Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86351) zeon.hu válasza sambenez (#86350) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

" mert semmi más nincs benne csak kábelek powerbanokok vincsi meg ilyenek"

Ez mintha a Terminator bőröndje lenne :DD

#?*@&!

(#86352) sambenez válasza zeon.hu (#86351) üzenetére


sambenez
addikt

Kb olyan is. Néha elcsodálkozom, hogy nem kérdezik meg mit akarok én ennyi mindennel csinálni. ;]

(#86353) spidersoft válasza retesz147 (#86330) üzenetére


spidersoft
senior tag

Az S2+-hoz pont nem kell védett cella, mert van védelem a lámpában (ha esik a feszültség, akkor lekapcsol a legkisebb fényerejű módba és villogva figyelmeztet, hogy étesd meg az aksit). Nekem is van két védett cellám hozzá (elvileg origi NCR18650B), és az egyikről már le kellett operálni a védelmet, mert eleinte hunyorgott vele a lámpa (eleinte a kapcsolónak tudtam be, de másik aksival nem csinálta), aztán meg azt játszotta, hogy pár másodperc üzem után lekapcsolt valami nagyon kis áramú módra (annyit se világított, mint egy tízéves ø5mm-es LED-es százforintosboltos izé), amit abbahagyott, ha a lámpát valamihez odakoppantottam... mióta kitermeltem a védelmet, azóta nem csinálja ez az aksi se :D valószínűleg forrasztási gond van a védőpanelen, de már nem állok neki kivizsgálni... Lényeg, hogy nem kéri a védett cellát ez a lámpa ;)

(#86354) zebede


zebede
őstag

ebay/ali helyett Pennyben 2k most a kis usb-s ventilátor.
Jár hozzá egy noname 2000mAh-es cella is, usb-ről használat közben tölti is az akksit.

[ Szerkesztve ]

(#86355) haten válasza sambenez (#86350) üzenetére


haten
tag

2016. március 31. Több, mint egy éve. Az Ázsiából hazafele induló gépen történt, érdekes módon odafelé több ellenőrzésen is átment, visszafele már nem. A hölgy az átvilágítás után kipakoltatta a hátizsákom, és karattyolt, és elvette. Nem engedte azt sem, hogy a feladott poggyászba tegyem át. Az adattáblát mutogatta a 10000mAh-t. Sajnáltam, mert jó volt az a powerbank, pár hónapos.

[ Szerkesztve ]

(#86356) MittuDomain_ válasza snipr (#86347) üzenetére


MittuDomain_
őstag

A fenébe is veled...
Eddig bírtam, tűrtem, minekaz, nemkelleznekem, de most már muszáj megrendelnem az S2+-t ennyiért, pláne ha még pontozni is enged. (Ha nem, akkor is megéri...)

Ha már beleviszel ebbe a buliba, kérlek ajánlj vmi olcsó-jó akksit is hozzá, mert az nincs. Egy Lii100 már van itthon tölteni a cellát. GB/BG mindegy, mindenütt regisztrálva vagyok. :)

Még nincs semmim aminek 18650es akksi kell, szóval ha az S2+-hoz védelem nélküli cella az ajánlott, mint fentebb írták, várom a konkrét ajánlatokat rá. :)

Szerk: a kód már lejárt, a fenébe is vele. :(((

[ Szerkesztve ]

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#86357) DJGABI válasza zebede (#86354) üzenetére


DJGABI
addikt

óvatosan a használat közbeni töltéssel :DDD [link]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#86358) szjoci


szjoci
őstag

Sziasztok!

Szivargyújtó elosztót keresek (legalább 3 portosat, ha több nem baj), amin usb töltőcsatlakozó is van. Van valakinek tapasztalata ilyennel, esetleg bevált márka?

Köszi,
Joci

(#86359) BiP válasza haten (#86342) üzenetére


BiP
nagyúr

Köszi. Na, ilyen válaszokra voltam kíváncsi. Ezeket magamtól nem tudtam elképzelni, és totál nem láttam értelmét.

OFF: kupakkal kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy a környezetemben csomóan nem is tekerik rá rendesen a kupakot. Úgy persze, hogy gyorsabban elmegy a szénsav, megbuggyan a szörp, mert sok levegőt kap, kifolyik, ha felborul stb.

[ Szerkesztve ]

(#86360) dugesz77 válasza MittuDomain_ (#86356) üzenetére


dugesz77
őstag

Most cellából ezt a INR18650-35E nagyon eltalálta a Samsung. Tesztelve. Kapacitása nagy mint a Panasonic-nak viszont maximum 13A körül le tud adni. E-cigikhez kevés lehet viszont lámpákhoz tökéletes. DONCU7 kuponnal postával együtt a 2db 11,73$. Lehet soknak tűnik elsőre (drágább mint a lámpa) de ezzel el lehet lenni sokáig.

(#86361) snipr válasza MittuDomain_ (#86356) üzenetére


snipr
aktív tag

> Szerk: a kód már lejárt, a fenébe is vele.

:Y sorry... nem volt sok belőle akkor, kb 20peccel azután linkeltem be, ahogy megjelent a BLF-en (persze ki is kellett próbálni, akkor még jó volt :DDD )

szerk.: benéztem, már fent volt délután kettőtől...

[ Szerkesztve ]

(#86362) synar válasza Samus (#86307) üzenetére


synar
őstag

Csak tudjátok rendesen kitisztítítani. Nem tudom, hogy a zárt részein nem gyűlik-e fel idővel az aminek nem kéne felgyülnie. Az üdítős palackot kidobjuk amikor kiürül, de ezt a kiöntőt meg áttesszük a következőbe és hosszú távon nem biztos, hogy megfelelően tisztán tartható, errefigyejjetek oda ti is!

[ Szerkesztve ]

(#86363) ANOka válasza dugesz77 (#86360) üzenetére


ANOka
őstag

Ez most védett, vagy védelem nélküli? :F
Mert a termék leírásból nem tudok rájönni. :(

(#86364) dugesz77 válasza ANOka (#86363) üzenetére


dugesz77
őstag

Sima, nem védett.

(#86365) Ra3 válasza haten (#86355) üzenetére


Ra3
őstag

Én tavaly augusztusban és októberben voltam Kínában, mindkétszer vittem magammal 18650-esekből álló Xiaomi powerbankot, meg 18650-es zseblámpát a kézipoggyászban, a lámpát egyszer kivetették megnézni, de nem vették el, a powerbankra rá se bagóztak, ez pont a Note7-es balhé alatt volt, folyamatosan nyomták hogy akinél ilyen van az szóljon. Idén áprilisban Európán belül szintén nem foglalkoztak a 10.000-es Xiaomi pb-al.

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

(#86366) tknof1871


tknof1871
őstag

Üdv! LG G4-es telefonhoz szeretnék okosórát. Annyi az igényem, hogy ha hívás érkezik a telefonra vagy üzenet (sms; email) vagy valamit jelez (naptár jelez vagy valamelyik alkalmazás üzen) akkor a karóra is jelezzen rezgő módon mindenképpen és ki/be kapcsolható hangjelzéssel is.

Az hogy ha kiírná az óra hogy ki az aki felhív, az óráról lehetne fogadni vagy elutasítani a hívást, elolvasni az sms-t, nos ez hab a tortán.

Az okosórák csak úgy használhatók hogy a telefonra telepíteni kell egy alkalmazást s? A Google-nak van egy saját alkalmazása a Android Wear - Smartwatch. Ez egy bármilyen gyártmányú okosórához megfelelő alkalmazás?

Az lenne a kérésem konkrét típust ajánljon valaki aki ért ehhez.

BTW elnézést kérek ha rossz topicban kérdeztem! +googliztam, teszteket néztem de ez kb kvantummechanika, nekem nagy magas.

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#86367) zeon.hu válasza tknof1871 (#86366) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

(#86368) dugesz77 válasza tknof1871 (#86366) üzenetére


dugesz77
őstag

Négyféle okosóra létezik.
Van a zárt rendszerű MTK procis órák (példa). Ezekre nem tudsz telepíteni külső alkalmazásokat az óra számlapokat is csak korlátozottan BT kapcsolattal vannak összekötve a telefonnal. Amiket írtál azokat mind tudja, elég olcsók.
Vannak androidos okosórák.(példa) . Ezeken androidos rendszer fut ami végül is olyan mint ami a telefonokon van csak egy olyan launcher van rajta ami órákhoz lett kifejlesztve. Szabadon cserélgethető a számlapok Van wifi,BT,Sim kártyás változat. Ezek is tudnak mindent amit elvárnál.
Vannak android ware rendszerű órák( példa). Itt az os eleve órákhoz lett kitalálva, külön alkalmazás bolttal,minden patent nem lógnak ki a dolgok a képernyőről stb. A programok direkt az órákra optimalizáltak tudván,hogy itt kisebb az érintőfelület. Ez is tud mindent amit elvársz.
Samsung meg Tizen os használ. Ez egy kicsit más mint a wear sokan fejlettebbek mondják a rendszert az androidnál. Mondjuk a wear 2.0 eléggé sokat fejlődött sokat lefaragott ebből. Tud ez is mindent amit elvársz.
Tehát maguk a rendszerek nem cserélgethetők az órákon, el kell dönteni merre akar valaki indulni.
Én egy Huawei watch-ot használok nagyon szeretem ha arról van kérdésed abban tudok talán segíteni.
Milyen összeget szánsz rá amúgy?

[ Szerkesztve ]

(#86369) pajszer91 válasza DJGABI (#86357) üzenetére


pajszer91
tag

Ezt a hozzászólást kerestem :D közben az enyém is elfüstölt :D csak villog és be sem kapcsol

(#86370) dugesz77 válasza pajszer91 (#86369) üzenetére


dugesz77
őstag

Ezek szerint ez egy plusz funkció ezeknél: füstgép.
Pár ilyennel Omega koncertet lehet csinálni.

(#86371) zeon.hu válasza dugesz77 (#86370) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Füsttel működnek.
Ha kijön a füst, nem megy tovább ... :DD

#?*@&!

(#86372) DJGABI válasza synar (#86362) üzenetére


DJGABI
addikt

erre én is gondoltam, szerintem mosószeres vizet rendesen, működés közben átvezetve rajt, talán úgy ki lehet a belsejét is takarítani

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#86373) pajszer91 válasza dugesz77 (#86370) üzenetére


pajszer91
tag

Igen :D vissza is vittem kedvenc vietnami árusomhoz, egyből elmúlt a barátság :DDD nagyon nehezen adta vissza a pénzt

(#86374) solti válasza vidaila (#86339) üzenetére


solti
senior tag

Dehogy annyi. Egy bolt próbálkozik annyiért adni, a hivatalos ára 37K. A gond az, hogy nincs készleten kb sehol a világon és ezt próbálják páran meglovagolni... Jófogáson láttam múltkor 32-ért bontatlant...

(#86375) dugesz77


dugesz77
őstag

GU10 -es kukorica égő egész jó áron (nevezzük félárnak)van most Banggood-on.

(#86376) air válasza HoTaZo (#86295) üzenetére


air
nagyúr

Vajon 500mA-t azért átvisz?
28 centtért már az is csúcs lenne. ;]

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#86377) dugesz77 válasza air (#86376) üzenetére


dugesz77
őstag

Este lemérem igaz csak Ampere app-al tudom,nincs C-s bemenet az usb mérőn.
A spedu is megérkezett az stabil 1A tud. Mondjuk az drágább volt az 0,84$ került.

(#86378) chatran válasza dugesz77 (#86334) üzenetére


chatran
őstag

Köszi a tippet. Hála Neked az utóbbi két napban sikeresen elköltöttem kb 7500 Ft-ot. De megérte mert Xiaomi egerem még nem volt a Miband 2 meg úgyis elkel családon belül. :DDD
Egyébként a PayPal azt mutatja, hogy a Cafago-tól rendelt Miband2-re utalt pénz a Tomtop-nak ment. Ezek szerint ez valami árnyékoldala lehet a Tomtopnak.

[ Szerkesztve ]

(#86379) DJGABI válasza dugesz77 (#86377) üzenetére


DJGABI
addikt

nekem is megjött tegnap a spedu

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#86380) dugesz77 válasza chatran (#86378) üzenetére


dugesz77
őstag

Szívesen :D . Igen a Cafago a Tomtop testvérlapja. Még a kinézetük,menü szerkezetük is egyforma. Én beregisztráltam a Tomtop-ra is ott is kaptam 300 pontot ami 3$ ér. Nem rossz kis oldal ,van ott is napi akció kosárra dobós játék...

(#86381) Degeczi válasza cadtamas (#84874) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Köszi, megjött (alig 11 nap alatt!), tényleg jó - és már rendeltem is a következőt, mert a nagysrác azonnal lenyúlta... :O

(#86382) Degeczi válasza dugesz77 (#86380) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Beregisztráltam, nekem csak 220 pontot adott a Tomtop.

(#86383) zolikaDB


zolikaDB
veterán

Sziasztok!
Tud valaki egy pontos típust, méretet adni kerámiacsapágyhoz fidget spinnerbe? Akarok marni magamnak egyet, de kellene egy méret :)

(#86384) dugesz77 válasza Degeczi (#86382) üzenetére


dugesz77
őstag

Be kell állítani a születési évet és arra ad még.
(#86383) zolikaDB Én ezt a hibridet és ezt a full kerámiát vettem meg. Biztos vannak jobbak is ennél,mert ezek szinte pont annyit pörögnek sima háromágú műanyag spinnerben mint a jobb fém csapágy. 2:30 és 3:00 között. 608-as amúgy amit keresni kell

[ Szerkesztve ]

(#86385) air válasza dugesz77 (#86377) üzenetére


air
nagyúr

Nem is kell C-s bemenet a mérőre. Azon normál csatlakozók vannak, a fej és a kábel közé kell tenni.
Szoftverrel ne mérd! Semennyire sem hiteles, amit az mutat.

