Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12601) szabifotos válasza zoltan6 (#12599) üzenetére


szabifotos
senior tag

Én ILYENEKET rendeltem spot izzó helyére mert pár hónap után mindig kiégtek. Kicsit fehérebbek... a meleg fehér nem olyan sárga mint a hagyományos, de eddig nincs velük gond.

(#12602) Flexy90 válasza zoltan6 (#12599) üzenetére


Flexy90
senior tag

Egyet értek veled. Már nálunk sem annyira drága a led fényforrás! Én vettem az OBI-ban 1000ft-ért, melegfehér 3W GU10 200lm volt ráírva. Saját megállapításom szerint 2835 smd led chipekből áll (nem a régi 3528!), és 14 db van belőle. Összehasonlítva a kínai 200 lumennel, hát ég és föld szerintem :D
Van egy szintén 3W-os IKEA-s gégenyakú LED lámpám, ennél legalább 2x akkora fényereje van az obisnak! Szerintem simán megéri, főleg, hogy kínából csak pár száz forinttal olcsóbbak a hasonlóak, és elég gagyi kivitel mind.

Xiaomi Fan

(#12603) Laza... válasza Flexy90 (#12602) üzenetére


Laza...
addikt

Én ilyet vettem, 1200 ft volt/db, (nem ettől az eladótól) de kisüti a szemed :D

[ Szerkesztve ]

Never give up!

(#12604) Gépötty válasza zoltan6 (#12599) üzenetére


Gépötty
senior tag

Nagyon hasonlóból van tíz darabom. A szüleimnél vagy fél éve működik három, nálunk egy, a többi még dobozban, mert benéztem (illetve nem néztem meg, csak tippeltem) a gyerekek szobájában lévő szpotokat E14-nek, közben meg GU10-esek.
Most ránéztem, igen hasonló, de a másik irányba csavarodnak a bordák, és az enyémekre nem jutott típusjelzés.
Kipattintottam a karikát, ami a helyén tartja az 5630-asokkal szerelt lemezt (el is repült), így aztán kiderült, hogy semmit nem fogok látni az elektronikájából, mert egy hűtőlemez van mögötte, tisztességesen megkenve hővezető pasztával. Apró szépséghiba, hogy a ledek lemeze szinte egyáltalán nem ér hozzá.
Nagyon nehezen tudtam visszakényszeríteni a biztosítógyűrűt a helyére, most mindenfelé bőrcafatok lógnak az ujjaimról...

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#12605) zoltan6 válasza Gépötty (#12604) üzenetére


zoltan6
őstag

az enyém menetes a foglalat rész menettel van összecsavarva az alumínium hűtőbordával,látszik is főleg a 2.képen.ott az elektronika.

[ Szerkesztve ]

(#12606) RBJ válasza KL48 (#12594) üzenetére


RBJ
addikt

Miért bontanám szét, karkötő oszt jó van. :DDD Meg igaza van a kollegának, miért kötözgetni, igaz gondolkodtam rajta, de a csat meg a kötél többe kerülne nemszámolva az ideget és elveszett időt a fonogatásra.
Anno én is az OBI ba vettem gu10 st, kettő van a fürdőbe és tényleg nagyon jó fénye van. Még jobb mint a hagyományos 35-40w osnak.

[ Szerkesztve ]

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#12607) gabx76 válasza zoltan6 (#12599) üzenetére


gabx76
senior tag

Ez a fajta valóban elég vacak, mert nincs hűtése a led-lapnak. A bordák körben mit sem érnek, mert nem alig érnek a nyák-hoz.

Ettől függetlenül az fogalmazódott meg bennem, hogy nem lehetséges-e, hogy a hiba valahol a te elektromos hálózatodban lesz?! Amennyi kiégett LED-et posztolsz ide, az már nekem is sok.
Ráadásul nálunk ugyanilyenek, mint amiket te linkelsz régóta teszik a dolgukat rendesen - és van belőle bőven.. (Kivéve ez utóbbit, bár nekem csak 1-1 led szállt el 2db-nál, az elektronika soha.)

(#12608) Gépötty válasza zoltan6 (#12605) üzenetére


Gépötty
senior tag

Néztem a képeiden, de az enyém olyan, mintha ragasztva lenne ott, majd ha megpörkölődik, akkor felboncolom.

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#12610) AndrewTdi


AndrewTdi
addikt

Sziasztok!

