Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4001) Freestyle79 válasza Integra (#3999) üzenetére


Freestyle79
tag

Hali!
Sorkimenő típusát megtudod írni? Lehet tudok segíteni benne olcsóbban :)

(#4002) fer válasza Helmoras (#4000) üzenetére


fer
őstag

A megosztott mappába kell tenni azokat a fájlokat, amiket meg akarsz nézni a tv-n!

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#4003) JaniACE válasza Helmoras (#4000) üzenetére


JaniACE
tag

Szia!

Nálam dhcp-vel vannak kiosztva a lanbeállítások mind a szgépen mind a tvn. XP esetén fel kell telepíteni a samu-féle share managert. Elindítod, baloldalt látszik a géped meghajtólistája, jobboldalt meg a tv számára megosztott útvonalaké. Baloldalt kitallózod azt a mappát, amit meg szeretnél osztani a pc-n (se hálózati meghajtó, se cserélhető média (pl dvdrom meghajtó - daemon tools se) és alkönyvtárai nem lehet! Csak és kizárólag helyi gépeden lévő (al)könyvtár.). Jobb egérgomb a mappa nevén, majd kiválasztod a Mappa Megosztása-t. Jobboldalra átkerül, a tvden ezen a néven fog látszódni a megosztás. Menüben - Megosztás -> Eszközházirend megadása -> engedélyezed a tv-t (Nálam TV-32C650. Akkor jó, ha az állapot oszlopban "Elfogadva" látszik). Aztán ugyanebben a menüben jöhet a "Módosult állapot megadása". Sokat elszüttyög ezután a program, legalábbis attól függően mennyire sok file van a megosztott mapppákon belül. Itt jön a furfang - ha bármilyen módosítást látni szeretnél később a tvn a könyvtárakon belül (mondjuk új file került bele), újra be kell frissíteni. Ha végzett a program, átülhetsz a tvd elé. Megnyomod a távirányítón a Mediapl. gombot, és feltárul egy szép video/zene/kép/beállítások ikongyűjtemény. A nyilakkal mondjuk kiválasztod a Video-t, megnyomod az enter gombot, és láthatod máris a megosztott mappákat, illetve beléjük lépve a lejátszható(nak vélt) fileneveket, esetleg miniatűr előzetest belőle. Kiválasztás után elkezdődik a lejátszás. A véltet azért írtam, mert sokat felismer lejátszhatónak, aztán mégis menet közben kiírja h nem támogatott video- és/vagy audiokodek gondja van. Win7 alatt egyéb dlna-szervert kell beüzemelni, vagy használhatod a windowsmediaplayer12-t, az amolyan "push" módszerrel adja a tvnek az anyagot, a végeredmény hasonló lesz, csak a tvről nem te fogod kiválasztani mit játsszon, hanem a pc fogja nyomni neki az anyagot (aztán vagy kezd vele valamit a tv, vagy nem... :) )
Nagyjából ennyi.
Linuxszal még nem próbáltam, csak olvastam róla, hogy a mediatomb elég jó megoldás. [link]

Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)

(#4004) Helmoras válasza JaniACE (#4003) üzenetére


Helmoras
őstag

Nagyon szépen köszönöm a részletes választ, megpróbálkozom vele :)

Spóroltam 20k-t a külső vinyón :)

SZUPER, MÜKÖDIK :D

[ Szerkesztve ]

(#4005) Carlo009


Carlo009
tag

c650-eshez,ki tud wifi sticket? Bármilyen jó bele? Vagy csak Samsung típusú?
Ez úgy működik mint pl a laptop wifije,keresi egy bizonyos hatótávolságon belül az Internet kapcsolatot? :F

(#4006) veresp


veresp
tag

Sziasztok!

Samsung LE 32C550-es TV-vel szemezgetek.
De a leírások alapján nem tudom, hogyan lehetne értelmes módon erősítőre kötni a TV-t.
Ha jól látom csak fejhallgató kimenet van rajta, és optikai kimenet.

