Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98293) BullZeye válasza KamuMazsola (#98206) üzenetére


BullZeye
veterán

És az ilyen begyöpösödött mentalitás miatt terjed lassan. Az, hogy te nem látsz benne fantáziát, még egy baromi jó dolog, rettentő potenciállal.

Okos lakás, központi tablet, nem kell egy modern kábel mentes otthonba hogy lógjon egy 2-3 méteres USB kábel..ha végre elterjedne ez a szar.

Fogom lerakom a konyhapultra, amibe bele van marva alulról a dupla coil, és rá van kötve egy minőségi töltőre, és tádááá....nem érdekel, hogy 2 helyett 6 órát tölt, mert amikor eszembe jut csak lerakom, sőt az akkumulátornak még jót is tesz a lassú töltés, időm meg legrosszabb esetben ott az egész éjszaka.
Nem kell anyáznom amiért a kölkök már megint elvitték a kábelt, nem kell anyáznom, mert 2 kézzel kell használnom, és le kell raknom a bal kezembe lévő bögrét/gyereket/bármit, csak fogom és lerakom ahova be van építve a coil (konyhapult, dohányzó, munkaállomás).

De ha van egy jobb megoldásod engem kifejezetten érdekel, mert lakásba 1db kábel nincs látható helyen, és ami lehet wireless, vagy falba épített, viszont a qrwa USB kábeleket enélkül még nem tudtam sehogy nélkülözni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.