Olvasgattam az ajánlott, de mégis olcsóbb óramárkákról amiket néhányotok ajánlgat.
Leírnátok a márkákat esetleg ha a fejetekben van? :R

(#12611) zoltan6 válasza gabx76 (#12607) üzenetére


zoltan6
őstag

A led lapnak semmi baja,a vezérlőelektronika égett le,a hálózatot csak nem csináltam meg kontár módon villanyszerelőként? az izzó pedig elég széles tartományban működik 85-265 voltig. :F

(#12612) üszök válasza Freddycom (#12600) üzenetére


üszök
őstag

Ilyet használtam vagy 3 évig a telefonjaimban,azóta is megy semmi baja.Ugyanilyen 32-re cseréltem.

"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"

(#12613) gabx76 válasza zoltan6 (#12611) üzenetére


gabx76
senior tag

Akkor nem tudom, vezérlőelektronika nekem még sosem sült meg.
Peches vagy... :R

[ Szerkesztve ]

(#12614) becenevem


becenevem
aktív tag

Végre volt egy nagyon gyors érkezésem Kínából.

10db 3W-os LED

Január 8-án vettem meg. Most dobta be a postás.

Ne gyere be meg ne gyere erre, he...

(#12615) thefreeman válasza AndrewTdi (#12610) üzenetére


thefreeman
aktív tag

Nekem most jött egy ilyen Skmei.

(#12616) Matykoh válasza AndrewTdi (#12610) üzenetére


Matykoh
tag

Páran a Skmei órákat, néhányan az Infrantrykat szeretik (vagy ez nem márka, hanem stílus? :DDD ). Skmeinél számomra az Ohsen jobban tetszik, de nincs személyes tapasztalatom vele (de lehet, hogy berendelek majd egy olyat is, egyszer).
Én most egy Jaragar órát szeretnék venni magamnak.

Egyébként 8 nap alatt megjött sinceritytől a Toshiba C10 16Gb microsd kártyám. Ez tőlük rekord. :K (Mondjuk majdnem 300 forinttal olcsóbban vettem, mint a mostani árfolyamon lehet kapni.)

[ Szerkesztve ]

(#12617) Real_Necro válasza Matykoh (#12616) üzenetére


Real_Necro
veterán

A Jaragarnak egyébként a kis mutatói dísznek vannak vagy mozognak? Mennyire tartós a szerkezet/szíj? A fekete számlaposon én is gondolkodom.

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#12618) havri1 válasza Real_Necro (#12617) üzenetére


havri1
félisten

Állítólag minden működik rajta, és valódi bőr a szíj.
Itt linkelték 1-2 hónapja, azóta szemezek vele én is.

havri

(#12619) Real_Necro válasza havri1 (#12618) üzenetére


Real_Necro
veterán

Ennyi pénzért megérné egy feketét meg egy fehéret is venni és felváltva használni. :))
Lehet néha jó lenne pihentetnem a Citizent.

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#12620) Gépötty


Gépötty
senior tag

Érkezett ma pár apróság, még év végéről. Végre nekem is van zsebtávirányítóm (durva, hogy ezért a pénzért még elem is van benne), a kisebbik gyermeknek meg zseblámpája, ami fényerőben (akkuval próbáltam) ugyan nem nagy durranás, viszont full alumínium, és vannak benne gumigyűrűk, amitől akár még mérsékelten vízálló is lehet. Azt hiszem, a verekedésnél táborozásnál ez mindenképp követelmény.
Sok kis elektronikai bizbasz mellett érkezett még egy kijelző is. Nem akartam hinni a szememnek, sima bubiszacsekban volt behányva a többi cucc közé. Ha még körbetekerik hullámkartonnal, akkor sem mondtam volna, hogy biztonságban van, ezért aztán kifejezetten örülök, hogy ideért - már sikeresen élesztettem is :)
És jött még egy Sparkfun Pro Micro is, aminek szerintem durván benézhették az árát (vagy nagyon hamisítvány), mert a gyártónál majdnem $20-ba kerül, és más eladóknál is alaphangon a duplája. Ehhez egyelőre nem értem rá drivert keresni, de a gépem látja, és nevén nevezi. Fogalmam nincs, mire fogom használni. Elképzelésből van ugyan bőven, de csak azért vettem, mert megláttam mennyibe kerül, és nem tudtam ellenállni :D

[ Szerkesztve ]

Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

(#12621) Degeczi válasza Real_Necro (#12619) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Kvarcban igen, mechanikusat inkább nem, fene se akarja folyton fölhúzogatni (ha egyáltalán lehet, mert sok kínai automata típust nem lehet - de mintha erről írta volna aki vette korábban, h ezt éppen föl lehet) akkor is, ha nincs használatban

(#12622) Real_Necro válasza Degeczi (#12621) üzenetére


Real_Necro
veterán

Nem baj ha mechanikus, reggel hozzá állítom a rádióshoz és 1 napig azért pontos lesz. Valamint nekem elég ha kb tudom mennyi az idő 5-10 percen nem múlik egyelőre semmi. Max ha tárgyalás van, de eddig mindig megvártak... :DDD

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#12623) Degeczi válasza Real_Necro (#12622) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Hát ez is igaz mondjuk. Sok olyan dolgot csinálok reggel én is, ami elhagyható lenne - végülis egy gyors óraállítás még beleférhet, több szobában úgyis valóban van fali rádiós, ami pontos.

(#12624) RBJ


RBJ
addikt

Ha nem látom nem hiszem el. 10.10. vasárnap rendeltem. 11. feladva, ma meg itt röhög a postaládában.
Ráadásul zsineges boritékban. Hogy érte meg ha 3.10 volt még a posta. :Y
[link]

:C :C

[ Szerkesztve ]

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#12625) Laza... válasza RBJ (#12624) üzenetére


Laza...
addikt

Nos, ha 10.10 volt a rendelés, szerencse hogy ideért ;] :P

Mindig ilyenben küldi, 5db-ot is, + 1 tűzés a birítékon

Never give up!

(#12626) RBJ válasza Laza... (#12625) üzenetére


RBJ
addikt

Tényleg. 01.10. Tessék. :P

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#12627) Dluinet válasza RBJ (#12624) üzenetére


Dluinet
nagyúr

október 10?

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#12628) ittakary válasza RBJ (#12624) üzenetére


ittakary
nagyúr

01.10 pedig szombat volt és nem vasárnap. Amúgy minden stimmel :D

(#12629) Silent77 válasza RBJ (#12624) üzenetére


Silent77
veterán

Nekem is ma esett be, de én 4-én rendeltem. :K

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#12630) RBJ válasza ittakary (#12628) üzenetére


RBJ
addikt

tudtam, hogy valaki azt is észreveszi. :DD na 01.10. rendeltem és most nézem a bélyegzőn 14. adták fel. 01.11. meg a mail jött.
Mindegy gyors akartam lenni és oröömbodottá volt. Nem is tudtam mikor kivettem a ládából mi lehet, még véletlenül se sejtettem, hogy ideérne mivel az utolsó rendelések között van. Azt hittem az asszony rendelt de ő meg nem tud. :DDD

[ Szerkesztve ]

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#12631) petipetya


petipetya
nagyúr

Ezek jöttek mostanában:
- 3db-os Nexus 4 fólia, amelyben 4db volt: link
- képernyő kendő mobilhoz, amelyben 10db helyett 9db volt (ebből 8 rózsaszín): link
- kendő szemüveghez, tévéhez és laptophoz (10 db-os különböző színekkel): link - ugyanitt kapható szemüvegtartó zsák is
- kulcskarika (1db 35mm-est és 2db 25mm-est rendeltem): link
- nadrágra akasztható kulcstartó (a 30mm-es kulcskarika a tartozéka): link

Az 1db hiányzó kendőt letojom, csak a pink miatt vagyok pipa. :)

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#12632) petipetya


petipetya
nagyúr

Tegnap nézegettem az 5 colos telókat a neten, erre kaptam egy reklámot a faszbukon. Vajon erre a Kingzone N3-ra rájön még az áfa és miegymás?

"nincs rá lezsóidő"

(#12633) Dluinet válasza petipetya (#12632) üzenetére


Dluinet
nagyúr

CN Warehouse

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#12634) ittakary válasza Dluinet (#12633) üzenetére


ittakary
nagyúr

magyarul IGEN

(#12635) Real_Necro válasza petipetya (#12631) üzenetére


Real_Necro
veterán

A két kendő anyagában nem ugyanaz?

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#12636) petipetya válasza Real_Necro (#12635) üzenetére


petipetya
nagyúr

Közel sem! A mobilhoz való anyaga ez a szokásos gagyi csúszós kendő, amely hamar koszolódik.

Ellenben a laptophoz való már tapintásra is sokkal közelebb áll a szövethez. Ha fogtál már szarvasbőr kendőt, akkor ahhoz hasonló - persze közé sincs hozzá.

