Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87015) zsiz


zsiz
őstag

A héten jöttek:

0.03$-ért rendelt Voxlink USB kábel. [link] Valami seller kupon volt rá, ha jól emlékszem, azért volt ilyen olcsó. Igazából nem próbáltam, továbbadtam tesómnak. De elég minőséginek tűnt, majd aki még rendelt, és meg tudja mérni (nekem nincs hozzá kütyüm), majd adhatna róla infót :) Amúgy 22 nap alatt érkezett meg.

Tamagochi [link], gondoltam retro meg minden, meg milyen jó lesz mert régen nem kaptam.. De kiderült, hogy hülye vagyok hozzá :D Nem tudok vele játszani. Amúgy működik, bár a kijelző elég gyatra és az illesztéseknél is sorjás a műanyag. Szóval elég gagyi. 71 cent volt, ennyiért nem is lehet túl minőségi.. majd csinálok videót róla, hogy kevesebbet bukjak :D Ez 20 napig jött.

5x kicsi USB lámpa [link] Működik mind az 5, meleg fehérek és eléggé melegszenek. Leginkább pontgyűjtés céljából vettem, mert kuponnal csak 10 centbe került. Van rajtuk lyuk, amin keresztül fel lehet madzagozni pl. kulcstartóra. 29 nap alatt jött meg.

[ Szerkesztve ]

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.