Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2001) #09634560 válasza barts (#1999) üzenetére


#09634560
törölt tag

Inkább forditsd le amit bemásoltál.Nem mindenki tud angolul.

[ Szerkesztve ]

(#2002) Misi 007


Misi 007
Közösségépítő

A mostani LED háttérvillágítású Samsungokra mennyire jellemző a pixelhiba?

(#2003) dabadab válasza barts (#1998) üzenetére


dabadab
titán

De, tudok angolul, sőt, számolni is, így például ki tudom számolni, hogy 100 az nem egész számú többszöröse a 24-nek valamint a 60-nak sem - ellentétben a 120-szal (ja, és egy kicsit azért ismerem a mögöttes technológiát, így aztán az elsősorban marketingesek által megálmodott kifejezéseknek sem dőlök be).
És mindezek túl: az a nagy gomb ott a bal szélen, alulról a harmadik sorban, az a Caps Lock - ne nyomkodd feleslegesen. És végül: a stílusodon is finomíts egy cseppet.

[ Szerkesztve ]

DRM is theft

(#2004) kammu


kammu
csendes tag

Input lag + online fps :)
Online fps eleve a net miatt is akadozik ;)
Itt olyan időkról van szó amit alig vagy nem érzékelsz, ezen semmi nem múlik.

Én quake-zek ott is vannak a nagy prok azok egy golyós ehérrel rommá lönek szinte bárkit, hiába van a csoda 20 ezres ilyen laser meg 5000 dpi 125Mhz-ről 1Ghz-re húzótt aranyozott meg mittomén milyen egered és hozzá a 50ezer forintos egérpadod.
Számít - számít, de nem ezen múlik. Vagy jó vagy benne vagy nem.

Az hogy kicsit késve ékezik a kép.... na bumm ha a 45ms-en múlik akkor már rég rossz ;) Ezek csak ilyen dobáljuk a számokat, jól hangzik hogy ennek kisebb annak meg a másik nagyobb. De sok értelme nincs, elméletben lehet rajta vitatkozni 1000 esetből 1-nél lehet pont az a 5ms kellett volna na de ez vicc kategória.

Eleve a tv nem játékra való ;) Ilyen alapon elkezdhetnénk miért nincs benne normális erősítő, mert én discóban szeretném használni hangkeverésre :)

A hardcore játékosok azok áldoznak ilyenekre, bár szerintem sok ott is a placebo (én is vettem drágább egeret padot hozzá sokkal nem javult a statom - majd vettem olyat ami kezemre áll azzal már többet javult - pedig mindenben rosszabbb volt mint a nagy gamer egerek) de alegtöbbet a játszott órák/meccsek hozták. A gyakorlást nem fogod tdni átugrani mert olyan eszközt használsz ami elviekben jobb rá. Vehetsz te ugyanolyan futócípőt mint a profik nem fogod 10 sec alatt futni a 100m-tert.

(#2005) szabessz


szabessz
tag

Hello

40a656 vagy 40c656 nagyobb inputlagja?
Melyik a jobb?
Ez kettö közzöt van kép minőség különbség?
köszi

(#2006) dabadab válasza szabessz (#2005) üzenetére


dabadab
titán

Az A 2008-as, a C meg 2010-es modell, egyértelműen az utóbbi a jobb.

DRM is theft

(#2007) ORCA58 válasza der_ (#1996) üzenetére


ORCA58
addikt

Szemből nézve jobb oldalt felül lehet benézni a rácsokon. Ott egy nagy cetli van a panelra ragasztva. Ha SAMSUNG rá van írva akkor biztos SAMSUNG panel. (oldalt SQ01 az enyém) Most nem vagyok otthon, a típusszámot nem tudom.
Teljesen sötétben van egy kis fénye van a "teljesen sötét" képernyőnek, de ez egyenletes, nincs bevilágítás sehol.
Az analóg csatornákat lehet átnevezni és sorrend is változtatható.
A digitálisnál amit használ az ember átteszi valamelyik kedvenc részben.
Az egyéb csatornák nálam az 1-es-be , az ismeretterjesztő és hír a kettesbe, a sport a hármasba került.
Az összeset nem használom.