Az erősítőn nincs optika, csak RCA bemenetek. Éppen meg tudnám oldani stereo RCA átalakítóval, hogyha a fejhallgató kimenetre kapcsolom, de akkor gondolom átvált a fejhallgató kimenetre.

Nekem olyan megoldás kellene, hogy fixen rá lenne kötve az erősítőre, de többnyire TV hangszóróján keresztül lenne hallgatva. Csak film esetében használnám az erősítőt.

650-es TV esetében olvastam, hogy scart2-n meg lehet oldani, de itt csak 1db scart van.

Hogyha a TV-n meglehetne adni, azt hogy a fejhallgató kimeneten keresztül vagy a saját hangszóróján keresztül szóljon, úgy hogy folyamatosan be lenne dugva a fejhallgató az erősítőbe az már jó lenne.

Van valami megoldás rá?

(#4007) Luissimo válasza Carlo009 (#4005) üzenetére


Luissimo
veterán

működése ugyanaz.
alternatív megoldás.
"felesleges wifi routert" 20 cm.-es LAN kábellel feldugsz tévé LANra és a routert konfigurálod, nem mint Access point-ot, hanem mint "kvázi wifi vevőt" ( elnevezést routere válogatja)

kb. felepénzből (5-6 ezer) kijössz így , mint az eredeti SAMU stick-el !!!

(#4008) eric.cartman válasza Luissimo (#4007) üzenetére


eric.cartman
senior tag

teljesen korrekt megoldás, viszont, így fogyasztani fog vagy +10-12 Wattot míg a gyári stick-el mondjuk csak +1W-ot.

Ha sokat TV-zel, nem biztos, hogy megéri spórolni ezen (sőt a "felesleges WIFI router" is eladható nyilván valamennyiért)

jómagam házhoz szállítva bruttó.12,9eFt-ért vettem a gyári stick-et. (ami ugye N-es, így már elég jól megy a fullHD stream-elés is)

[ Szerkesztve ]

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#4009) BBéci válasza veresp (#4006) üzenetére


BBéci
titán

Az utóbbi 8-10 évben megjelent házimozi erősítőkön alapszolgáltatás az optikai bemenet.
Ez a megoldás.
A tévégyártók feltételezik, hogy nem valami őskövülethez akarják csatlakoztatni a termékeiket. Jogosan. :K

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4010) tamas777


tamas777
csendes tag

Visszaolvastam kicsit. Nekem is RCA/AC3 bemenetes hangfalszettem van. Van ilyen optikai audio kábelem is valahonnan (már nem emlékszem).

Tényleg egy 20-30e-es átalakító vagy erősítő kell ahhoz, hogy kivarázsoljam az 5.1-et a TV-ből, mert nincs rajta olyan kimenet, amit egy 1500 ft-os hangkártyán meg tudnak oldani? :-))

(#4011) csemberlen válasza eric.cartman (#4008) üzenetére


csemberlen
őstag

Annyiért nyilván nem éri meg máásal foglalkozni, azt gondoltam drágább.

Hja kérem az élet nem egy habostorta

(#4012) BBéci válasza tamas777 (#4010) üzenetére


BBéci
titán

Az USB eszközről lejátszott filmek hangját kiadja a tévé 5.1-ben, az optikai kimenetén. Ennél többre nem értem, miért lenne szükség???

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4013) veresp válasza BBéci (#4009) üzenetére


veresp
tag

Az előbb az "erősítő" szóval félrevezető voltam. :B
Genius sw 5.1-re szeretném kötni a tv-t és azon nincs optika.

