Hirdetés

2024. szeptember 15., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#90931) Kernel


Kernel
nagyúr

40x nagyító, elektronikai célra alkalmasnak minősítem:

https://www.aliexpress.com/item/-/32799757358.html

Dupla lencséjével az egyszerű nagyítók határait feszegeti, de ennél több már nem is kell, az adott célra. 3x AAA elemmel vagy akkuval egyaránt működik.

A múltkor vásárolt 100x mikroszkóppal kicsit túllőttem a célon, mert túl erős. Képet fordít, nehézkes fókuszálni*, vagy épp odatalálni a célpontra, de még utána is könnyen eltéved vele az ember a porszemek között. Természetéből következően igen rövid a mélységélesség, túl közel is kell menni vele, ami akadályba is ütközhet. Egyéb célra persze jól jöhet még.

*Fix kitámasztással egyébként jól fókuszálható, vagyis ez nem minőségi hiba, csak a fizikai nehézségekből adódik.

https://www.aliexpress.com/item/-/32787471044.html

Ez 2x AA elemmel vagy akkuval működik, szétnyitva bekapcsol a világítás. Érdekesség kedvéért, monitorként használt 40 collos TV-m kijelzője, utóbbi (100x) eszközzel:

A valóságban teljesen éles, csak ennél jobb fotót nem sikerült összehozni.

[ Szerkesztve ]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.