[ Szerkesztve ]

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#86386) Zola007 válasza dugesz77 (#86384) üzenetére


Zola007
veterán

találtam végre egy hasznos funkciót is a spinnerre:

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#86387) Saccco válasza Zola007 (#86386) üzenetére


Saccco
nagyúr

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#86388) dugesz77 válasza Zola007 (#86386) üzenetére


dugesz77
őstag

Na igen :C Ez is egy érdekes történet..

[ Szerkesztve ]

(#86389) zolikaDB válasza dugesz77 (#86384) üzenetére


zolikaDB
veterán

Köszi,köszi!
Berendeltem párat a szokásos boltból: Koyo 608 2RS

(#86390) Degeczi válasza dugesz77 (#86384) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Á, megvan, a hírlevélre föliratkozás volt a kulcs: arra 50-et ígértek, de végül 100-at adtak, így 340 lett!

(#86391) HoTaZo válasza air (#86376) üzenetére


HoTaZo
őstag

Még nem ért ide a mérőm.
De kütyüm sincs, amihez csatlakoztatni tudnám.
Majd, ha lesz megmondom. ;]

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#86392) tknof1871 válasza dugesz77 (#86368) üzenetére


tknof1871
őstag

Milyen összeget szánsz rá amúgy?
Körülbelül 20 000 HUF-ot. Olyant szeretnék ami por- és vízálló amit nem kell félteni fizikai munka közben.

Én egy Huawei watch-ot használok nagyon szeretem ha arról van kérdésed abban tudok talán segíteni.
W1-t?

Gratulálok a kommenthez! Kiváló összefoglaló, komnkét példák. Nagyon jó!

(#86367) zeon.hu
2016-02-03 16:28:05 az utolsó komment dátuma/időpontja. Az a topik halott.

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#86393) dugesz77 válasza air (#86385) üzenetére


dugesz77
őstag

Segíts kilogikázni,hogy hogy tudnám ezt összehozni. Adott egy Mantistek mérő egy 3A műterhelés és maga a C-s usb kábel. A töltő jelenleg egy QC2.0-ás Ugreen.
Ügye a műterhelést lenne ildomos használni terhelésnek ,mert az állandó.
Amúgy annyira nem lehet rossz ez a kábel. 5,01V 1,1A körül tölti a tabletet vele, tehát 1A-nél még nincs semmilyen feszültség esés.

[ Szerkesztve ]

(#86394) CHIPman válasza dugesz77 (#86368) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Én még ide sorolnám az okoskarkötőket is, a jobb darabok a funkciókat tekintve megközelítik a gyengébb okosórákat, csak annyi, hogy telefon kell az adatok kiolvasásához. Pl. amit a kolléga leírt az első bekezdésben, azt tudja egy 20$-os Mi Band 2 is, sőt, még nagyjából egy 1S is.

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#86395) dugesz77 válasza CHIPman (#86394) üzenetére


dugesz77
őstag

Igen a Miband 2 megállja a helyét mint óra (kijelzi az időt) A hívófél ,email kijelzést is meg lehet oldani rajta és az tényleg vízálló. Pulzusmérésben is egész jó. Én is nagyon szerettem.

(#86396) WayneGace


WayneGace
őstag

Melyek azok a kínai napszemüveg márkák, amelyek veithdia minőségűek?

[ Szerkesztve ]

BestSecret invitációt privátban adok.

(#86397) dugesz77 válasza tknof1871 (#86392) üzenetére


dugesz77
őstag

Pont nehéz 20 ezer körül ajánlani. A zárt rendszerűek 10 körül mennek az androidosok 30-tól kezdődnek.
Én egy zárt rendszerű No.1 G5 vettem (itt írtam róla) a Miband1 után de nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Azután egy N20 Connect watch jött de abból meg a rezgés hiányzott. Ezután vettem Miband2-t ami már-már tényleg mindent tudott amit elvártam csak az analógos érzés hiányzott. A huawie watch 1 lett a befutó.

(#86398) bucihost válasza dugesz77 (#86397) üzenetére


bucihost
senior tag

az N20-nak mi lett a sorsa? Ha megvan még, nem szándékoztál megválni tőle? :U

(#86399) petipetya válasza dugesz77 (#86241) üzenetére


petipetya
nagyúr

Postázták az MI Band 2-őt, kíváncsi vagyok mikor érkezik meg. Elvileg 7-12 munkanap követési számmal, ha jól emlékszem rá.

A két rendelés közül az egyiket törölte a support, ahogy korábban kértem őket.

"nincs rá lezsóidő"

(#86400) Cyborg


Cyborg
őstag

Megjött az Orico qc3.0-ás töltő. A kinézet, csomagolás igényes, külön tetszik, hogy nics rajta semmi led, így éjszaka nem világít zavaróan.
Ami viszont baj, hogy eléggé cipereg, quick chargeba főleg. 6,7V 2,9A jött ki a saját kábelével.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.