Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80823) MittuDomain_


MittuDomain_
őstag

Volt végre egy kis gyereknap, ma érkeztek:
Színes szirmú hibrid rózsa, 200db mag, 580,- HUF volt rendeléskor.
Különleges :DDD :P paprika, 200db mag, 434,- HUF volt rendeléskor.
A paprikára tényleg kíváncsi vagyok, aki a képre kattint, megérti, miért. Poén lehet, ha tényleg willendorfi vénuszt eszik az ember.

Ha bárki kíváncsi, mi kel ki a magokból, megosztom a nagyérdeművel.

Pikachu "lego", 0,99$ volt rendeléskor
Ajándék lesz, a minőségéről nem tudok nyilatkozni
5db 3led-es USB világítás, 0,99$ volt rendeléskor
Semmi extra, mind megfelelően működik. Jó a fényerő, tényleg! Ez már a második ilyen pakk volt, a 10db jó ideig elég lesz, ha bárki elhagyja a családból.

Telefonra szerelhető fisheye lencse. Ali szülinapon, -1$ kuponnal (aka 50 coin) 0,87$ volt. (Ez volt az első szülinapos termék, ami megjött...)
Az építési minőség tényleg korrekt, a lencse rendben van, semmi karc, védőbevonatos lencse, textil tok a csomagban. A képminőségtől viszont egyelőre nem vagyok elájulva. Egy LG G4-re került fel, hektikusan találja a fókuszt, a széleknél életlen, könnyebben elmozdul a kelleténél, külön rá kell játszani a perspektívára, hogy tényleg valami pluszt adjon a képhez. Lehet, hogy csak a G4 nagylátós 16:9es szenzora miatt, de a halszem szélén minden képen látszik az alu keret, mint egy "glória". 250,- Ft-ot megért bohóckodni, még szokni kell, lehet, meg fogom szeretni, de egyelőre többre számítottam. (Portrézni pl alkalmatlan, mindenkinek nevetségesen nagy orra lesz.)

Si tacuisses, philosophus mansisses.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.