(#2008) szpal17 válasza szpal17 (#1902) üzenetére


szpal17
őstag

Erre esetleg valaki?[link]

[ Szerkesztve ]

(#2009) der_ válasza ORCA58 (#2007) üzenetére


der_
tag

No nekem oldalt CN01. Az akkor biztos nem samsung paneles.
Nálam van minden sarok közelében 4 kis folt :( Engem nagyon zavar. Nem tudom sehogyan sem eltüntetni.
Nekem analóg kábeltévém van. Akkor kellene menni a dolognak. De nincsen rá sehol opció, hogy átnevezés meg hogy áthelyezés. Nálam a műsorújság sem ír ki semmit. Gondolom nem ad ilyen infót a szolgáltató....
Leírnád hol kell ezt az átnevezést csinálni. Pontosabban elnevezést, mert nekem semelyik csatornának a nevét sem írja ki. Pedig jó lenne mert akkor csak rámegyek a csatornalistára kiválasztom és ennyi. Így meg keresgethetem mert nem tudok megjegyezni annyi csatornát hogy mi hol van.
Tehát akkor a kedvencek csak digitális csatornánál működnek?
Néztem a jelerősséget amit írtál régebben hogy nálad azzal gond volt nekem nem érhető el ez az opció.
Köszi az eddigieket!

(#2010) post válasza der_ (#2009) üzenetére


post
tag

Hello neked mekkora a tv-d?40coll?

(#2011) kammu válasza der_ (#2009) üzenetére


kammu
csendes tag

Az én version kódom: SQ02 és nem látok ilyen bevilágítási gondot, igaz tök sötétben még nem néztem.

ORCA: Antenna menű, csatornakezelő rész rámész arra a csatornára amit szeretnél sorrendet, nevet változtatni majd TOOLS gomb és ott megtalálsz mindent amire szükséged lesz. Egyébként a kézikönyvben le van írva. A tools sok esetben a barátod, az hoz elő olyan dolgokat egyes menüpontban amire nem is gondolnál ;)

(#2012) kammu


kammu
csendes tag

Még mindig ezen a digi + analóg adáson gondolkodom.

Ha vennék egy digi tunert ami hdmi-n ajda be a dolgokat akkor megúszom ezt a kapcsolgatós dolgot.

Kérdés ha vegyesen van digi és analóg az autómatikus keresés mindig törli az előző csatornákat... hogy fogom behangolni? vagy az analógot ott van több csati behangolom a többit meg kézivel hozzáadom?

(#2013) der_ válasza post (#2010) üzenetére


der_
tag

igen

(#2014) der_ válasza kammu (#2011) üzenetére


der_
tag

Te összekötötted pc-vel?
Ha igen az lenne a kérdésem amikor a driverben állítasz 24hz-et (a hd filmezéshez) akkor neked is "kilóg kicsit a kép a tv-ből? Ha visszarakom 60hz-re akkor jó. (a catalyst driverben az overscant 0-ra tettem)
Szerinted az normális ha a műsorújságom üres?

(#2015) kammu válasza der_ (#2014) üzenetére


kammu
csendes tag

Szia!

