Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JDMKid
tag
válasz Jofi81 #12288 üzenetére
az a baja, hogy 220V-os. Ha tényleg nagyon ritkán, évi párszor használnád, akkor lehet érdemes megvenni. De ennyi pénzért ne számíts normális forrasztóállomásra. (Ez sem az, csak úgy néz ki, mintha az lenne)
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
spidersoft
senior tag
válasz Jofi81 #12288 üzenetére
A lidis pákának nekem elmúlott az orra... csak mondom... összement, még van belőle vagy úgy 5mm. cserehegy meg sehol kerek e világon. inkább akkor már a teszkóban időnként akciós, hasonló árú pirosfekete fahrenheit. ehhez leledz pótalkatrész. mikroelektronikai cuccokhoz meg kizárólag "trafós páka" (12/24V körüli), mert ezek a kettőhuszasok jellemzően visszajelzés nélkül fűtenek fel valamennyire, és a hőfokszabályzója csak egy dimmer-szerűség: triakos kapcsolás (meg nem szeretik a kis félvezetők a körülöttük kópisztáló cekaszban mocorgó "kettőhuszat").
[ Szerkesztve ]
-
gabx76
őstag
Ha már forrasztóállomás, akkor - ugyan topikidegen, mert nem ebay és nem is olcsó - csak ajánlani tudom ezt itt.
Ez kicsit más kategória, mint a Lidl-é: jól sikerült, valóban minőségi Hakko replika. Próbálgatom egy ideje és nagyon bejövős. Érdemes megnézni, hogy ezért a pénzért milyen extrákat csomagolt mellé az eladó!
(Többek között ezért is választottam inkább őt Aliról, mint valamelyik Ebay-es forrást.)Bónusz jóság, hogy cserealkatrész/kiegészítő van rogyásra.
[ Szerkesztve ]
-
musli26
tag
Valaki vett [link] ilyen övet ebay-en?
Mennyire jó a minősége?
Meddig bírja?
KösziDell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
Devil Smile
őstag
Sziasztok
tudom h nem pont ide tartozik de eleg sokat rendeltek sd kartyat itt..
egy ismerosnek a DSLR feynkepezogepbe kellene SDHC kartya
ez a 2 kiszemelt
Transcend 32Gb
vagy Sandisk 32Gb ez mSDHC
melyiket ajanljatok?elore is koszi
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
htc07
addikt
válasz Devil Smile #12307 üzenetére
nálam pendriveoknál a transcend jobban bejövős mint a sandisk, utóbbiakból elég lomhák amik nálam jártak (leginkább a cruser család).
hogy SD téren is így van-e, azt nem tudom.
-
nagyúr
Transcend 32Gb 600×
kib@szot gyors"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Real_Necro
veterán
MicroSD-t nem tennék DSLR-be, egyébként a Sandisk jó márka, csak megfelelő sebességet kell találni. Bár kérdés mennyire készít sorozatfelvételeket vagy videózik vele. Még a Samsungot ajánlanám.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
kmarci25
veterán
Én ilyet vettem DSLR-be. Nincs rá panasz.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pubszon
veterán
Ma jött meg egy Dec. 17.-ei rendelésem, 400 ellenállás, boutiquebox eladótól.
Az ünnepeket is belevéve elég gyors volt.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
becenevem
aktív tag
válasz spidersoft #12315 üzenetére
Mi a baj a 400-zal? Tedd rá az ÁFÁ-t a VÁM-ot és máris ott a 900. XD
Legyek ON is. Általánosságban írok.
Decemberi rendeléseim egy része nem jött meg, kb 1500 Ft-ot buktam. Írtam nekik, kérték, hogy kivételesen várjunk többet, mert lehet az ünnepek miatt van asúszás. Időközben az egyik beérkezett. Lehet, most tényleg várni kell. (Dekorációs szalagokról van szó. A nagy része most megjött, így is jobban állok, mintha itthon vettem volna meg.)
Így a nagy várakozásban egy újabb 10-est elvertem sok hülyeségre.
Pár példa:
[Bútor sarkakra védő]
[Gyerek fejtámasz, biztonsági övre]
[RGB LED, hagulat fénynek, magától villog]
[Orsszívó a gyereknek]Korábbról:
Ezt ajánlom. Tiszta olaj, de mosás után nagyon jó. Hasznos a horgászládában.
[Vágóeszköz][ Szerkesztve ]
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
Pubszon
veterán
válasz spidersoft #12315 üzenetére
Megszámoltam, megvan a 20x20.
Azt én is láttam, de a kis kínainak ezt elnézem, a címben is 400 szerepel.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
spidersoft
senior tag
válasz becenevem #12316 üzenetére
tényleg nagyon jó a kis olló, nem csak horgászládába, hanem nagyjából bárhova. textilmunkákhoz kábé elengedhetetlen, pláne mikor ötpercenként kell egy nyisszantásnyira az olló, ebbe ugyanis nem kell "beleöltözni" meg leszabadítani az ujjakról, csak rámarkolsz, nyissz, leteszed, kész. A lenti csomagban kb. 130Ft-ra jön ki darabja, ez afféle dolog, amiből kell minden sarokba egy
-
Pubszon
veterán
válasz spidersoft #12319 üzenetére
Korrekt ár, csomagolás és szállítási idő.
Ha elmennék a legközelebbi boltba ahol kapok ellenállást, az üzemanyag kétszer ennyibe kerülne.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
törölt tag
Szégyen-nem szégyen, nekem ez jött ma.
Tökmindegy milyen gyors, kocsiba kiírom rá a mjúzikot és kész. Arra tökéletes. -
RBJ
addikt
32 gb nem sok zenének? Életem végéig nem hallgatnék végig annyi zenét.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
törölt tag
válasz Silent77 #12324 üzenetére
31,2-t ír, szerintem jó.
Volt-van már ilyenem, nem akadozik, megtalálja a lejátszó. A legöregebb kártya az 3 éves. Sőt, farmeromban ki is volt már mosva. Meg igen, sok zenének, most csak 14 gigát tettem rá. Így van miből válogatni
Dluinet: c8-at tud, ennyivel írt. Minek a teszt, mit tudok meg belőle?
Ráraktam a zenéket, lejátssza, működik a többi kártya is, ami ugyanígy Secure Digital. Máskor is ilyet fogok venni[ Szerkesztve ]
-
Devil Smile
őstag
Köszi mindenkinek megrendeltem a Transcendet..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
becenevem
aktív tag
Ezzel a csúzlival hogyan kell kilőni azt a golyót?
[furcsa]Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
becenevem
aktív tag
válasz KaiotEch #12333 üzenetére
Néztem a korábban belinkelt eladó termékeit, aki az ellenállásokat árulja. Azt rendeltem és néztem, mit kellene még. Ezek a kínaiak mindent árulnak.
[(#12334) raziel01]
Tudom. Vicceltem.Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz becenevem #12332 üzenetére
Legnagyobb. Állj félre Butch!
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
RGB led szalaghoz kéne nagy teljesítményű vezérlő, mert 10m-t nem bírt e a szokásos 3*2A-es.
Néztem EZT. De nem egyértelmű, mert a leírás szerint 24A, a kép szerint (és talán az ár szerint is) 12A-es.
Szerintetek? -
fraba
aktív tag
A feljebb említett pénztárca projekt mellett felmerult még igény egy bringás gatyara is. Vékony, de meleg. Amolyan labhoz simulo, amit szoktak hordani a bringasok. Ilyesfelet vett már valaki? Valami tipp?
-
kovisoft
őstag
Még régebben próbaképpen vettem ilyen fogkefefejeket Oral B-hez. Most kipróbáltam, de ilyet ne vegyetek! Nem forgatja a fejet, csak egy kicsit rezegteti, de ha egy kis ellenállásba ütközik, akkor még a rezgés is abbamarad.
Viszont ha valaki tud megbízható és rendesen működő cserefejet Oral-B-hez, azt szívesen venném (nem muszáj eBay-ről).
-
Terentius
őstag
Tudtok ajánlani USB Wifi adaptert?Megbízhatót és olcsót.
Köszi[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
kmarci25
veterán
válasz kovisoft #12343 üzenetére
Csak akkor áll fenn a jelenség, amit írsz, amikor belül valami kis alkatrész eltörik, vagy eleve hibás. Ilyenkor ki kell cserélni, mert tényleg nem mozgatja a fejet rendesen. Legutóbb én is belefutottam egy eleve hibásba, a következő már használható volt.
Egyebekben egyetértek: még ha nem is hibás, az utángyártott fej és az eredeti Oral B fej között ég és föld a különbség. Én is már csak "kifuttatom" a korábban rendelt utángyártott fejeket. Számomra megéri a tíz-szeres árat az, hogy a fogaim rendben legyenek...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kovisoft
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest