Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7651) Erzsébeti válasza Flexy90 (#7650) üzenetére


Erzsébeti
tag

Már őt is próbáltam (kimaradt a leírásból), de nem jött be.
Ez a wild media bejövős lenne, mivel képes volt egy mkv nál a 2. hangot a filmhez rendelni, így nem kellett bohóckodni az átkódolásokkal pl. Vagy, hogy átkódolja a TV által nem ismert formátumokat a TV számára emészthetővé. Ez jó dolog.

De valamiért most nem jövök rá, hogy mi van...:(

De azért köszi a segítséget! :)

(#7652) grent76 válasza Dog 11 (#7646) üzenetére


grent76
csendes tag

Köszi! De nem hiszem, hogy segítene, mert ha az antenna kábelt leveszem a beltériről a zúgás akkor is megmarad! Csak akkor nem zúg, ha a beltéri másik kimenetére csatlakoztatom a Tv-t. Ötletnek jó volt.
A standby fogyasztás továbbra is aggaszt engem, minden lehúztam már róla akkor is 20W. Sőt ha kihúzom a konnektorból a Tv-t a standby led akkor is világít. Ez rejtély.

(#7653) gyemipapa válasza grent76 (#7652) üzenetére


gyemipapa
senior tag

Már bocsi, de biztos, hogy jó elosztót húztál ki? Csodák nincsenek, ha nem kap áramot, a led max 1-2 percig világíthat, vmelyik elektrolit kondenzátor táplálhatja. Gondolom napelem nincs rákötve, szóval energiatáplálás nélkül nem világíthatna. A 20W készenléti pedig irreális, vagy vmi zárlat, vagy az elosztóba más is be van dugva.

Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...

(#7654) dani1812 válasza grent76 (#7652) üzenetére


dani1812
csendes tag

Holnap lemérem villanyórával a standby-t, elvileg az a legpontosabb :) Majd beírom ide mi jött ki.
Ingyen kölcsönzött fogyasztásmérő nekem is többet mutatott (15W), de sztem csak az volt pontatlan.

(#7655) vlevi válasza Erzsébeti (#7649) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Semmit sem lát a könyvtárakon belül... szerinte nincs lejátszható média bennük... A fene vinné el."
Ha próbálkoztál a Windows 7-es megosztásokkal, az okozhat érdekes jogosultsági beállításokat. Nekem jól szétbarmolta. Szervízként futnak a gépen a DLNA szerverek (mint pl. a serviio is), és amihez a System usernek nincs jogosultsága, azt nem látja, ezért nem tudja megosztani sem. Én szoptam ezzel pár óráig, vagy napig...

(#7656) masterful87 válasza grent76 (#7652) üzenetére


masterful87
senior tag

Ne aggódj, nekem is ugyanúgy világít! De ha hozzáérsz, akkor azonnal kialszik. Nem tudom milyen led az, de 10 óra után se aludt ki, valahogy képes áram nélkül megtartani a fényét. :D

A fogyasztásért se aggódj, én is 16-19W-ot mértem, valószínűleg az olcsó készülékeket megbolondítja! Kipróbálhatod, hogy először lemérsz pár kütyüt, pl. DVD standby, vagy STB, vagy hangszóró. Ezeknek a fogyasztását összeadod, és melléjük dugod a tévét. Kevesebbet kell látnod, mint amit számoltál, sőt ha kihúzod a tévét, akkor megemelkedik a készülékek össz fogyasztása! :D

[ Szerkesztve ]

(#7657) noxika72 válasza Erzsébeti (#7649) üzenetére


noxika72
tag

Hali!

Vagy próbáld ki a Mezzmo-t nekem az vállt be a legjobban.
Egész könnyen konfigurálható még egy kezdő is elboldogul vele.
Automatikusan frissíti a könyvtárlistát.
Csak az alap megosztást kell törölni (Audio, Video, Pic), mert tele van felesleges dolgokkal, mit pl: stílus, rendező és egyéb haszontalan dolgok (számomra).

Egy próbát megér
http://www.conceiva.com/products/mezzmo/credits.asp

üdv

(#7658) gyugyo79 válasza Erzsébeti (#7651) üzenetére


gyugyo79
addikt

Megvetted? Alapból 30 napos a próba verzió.
Ha lejárt a 30 nap akkor írja a logba és nem is fog működni.

(#7659) bmwm3


bmwm3
tag

Zseniálisak vagytok! :) Hosszú idő után ma benéztem ide, visszaolvastam 1-200 hozzászólást, megörültem a PVR-nek, mint majom a farkának. Az itteni tanácsok alapján belőttem, minden ment elsőre.

Köszönöm mindenkinek!

(még jó, hogy nem vettem dvd felvevőt, mert nekem főleg a timeshift miatt kellett volna és a gyors felvétel miatt, nem azért hogy hosszú időre tároljak dolgokat!)

(#7660) BBéci válasza Begi (#7644) üzenetére


BBéci
titán

Ne keress tudományos, egzakt magyarázatot és ne vond kétségbe sokéves tapasztalatomat!
Keresd meg a lehetőségét, hogy résztvehess egy teszten, jól nyisd ki a szemeidet, aztán térjünk vissza a témára!

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#7661) gzm


gzm
csendes tag

Sziasztok!

Néhány hete vettem egy LE40C580 -as TV-t, és ennek kapcsán találtam rá a fórumotokra, bár több angol fórumba is beleolvastam. Ezt a TV-t tudtommal Mo-on nem lehet kapni, UK edition. Ha jól tudom ebben is már az a processzor van mint a C650-ben, majd a jövő héten csinálok egy terminál kábelt és megnézem a boot folyamatot, és le tudok majd kérdezni pár belső infót is. A firmware file T-VAL5DEUC_xxx ebből is látszik a Valencia proci valószínűsége.

HDMI kábellel kapcsolatban:
A 0-1 ekkel kapcsolatban még helyes az állítás DE, a HDMI kábel 3 fizikai egymástól független csatornát tartalmaz, ezek: DDC(Display Data Channel), TMDS(Transition Minimized Differential Signaling) és CEC(Consumer Electronics Control) . Ezek mind nagysebbeségű soros adatátviteli csatornák, melyek órajele 340Mhz, adatátviteli sebessége pedig iszonyatosan nagy 10.2 Gbit/s !!!! Ha visszagondoltok a régi analog technikára akkor ez az órajel már simán UHF-es vivőfrekvencia lehetett volna, ebben a frekvenciatartományban a kapacitás és induktivitás is hatalmas szerepet játszik, (a TV antennajelét is koaxiális kábelen kellett vezetni) és már pf -os és nH -is értékek is jelentősen torzítják az ideálisnak szánt 1-eket és szépen kerekítik le a négyszögjelek sarkait. Természeresen ez a jelenség az optikai kábelen is megvan csak ott nem a kábel impedanciás összetevői okozzák a gondot. Ezekre a lekerekedett négszögjelekre szerencsére a mérnökök előre számítottak, hiszen ez a jelenség minden kipróbálás nélkül is nyivánvaló volt, ezért a készülékek HDMI csatlakozási pontjaira olyan áramköröket építettek amik lehetőség szerint "rendberakják" tehát újra megfaragják a jelet. De egy bizonyos alakvesztés után már nem fogja tudni eldönteni a fogadó áramkör hogy az információ mi volt és ekkor jönnek be átviteli hibák, és mivel van hibaellenőrzés (checksum) ,ha a csomag hibásan ment át akkor azt nem fogja a célállomás feldolgozni, a TV estében pl kimarad egy kép vagy szuttyan eggyet a hang.
Kicsit bőre sikeredett de talán mostmár belátható ,hogy ilyen speciális adatátviel mellett igen is van szerepe a jeltovábbító közegnek ami jelen estben a HDMI kábel.