Én csak próbából rákötöttem de sima dsub vezetékkel, nincs dvi-hdmi átalakítóm. A képe szép volt - kis túlzással mint egy monitoré, poénból toltam rajta pár meccset (online fps játék - lödd le a másikat) gondoltam ekkora képernyőn könnyebb lesz a célzás, de meg kell szokni hogy minden nagyobb ;). Nem tapasztaltam a játék során semmi zavarót, nekem fix 125FPS-re van állítva, semmi szaggatás szellemkép vagy bármi. Szépen futott minden, pontosan precízen mozgatta a tájat az ellenfeleket.
Nekem ez elég macerás a gépem és a tv közt van 1 szint és kb 10m különbség, a gépet sem igazán szeretem cipelni, szóval ez csak 1 órás próba volt, de lehet ha lesz majd egyszer időm komolyabban akkor nekiállok és leviszem 2 napra és ami belefér... na de család mellett ez szerintem 1 éven belül nem igazán fog sikerülni.
Látod ezzel a digitális analóggal is mennyit kínlódok, az antennát is 3 nap volt míg rádugtam és megnéztem a digi adásokat - hiába érdekelne a dolog sajnos most van rakás fontosabb dolgom is :(. Sima 3000 forintos antennán bejött minden még a mindigtv kódolt adásai is... mármint kiírta de "kódolt adás". Pesttől 23 Km-re lakom.

Ja a videókártyám nvidia 8800GTS, ATI-t sajnos megutlátam pedig elég nagy ati-s voltam (többek közt a catalyst miatt IS - meg én 3D játékot fejlesztettem egy időben és ég és föld volt a 2 kártya tudása és egyéb dolgai - pl a tv kezelése is sokkal jobb volt az nvidiának)

(#2016) der_ válasza kammu (#2015) üzenetére


der_
tag

Csak az én kedvemért ne cipekedj. :) Nem várnám el.
Ha valaki tud segíteni megköszönném (ha elég ennyi).

(#2017) Cirfandlia válasza ///M (#1936) üzenetére


Cirfandlia
csendes tag

Ma megtörtént a 37es C650es cseréje 40 "-ra; és nagyon korrekt volt a kalocsai cég, mert csak péntek du. írtam az emailt. További meglepetés, hogy kevesebbet kellett ráfizetnem mint vártam, a 40es akcióban van. :) Ritka az ilyen tisztességes hozzáállás, ja és a lényeg a 40es egyáltalán nem zúg fél cm-ről sem :).

(#2018) xbdream


xbdream
csendes tag

Sziasztok!
Most fogok Tv-ét venni. Az alábbi típusok a kiszemeltek: Samsung LE32B530, LEB550 vagy LEC530.

Mivel főleg játékra fogom használni (Xbox 360) és néha a monitort rakom rá vagy filmet nézzek, így nem akarok többet költeni rá.

Többen mondták, hogy ebben a méretben bőven elég 720P fölösleges full HD-ét vennem a játékok 90 %-a úgyis azt kezeli. Mondjuk közelről (1 – 2 m) nézzem.

Illetve nem találtam a TV-ék reakcióidejét, azt mondják ebben a Samsungok nem túl jók. Állítólag a Battlefield 2 pl. élvezhetetlen még LEC650-es TV-én is. Ez ügyben van valakinek tapasztalata? Nem akarok rákölteni több, mint 100-at és befaragni. Samsung párti vagyok sosem volt gondom egy termékükkel, sem de ha ezen múlik, nézek más márkát is.

Tényleg az mkv mellett kezelik a tv-ék pl az avi, vob, wmv, … többi kiterjesztést is?

Ha valakinek van egyéb ötlete, tanácsa nagyon megköszönöm előre is.

(#2019) .: JuSzT :. válasza xbdream (#2018) üzenetére


.: JuSzT :.
addikt

Nekem B550 van, ugyan nem nagyon játszom, de azért a filmek alatt is érződik az 50hz hátránya. Játékra mindenképpen olyat nézz ami 100hz-s legalább. Az 550 nem nagyon kezel semmilyen video formátumot USB ről gyári állapotban.

(#2020) durkonorbi válasza xbdream (#2018) üzenetére


durkonorbi
tag

Többen mondták, hogy ebben a méretben bőven elég 720P fölösleges full HD-ét vennem a játékok 90 %-a úgyis azt kezeli. Mondjuk közelről (1 – 2 m) nézzem.