"nincs rá lezsóidő"

(#12637) Zirowe válasza RBJ (#12624) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Nekem a 64gigás microsd kártyám jött meg így, csodálkoztam, hogy senki nem lopta ki belőle.. :U

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#12638) huliganboy


huliganboy
addikt

Sziasztok!

2015. január 08. feladás csomag. 2015. január 20.-án a postaládában. (LED "izzó") Hong Kong

2015. január 06. feladás csomag. 2015. január 19.-én a postaládában. (Copter prop) Hong Kong

2014. december 15. feladás csomag. 2015. január 12.-én a postaládában. (Vezeték nélküli töltőpad) Hong Kong

2015. január 13. feladás csomag. 2015. január 20.-én a postaládában. (Vezeték nélküli töltőpad) UK

2014. január 6.-án feladott csomag (ShenZhen, China) 3000 Ft postaköltséggel még Kínát sem hagyta el....... érthetetlen :Y

(#12639) Laza... válasza huliganboy (#12638) üzenetére


Laza...
addikt

TN nélküli mindig gyorsabb. Nem ritkán, hanem az esetek 90%-ban

Never give up!

(#12640) huliganboy


huliganboy
addikt

Ezt az oldalt ismeri valaki?

http://en.4px.com/

Az eladó ezt ajánlgatja nyomkövetésre erre ma nem elérhető......

Jelenleg a http://www.17track.net/ sem elérhető...

[ Szerkesztve ]

(#12641) Flexy90 válasza huliganboy (#12640) üzenetére


Flexy90
senior tag

Nekem bejön az oldal.
[link]

Áhhá, nyomkövetésre már hibát dob.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Fan

(#12642) nelsonmanian válasza huliganboy (#12640) üzenetére


nelsonmanian
senior tag

(#12643) huliganboy válasza nelsonmanian (#12642) üzenetére


huliganboy
addikt

Ismerem köszi, de semmi nem látja a TN-t csak a http://en.4px.com/ oldal!

(#12644) RBJ


RBJ
addikt

Hogy is van az a 30Mb/sec? :W

[ Szerkesztve ]

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#12645) havri1 válasza RBJ (#12644) üzenetére


havri1
félisten

USB3.0 kártyaolvasó, és CrytalDiskMarkt

Max 30MB/sec Read - azaz olvasás.

[ Szerkesztve ]

havri

(#12646) RBJ válasza RBJ (#12644) üzenetére


RBJ
addikt

Azért vettem gondoltam, hogy gyorsabb lesz kicsit. Vagy esetleg formázni kellene? De most nézem az sd kártya törlése menüt szerintem az csak a belső sd törölné. Lehet régi 8Gb kártyám gyorsabb.
Kártyaolvasó nincs meg linux. :DDD Most csináltam egy tesztet a régi kártyán az meg 12MB/s .
Na akkor nem csináltam magamnak jót. Nehogy már az új kártya lassabb legyen mint az ezeréves 8gb. :F
Mert elegem volt mikor néha elég lassan töltötte be a képeket. Lehet formázni kellene másra?

[ Szerkesztve ]

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#12647) havri1 válasza RBJ (#12646) üzenetére


havri1
félisten

Ez a kártya nem volt a legjobb választás. Ajánlom, vásárlás előtt érdeklődj, nézelődj a mamoriakartya topicban. Tele van valós tesztekkel, linkekkel ;)

havri

(#12648) ittakary válasza RBJ (#12644) üzenetére


ittakary
nagyúr

A telefonod nem bírja a tempót. Fogadok USB3.0 meghajtóval PCn hozná a sebességet :R

(#12649) Matykoh válasza RBJ (#12644) üzenetére


Matykoh
tag

Ez érdekes, a kedvesem gépén nekem 10/30as sebességet írt a crystaldiskmark (írás/olvasás, sd slotban). Detto ugyanez, csak az enyémet két nappal később adták fel. :DDD

Az enyémen valahogy most semmi usb-memkártya dolog nem működik, maximum 8-900 kbit/seccel ír pl, nem értem mi van vele. Ötletek?

[ Szerkesztve ]

(#12650) RBJ válasza ittakary (#12648) üzenetére


RBJ
addikt

Lehet pc hozná de én arra gondoltam, hogy telefonba gyorsabb lesz mint a régi.
Érdeklődtem ajánlott kategória volt. :DDD

[ Szerkesztve ]

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.