Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18129) maestro87 válasza bbandi (#18128) üzenetére


maestro87
őstag

Igazából nem tudom milyen jelszintjei vannak, csak gyanús hogy ilyen összegért még tennének bele szintillesztőt, mert nekem az adatlapról az jött le, hogy TTL szint van az adatlábakon. És csak a PL2303 chip van feltüntetve a termék információban. Minimum egy MAX212 kellene még a végére. Talán a szabvány csatlakozós átalakítóból nem spórolták ki.

A MAX3232 (1Mbps) szerintem csak sebességben különbözik a MAX232-től (120kbps).

Ha jól értem akkor azt mondod, hogy a PIC TX lába és az átalakító RX lába közé tegyek be pl. egy 1kohm-os ellenállást (ha 3,3V-os az átalakító)?
Logikai level converter: Az is tervben van. Most nagy bevásárlást fogok tartani.:D
Amúgy nem tudsz valami olyan olcsó logikai level converter IC-t amiben minimum 8db ilyen konverter van? Vagy így tranzisztorral is tökéletes?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.