Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Na a fece váltás volt a megoldás. 30 pont
törlés visitlist, újból betenni és mehet a rántás: 80+50+30 pontBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zoltan6
őstag
ennyit szenvedni 100-150 pontért.,mennyivel jobb volt a kérdőíves 600pont pár perc alatt.
sajáttal:
50+50+50+facebook 30. 180pont
asszonyéval :
50+30+50+facebook 30 160pont -
bul07
nagyúr
válasz zoltan6 #43953 üzenetére
A kupon lenne a biznisz
$4 -2$, $6 -$3, $14 -$7Amúgy a kérdőíves dolog már nem működik most néztem , kapcsoltak biztos
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cris78
őstag
Ez a kék tojás volt már?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
choco01
addikt
Hali.
Szerintetek ez a A+ Charger 2.1A autóstöltő jó lehet?
Néztem Geekbuyingon is, de ott is hasonló áron jönne ki egy ilyen jellegű.
[ Szerkesztve ]
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
válasz Dluinet #43961 üzenetére
Rendben akkor innen vagy a 4-es + egy kábel 3500 körül, vagy a sima kettes 2200ért jól hangzik, de egyenlőre ez majd csak a jövőhét zenéje
És még annyi hogy szerintetek ez jó powerbank lehet?
Az a baj hogy sürgős, mert jövőhét kedd/szerdára kell így csak itthon jöhet szóba 5000 ftig.
Elég ha 1-1,5x feltölti a telót, szerintem reális ár érte, nem túl nehéz súlyra sem.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
csucsotke
aktív tag
Bárcsak sose lenne nyerős játék. Ez a tömény őrület itt ezekel a tojásokkal.
-
dugesz77
őstag
válasz csucsotke #43964 üzenetére
Én azt nem értem ez miért zavar sokakat? Végül is külföldi rendelésekhez tartozik és a kapott pontokkal olcsóbbá tehető a megrendelt termék. Sőt ha valaki elakadna nagyrészt segítséget kap,hogy mi lehet a megoldás a problémájára. Nem értem miért nagy munka másoknak az őt nem érdeklő hozzászólásokat átgörgetni/figyelmen kívül hagyni. Plusz a többség maximálisan betartva a szabályokat ,ezt off-ban teszi
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
2 gmailos kamu fb profilt is csináltam de egyikről sem adja be. Igaz csak Firefox-szal próbáltam. Nekem valószínűleg ennyi volt.
-
-
spidersoft
senior tag
válasz dugesz77 #43967 üzenetére
A kb 44k comment vagy negyede banggoodos tojásfestős/kiforgatós/snapupos hsz, lehet megérett már egy külön mégoffabb topic a dologra... nyilván itt azért továbbra is be kell jelenteni, hogy akció van, de a másodpercenként 100 tojásbűvölést [emitt] folytatjuk. Én is áttekerem, illetve beleolvasgatok, meg találok is benne sokszor jó dolgokat, de akkor is nagy flood, aki hetente vetődik erre annak azért idő átnézni azt a párezer új commentet, és kiszűrni belőle a száz nem-tojásost.
@(#43886) 206 cc: "nem tudom mit akarsz hajtani vele?...a QC rész használatához kell ugye a proci ami a töltendő készülékbem van ami engedélyezi a magasabb feszültségen való használatot." -- kizárólag 5V-ra kell, a QC-s csak azért játszana, mert olcsóbb Igazából azt se tudom, hogy a nem-QC-son mennyire lehet összeYkábelezni a két kimenetet... Amire meg kellene: bármi, ami 5V-ot eszik és nem elég neki az itthon fellelhető adapter. Pl. arduinos projekt, málnapécé, vagy ami most épp nem jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
Steelers
senior tag
Sziasztok! Mi Band 1S hol a legolcsóbb most? Esetleg kupon van rá?
-
air
nagyúr
válasz Lehiñito #43970 üzenetére
"hamát vettem 2port van rajta. 2A a töltése egy porton. Ha kettőt töltesz feleződik.
Asszem 2200ft magyar webshopban."
Erre mondják, hogy ipari hulladék.
Ennyit tud 2 dolláros Zapalsos töltő is.
De az is lehet, hogy csak 1 dollár volt, már nem emlékszem.
De szerintem ezt te sem ajánlatnak szántad.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Ra3
őstag
Valaki tudja hogy a banggoodon miért nem lehet semmilyen litiumos akksit rendelni?
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
denko
senior tag
ez egyébként legális Mon.?