Üdv Mindenkinek: Zoli

[ Szerkesztve ]

(#7662) mephi666 válasza gzm (#7661) üzenetére


mephi666
nagyúr

ennyire szerintem nem bonyolult a helyzet és nem is beszélhetünk egyszerű vezeték esetén kapacitásról és induktivitásról sem... (semmi kondenzátor/tekercs nincs a vezetékben, csak 19 egymástól szigetelt vezeték, aminek max ellenállása van, de rövid távon az is elhanyagolható) a lényegesebb dolog: a frekvencia (ami meghatározza, hogy pl. másodpercenként hány állapotváltozás történhet...)

egyébként a legegyszerűbb az lenne, ha végigtesztelnének n+1 kábelt (az 1000ft-ostól a félmilliósig) és számszerűen mutatnák, hogy történik-e adatveszteség: ergo a kimeneti adatfolyam és a bemeneti között alakul-e ki eltérés, vagy nem... csak egy egyszerű ellenőrzés lenne és szerintem minden kételyt eloszlatna... :K rövid távon kizárt, hogy számítana a kábel minősége... és, ha van is veszteség a kábelen, az nem abban nyilvánul meg, hogy ronda a kép (csúnyák a színek), hanem, hogy bekockásodik/kimarad/stb... (inkább szakadási hiba lehet a leggyakoribb)

nem akarok vitatkozni, de itt szerintem a digitális adatátvitel lényegét próbáljátok megkérdőjelezni... a lényege pedig, hogy bitre pontosan ugyanaz az adatfolyam reprodukálható a bemeneten, mint a kimeneten... :K ennyi erővel lehetne készíteni 200e ft-os 80eres ide-kábelt is és ki lehetne találni, hogy jobban megy át rajta a jel, mint az 500ft-oson... kb. ugyanez a felvetés :K

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7663) gzm válasza mephi666 (#7662) üzenetére


gzm
csendes tag

Ha nem értesz hozzá ne beszélj butaságokat, hogy ne lenne már kapacitív és induktív összetevője??? Szerinted pl. egy mai számítógép alaplapján is csak vezetékek vannak a nyomtatott áramkörön ???, közben meg több 100Mhz-es vagyis inkábbb több mint 1Ghz-es buszsebesség van? Keményen kell minden nagysebességű digitális áramkört mértezni impedanciás szempontból is, sőt, bár ez is kritikus dolog, a mai legnagyobb probléma már a jelkésésekböl származó időkülönbségek amik egyre több olyan problémát okoznak mint az egyszerű régi digitális áramköröknél a hazárdok. Ha jól megvizsgálsz pl egy rammodult szerited csak unalomból vagy viccből vannak kis zig-zag vonalak a buszvezetékeken? A digitális jelátvitelt pedig ne úgy képzeld el mint amikor egy elemre egy ellenállást és egy ledet teszel, igen ott vagy világít a led vagy nem, itt van hibaarány (BER) különböző hibajavítási algoritmus és még számtalan fontos dolog. De kicsit elkanyarodtunk a témátol, ha valamivel nem vagy tisztában nézz utána mielött hülyeséget írsz le. :W A digitális átviteltechnika ha ennyi lenne amit leírtál nem tanítanák 5 évig az egyetemen :W . Messzemenőkig nem ilyen egyszerű a helyzet, és nem is akartam belemenni a tudományos részletekbe csak társalgási szinten próbáltam hozzászólni, magyarázatot adni a HDMI interface és kábel működésével kapcsolatban.
Bővebb indő pl itt:
http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI
és itt:
http://www.hdmi.org/

[ Szerkesztve ]

(#7664) dani1812 válasza dani1812 (#7654) üzenetére


dani1812
csendes tag

Villanyóra + stopper
Standby: 1,21 W (néhány tized eltérés lehet a riasztó miatt mínuszba)
Ez évi 491 Ft.
A fogyasztásmérő nekem is 15 W-ot mutatott, úgyh ez így elég megnyugtató :)

(#7665) mephi666 válasza gzm (#7663) üzenetére


mephi666
nagyúr

utánanéztem, mielőtt írtam volna... a lényeg, hogy rövid távra jobb az olcsó vezeték is, mert elég a 165mhz, amin lazán átmegy az 1080p-s adatfolyam... hosszabb vezeték esetén kell(het) esetleg jobb anyagminőségű, főleg ha az ember nagyobb felbontású/színmélységű/sebességű képanyagot+hangot akar átnyomni rajta... (amihez magasabb frekvencia kell) ...de ez otthoni felhasználásra szvsz: pénzkidobás... :K ...kb olyan, mintha kenyérkenésre vennél valami méregdrága, edzett japánacél kést... hiába jó+minőségi, ha egy 100ft-os kés is ellátja ugyanezt a feladatot és nem használod ki a valódi funkcióját