Ez attól is függ, mire használja az ember, meg attól is mennyire közelről nézed... nekem is 32-es van, B650, full HD, és mivel sokszor 2 m-ről nézem, mert ott az kanapé, jó az a full HD ...:) Persze ez csak az én véleményem... :)

(#2021) xbdream


xbdream
csendes tag

Sziasztok!

Kösz minden segítséget. Már több, mint 1 hete olvasom a topicot és nagyon sok hasznos infót találok. Eszméletlen mágusok vannak itt.

Az az igazság 100.000 – 130.000 közötti árban (olcsóbb lehet :) akarok egy olyan tv-ét, amin jól mennek Xboxon a játékok. Nincs elmosódás, szellemképek. Eddig mindenképpen LCD-ben gondolkoztam (keveset eszik, felbontás,rárakom a laptopot stb.) De lehet, hogy mélyebben a zsebembe kell nyúlni vagy körül nézzek a Panasonic plazmák között is.

Bármilyen ötletet,tapasztalatot várok. Főleg azokét, akik filmnézés mellett játékra is használnak egy adott típust és pozitív tapasztalatokkal rendelkeznek.

Kösz előre is.

(#2022) nightshadow válasza .: JuSzT :. (#2019) üzenetére


nightshadow
veterán

Játékra mindenképpen olyat nézz ami 100hz-s legalább.

Ez érdekes, mert én úgy tudom, hogy pont játékhoz nem kell a 100Hz, ugyanis amikor a tv-ét átkapcsolod Game mode-ra, az az első amit a tv kikapcsol, (mármint a 100Hz-et), hogy csökkentse az input lag-et. Erre mondjuk példa a Samsung C650: Game mode-ban az input lag 45ms, e nélkül viszont 95ms. Már a 45ms is pl. FPS játékoknál magasnak számít, a 95ms pedig szerintem a játszhatatlan kategória. Úgyhogy pont a csak játékos monitornak használt tvnél nincs értelme szvsz a 100Hz-nek.

(#2023) gyulagy


gyulagy
tag

Sziasztok!
Az szeretném elérni, hogy ami a Tv képernyőén van az jelenjen meg egy monitoron .
A monitoron HDMI bemenet van.
Kérdés?
A tv hdmi csatlakozója kimenetként működik-e, vagy HDMI párhuzamosítót kell szerezni?
b650-es tv van.

(#2024) dabadab válasza .: JuSzT :. (#2019) üzenetére


dabadab
titán

"Játékra mindenképpen olyat nézz ami 100hz-s legalább."

Ez igy marhasag, a 100 Hz-hez szukseges plusz szamitasok csak megdobjak az inputlagot, jatekhoz pont erdemes kikapcsolni a 100Hz-et akkor is, ha van.

DRM is theft

(#2025) Thom! válasza .: JuSzT :. (#2019) üzenetére


Thom!
veterán

50-100Hz mizéria én semmit se látok
sőt 100Hzen az emberek nem járnak hanem lebegnek
24P a lelke :C

(#2026) dabadab válasza Thom! (#2025) üzenetére


dabadab
titán

A rendes 24p-hez kell a 100 Hz (akkor is, ha nincs bekapcsolva a mozgasinterpolacio), sima TV-n 3:2 pulldown van.

DRM is theft

(#2027) ORCA58 válasza der_ (#2009) üzenetére


ORCA58
addikt

A tapasztalatik szerint nagy valószínűséggel CMO paneles lehet. A foltok miatt hívd fel a SAMU szervizt, hátha ajánlanak valami megoldást.
Az analógnál nincs műsorújság , az kizárólag digitális szolgáltatás.

A 2011-es válaszban KAMMU véletlen nekem címezte a választ. Ezen felül még a csatorna beállítás menüben is el lehet érni ezeket a funkciókat: átnevezés. sorrend váltás. Sajna lassú nehézkes, de egyszer ha átesik rajta az ember érdemes lementi a csatorna listát A szoftver frissítés miatt nem mászott el!