-
zoleeno1
veterán
Hát nálam semmi sem működik ezzel a húsvéti játékkal... sem a face megosztásra nem ad semmit, sem a whis list-hez adással... (igen, többször is frissítettem, többször is megosztottam, nem csak úgy, hogy én lássam, még nyilvánosan is) ugyanígy jártam anno a valentin napos megosztással, ott sem adta be a +2 választást face megosztásra... lehet, hogy chrome alól nem működik?
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Steelers
senior tag
válasz andrisbandi #43973 üzenetére
Erre nincs plusz kupon? Nem mintha nem lenne jó az ára, de hátha.
-
beg
veterán
-
andrisbandi
őstag
válasz zoleeno1 #43981 üzenetére
Nekem így sikerült;
- clear Banggood whislist
- clear all Firefox historyBeléptem a Bg-ra, és a Fb-ra.
Minden fajta tojásból egyet a kívánságlistára, és működött háromszor is + Fb share 30 pont▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
Gergosz2
veterán
BG technikai kérdés:
Sajnos telnek, múlnak a napok, és héten lejár a 25 munkanap ami alatt meg kéne érkeznie a február 6-án rendelt MiBand-emnek. Ha az a szomorú helyzet állna fenn, hogy ez nem következik be és ezt jelzem a BG felé, akkor esetleges refund esetén a pontjaimat is visszakapom? Csak mert pontbeváltással vettem és kicsit szemétségnek érzem, ha emiatt elbuknám őket.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Minstrel
senior tag
válasz Gergosz2 #43988 üzenetére
Nekem nem adták vissza. Igaz nekem megjött, de hamis cuccot küldtek és visszaküldtem nekik, rákérdeztem, hogy pontokat is visszaadják-e, de azt írta, hogy azokat sajnos nem tudják.
Ezt írta:
Sorry, it's hard for us to arrange the 400 points you have used.
Both of us have lost so much.
--
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz andrisbandi #43989 üzenetére
Igen ez tényleg így van
(#43990) Minstrel
Ejj.. Ez van..
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
vwpolopg
őstag
válasz andrisbandi #43985 üzenetére
Nekem így se. Sehogy sem. Kamu facet nem állok neki gyártani, annyit nem ér.
-
Ra3
őstag
válasz Gergosz2 #43986 üzenetére
Nekem out of stock volt egy lámpa és két hét alatt sem adták fel, order cancel után visszadták a pontokat.
A li-ion akksikra meg ezután többet kell várni, valószínűleg hajóval kell hozatni, hacsak meg nem oldják valahogy a légi szállítást:
[link][ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
elszabi
tag
Nekem 2 rendelésem is visszamondták és már vissza is utalták a pénzt.
-
dajkapeter
senior tag
Mostani beérett termés:
Usb-s led lámpa, jól működik. Érintés vezérelt, fokozatmentesen állítható. Minimum fényerőn csak éppen hogy látszódik a ledek fénye, semmit nem világítanak meg. Max fényerő 1 méterről is vakító belenézni. Ill, max fényerő mellett melegedik pár perc alatt. 300 Ft volt. Egy felesleges kacat, aminek nincs értelme, de jó hogy van.
Csodaszivacs... Azt hiszem nem kell reklámozni, saját topikja van.
Audió elosztó. Jól működik, nincs vele semmi gond. A sztereót nem keveri. Asszem 5500 Ft volt postával együtt.
Jack hosszabbító, az elosztóhoz lett véve. A tulajnak tetszik, hogy szövetborítású. 3 darab egy ezres volt asszem.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Lehiñito
senior tag
Biztos a tapasztalat beszél belőled.
Azért ha lesz egy kis időd nyugodtan elolvashatad ezt a cikket.
Illetve annak is ajánlom aki a közeljövőben szeretve vanni autós töltőt.Akár a wcn ülve, ha jobb dolgod nincs.
Ajánlatnak szántam, remélem ezért nem fogsz megkövezni.[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz vwpolopg #43992 üzenetére
Nagy veszteség nem fog érni.
Egyszer nem nyertem semmit, kétszer meg 80 pontot.Kb 15 percet elszórakoztam vele mire rájöttem, h egy példány Firefoxot nem csuktam le, és az mindíg befrissítette a tisztítottat
▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
zoleeno1
veterán
válasz andrisbandi #43985 üzenetére
rápróbálok majd, köszi!
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok, kerestem topikot de nem találtam a kérdésemnek:
Vettem egy e-cigi töltőt aliexpressről, és kiváncsi lennék hogy megbizható-e?
Egy kép a nyákrólKét példát láttam, a veszélyesben nem volt ellenállás se. Ebben van, de azért biztosra szeretnék menni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók