Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39606) Outlander válasza beg (#39603) üzenetére


Outlander
őstag

Jaj ne már..... te jó ég, most komolyan ezt csináljuk?! :F

Akkor a tisztázás végett, mert nagyon dúrva össze-visszaság van.

Optibay.

Van sata-sata, sata-ide40, ide40-sata, msata-sata , msata-ide40,

Ezen belül két féle magassággal gyártják őket, az egyik 9,5 mm a másik 12,5 mm... ez a toknak a magassága és egyben a laptop befogadó képessége is... Ha úgy tetszik normál és slim laptop.

Ha meg van a magasság, akkor már csak a megfelelő csatlakozóst kell kiválasztani... mondjuk ha 6 évnél fiatalabb a laptop, akkor csak sata-sata lehet kizárásos alapon... érdemes optibaybe hdd-t tenni, a gyári hdd helyére meg ssd, mert az optikai meghajtónál lévő csatlakozó jobb esetben sata2 de inkább 1, bár nem biztos h észlelhető a sebesség különbség, de azért jobb érzés ha a gyorsabb helyen van a gyorsabb eszköz.

Az msata az jóval kisebb mint 2,5-es hdd/ssd, kb gyufásdoboz méret, ezt leginkább a mini pcie slotba tesszük (ahová a wifi kártyát is), ritka esetben optibaybe, de nem jellemző...

[ Szerkesztve ]

Work until You no longer have to Introduce Yourself.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.