dono18 (#6704) üzenetére


gyugyo79
addikt

A scart2 -ből vagy az 1 -ből próbálod? Nálam össze van kötve az erősítővel opticain és egy fülhallgatóba jön ki a kábel a scart2 -ből ha én ott azt átváltom akkor az erősítőn nincs hang és a fülhallgatón van de ha visszáb olvasol másoknál is működik jól.

(#6712) sziloo válasza gyugyo79 (#6699) üzenetére


sziloo
csendes tag

Köszönöm.

Elutaztam már otthonról, de ki fogom próbálni. Utána kell nézzek ennek a minidlna-nak. Kérdés vajon fut e a dd-wrt-n. Igazából dd-wrt-s Asus routerem van azon lóg usb-vel egy hdd. Visszajelzek majd, hogy mire jutottam.

Sz.

(#6713) dono18 válasza gyugyo79 (#6711) üzenetére


dono18
csendes tag

nekem ugy van h a tv-n nincs scart csatlakozo mert led! és van egy kábel amit bedugok és a másik fele scart. Abba a scartba beledugok egy átalakitot és azon az átalakiton van egy piros meg egy fehér abba bele dugom! és akkor a tv adás házimozin szol! de ahogy mediplayeren nézek filmet vagy zenét hallgatok megse nyikkan csak ha visza állitoma tv-t h a tv hangzsorok sszoljanak!

(#6714) kacsa7


kacsa7
őstag

Hali!

Nem rég vettünk egy C530-as samsung tv-t és a következő a problémám. Nálunk a digitális földi csatornákat felrakta a kábeltv szolgáltató a saját hálózatára a 27 és 29es csatornára. Egy közel 2 éves 66cm-es samsung tv-n gond nélkül fogok minden dvb-t csatornát, viszont az új samsungon csak a 27esen levő m1,m2 stb jön, a 29-es csatornák ami egyébként a duna és az autonomia nem jönnek, nem talál rajta 1-et csatornát sem. Már frissítettem firmware-t mindent, de a probléma ugyanaz. Volt már vkinek hasonló gondja a dvb-t tunerrel?

(#6715) blpp


blpp
csendes tag

Feldaraboltam az mkv-s filmet 1gb darabokra mkvtoolnix programmal, hogy ráférjen a pendrive-re, csak az a baj hogy a tv-n nincs hang, a gépen meg igen. Mi lehet a probléma? Kell vmit állítani a tv-n hogy játsza a dts-s darabolt mkv filmeket?

(#6716) sziloo válasza sziloo (#6712) üzenetére


sziloo
csendes tag

Kicsit, off mert csak közvetve tartozik ide: nem tudja valaki, hogyan tudnék minidlna servert telepíteni a dd-wrt-s routeremre. Hátha valaki küzdött már hasonlóval a Samsung tv-je kapcsán

(#6717) tibcsi0407


tibcsi0407
félisten

Sziasztok!

Egy Samu LE32B450-es tv-n hogy tudom elérni a divx lejátszást usb-ről, ha el lehet?
Service menüben merre találom?

Előre is köszi!

Kellemes ünnepeket!

Tibi

https://utdetailing.hu/

(#6718) powerwade


powerwade
senior tag

jeee, sikerült a C650 médialejátszó hátterét megváltoztatni egy saját képre :) elég volt csak a képnézegetőből a tools gombot megnyomnom :)

(#6719) powerwade válasza sziloo (#6716) üzenetére


powerwade
senior tag

hello, nekem gond nélkül fordult, bár jópár extra lib (és forrás) kellett hozzá. igaz én magán a NAS-on fordítottam (DNS-313 Debian Lenny-vel), így minden az adott architechtúrára való fordításhoz szükséges dolog helyben volt. szerintem ne várj senkitől step-by-step leírást, mert ilyen nem létezik minden "jöttment" eszközre. én a sajátomat 2 napig kalapáltam, mire összejött minden (hiányzó libek fordítása, patch hegyek) :)

(#6720) Thom!


Thom!
veterán

Üdv.
kalibrált beállítás kellene 40c530-hoz...
HDMI (film lejátszás winből)
valamint USB movie-hoz

(#6721) RobiGMKIV


RobiGMKIV
csendes tag

Helósztok! Nekem LE32A551P2R TV-m van és a következők lennének a kérdéseim:
1. Sw frissítés esetén lehetséges-e, hogy USB-ről HD filmeket játszon le? (most csak képeket és zenéket tud játszani)
2. A laptopomnak nincs HDMI csatlakozója, így monitor kábellel kötöm össze a tv-vel, de ha HDMI-DVI adapterrel oldom meg a kérdést akkor jelent valami minőségbeli változást a sima monitorkábeles megoldáshoz képpest?

(#6722) eric.cartman válasza RobiGMKIV (#6721) üzenetére


eric.cartman
senior tag

1: NEM
2: Ha a notin van DVI kimenet, akkor mindenképp sokkal jobb lenne a DVI-HDMI megoldás mint a D-SUB (VGA)

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#6723) Kiruu


Kiruu
csendes tag

A dóton (hálózaton) lejátszott mkv-s full hd filmeknél van lehetőség hangsáv váltásra?
Vagy csak winchesternél?
Vagy egyiknél sem?

Aki tudja válaszolja meg a kérdéseket plíz :F

Samu 40C650

[ Szerkesztve ]

(#6724) powerwade válasza Kiruu (#6723) üzenetére


powerwade
senior tag

igen is, meg nem is. ha USB vinyót dugsz rá, akkor igen, az mkv mellé csatolt feliratot megjeleníti alapból és hangsávot is tudsz váltani. de az mkv-ba ágyazott felirattal ha jól láttam nem tudott mit kezdeni (ki kell szedni belőle, és mellé rakni)
viszont ha helyi hálón akarod a filmeket nézni pl. DLNA segítségével, akkor ott nem fog működni a sávváltás se a felirat megjelenítés. viszont az utóbbira van "gyógyír" a feliratozás, fejezetekre bontás stb működik ha pl. minidlna -t használsz szervernek (van egy patch hozzá ami direkt samukhoz íródott).
és amiért olyan "ködösen" indítottam az elején: én úgy használom, hogy a TV-be be van dugva egy pendrive, ami induláskor felcsatolja a helyi hálózaton látható samba megosztásomat az pendrive egy könyvtárába (igazából háromba, movies/pictures/music :)) amit a NAS oszt ki, így a TV a hálózaton megoszott filmeket úgy látja és játsza le, mintha USB-ről jönnének, pedig a valóságban a NAS-ről tölti a filmet, így van sávváltás, feliratozás, fejezetekre bontás stb.

(#6725) RobiGMKIV válasza eric.cartman (#6722) üzenetére


RobiGMKIV
csendes tag

Ezt benéztem... nincs dvi kimenet... :( Köszi a választ. :R

(#6726) sziloo válasza powerwade (#6719) üzenetére


sziloo
csendes tag

:( Köszi!

Nem vagyok egy linux guru, de akkor próbálkozom majd.

(#6727) Kiruu válasza powerwade (#6724) üzenetére


Kiruu
csendes tag

Kösz a választ :R

(#6728) Dadan01 válasza kacsa7 (#6714) üzenetére


Dadan01
senior tag

Nekem azt mondta a szakember mikor szolgáltatót váltottam, hogy inkább most cseréljem ki az összes koax kábelt, mert nagyon nem mindegy hogy milyen idősek és milyen minőségűek (ők csinálták teljesen ingyen). Sok panaszuk volt a panelekben ott ahol csak a lakásig vitték az új eret. Próbáld meg rövidebb kábellel vagy újjal.

(#6729) RobiGMKIV válasza RobiGMKIV (#6725) üzenetére


RobiGMKIV
csendes tag

Monitor kábellel a HD filmek milyen minőségűek lesznek a full hd tv-n? Jobb lesz mint egy dvd?

(#6730) ronson88 válasza gyugyo79 (#6710) üzenetére


ronson88
tag

A javaslatok közt volt a minidlna is.Ez egy NAS -okon, routereken is futó dlna szerver.

Igen láttam, köszönöm. Csak egyenlőre ott tartok, hogy próbálok utána olvasni ennek az egész szoftver telepítésnek, hogy mit és hogyan (mint írtam, nagyon kezdő vagyok e kérdésben) és ott tartok, hogy előbb mintha fel kéne tennem egy openwrt, ill. dd-wrt szoftvert. És itt elakadtam. :(

A minap mintha olvastam volna egy egész használható leírást, talán az mpeg4-players fórumon (bár lehet rosszul emlékszem), de sajna nem találom.

De azért kössz a segítséget.

[ Szerkesztve ]

(#6731) feco88 válasza ronson88 (#6730) üzenetére


feco88
tag

Békés, boldog karácsonyt minden kedves fórumozónak.

(#6732) Puma K


Puma K
veterán

Háhá válaszoltak a Samsungtól!

Ráadásul egy híradástechnikai cégnél egy nő az ügyfélszolgálaton és még írni sem tud helyesen...

Na de ezt írtam én első körben:

"Kedves Samsung!

Van egy Gigabyte GTX 275-ös (GV-N275UD-896I) VGA kártyám és egy Samsung LCD tévém (LE32S81BX/XEC). A tévét monitorként szeretném használni, de különféle hibákba ütköztem!

Először Windows Vista SP1 alatt próbáltam használni a tévét. A VGA kártyához "258.96_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql"-as verziójú drivert használtam. A tévét VGA kábellel kötöttem össze és minden gond nékül tudtam használni, a tévé áltatal támogatott maximális felbontáson (1360x768@60Hz). Majd áttértem Windows7-re ahol VGA kábelt használva 1360x768@60Hz-ces felbontáson egy ideig rendben működött majd a kép elkezdett remegni, ami csak akkor szűnik meg ha a felbontást leveszem 1024x768-ra vagy bekapcsolom a tévén a "PIP" funkciót. Próbáltam HDMI kábellel is, de nincs a választható felbontásoknál az 1360x768-as felbontás. Ajánlottként 1280x768 szerepel, de az nem jó a látvány miatt mert elég nyomott a kép, valamint van még az 1920x1080@30Hz-es felbontás de az meg nagyon pici és mosottas a kép.
Próbáltam még másik driver-t használni:
"260.99_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql" de ez sem segített.

Leegyszerűsítve:
Windows Vista SP1 Ultimate + NV 258.96 WHQL + VGA kábel = OK
Windows 7 Ultimate + 258.96 WHQL + VGA kábel = képremegés
Windows 7 Ultimate + 260.99 WHQL + VGA kábel = képremegés
Windows 7 Ultimate + 260.99 WHQL + HDMI kábel = nem megfelelő felbontások

Remélem sikerült mindent leírnom a lehető legrészletesebben, hogy tudjanak segíteni a problémám megoldásában!

A problémával kapcsolatban az Nvidiát is megkerestem.

Üdvözlettel Xy (ide a rendes nevemet írtam csak cenzúrázom)"

Majd kaptam a választ:

"Tisztelt Xy !

Köszönettel vettük érdeklodését.

Az Ön kérésének adtunk egy nyilvántartási számot.
Kérjük, a továbbiakban erre hivatkozzon: XXXXXXXXXXX

Az Ön által leírt jelenség televízió készülék rendeltetésszeru,
megfelelo muködésére vall.

A Windows 7 operációs rendszer mellet jelentkezo képi eltérésnek vagy a videókártya megfelelo meghajtó - hiányának megoldása nem a Samsung hatáskörébe tartozik.

Azt ajánlom Önnek, hogy HDMI kábelen összekötve használja a készülék által felajánlott 1280x768 -as felbontást vagy VGA -kábeles csatlakozáskor a 1024x768 -as felbontást.

További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.