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7666) gzm válasza mephi666 (#7665) üzenetére


gzm
csendes tag

Nem azt mondtam mi a jó és mit kell venni hanem ,hogy ha kell miért kell a jobb kábel és mi okozza a gyengébb kábeleken a jelátvieli problámákat. Pontosan a Te ( #7630 mephi666 ) kérdésedre válaszoltam. Az órajel pedig 1.0,1.2 nél 165 Mhz , 1.3, 1.4 nél 340 Mhz. Már a 165 Mhz is elég nagy frekvencia ahhoz hogy számítson az átviteli közeg.

[ Szerkesztve ]

(#7667) mephi666 válasza gzm (#7666) üzenetére


mephi666
nagyúr

na, a végén csak egyetértünk :K de mondd: szerinted nem elég a háztartások 99.9%-ában 24bit-en 1920x1200@60fps? mert 165mhz-en ennyi a felső határ és ez a sávszélesség sincs teljesen kihasználva... a professzionális felhasználás már más téma... ott nem párszázezres kijelzőkkel dolgoznak, hanem pár(tíz)milliósokkal és ott már lehet létjogosultsága az ilyen méregdrága kábeleknek

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7668) gyemipapa


gyemipapa
senior tag

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek: c530 vagy más médiát lejátszó tévénél próbálta valaki, hogy nem asztali DVD-t, hanem külső USB-s DVD-t dug rá, mit csinál vele? Lejátsza a rendes DVD-t, vagy csak az adatként megírt avi, mpg stb fájlokat, vagy fel sem ismeri a DVD-t, és nem lehet így használni???

Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...

(#7669) grent76 válasza dani1812 (#7664) üzenetére


grent76
csendes tag

Köszi, kicsit megnyugottam.

(#7670) Begi válasza gzm (#7661) üzenetére


Begi
senior tag

Azt hiszem én is ezt irtam le 2 mondatban:).

(#7671) BBéci válasza gyemipapa (#7668) üzenetére


BBéci
titán

Csak merevlemezről és pendrájvról tudnak lejátszani.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#7672) LeventeV


LeventeV
senior tag

a samsung 32c530as tv-rol mi a velemenyetek?

megeri megvenni ha ps3-ra es filmezesre hasznalnam?
hallottam valami olyasmit, hogy csak 50hz-en mukodik, de hdmi-vel mar megy 60on.
errol tudtok valamit?

elore is koszi a valaszokat.

(#7673) kutyman válasza BBéci (#7671) üzenetére


kutyman
aktív tag

pendrive-ról

(#7674) eric.cartman válasza kutyman (#7673) üzenetére


eric.cartman
senior tag

Béci is tudja, nem azért írta fonetikusan...

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#7675) bulek


bulek
tag

Új firmware

1. Title
2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
LE**C6, 7, 8 Series
3. Description
* T-VALDEUC-3006.2

. Power On error when CAM is inserted
(especially, Samsung CAM, T-REX CAM, Orecrypt CAM, Boxer CAM)
. Audio is cut off when playing recorded TV with specific stream in Poland
. Add ''Nordic'' region in PnP step with T2 Tuner
. Add Yahoo widget(Internet @TV)
. ''Digital text'' menu is not showed when selecting ''Estonia'' as country. (Estonia)
. Latch up sometimes when entering ''3D Optimisation'' with 3D ''on''
. [PDP TV] Judder with 3D ''smooth'' mode (24Hz => 60Hz)
. Recorded TV is stopped if TF1 widget is played on TF1 channel.
. When watching and turning off/on several times, network setting is failed.
(Mac address error)
. Add the requirement of SkyD (Germany)
. Add Slovenian

(#7676) henesa válasza bulek (#7675) üzenetére


henesa
aktív tag

ja csak az én 650-em azt mondja rá hogy " nincs frissíthető fájl próbálkozzon később
másnak jó ? samsung oldaláról húztam le :F

Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

(#7677) BBéci válasza kutyman (#7673) üzenetére


BBéci
titán

Ja, mög vincseszterrű.:D

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#7678) BBéci válasza LeventeV (#7672) üzenetére


BBéci
titán

Félreértettél valamit, a C530 nem képes 60 hertzen üzemelni.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#7679) akos.sz válasza joe5 (#7647) üzenetére


akos.sz
csendes tag

hááát... remek.
Én analóggal nem is próbálkoztam, mert ragaszkodtam volna a 5.1 hanghoz a film lejátszásnál.
Bár gondoltam rá, hogy ha azzal, jó, akkor összekötöm, de akkor mégsem.
Egyébként szuper a TV, de ez azért elég gáz.
Lehet, hogy jelezni kellene a gyári okosoknak, de vajon hová lehetne írni...(?)

(#7680) bulek válasza henesa (#7676) üzenetére


bulek
tag

Én is a samsungtól töltöttem le, simán felment az új fw a C650-re.

Újratelepítette az internet&tv-t. A yahoo widget törlődött és kikerült az app-k közül. PVR funkció megmaradt.

(#7681) eric.cartman válasza bulek (#7680) üzenetére


eric.cartman
senior tag

A PVR megmaradt vagy újra aktiválható maradt a hotel mode-os trükkel?

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#7682) bulek válasza eric.cartman (#7681) üzenetére


bulek
tag

Nem kellett újra aktiválnom megmaradt a pvr.
Viszont az internetTV minden bekapcsolás után frissíti magát és nálam nem megy a run.sh hack (az asztali gép film mappája volt mountolva)
remélem lesz javítás

(#7683) gzm


gzm
csendes tag

Urak!

Valaki az LExxC580 -al kapcsolatban tud valami okosat mondani? Pl a proci ugyanaz ,mint a 650-ben vagy csak egy család? Estleg belső kép az alaplapról van Valakinek, mindkettő érdekelne.
Továbbá Valakinek van-e tapasztalata HDMI 1.3-as kábel 10-15m-re való vezetésében? A egy yamaha RX-V3800-at kellene összekapcsolni a TV-vel.

[ Szerkesztve ]

(#7684) istvanszucs válasza bulek (#7680) üzenetére


istvanszucs
tag

Tehát ha jól értem, akkor van egy nagy hátránya (yahoo widget nincs és nem elérhető), ráadásul mindez úgy, hogy a leírás az ellenkezőjét állítja és nincs előnye.

(#7685) bulek válasza istvanszucs (#7684) üzenetére


bulek
tag

Jól érted, nincs yahoo

(#7686) pisti35 válasza gzm (#7683) üzenetére


pisti35
csendes tag

Szentem semmi esélye, hogy hasonlítana a C650-re (No 100Hz). A C580 leginkább a C530-ra hasonlít csak a DVB tunerja tudja a T2-t is amíg a C530 csak a T-t. (DTV Reception DVB-T2 / C)

(#7687) eric.cartman válasza bulek (#7682) üzenetére


eric.cartman
senior tag

Köszi az infót.

Szerintem a fw rendben lesz, csak a kiszolgáló szerver oldalon nincs még frissítve a host.
Volt már ilyen párszor :D

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#7688) henesa válasza bulek (#7680) üzenetére


henesa
aktív tag

Huh hülye vagyok elfelejtettem kicsomagolni :B

Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

(#7689) gzm válasza pisti35 (#7686) üzenetére


gzm
csendes tag

Az egyetlen 5-ös száriába tratozó TV ami valencia processzorral készült. A firmware file-t kicsomagolva is szinte csak az internet opciókban van különbség, nem lepne meg ha csak pl belső memóriában különböznének... A 100Hz csak software-es dolog. Az összes többi 5-ös TV-t trident és mstar procival szereltek, tehát a 6-os szériára hasonlít legjobban a C580.
Ha lesz időm kábelt csinálni akkor lesz lehetőségem hogy lekérdezzem mi van benne, mivel a 650-en alapból lehet nyitni az SSH-t és a telnet-et lesz akivel össze lehet majd hasonlítani pl a # cat /proc/cpuinfo kimenetét.

