Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23386) dugesz77


dugesz77
őstag

Ma érkezett megint 4 csomag. A postásom röhögve mondja ,hogy itt a posta csomagos része csak úgy feketéllik a kínai zacskóktól. Elég nagy az időbeli szórás most a csomagok között.
USB amper/voltmérő. Működik,elég infót ad. Augusztus 21. rendelés.
Kis 2,5 csatornás heli. Egész jókat írnak róla. Családba megy kicsiknek. Működik,egész jó tényleg. Persze rendelnem kellett még egyet egy héttel később,mert egy nem elég. Augusztus 18. rendelés.
Snap-upos endoszkóp. Ez a 3,5 méteres változat. Sajnos az Lg G2 Minivel nem működik. Nem ismeri fel. Csak kíváncsiságból rádugtam a LG Gpad 7 tabletre azzal meg elsőre elindult. Ki érti ezt? Talán eltérő lenne az OTG képességük? Bár a ledje nem egy retina égető de használható. 640x480-ban rögzít 30 fps-el. Végül is amire ki lett találva arra jó. Augusztus 21. rendelés.
Gyerekeknek szoláros építő készlet . Jópofa bár szerintem a napelem része kicsit alul van tervezve. Sok fény kell neki a mozgáshoz. Augusztus 13. rendelés.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.