Üdvözlettel,

Ugron Hanna
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat
"

Ezzel most nagyon kilettem segítve, kb adott a sz@rnak egy pofont! Mi az hogy nem az ő hatáskörük! Ők gyártanak monitorokat is, ők tették a tévébe a VGA csatlakozót valamint a HDMI-t valamint külön PC funkció is van a tévében. Hogy a fenébe ne az ő hatáskörük lenne. Ez csak lusta dolgozni! Ráadásul diszlexiás mert még írni sem tud helyesen! Vagy legalább word-be tette volna leellenőrizni mielőtt elküldi...

A Windows 7 operációs rendszer mellet jelentkezo képi eltérésnek vagy a videókártya megfelelo meghajtó - hiányának megoldása nem a Samsung hatáskörébe tartozik.

Mi az hogy "Az Ön által leírt jelenség televízió készülék rendeltetésszeru,
megfelelo muködésére vall.
" Ne nézzen már hülyének! Az nem rendeltetés szerű, hogy egyszer normálisan működik egyszer meg remeg a kép...
Tök mindegy milyen oprendszer van a gépemen működnie kéne hibátlanul ha már van külön PC funkció a tévében. Működik is csak néha olyanja van és szórakozik a tévé. A megoldás meg hogy a p...ba ne a Samsung dolga lenne?! Ők gyártották a tévét? Igen. Kifizettem érte az árát? Igen. Akkor kutya kötelességük segíteni! Nem mellesleg monitorokat is gyártanak és nem hinném, hogy akkora feladat lenne szólni nekik, hogy írjanak egy "inf" fájlt amit Eszközkezelőben tudnék társítani a tévéhez vagy adjanak egy frimware-t. Komolyan mondom az eszem megáll!

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#6733) lexuska válasza Puma K (#6732) üzenetére


lexuska
csendes tag

Szerintem meg kellene próbálni egy másik laptopról. A windows nagyon furi dolgokat tud produkálni. Bár a tv-vel nekem is vannak gondjaim. 37c5000, véletlenszerüen nem játszik le filmeket. Samsung nekem is hasonlóan sokat segített!

(#6734) vlevi válasza Puma K (#6732) üzenetére


vlevi
nagyúr

Már kezdek arra gondolni, hogy ezeket a válaszokat valami idétlen robot generálja, mert ekkora baromságokat ember nem tud írni. A múltkor én is kérdeztem tőlük, kép nagyításával kapcsolatban.

Nekem egy ilyen kérdésem volt, és ez volt rá a válasz. Szerinted van bármi köze a kérdéshez???

"TV kép nagyítás Elküldve: 2010. december 23.

USB-n keresztül, amikor filmet nézek, sok film képaránya nagyobb, mint 16:9 (21:9, vagy hasonló). Ilyenkor akármit állítok, a kép alsó-felső szélén 7-8 centi üres rész marad. Van-e (vagy később lesz-e) lehetőség arra, hogy a képet úgy nagyítsam (torzítás nélkül), hogy a teljes függőleges képterületet kihasználja a TV? Természetesen a szélső rész levágásával.

Érkezett: 2010. december 24.
Válasz: TV kép nagyítás Érkezett: 2010. december 24.
Tisztelt Valent Levente!

Köszönettel vettük érdeklődését.

A lejátszás minősége nagy mértékben függ a fájlformátumtól, amit lejátszani kíván. Jelen pillanatban az Ön által észlelt jelenséggel kapcsolatosan nincs beállítás, azt tudom javasolni, hogy próbálja meg jobb minőségű formátumok lejátszását (mint például a Divx, DvdRip). Szeretném biztosítani, hogy észrevételét regisztráltuk és továbbítottam az illetékes kollégámnak.

További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.