A kedvencek azt hiszem analógnál is megy, de most nem vagyok 100% biztos.

A jelerősség a digitális adások jelerősségét mutatja (mindig az aktuális csatornáét)

(#2028) ORCA58 válasza Thom! (#2025) üzenetére


ORCA58
addikt

Milyen készüléken ? A C650-ben szerintem csak áldás a 100Hz. Lebegni csak a házat láttam az UP-ban. -Persze azt is szigorúan 100Hz-en!-

(#2029) csacseg


csacseg
csendes tag

Sziasztok
Egy UE32C6000 hálózatba kötöttem a PC - el (op rendszer winXP) a samsung oldaláról letöltött SAMSUNG PC Share Manager próbálkoztam, mkv nem látja vagy nem állítottam be kelőkepén? Létezik valami jobb megosztó progi? (Ami nem ennyire lassú) A dvd/bd meghajtómat megtudom osztani?
Válaszotokat előre köszönöm.

(#2030) politomi válasza Cirfandlia (#2017) üzenetére


politomi
tag

Szia!
Leírnád nekünk, hogy te milyen verziójú tv-t kaptál? A tv bal oldalán lévő version részre volnánk kíváncsiak. Én is a kalocsai cégtől szeretnék hamarosan rendelni.
Előre is köszönöm.

(#2031) Gaben360 válasza xbdream (#2021) üzenetére


Gaben360
senior tag

A játékhoz nem kell 100hz,de a 24p-hez meg analóg tvadásnál igen főleg sportnál!
A játékhoz normális gamemód,kevés inputlag,jó válaszidő kell!
Ha xboxozni akarsz,meg netán monitornak is használnád néha,akkor a plazmát el is vetheted.

Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"

(#2032) politomi válasza politomi (#2030) üzenetére


politomi
tag

Bocsi, a jobb oldalán található a matrica a versionkóddal együtt

(#2033) FireShadow válasza gyulagy (#2023) üzenetére


FireShadow
senior tag

A tv-nek nincsen kimenete. A vga-don a másik kimenetre ami remélhetöleg DVI vegyél egy hdmi átalakitot és a windowsba klónozd a képet.

Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

(#2034) FireShadow válasza durkonorbi (#2020) üzenetére


FireShadow
senior tag

Fullhd tv-t a szélességének 1.8xánál messzebbtöl nézni sznobság mert az átlagember szeme ilyen távolságból már nem látja a teljes 1920 pixelt rendesen. Neked pont jó lenne.

"In terms of screen width, these image sizes correspond to a maximum TV viewing distance that is 2.7 times for 720p, and 1.8 times the image width for 1080i/p HDTV."

[ Szerkesztve ]

Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

(#2035) dabadab válasza FireShadow (#2034) üzenetére


dabadab
titán

"Fullhd tv-t a szélességének 1.8xánál messzebbtöl nézni sznobság"

Igazából ilyeneke írni szamárság :) Mostanában csak az alsó kategóriás darabok nem full HD-k és egy csomó más oka is lehet annak, hogy az ember ilyen TV-t vegyen, mint az, hogy minden egyes pixelt külön-külön lásson.

DRM is theft

(#2036) luciferk válasza der_ (#2009) üzenetére


luciferk
senior tag

A kábeltv szolgáltatódnál csak analóg adás van digitális nincs? mert lcdtv-t analóg adással használni vétek.

(#2037) durkonorbi válasza FireShadow (#2034) üzenetére


durkonorbi
tag

Akkor én egyszer sznob vagyok egyszer nem... :C :C :C
Ugyanis az egyik kanapé a TVtől kb 2 méterre van a másik olyan 3,5m... :)
Viccet félretéve szerintem nem sznobság itt semmi, de kétségkivül abban igazad van, hogy 2 méterről nagyon szépen kiadja a műsor részletességét, lélegzetelállító dolog egy CRT után... :)

(#2038) vikk23 válasza Cirfandlia (#2017) üzenetére


vikk23
csendes tag

Egy version kódra én is kíváncsi lennék. Ha lesz egy kis időd írd be légyszíves.

(#2039) TripleB


TripleB
senior tag

Sziasztok!
A 32b650-est 1terás winchester-rel szerettem volna megetetni, de sajnos nem "látta"...
Melyik az a méret, amit lekezel? Ketté partícionálva sincs változás sajnos
EZ jelenthet megoldást?

"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"

(#2040) stimea válasza TripleB (#2039) üzenetére


stimea
tag

Nekem van egy 1TB HDD, Coolink külső tápos házban. Van rajta 100GB FAT 32 és a többi NTFS. Nem látta a 40B650. Kértem kölcsön másokról is. Már 5 darab volt otthon, mind különböző, és egyiket sem látta TV. Az én kábelemmel!!! Ami a PC-n hibátlan volt. Aztán, mikor az egyik mellé csomagolt szűrős kábellel dugtam össze (a kábel mind a két végén olyan bumszli izé van) mindegyik jó lett! Ilyennel megy a Maxell 2,5" 250GB táp nélküli aranyoska is.

[ Szerkesztve ]

(#2041) szabessz


szabessz
tag

Hi
Ha Lanon kábelen keresztül akarom nézni filmket akkor követlenül gépre kötöm akkor is jó,nem kell router?
Samsung-nál ésLg-nél ez szolgáltás egy formán müködik?
Külső vinyoról NTFS fálj rendszert mindkettő típus támogatja, vagy csak Samsung?
pl 40c650 vagy LG42Ld650
Előre is köszönöm a segítséget

[ Szerkesztve ]

(#2042) FireShadow válasza dabadab (#2035) üzenetére


FireShadow
senior tag

Nem azt mondom hogy ha én tudom hogy 3 méterröl fogom nézni akkor direkt csak a hd readyket nézem. Hanem hogy aki ilyet vesz legyen vele tisztában hogy a full hd tulajdonsága nem jön ki olyan távolságból. Mert ezek (több) százezres tételek és semmi sem mindegy szerintem. :)

Keeping secrets away from everyone Staring out into another world .. Ocean city girl

(#2043) der_ válasza ORCA58 (#2027) üzenetére


der_
tag

Milyen megoldást ajánlanak szerinted? Biztos nem cserélik ki a tv-t.
Igen már én is utánaolvastam hogy CMO lesz az.
Fel is hívtam a kábelszolgáltatót ők is mondták hogy nincsen.
Igen olvastam KAMMU hsz.-ét és már meg is csináltam. Lementem mert még egyszer nem ülnék neki beírogatni a csatornák neveit.
Köszönöm a segítséget.
Még annyi hogy régebben írtad hogy visszaküldtél pár B650-et mert nem voltál velük elégedett. Voltak azokkal háttérvilágítási problémák? Olyanok mint ami nekem van. Ez engem nagyon zavar.

(#2044) der_


der_
tag

Aki lementette a csatornákat leírja mi a trükk? Most akartam megcsinálni de mindig azt írja, hogy nincs USB kapcsolat. Pendrive-al és vinyóval is.

(#2045) #84221696


#84221696
törölt tag

Halihó!

A múlt héten lecseréltük a tv-t. Eddig egy 50 cm-es Beko teljesített szolgálatot már vagy tíz éve. Sok agyalás, gondolkodás, fórumolvasás, pénzszámolás, hájpermárket tv osztályán szájtátás után eljutottunk oda, hogy nekünk is kell valami nagyobb kijelző, mert az angol bajnoki közvetítéseknél kiesik a szemem, mert alig látok valamit a kis Beko-ban. Ráadásul ,a nyakunkon a VB... :) Ekkor már a márka is megvolt, legyen Samu és legalább 102 cm-es (persze 82-est vettünk volna, de az kicsi - állítólag.. :) )...Na mindegy. Megrendeltük a LE40B550-et, amit ki is hozott a kalocsai cég. Első dolgom a panel kiderítése (marha nagy tapasztalatom van ám e téren - látni még egyet sem láttam, de már marha sokat olvastam róla... :D ). Szóval a panel SQ04. Hogy ez jó-e vagy sem, a tököm tudja, vagy még az sem....