(#4014) Integra válasza Freestyle79 (#4001) üzenetére


Integra
titán

ezkell legyen. de nem biztos, hogy ez ment tönkre, nem tudom, nem értek hozzá. holnap viszem be a tévét szervízcentrumba, már megbeszéltem velük.
nem merem megvenni magam, mert ha mégsem ez rossz, akkor.. :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#4015) tamas777 válasza BBéci (#4012) üzenetére


tamas777
csendes tag

Azt értem, hogy kiadja, és tök jó meg minden, de nekem egy régebbi 5.1-es hangfalszetem van, amin még nincs optikai bemenet, csak sok RCA meg S-Audio AC3, szóval nem tudom összekötni a kettőt, így tök hiába. Most vettem a tévét, szóval egy új 5.1-es audio szettre nem fussa már. :-))

(#4016) BBéci válasza tamas777 (#4015) üzenetére


BBéci
titán

A Genius számítógéphez való, ezt tudomásul kell venni. Azok közül is a régebbiekhez. 10 évvel ezelőtt, az első DVD-játszómból digitális jelfolyamként vittem az erősítőmbe az 5.1 hangot.
Akkor újdonság volt, 2010-ben ez a természetes. 2002 nyarán vásárolt Acer notebookom már rendelkezett SPDIF kimenettel.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4017) najtitu válasza BBéci (#4009) üzenetére


najtitu
csendes tag

Nézd, itt van ez a Panasonic házimoziszett ([link] ), nem egy csúcskategória az tény, de azért őskövületnek se mondanám, meg ugye belépőszinten sem éppen a leggagyibb, ez már csak a Pana márka miatt se lehet, viszont optikai kimenet az valahogy nincs rajta... Erre ugye lehet azt mondani, hogy vegyél jobbat, na de sztem aki a tévére is "csak" 100k körül tud költeni, az józan számítás szerint nem igen valószínű hogy mégegyszer ugyanennyit szeretne/tudna adni a hangért... Na meg nem is mindenki vágyik az 5.1-re, viszont min. egy jobb 20 éves kétkazettás magnó színvonalát igazán elvárhatná az ember egy 100+ ezer forintos tévé esetében 2010-ben audio téren... (az eddigi lcd/plazma tévékről, amikkel találkoztam, nem nagyon volt elmondható ez, és egyes hozzászólók szerint az általam kinézett Samsung modelleknél sincs ez nagyon másként... :(

(#4018) bnorci71 válasza najtitu (#4017) üzenetére


bnorci71
addikt

"...egy jobb 20 éves kétkazettás magnó színvonalát igazán elvárhatná az ember egy 100+ ezer forintos tévé esetében 2010-ben audio téren...."

:)

ezt kikérem a 25éves JVC egykazettás rádiós-magnóm nevében
szerintem az még ma is szebben szól mint a TV.

BBéci
láttam az aláírásod :)
nem is minőség terén gondoltam a vitába szállást :) hisz nem vagyok se hozzáértő se vájtfülü.
Azt viszont tudom, hogy a 'zseni' az árához képest jól szó, nyílván nem az a kategória amiről te beszélsz, de az a kategória 5x ennyibe kerül még használtan is

"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

(#4019) BBéci válasza najtitu (#4017) üzenetére


BBéci
titán

Az árát megéri az a Pana, de a házimozi erősítő topikban éppen a bővíthetőség hiánya miatt beszélünk le mindenkit az ilyenekről.
Ha valakinek csak sztereó bemenetei vannak az erősítőjén, az megszívta, mert sem Dolby Digital, sem DTS hangot nem fog tudni megszólaltatni, csak Pro Logicot.
Vagy beéri DVD-vel, amihez felesleges full HD tévét venni.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4020) BBéci válasza bnorci71 (#4018) üzenetére


BBéci
titán

90e alatt lehet kapni új Yamaha AV rádióerősítőt 5.0 szettel. Használtan még kevesebből ki lehet hozni hallgatható és bővithető rendszert, amivel már némi mozihangulatot varázsolhatsz a szobádba. Fényévekkel jobbat a géniusznknál.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4021) Ponya


Ponya
csendes tag

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehetne rávenni a számítógép videokártyáját (5870), hogy 3d-s képet küldjön a TV-nek (C750)? Mert amivel eddig próbálkoztam semmi sem jött be...

(#4022) fer válasza BBéci (#4020) üzenetére


fer
őstag

De fadobozos genius-t használtan kapsz 17K-ért is, és köztudottan jól szól az árát nagyon is megéri, és aki ért hozzá még többet ki tud hozni belőle! Ne feledjük, TDA-s ic-vel vezérelt erősítő van benne, ami nagyon régi módi, és még is megrezegteti a házat elég rendesen, és a minősége sem marad el olyan sokkal!Te lehet jobban el vagy eresztve anyagilag, ezért meg engedheted magadnak, hogy drágább erősítőt vegyél, de a többség nem így van ezzel, mint például én sem!!!Épp ezért aki teheti meg próbálja minél kevesebb anyagi ráfordítás nélkül megúszni a "fejlesztést"! Ha nár egyszer meg van egy jól működő rendszer, amivel elégedett a tulaja, nem fog még több 10 ezret kidobni, csak azért, mert a modern elektronika gyártók, le, illetve kispórolnak dolgokat, az újabb fejlesztésekből! Én is azért kényszerültem, egy dekódert venni, hogy azt a pár filmet amit meg akarok nézni, (HD felbontásban) élvezhessem 5.1-ben! Ezért én sem fogok erősítőt, meg még hozzá hangfalakat venni! Ami jól működik, azt nem kell bolygatni!

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#4023) fer válasza tamas777 (#4015) üzenetére


fer
őstag

Én is így vagyok ezzel, épp ezért kényszerültem rendelni egy dekódert! Nem olcsó, de csak ezzel a megoldással tudom én is rádugni a genius-ra! Már meg próbáltak lebeszélni róla, de nekem sincs (ha lenne akkor sem vennék) pénzem, egy új rendszerre, csak azért, hogy dekódolni tudjam a digitális jelet analógra! Ez a kis "kütyü" majd megcsinálja, mivel ez a dolga!
[link]

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#4024) fer válasza tamas777 (#4010) üzenetére


fer
őstag

Arra kíváncsi lennék, melyik 1500 forintos hangkártya dekódolja neked az 5.1-es hangot! Az egy dolog, hogy a hang 5.1.ben jön ki a hangkártyán, de a dekódolás ott szoftveresen történik, amit a lejátszó program, vagy a codec csinál, ami fel van telepítve a sz.gépre!
Egy olyan hangkártya ami hardveresen dekódolja a hangot nem éppen 1500Ft, hanem több 10ezer!

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#4025) fer válasza BBéci (#4009) üzenetére


fer
őstag

Ez tévedés! lehet találni olyat amelyiken nincsen optikai bemenet (Harman&Kardon)! Az egyik haveromnak van olyan, ő is most szív vele, hogy kösse rá a tv-t optikai kimenettel, mert 5.1-et akar! Ha jól emléxem 2004-ben vette!

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#4026) najtitu


najtitu
csendes tag

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a B650-nek milyen input lag-je van ms-ban a tesztek szerint ? Csak azért érdekelne, mert itt van egy videó, ami a B650 input lag-jét demonstrálja ( [link] ) game módban és anélkül, és ehhez viszonyítva szeretném elhelyezni az általam kinézet C650 lag-jét.

(#4027) najtitu


najtitu
csendes tag

Egy Samsung HT C350 házimozi szett ( [link] ) OPTIKAI kábelen keresztül MINDEN a tv-be bemenő 5.1 hangot valós 5.1-ben adna vissza, legyen az tv-adás (ha olyanban létezik 5.1), konzol, dvd lejátszó vagy külső udb hdd ???
Csak mert ez egy (számomra) viszonylag elfogadható árú (40e, kb.) cucc, amin VAN optikai bemenet.

(#4028) #09634560 válasza najtitu (#4027) üzenetére


#09634560
törölt tag

A HDMI-n bemenő készülékek hangját csak 2.0-ban adja kia tévé,az USB és a tuner 5.1 ét adná ki valós 5.1-ben.

(#4029) #09634560 válasza najtitu (#4026) üzenetére


#09634560
törölt tag

Geeks szerint:95ms illetve játék/PC módben 45ms

(#4030) #09634560 válasza fer (#4025) üzenetére


#09634560
törölt tag

Akkor valami nagyon alap házimozi(sztereó??) lehet mert nemcsak a mostani Yamahán (kb.2004)hanem ami nálam azaz elődjén,Onkyon is volt,márpedig azt 2000 előtt vettem és már azon is volt mindkettő fajat digitális bemenet.

(#4031) Power


Power
senior tag

Sziasztok!

Mit jelent az L1 illetve a W jelölés ennél a tv-nél: LE32C650L1W ?

előre is köszönöm

P

Power

(#4032) siemensfun


siemensfun
tag

Eladó egy ASUS WL-500Gp v2 router.

Tökéletes állapotban.
Tulajdonságai:
- Média szerver (müködik Samsung TV-vel is C650, mkv, avi, mp3, képek lejátszása a rákapcsolt USB vinyóról.)
- QOS (csomagütemezés)
- 2db USB 2.0 port
- 10/100 LAN
- DHCP
- 54MBps WIFI
- Torrent kliens
- Samba megosztás
- FTP elérés
- Webszerver (PHP és MySQL-lel)
- Linux alapú oprendszer (több száz program telepihető alá.)

Jelenleg úgy van beállítva, hogy torrenten letölti a filmet utánna elkezdi seedelni és közben automatikusan kicsomagolja médiaszerver (DLNA) könyvtárába. Este berakom hogy mit töltsön le mire másnap hazaérek addigra már nézhetem is a tv-n. Be lehet állítani hogy távolról pl munkahelyröl ránézen az ember hogy áll a töltés.

Ár 24000 Ft

(#4033) Jimcat


Jimcat
csendes tag

Sziasztok!
Kérdésem lenne hogy egy Samsung LE46C530 és egy C650 között mi a különbség ?
Képminöség tekintetében?Beépitett lejátszó nem érdekel megoldom asus o!play-el.

[ Szerkesztve ]

(#4034) LackoMester válasza siemensfun (#4032) üzenetére


LackoMester
addikt

Ezt inkább a Hardveraprón, [link]elhiszem, h. faxa, meg minden... ;) vagy OFF topic.

Jimcat a C630 az már 100 Hz,+ amivel tübb Lan, 2x USB, 4x HDMI, VGA , Dolby Pulse, SRS TheaterSound stb. Egyszóval mindenben Jobb. ;)

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#4035) BBéci válasza fer (#4022) üzenetére


BBéci
titán

"Ami jól működik, azt nem kell bolygatni!"

A pottyantós budi is jól működött, nem is értem, miért találták fel az angolWC-t.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#4036) Jimcat válasza LackoMester (#4034) üzenetére


Jimcat
csendes tag

Köszi Lackómester!
De a kérdésem az lenne a 100hz sokat dob a dolgom? mert a léjátszást külsöleg oldom meg.
hangra van erösitöm csak a kép érdekel hogy megérné e a plussz 60 forintot.

(#4037) LackoMester válasza Jimcat (#4036) üzenetére


LackoMester
addikt

Én végül is C550-et vettem, ( 2. tv-nek tökéletes ) volt módom kipróbálni a C630, igazából a 100 Hz-es képfrissítés jobb ( észrevehető ), de hatalmas külömbséget nem vettem észre, de jobb. :K Mege-e éri :F , ha van rá +60 rugód, akkor a C630-ast vedd meg. :K

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#4038) GoZoL válasza fer (#4023) üzenetére


GoZoL
senior tag

A linken szereplő dekóder szállítással ennyi? Innen vetted te is?

(#4039) fer válasza GoZoL (#4038) üzenetére


fer
őstag

Nem tudom, én nem onnan rendeltem, de szerintem a szállítás költsége nincsen benne!! Még nincs ilyen dekóderem, de remélem a héten megkapom!
[link]

''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

(#4040) tamas777


tamas777
csendes tag

Valaki kérdezte az "optimális" kép beállítást. Mindenki egyedileg találja meg mi neki a legjobb szerintem. :-) Ezt olvastam máshol, nekem kb bejött.:
Picture mode: Movie
Backlight: 7 (3-12 vagy bármi, szoba bevilágításától függően)
Contrast: 95 (92-95)
Brightness: 44 (42-47)
Sharpness: 0 (ettől magasabb fehér éleket okoz)
Colour: 49 (46-49)
Tint: G51/R49 (vagy 50-50)
Black Adjust: Off
Dynamic Contrast: Off
Gamma: -1 (vagy -2)
Flesh Tone: 0
Edge Enchancement: Off
Colour Space: auto
White Balance: normal (hacsak nincs hozzá mérő)
Colour Tone: Warm2
Size: Auto Wide
Digital NR: Off
HDMI Black Level: Low
100 Hz motion plus: Off (esetleg low, nem ad "mozi-élményt")
Film mode: Off
Blue Only Mode: Off
Entertainment Mode: Off
Energy Saving: Off

(#4041) eric.cartman válasza tamas777 (#4040) üzenetére


eric.cartman
senior tag

"100 Hz motion plus: Off (esetleg low, nem ad "mozi-élményt")"

igazán nem akarok "belefofádzani", de te miért vettél 100Hz-es TV-t?

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#4042) eric.cartman válasza siemensfun (#4032) üzenetére


eric.cartman
senior tag

...hát ez tényleg nem kellett volna....pláne, hogy az ilyen kütyük (V2 és még a jobb V1 is) maximum fele ennyiért cserélnek gazdát :C (még újkorában a bruttó ára is kevesebb volt mint amennyiért hirdeted:DD )

[ Szerkesztve ]

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#4043) siemensfun válasza eric.cartman (#4042) üzenetére


siemensfun
tag

Én csak irtam egy találom árat. De már nem aktuális mert már megvették. 22000 ezerért. Amit elfelejtettem bele írni hogy adok hozzá egy 500 Gb vinyót is kerettel.
De elkelt.

(#4044) Carlo009 válasza siemensfun (#4043) üzenetére


Carlo009
tag

Nekem olyan Router kellene,amelyik egybe van építve a winyóval. Vagyis belső winyós. :)

(#4045) GoZoL válasza Carlo009 (#4044) üzenetére


GoZoL
senior tag

Akkor neked inkább, egy Pc-re van szükséged! :))

(#4046) .: JuSzT :. válasza BBéci (#4035) üzenetére


.: JuSzT :.
addikt

:DDDDDDDDDDDDDDD

(#4047) 206 cc válasza eric.cartman (#4008) üzenetére


206 cc
senior tag

Akinek nincs 13K-ja az említett samu vevőre, annak ajánlom a belkin F5D8053 tipust az is "n"-es és fele árból kijön!! :Y :Y
A C650-es gond nélkül azonosítja mint samu vevő!!! :C :C :C

206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....

(#4048) eric.cartman válasza 206 cc (#4047) üzenetére


eric.cartman
senior tag

reméljük ez így is marad - ugyanis ha a samu megtudja ezt, akkor akár a következő firmware frissítésben már ki is irthatják ezt a jó dolgot... :(

" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "

(#4049) Carlo009 válasza GoZoL (#4045) üzenetére


Carlo009
tag

Nem feltétlenül. Van ilyen is!
[link]

(#4050) Carlo009 válasza tamas777 (#4040) üzenetére


Carlo009
tag

Jó,hogy feltetted ezt!
Én a contrastot: 100-on használom.Ezt hagyom 100-on.
A sharpnesst vissza állítottam:0-ra. Eddig 20-on volt.
Gammat,fresh tone-t,dinamic contrast hol lehet állítani?
A menüben ezek halványan vannak ki írva. Hol lehet állítani?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.