Üdvözlettel,

Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat"

(#6735) Jassz válasza vlevi (#6734) üzenetére


Jassz
tag

Na ilyen nekem is elő szokott fordulni, de hát itt a megoldás BD25-nél valami jobb minőséget kell használni pl avi-t vagy 3gp-t.... :DD

(#6736) vlevi válasza Jassz (#6735) üzenetére


vlevi
nagyúr

Pedig azt hittem, érthetően fogalmaztam, de úgylátszik a droidnak mégsem volt egyértelmű :D

(#6737) HUTCHDB


HUTCHDB
nagyúr

a c 650-ben hol található a szerviz menüben az üzemidő ?

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

(#6738) GeneraL_XTX


GeneraL_XTX
veterán

Sziasztok

LE40C530-as TV-t használ valaki aktívan konzol játékra? tapasztalnak input lag problémát?

(#6739) Dadan01 válasza GeneraL_XTX (#6738) üzenetére


Dadan01
senior tag

Fpseket nem tolom a boxon, de star wars, forza alatt nem volt gond.

(#6740) Pharosz


Pharosz
csendes tag

Sziasztok!

Van valami lényeges különbség a LE40C530 és a a LE40650 között a Hz dolgot leszámítva?
Nekünk itthon C530-unk van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Az albérletembe is szeretnék egy TV-t és nem tudom hogy megéri-e a plusz árat az újabb típus. Még plazmában is gondolkodok, de félek a beégéstől. Ha nem muszáj nem költenék sokat, de ha nagyon megéri 200k-ig is elmegyek.

(#6741) horvathd válasza Pharosz (#6740) üzenetére


horvathd
aktív tag

A C650-esthálózatra is lehet kötni, és azon keresztül is lehet PC-ról filmeket lejátszani. Plusz vannak benne internetes widgetek, pl: időjárás, yahoo, stb.

"The Kid just rages for a while."

(#6742) GeneraL_XTX válasza Dadan01 (#6739) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

pedig pont az lenne a lényeg, ha esetleg nem gond egy fps demójával meg tudnád nézni nekem? :B THX :R

(#6743) GeneraL_XTX


GeneraL_XTX
veterán

és ugyanez érdekelne C650 oldalról is úgy látom nagyon sokan vettetek mostanában ilyen TV-t valaki csak használja konzolokkal is. Érezhető egyáltalán az a 45ms? próbálta már valaki?

(#6744) Dadan01 válasza GeneraL_XTX (#6742) üzenetére


Dadan01
senior tag

A box kétlaki, most pont nincs itt. De a fórumok alapján a c530nak a legkisebbek között van az input lagja.

Pharos: pár napja van a családban egy c650 is, meg kell mondjam nagyobb a különbség a képükben mint hittem (a c650 javára :D )

[ Szerkesztve ]

(#6745) Pharosz válasza Dadan01 (#6744) üzenetére


Pharosz
csendes tag

Neked így elhiszem, volt időd megfigyelni :) Akkor esélyes a C650 :) Köszi

(#6746) Davebowman


Davebowman
senior tag

Aww kérdeznék: Tuti volt már téma, de hogy lehet egy 12Gigás MKV fájlt kettészelni? Mer csak egy 8 Gigás pendrájvom van és USB-n néznék filmet kizárólag! Köszi a választ.

Vargalex 1.1.7

(#6747) RexpecT


RexpecT
addikt

Ha minden igaz Keddtől én is tulajdonosa leszek egy Samsung - LE-32C530 tipusú TVnek :).

(#6748) Davebowman válasza RexpecT (#6747) üzenetére


Davebowman
senior tag

Jajjj 100Hz !!!!!! az a tuti hidd el nekem.... nem hiszed el... :(

Vargalex 1.1.7

(#6749) twon


twon
tag

Help:
Adott egy ue32C6000-es tv és egy t-home sat TV! Egy-két csatorna csak hanggal jön fekete képernyővel! Kb 1 hete még jó volt! A másik beltérin ezek a csatornák képpel együtt jönnek! Mi lehet a gond?

Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3

(#6750) RexpecT válasza Davebowman (#6748) üzenetére


RexpecT
addikt

Szerintem nekem nem kell a 100Hz, nem fogok sokat TVzni rajta.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.