Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10001) powerwade válasza vizo74 (#9999) üzenetére


powerwade
senior tag

Kosz, nalam ez nem jelenik meg. Ugylatszik hibas a foglalat :( Nincs mas, fel kell hivnom a szervizt.

(#10002) powerwade


powerwade
senior tag

Mindenkinek aki a Hotel mode-os hackkel rootolta a C650-jét:
Ha már egyszer sikeres volt a rootolás, akkor NE csinálj factory reset-et, mert másodszorra már nem működik a Hotel mode-os megoldás. Ezt valahogy nem írta eddig sehol senki a Samygo wikijén. :W

Sajnos ahhoz, hogy újra lehessen hackelni, egy Ex-Link kábellel meg kell formázni a /mtd_rwarea -t ... na most ez azért probléma, mert nincs ilyen kábelem, és nem is értek a forrasztáshoz meg ilyesmi.

Van valakinek már kész, működőképes Ex-Link kábele? :F

(#10003) Zsembi77


Zsembi77
csendes tag

Ma egy problémába ütköztem. UE40C6000-es tv-m van. 2-3 hónapja vettem, akkor az automatikus kereséssel rákerestem az összes kábel csatornára, majd az csatornakezelő menüben szépen sorrendbe tettem azokat 1 óra alatt.
Most viszont változtatott a kábeltv szolgáltató, pár új csatornát is ad.
Viszont nem tudom, hogy kell csak egy programhelyre beállítani az új csatornát. A kézi üzembehelyezés egy adott sávban keres, de automatikusan le is menti azokat. Még jó, hogy előtte lementettem a csatornalistámat, mert szét is rúgta azokat.
Szerintem csak én vagyok a béna, mert egy ilyen műveletet a legegyszerűbb ősrégi tv-n is könnyen meg lehet csinálni. Tudna vki segíteni?

Még egy kérdés, S2 1TB vinyót tervezek venni, van belőle USB2.0 5400-es, és USB3.0 7200-es. Megéri szerintetek a magasabb árát a gyorsabb. Ezek a vinyók megbízhatóan működnek? (filmeket és képeket szeretnék rajta tárolni)

(#10004) GoZoL válasza powerwade (#10002) üzenetére


GoZoL
senior tag

Factory resetet miért csináltál? Egyáltalán ha firmwaret frissítek akkor megtörténik ez a factory reset? Csak kérdezem mert nem értek hozzá!

[ Szerkesztve ]

(#10005) fungeld


fungeld
aktív tag

Sziasztok! Ha valakinek van egy kis ideje c650-es moddingokkal és a szlovák oldallal kapcsolatban kérem írjon egy privátot!

https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/

(#10006) powerwade válasza GoZoL (#10004) üzenetére


powerwade
senior tag

A factory resetet a ügyfélszolgálat "kérte", ugyanis fentebb írtam, hogy nem működik a CI slotom, és addig nem küldenek ki szervizest amíg nem csinálom azt, amit mondanak :) A franc se gondolta, hogy factory reset hazavágja a root accessemet.

(#10007) gyugyo79 válasza Zsembi77 (#10003) üzenetére


gyugyo79
addikt

Analóg vagy digitális ? Mert digitálisnál azt az 1 frekvenciát le keresi amit beállítasz és onnan mindent berak amit talál.Analógnál ugye 1 frekvencia 1 csatorna ott lehet egyesével. Viszont van program amivel a gépen lehet rendezni a csatorna listát úgy 1-2 perc alatt megvan nem 1 óra.Van több fajta is pld.: ezt megnézheted.

(#10008) randras83 válasza Zsembi77 (#10003) üzenetére


randras83
csendes tag

Szerintem nem, mert a TV usb-je 2.0 tud, de cáfolja meg valaki ha tévednék. Amúgy meg filmhez bőven elég a 2.0. Szerintem vegyél 1,5 TB Story Stationt olyan 20K körül van, elég jó kis cucc, pofás is.

http://www.aqua.hu/15tb-samsung-35-story-station-kulso-winchester-hx-du015eba62-69432.html

/LIVE:MADJESUS83/

(#10009) vlevi válasza randras83 (#10008) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Szerintem nem, mert a TV usb-je 2.0 tud, "
Tényleg "csak" annyit tud, nincs is azzal semmi gond, az USB2-n is átmegy 25-30MByte/sec. De azért valahogy rá is kell másolni azokat a filmeket, és olyankor nem mindegy.
USB3-n keresztül megvan a 90-100MByte/sec is, vagy akár több.

[ Szerkesztve ]

(#10010) Flashget válasza WhiteWalker (#9992) üzenetére


Flashget
félisten

LG-t kihúzhatod a listáról.
DTS hangokat nem kezeli..ergo az ilyen filmeket némán játssza le..

Realme GT Master Edition

(#10011) bakító


bakító
csendes tag

Sziasztok! Kérdésem azokhoz szólna akik rendelkeznek Samsung LE40C650-es LCD TV-vel. Az analóg adások milyen minőségűek, mennyire szemcsések vagy torzak vagy nem is tudom hogy nevezzem a hiábákat tehát mennyire nézhető, szép az analóg minőség-e rajta? Válaszaitokat előre is köszönöm! :R

(#10012) agy73p válasza agy73p (#9957) üzenetére


agy73p
senior tag

Megoldódott a problémám, a recsegő hangot illetően. Beléptem a szerviz menübe és kilépés után eltűnt a probléma, ismét jó a hang.
Van viszont egy újabb problémám: a YOUTUBE lecserélődött YAHOO-ra, de én ezt így nem akarom!!
Tudtok ebben segíteni??

(#10013) Lala6


Lala6
őstag

Sziasztok!

Samsung C650-es TV-m van, eddig nem babráltam bele, de most nagyon elgondolkoztam rajta, hogy jó lenne egy samba server, hogy hozzáférjek a csatlakoztatott winyóhoz. Meglehet ezt csinálni rajta? Ha igen, akkor található valami leírás a neten róla?
Keresgéltem, de csak B szériához valót találtam. Nekem most a 3007-es szoftver van rajta, ha ez számít valamit.

(#10014) canniball válasza bakító (#10011) üzenetére


canniball
nagyúr

Nekem ugyan nincs, de boltban láttam és nem volt rossz (persze ez meglehetősen szubjektív).

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#10015) Golyófejű válasza bakító (#10011) üzenetére


Golyófejű
csendes tag

"Az analóg adások milyen minőségűek, mennyire szemcsések vagy torzak "

sajnos a samsung ezen a területen soha nem volt jó, az új tévéiben az analóg vételt vagy analóg bemeneteket nagyon elhanyagolta és még a korábbiakhoz képest is visszalépés történt,némelyik szörnyű milyen ratyi képet ad analógban (még az 500 ezer forintos is) AV bemenetről néha szálkás fűrészes:) kép mint amikor a váltottsorosság visszaállításával volna probléma elmosódott kép, zavarokra kimondottan érzékeny tuner,hiába fél gyufásdoboz méretben nehéz igazán jó analóg bemenő fokozatot csinálni tuner kb ekkora benne.

(#10016) Imifej válasza Golyófejű (#10015) üzenetére


Imifej
senior tag

Szerintem egyáltalán nem rossz az analóg túnere. Fibernet kábel tv-m van. Hagyományos tv-n nálam sokkal rosszabb a kép!!!

Marantz PM7000N, JBL TLX500

(#10017) Lala6 válasza Lala6 (#10013) üzenetére


Lala6
őstag

Na végül megtaláltam a Samygo wiki-ét, el is kezdtem megcsinálni, de elakadtam, aztán elkezdett hülyéskedni a TV, így egyelőre hagyom az egészet.
Valamiért nem tudtam telepíteni a Hack on TV alkalmazást, az internet @ tv-ben a samygo szerveréről letöltöttem az app-okat (a saját web szerver nem indult el), de a listában nem jelent meg a Hack on TV, így nem tudtam rányomni, pedig a letöltéskor láttam, hogy ott van az is.
Aztán, ha már nem sikerült, nézegettem a letöltött app-okat, elindítottam egy Germet IPTV nevű alkalmazást, ez nem csinált semmit, el sem indult a TV pedig úgy tűnt, hogy lefagyott (bár a kép és a hang ment). Konnektorból kihúz-bedug, újra működik, de kb 5 percenként kikapcsolt a TV, itt már idegbaj :)

Gyári reset után még mindig csinálta, és az internet@TV nem indult el. Végül, ha az internet kábelt kihúztam úgy elindult az internet@TV, ezután bedugtam a net kábelt és már ment újra, gyorsan töröltem a Samygo app-okat, most úgy néz ki, hogy működik, de még nem akarom elkiabálni.