Sajnos eddig csak analóg adásom van, de a Minimax és a Cartoon Network így is csodás - lányaim nagy örömére. :)
Második dolgom az volt, hogy Pc-vel összekötöttem és egy gyors Star Wars: Revenge of The Sith teszt (Nagy strárvársz rajongó vagyok...legalább 184cm-es) . A film 1080p...az állam meg a fotel alatt. Alig találtam meg....szóval, kurva szép. A tesztből az lett, hogy végignéztem az egészet. Szinte odakötözött a tv elé a film.
Második nap a Jó, a rossz és a csúf volt terítéken, az is 1080p....ez sem csúnya éppen, pedig nem mai gyerek. Ennek a filmnek még én is csókolom-ot köszönhetek. :)
Néhány nap pihenő után tegnap a Sherlock Holmes-t néztem meg ( A Guy Ritchie-t ). Igaz ez csak (!!!!!) 720p, de ha ilyen minőségben tudnék adást fogni, azt hiszem madarat lehetne velem fogatni. Mondjuk így is. :D

Konklúzió: marha jó tv, csodálatos képminőség. Ami kicsit fura, hogy hosszú másodpercekig kell a csatornaváltásnál a fekete képernyőt bámulni. Illetve: kell egy digitális tv adás előfizetés.

Köszi, hogy végigolvastátok: ÜDV.:ml

[ Szerkesztve ]

(#2046) nightshadow válasza #84221696 (#2045) üzenetére


nightshadow
veterán

A Star Wars 3 biztos, hogy 1080p? Mert valahol olvastam a neten, hogy nem adták ki egyik filmet se Blu-Rayen eddig, s a Lucas nyilatkozta, hogy egyelőre nem is tervezi kiadni kék lemezen. Nyersanyag nélkül meg gondolom nem lehet 1080p-és mkv-t se csinálni. Persze lehet, hogy rosszul tudom.

(#2047) ORCA58 válasza der_ (#2043) üzenetére


ORCA58
addikt

Csak az elsőt használtam pár napig AA04 volt ha jól emlékszem. Bevilágítás nem volt, de nem volt olyan helyzet, ahol azonos lett volna az alapszín. Ez alatt azt értem ha csak "fekete" volt a kép és középen ültem a széle felé világosodott. Ha elmozdultam balra vagy jobbra, mindig ott volt a legsötétebb ahol szemben voltam vele. 3 m távolságból is érezhető volt ez. A legnagyobb baj az volt, hogy a fekete inkább kék volt még szemből is. Kicsit oldalról csak kék. Ez után előre megmondtam az üzletnek, csak akkor veszem át ha SQ van az oldalán. Nem az volt, ment vissza.
A csatorna mentéssel semmi gond nem volt Betettem a pendrivot indítottam a menüt. Egy-két másodperc alatt végzett is.

(#2048) Ati007


Ati007
őstag

Én is SQ paneles 46 vagy 55C650 keresek de még nem találtam boltot ahol lett volna :( mindenhol AA panelos volt sajna.

(#2049) ORCA58 válasza #84221696 (#2045) üzenetére


ORCA58
addikt

Gratula a TV-hez! A panelről csak annyit, úgy néz ki, SAMU, de a legfontosabb, hogy NEKTEK tetszik!

(#2050) BBéci válasza nightshadow (#2046) üzenetére


BBéci
titán

Egy perc alatt négy különböző, letölthető 1080-as változatot találtam.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.