[ Szerkesztve ]

(#7690) bulek válasza eric.cartman (#7687) üzenetére


bulek
tag

az új fw bugos, nem csak nekem hülyült be az internet@Tv. A samygo forumán is olvastam

(#7691) vlevi válasza bulek (#7685) üzenetére


vlevi
nagyúr

Ezen (hogy nincs yahú) csak röhögök. A 2002-es firmával nem megy, mert azt írja, hogy frissítsek, és utána lesz. Ezek szerint a 3005-ben sikerült úgy a frissítés, hogy eltüntették? :F :C

(#7692) vlevi válasza bulek (#7690) üzenetére


vlevi
nagyúr

Ott valami félremehetett, mert volt egy ideig 3003-as firmware, és gyorsan lett 3005-ös is. Ezek szerint még az sem sikerült? Tényleg igaz az a mondás, hogy csak akkor frissítsd a firmware-t, ha valami konkrét bajod van a tévével.
Nekem csak annyi bajom van, hogy USB, DLNA lejátszásnál a 21:9-es arányú képet nem tudom ránagyítani a 16:9-es képre, csak nyújtással. Nekem vágással kellene, de az úgytudom, nincs a firmware frissítésben.

(#7693) AdminGen


AdminGen
csendes tag

Sziasztok!

Ma lettem egy Samsung LE32C550-es készülék (remélhetőleg) boldog tulajdonosa. A következő kérdéseim lennének vele kapcsolatban:

1., Ha vezetékes módon rákötöm a hálózatomra, akkor milyen "plusz" funkciókat kapok?
2., Melyik a legutóbbi firmware hozzá, mert a Samsung honlapja számomra nem igazán egyértelmű?

T-TDT5DEUC-1023.0 -> 16 Dec, 2010
T-MSX5DEUC-2009.0 -> 16 Dec, 2010
T-TDT5DEUC-1023.0 -> 22 Dec, 2010 (mérete és SHA1 ellenőrzőszáma ugyanaz, mint az elsőé)

3., Kapható hozzá valamiféle WIFI adapter, ami működik is vele? Van egy TP-Link-es adapterem, de ha rádugom nem csinál semmit a tv.

4., Az eladó említett valamiféle unlock kódot, erről tud valaki valamit?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#7694) gejala válasza AdminGen (#7693) üzenetére


gejala
őstag

A TDT kezdetű firmware a Trident processzorral szereltekhez való, az MSX meg az MStar-osokhoz.
Meg kell nézned, a tiedben melyik van. Vagy megnézed az aktuális firmwared vagy van valahol a menüben egy Támogatás rész az utolsó opcióknál, ott is kiírja.

[ Szerkesztve ]

(#7695) AdminGen válasza gejala (#7694) üzenetére


AdminGen
csendes tag

Jelenleg T-TDT5DEUC-1014-es firmware van rajta, úgyhogy gondolom, hogy az utóbbi akkor jó lesz hozzá. changelog esetleg valahol? Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#7696) LeventeV válasza BBéci (#7678) üzenetére


LeventeV
senior tag

egyik valtozata sem? se a 32 se a 37 es a 40 inches?

sokat szamit az ,hogy 50 vagy 60 hz-en megy jatekoknal es filmeknel?

(#7697) BBéci válasza LeventeV (#7696) üzenetére


BBéci
titán

Az számítana, ha 100 hertzes lenne, de csak 50-es. Amit a tévé kiír, az a bemenő jelre vonatkozik. Játékokkal nincs tapasztalatom.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#7698) gyemipapa


gyemipapa
senior tag

Segítene valaki tapasztalatból megmondani, mekkora kapacitású HDD-t képes USB-ről kezelni a TV? C530-am van, de gondolom ennek nincs jelentősége.

Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...

(#7699) horvathd válasza gyemipapa (#7698) üzenetére


horvathd
aktív tag

Az én 1,5 TB-os 3,5"-os merevlemezemet gond nélkül kezeli.

"The Kid just rages for a while."

(#7700) StoneBridge


StoneBridge
senior tag

Szerintetek ár/érték arányban még mindig megéri a 40C650-et választani, vagy így a 2011-es modellek közeledtével megéri azokat megvárni és majd arra beruházni? Tavaly sajnos nem figyeltem az árakat, így nem tudom várható-e, hogy a C650 ára drasztikusan csökkenni fog?

Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.