Azt tudja valaki, hogy miért nem jelent meg az APP-ok között a Hack alkalmazás, pedig a letöltéskor írta, hogy telepíti?

(#10018) siemensfun


siemensfun
tag

Internet TV régió módosítás:
1, Belépni az Internet TV-be
2, Előre tekerés gombot megnyomni (play melletti jobb)
3, 2 8 9 beütni
4, Vissza tekerés gombot megnyomni (play melletti bal)
5, Bejelentkezni

Minden widgetet töröl. De be lehet állítani az USA-t is így azok a widgetek is elérhetőek ami nálunk nem.

(#10019) Golyófejű válasza Imifej (#10016) üzenetére


Golyófejű
csendes tag

hagyományos képcsöves tv más kategória nem összehasonlítható szint, még a hibákat sem látni,annál már bármilyen modernebb alapszintű lcd vagy plazma jobb,de mivel baromi sok tv amivel foglalkozom és megnézhetem javíthatom stb. stb. látom mi a helyzet:) analóg vételben sokszor egy ismeretlenebb gyártótól is van tv ami esetleg jobb lehet mondjuk pár török csoda beko,vestel vagy videoton török vestel belsővel:) vagy pár kínai,igen analógon néha jobb mint egy csúcs samsung,de hát ez nem baj ezek a tévék inkább HD tartalmakhoz és digitális vételre vannak készítve

(#10020) Lala6


Lala6
őstag

SamyGO módosítás után, hogyan lehet visszaállítani a gyári, eredeti állapotot?

(#10021) GeneraL_XTX válasza CHROMED7 (#10000) üzenetére


GeneraL_XTX
veterán

a Samu C750-et sokkal jobbnak mondják ennél, mind képminőségben, mind szolgáltatásokban. Arról nem is beszélve hogy ennyi pénzből 46colos is kijön belőle.

(#10022) villamos válasza bakító (#10011) üzenetére


villamos
őstag

Nálunk kizárólag analóg adás van, és egyáltalán nem fedeztem fel különösebben zavaró hibákat. Teljesen elégedett vagyok a kép minőségével.
Természetesen nyomába sem ér a digitális adásnak. (focivébét fullhd -ben néztem és hát... bekaki, bepisi... még így is lenyűgözött a látvány, hogy nem igazán szeretem a focit... ).

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#10023) istvanszucs válasza siemensfun (#10018) üzenetére


istvanszucs
tag

Harmadszorra sikerült, de nagyon köszi!!!
Gondolom user appként lehet feltenni a többit. Azzal kapcsolatban még mindig várnék segítséget
Egyébként melyik országok váltak be nektek?

(#10024) biokill1


biokill1
tag

Sziasztok!

Két Samsung TV-nk van itthon, mind a kettő C650-es.(40C650 és 46C650)
Az imént csináltam meg a 40-esen a Hotel Mode-os hack-et, hogy a PVR funkció aktív legyen. (Iszonyat régi fw volt rajta, netről nem akarta frissíteni, így usb-s vinyóról letöltöttem a jelenleg legújabb 3008.3-as fw-t.)
A külső vinyót megformázta xfs-re így jöhetne a felvétel, de sajnos az a szomorú üzenet fogad, hogy a felvétel csak digitális csatornákon működöik.. :(
Ez igaz a régebbi fw-k re is?
Sajnos ha igen, nem tudom melyik irányba menjek tovább, ugyanis itt UPC van, és írtátok hogy Conax CA modul-al nem lehet megkerülni a hülye set-top boxukat :( Márpedig még egy dobozt nem akarok a nappaliba :(

rejtett up! :D

(#10025) villamos válasza biokill1 (#10024) üzenetére


villamos
őstag

Így van, csak digitális csatornából tud felvenni, melyet a saját tunerjával vesz, tehát külső forrásból sem.
UPC esetén csak egy lehetőséged van, hogy PVR funkciós boxot bérelsz. Természetesen a felvételeket a boxból semmilyen módon nem lehet kiszedni (legalábbis minőségromlás nélkül). De ne aggódj, a TV által készített felvételeket sem tudod más módon felhasználni. A készülék saját speciális formátumot, és kódolást használ. Ennek következtében csak azon az egy készüléken nézheted meg a felvételt, amelyikkel felvetted.

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#10026) Carlo009


Carlo009
tag

Kinél mennyi most a Mindig tv jelerőssége antennás vétel esetén most a borult, esős időben?
Nálam 75%. Nálatok?

(#10027) Imifej válasza Golyófejű (#10019) üzenetére


Imifej
senior tag

De én pont azt mondtam, hogy jobb a c650 képe analóg adásnál, mint a CRT tévémen. Az egyébként egy nagyon jó Phillips. DVB-T adást is fogok, és az SD adás nem sokkal jobb mint az analóg. Illetve az analóg nem sokkal rosszabb. A HD az egészen más. Van az a koreai sorozat most az M1-en az csúcs (A királyi ház titkai).

Marantz PM7000N, JBL TLX500

(#10028) biokill1 válasza villamos (#10025) üzenetére


biokill1
tag

Köszi a tájékoztatást, sok dolgot megtudtam a hsz-edből! :R

rejtett up! :D

(#10029) gyugyo79 válasza Imifej (#10027) üzenetére


gyugyo79
addikt

A free sd dvb-t s adásoknál nem nehéz jobb minőséget összehozni mivel azok gyalázatos bitraten adnak. Az hogy digitális adás még nem garancia a minőségre.
Viszont 1 analóg csatorna helyén elfér 8 sd digitális is jó minőségen.
Az analóg, ha rendesen van kábelezve, és a kapott jel is jó teljesen jó minőségű is lehet, csak érzékenyebb a "külső behatásokra " és ezt nem kezelik már le egyformán az eszközök. De az is parasztvakítás, hogy a digitális is mindent kibír. Igen az nem lesz szellemképes csak a határon már szétesik a kép aztán meg kép sincs míg az analógon igaz, hogy szellemképesen de még mindig van kép...

(#10030) gyugyo79 válasza Carlo009 (#10026) üzenetére


gyugyo79
addikt

Ez nem ilyen egyszerű.Nem mindegy ki hol lakik melyik toronyról veszi a jelet és attól milyen távolságra és milyen antennával. De nálunk ahol én lakom 2 házzal arrébb is már más a helyzet ...
De ha ez megnyugtat nekem szegeden a tv és a fal közé berakott pcs dvb-t kis antennával 95% .Ugyan ezzel az antennával a 2 házzal arrébb a havernál nincs jel szép időben sem ott ahol a tv-je van.

(#10031) #16155904 válasza Carlo009 (#10026) üzenetére


#16155904
törölt tag

Jelerősség 28-30%. De a kép tökéletes. Nem esik szét, nem kockásodik, nem akad.

(#10032) CHROMED7 válasza GeneraL_XTX (#10021) üzenetére


CHROMED7
tag

Igen de a c750-es az sima LCD, nem LED-es. mármint ha erre gondolsz: LE46C750
Van esetleg egy teszted rá? A LED-es megoldás némileg időtállóbb nem?

(#10033) alitta73


alitta73
csendes tag

Samsung 32LEC650-est szeretnék a héten vásárolni, eddig a kalocsaiaktól gondoltam megrendelni a készüléket, de most láttam hogy a 220VOLT boltjában Bp.-n, a West Endben is kb.ugyanannyiba kerül és személyesen is át lehet venni, ami Nekem jobb lenne.

Van Valakinek tapasztalata 220VOLT-al kapcsolatosan? Magyar garit adnak a TV-hez?Pixel gari esetleg?

Előre is köszönöm.

(#10034) Murphistic


Murphistic
aktív tag

Szervusztok!

Mostanában szeretnénk Samsung TV-t vásárolni és szeretném megkérdezni, hogy szerintetek nagy különbség van az UE32C4000-es és a 32 hüvelykes C450-es között? Sajnos a a C450-es nem találtam hivatalos használati utasytást, de olyasmi érdekelne, hogy pl. a C450-esen is lehet kedvenceket létrehozni (gondolom ott sem lehet a digitális csatornákat átrendezni) és hogy lehet-e többféleképpen változtatni a TV-jel képarányát? Pl. 4:3-as bemenetet széthúzni 16:9-re? Szívesen várom egyéb észrevételeiteket is.

Köszönöm előre is!

"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."

(#10035) Whynot? válasza alitta73 (#10033) üzenetére


Whynot?
aktív tag

én is gondolkodtam a 220V-on, aztán elolvastam pár vásárlói értékelést, ami eltántorított. Van rengeteg jó vélemény és van néhány rossz, amire a válaszuk se mindig volt szimpatikusnak mondható. csak ne ess abba a 10%-ba, aki szívott velük és minden rendben lesz :P

http://www.arukereso.hu/stores/220-volt-s19972/velemenyek.html

(#10036) Kabal2


Kabal2
tag

Sziasztok!
Van infótok arról, hogy melyik a jobb panel képminőségre, a C6500 vagy a D5500? (ugye a C5000 sorozatot kifejezetten nem ajánlottátok itt a fórumban) Van olyan fontos feature, amit a D5500 nem tud, a C6500 meg igen? D sorozatra is igaz, hogy a Samsung nem gyárt 37" panelt, ezért érdemesebb 40" venni?
Köszi,
Kabal

''Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak.''

(#10037) BBéci válasza CHROMED7 (#10000) üzenetére


BBéci
titán

Ennyiért, a felsorolt felhasználásra inkább Panasonic G30 plazmát vennék.

(#10009) vlevi

Hangosabb, több áramot fogyaszt és drágább. Inkább eSATA legyen rajta, 5400 fordulat mellett.

(#10032) CHROMED7

Milyen szempontból időtállóbb a LED-es???

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#10038) vlevi válasza Murphistic (#10034) üzenetére


vlevi
nagyúr

"hogy lehet-e többféleképpen változtatni a TV-jel képarányát? Pl. 4:3-as bemenetet széthúzni 16:9-re? Szívesen várom egyéb észrevételeiteket is."
Természetesen lehet. Asszem 4 féleképpen :)
- Az egyik, hogy hagyon fixen 16:9-ben. Ekkor , ami 16:9-es adás (pl. M1, M2, Spektrum TV, Sport1) rendesen jön, arányosan, természetesen kitöltve a teljes képet.
Ami 4:3 arányú (M1, M2 egyes adásai, Retekklub, tévékettő), azok is teljes képen lesznek, de szétnyújtva. Szerintem ronda látvány.
- Van egy olyan, hogy széles nagyítás. Ez egy kicsit lecsíp a 4:3-as adásokból alul-felül, de továbbra is szétnyújtja a maradékot. Az eredmény egy kicsit kevésbé, de még mindíg lapos (oldalra széthúzott) kép
- Nagyítás. Ez a 16:9 képeknél szintén nem csinál semmi, de a 4:3 képekből pont annyit vág le alul-felül, hogy torzítás nélkül kihúzhassa a képet a képernyő széléig. Nálam túlnyomórészt ebben az állásban van.
- És végül a 4:3 mód. Ez azt teszi, hogy a 4:3 adásokat teljes függőleges terjedelemben, de oldalra nyújtás nélkül jeleníti meg. Az eredmény két vastag fekete sáv oldalt. A 16:9 adásokat viszont széthúzza teljes képernyőre, így azok is jól jelennek meg. Hátránya a dolognak a két fekete sáv, valamint az, hogy egyes adók (pl. Retekklub) úgy ad 4:3 adást, hogy a képben tulajdonképpen szélesvásznú adás van. Tehát alul-felül-bal-jobb oldalt is lesz fekete csík.

Én már hozzászoktam a "nagyítás" módhoz, ahol torzítás nélkül, de a képet megvágva látom a 4:3 adásokat.

(#10039) vlevi válasza BBéci (#10037) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Hangosabb, több áramot fogyaszt és drágább. Inkább eSATA legyen rajta, 5400 fordulat mellett."

Mármint mi drágább? az usb3? úgy vettem észre, folyamatosan tűnik el az árkülönbség. Az eSata csatlakozó viszont mindenképpen plusz felár, hiszen mellette lennie kell USB-nek is.
Azzal sem feltétlenül értek egyet, hogy egy 7200-t pörgő vinyó hangosabb. Igen, van ilyen, de van kimondottan halk is, pl. WD Caviar Green. Amikor a számítógépről másolok a MyBookra (pl. egyszerre 60Gigát), akkor csak a gépben lévő samu vinyó berregését hallom, a külső MyBook-ot nemigazán. Rá kell tenni a fülemet, hogy halljam, hogy ír.

De ezen ne vesszünk össze, adattároláshoz nem kell csúcsteljesítményű vinyó. Filmnézéshez pedig végképp nem, legfeljebb akkor van előnye a nagy sebességnek, amikor rá kell másolni a letöltött filmet.

(#10040) henesa


henesa
aktív tag

Valaki dobna egy linket egy szobai dvb-s " mindig tv " antennáról kíváncsi lennék hogy néz ki meg mennyi az ára ??

Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one

(#10041) nightshadow válasza henesa (#10040) üzenetére


nightshadow
veterán

Gondolom DVB-T antennára gondoltál: [link]

[ Szerkesztve ]

(#10042) nightshadow válasza henesa (#10040) üzenetére


nightshadow
veterán

Itt egy másik link is: [link]

(#10043) tszabi


tszabi
tag

Üdv !

UE32C4000-es tv-n a "HDMI feketeszint" menüpont nekem inaktiv. Már szinte mindent kipróbáltam, másik HDMI csatlakozóba dugtam a kábelt, reset-et is csináltam. Firmware a száma szerint frissebb mint ami a honlapon van.
Próbáltam állítani a kép profilokat, semmi hatása.
Nem tudom mit lehetne még tenni. Így a HDMI-n jövő jel sokkal sötétebb mint pl a tv adás.

Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Küldjem el szervizbe garanciában?

(#10044) zsoltika29


zsoltika29
tag

Hali!
Lenne egy kérdésem valaki írt korábban a C750-ről, hogy valamit állítgatott és a crosstalk majdnem eltűnt.

Mit kellett állítgatni?

(#10045) bbandi válasza henesa (#10040) üzenetére


bbandi
tag

A tv antenna nem változott az analóghoz képest, én egy 3000 ft-os hamát használok Szegeden (viszont ez épp a határeset, nem keveset kellett vele játszani, hogy beállítsam és nem működik a szobám minden pontján)

(#10046) zlutor


zlutor
aktív tag

Tiszteletem!

Van valakinek a D8000-es szeriával tapasztalata arra vonatkózlag, hogy
- tényleg csak azon a TV-n lehet lejátszani a rögzített tartalmat, ami a felvételt készítette?
- csak az antennabemeneten érkező jelet képes rögzíteni (se SCART, se HDMI)?

Köszi. :R

Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)

(#10047) vlevi válasza tszabi (#10043) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Nem tudom mit lehetne még tenni. Így a HDMI-n jövő jel sokkal sötétebb mint pl a tv adás."
Gammát lehet még feljebb nyomni, ha nagyon zavar. Vagy a fényerőt (nem a háttérvilágítást).
És persze a dinamikus kontraszttal is csak csínján bánj.

[ Szerkesztve ]

(#10048) azozo válasza siemensfun (#10018) üzenetére


azozo
senior tag

Köszi :)

Kiprobáltam
USA és Egyesült Királyságot de mivel a filmes HuLU VUUDU stb a régió miatt nem megy tovább:(
Netflix be sem jött :(
Kár

GeoIP...!?!?!?!?

(#10049) Golyófejű válasza zlutor (#10046) üzenetére


Golyófejű
csendes tag

csak azon a tévén tudod visszajátszani,ha esetleg majd egyszer alaplapot cserélnek a tévében amivel felvetted a műsort akkor még azzal sem :)

(#10050) kori18t válasza alitta73 (#10033) üzenetére


kori18t
tag

Néhány hónapja én is az általad említett budapesti cégtől akartam venni egy Samu Tv-t és már a kezemben volt a pénz, hogy kifizetem, mire garancialevél gyanánt akartak adni egy mezei lepecsételt A4-es papírt.Kérdezem mi ez, eredeti hologramos Samsung garilevél nincs?A válasz, hogy nincs, ők ilyet adnak és ha a készülékkel gond van, akkor kiküldik külföldre - gondolom Szlovákiába - megjavíttatni.Erre én mondom, ez így nagyon nem okés és már távoztam is izibe.Ők nem hallottak a Tv doboz külsejének egy kis fakkjába dugott eredeti garancialevélről!
Szóval a kalocsaiaktól rendeltem ezek után a cuccot, minden ok volt, a tv eddig hibátlan.Remélem, tudtam segíteni.Üdv

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.