Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44227) maestro87 válasza spidersoft (#44219) üzenetére


maestro87
őstag

Az első három nap szerkesztése le lett tiltva, tehát ha minden igaz nem rendezhette át senki. Megpróbáltam a hozzászólások sorrendjében hozzáadni a linkeket, de ha jól emlékszem az első rendezett hozzászólással kezdtem (de ez talán tartalmazza a korábbiakat is).
Ennek ellenére nekem is volt egy ilyen esetem, mint a tiéd, de választottam a korábbi napok terméseiből, csak ezért nem rendeztem át a táblázatot. Meg 15 új tojást egyszerre sosem szabad betenni, mindig csak 5-öt.
Amúgy a játék végéig nem szabad kitörölni a listából és akkor nem lesz ilyen probléma, hogy nem adja be. Illetve ha nem adja be mindig az előző napival kell próbálkozni és akkor 1-2 nap múlva mindenki ugyanott fog tartani.

A táblázatot egyébként elsőnek csak saját célra készítettem, mert követhetetlennek tartottam azt a módszert, hogy mindenki belinkel egyet ami vagy dupla vagy nem. De gondoltam megosztom itt is. Lehet hiba volt. :U

Mellesleg ha most megcserélném a cellákat akkor holnap más panaszkodna miatta.

Amúgy le lehet menteni a táblázatot és mindenki úgy csinálja ahogy akarja.:)
De úgyse lesz már több tojás, kár vitatkozni. :DDD (azért ebben remélem tévedek.:))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.