Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz nelsonmanian #12201 üzenetére
Te nyertél!
-
gergom91
tag
Ezt a tokot rendeltem még régebben, december 23. volt a határidő, de nem jött meg. Vártam pár munkanapot még, de január 3.-áig sem jött még semmi, kértem a refundot, amit azonnal meg is kaptam minden gond nélkül. A postás pedig ma beállított vele
Ilyenkor mi a teendő? Írjak neki hogy mégis megjött és utaljam vissza neki a pénzt, vagy mivel nem jött időben így a pénz is az enyém meg a tok is?
Másik kérdés, hogy vajon hányszor lehet eljátszani ezt az ebayen hogy írom hogy nem jön meg valami, közben mégis, csak később, aztán egyszer meg azt veszem észre hogy nem jön meg a termék de hiába reklamálok mert túl sokszor csináltam és azt hiszik hogy én vagyok a csaló? -
Saccco
nagyúr
válasz Predator2 #12194 üzenetére
Én valami ilyesmit vennék.
(#12195) Matykoh:
Nem tudom, sose rendeltem innen.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
gergom91
tag
válasz trebrona #12208 üzenetére
Úgy látom egyértelmű a válasz, holnap felveszem az eladóval a kapcsolatot és megbeszélem vele hogyan legyen. Mondjuk eléggé határidő után érkezett meg persze az ünnepek miatt összesen 9 munkanap késéssel. Még szerencse hogy ezt fontban rendeltem, ha dollár lenne egy bő 100assal többet kéne azóta ráfizetni.
Korábbról volt még egy bajos rendelésem, a lézeres hátsó bicikli lámpával úgy jártam hogy az eladó annyira kitolta a határidőt, hogy mire az lejárt, már értékelni sem lehetett a terméket, az eladót sem lehetett elérni ezután. Aug 18.-án lett rendelve, a határidőt pedig november 23-ig tolta ki, addig pedig nem is lehet case-t nyitni amíg az el nem múlik.... buktam egy ezrest.
-
spidersoft
senior tag
válasz ittakary #12210 üzenetére
Fent van az USB3 driver? Más USB3-as izék jól szuperálnak *ugyanabban* az aljzatban? Nincs hosszabbító kábelbe dugva? Próbáltad kihúzni-bedugni?
Eddig legjobb penna-vételem egy randa bumszli gumigyugó, igaz nem nála.
Az ilyet tud:
...azért ez már elég...
(a 16 gigásokban állítólag eggyel lassabb a vezérlő)
-
petipetya
nagyúr
válasz nelsonmanian #12197 üzenetére
Biztosan beesett egy szekrény mögé és most találták meg.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
ittakary
nagyúr
válasz spidersoft #12212 üzenetére
Na hogy nyaljon meg! Gép újraindít, most már pöpec!
-
kmarci25
veterán
válasz Matykoh #12181 üzenetére
Mert ebay-en nem találsz semmi kamut, ugye? Egyébként meg nem írják bele a termék nevébe pontosan a márkanevet, gondolom így maradhat fenn a hirdetés az oldalon. Keress rá bármelyik nevesebb gyártó termékére, már a nevéből kitűnik, hogy melyik a kamu. Szerintem, aki ilyet rendel, az tisztában van vele, hogy kamut/replikát vesz.
Tegnap jött egy alis rendelésem, széleslátószögű lencse telefonhoz. Szerintem rekord, 31-én adta fel, tegnap bedobta a postás (ld. screenshot). Maga a cucc egész jó, a csatolt képen látszik, hogy eléggé megnöveli a látószöget, bár a kép szélei homályosak lesznek, meg az illesztéssel is ügyeskedni kell, de működik, és 1,5 dollárt megért. Itt vannak képek.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
szjoci
őstag
Nem ebay, de most elég jó áron van gruppin a világító teknős. Régebben (1-2 hónapja) keresett valaki ilyet, ha jól emlékszem.
-
törölt tag
Listázom én is a mostanában jött cuccokat, ajánlott eladók:
Fényvisszaverős "mellény" ami nem lóg mint a gatya
LG G3 tok, hát ez kva jó minőség, ajánlom más tipushoz is ugyanettől az eladótól, korrekt
-
NORBl
aktív tag
válasz Avicularia #12178 üzenetére
+ (#12179) kmarci25, köszönöm.
Más.: Xiaomi Power Bank eBay-ről ? Megbízható eladó ? Láttam mostanság, hogy kolléga nem a 10400 - asról kérdezett, hanem egy nagyobb kapacitásúról, azzal mi a helyzet ?
-
gergom91
tag
válasz gergom91 #12209 üzenetére
Na írtam az eladónak, hogy mégis megjött a termék, ajánlottam neki hogy megveszem mégegyszer ugyanezt, de nem kell küldenie semmit, így feedbacket is tudok neki adni. Várom a válaszát.
Más:
December 20.-án rendeltem ebből a táskából egy sötét barnát és egy feketét. Ugyettől az eladótól, de külön fizettem őket, mert egyben bőven meghaladja az áruk a 20eurót, és pontosan nem tudom hogy kellett volna-e fizetni érte. Postás autó hozta, jó nagy csomagban 36x38x10cm (kb) egyben a kettőt, a címkén ez áll: LED Light, Value 6$
Nagyon gyorsan megérkezett, és a táskák minősége egész jó. -
Nestor16
senior tag
Hm. Feltűnt, hogy mostanában a filléres dolgokhoz is kapok követési számot. Más is tapasztal hasonlókat?
Egyébként hidegen hagy, attól hogy nézegetem - a lehet hamis TN számot - attól nem jön meg hamarabb.Üdv, Dávid
-
spidersoft
senior tag
Megérkezett a dec.23-án rendelt patronkészlet, működő trackinggel, szokásos, de aláírós szemetes zsákban. Eddig nem ismertem ezt az oldalt, de ezt elküldték rendben...
-
RBJ
addikt
[link]
ez a kártya, eladó ajánlott? vagy gyorsabb 16 gb os? 30 Mb/sec az írási vagy olvasási sebesség?[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Tud valaki ajánlani ótsó led szalagot. Konyhába pont a munkapadnál lehet megvakulni. Konyhai menyezeti lámpa pont az ember hátánál van, az étkező fénye meg kevés odáig. Munka pad két szintes és a felső szint aljára tennék szalagot. Erős, ótsó 1-2méter kellene.
-
havri1
félisten
válasz Avicularia #12233 üzenetére
Köszi, 10x annyi mint a linkelt darab.
Én inkább akkor ennyiért egy 60gb-os ssd-t vennék már. Az is pont annyi. Kicsit nehezebb usbra kötni, de sebességben és árban jobb.havri
-
havri1
félisten
válasz Avicularia #12235 üzenetére
Belemegy, csak kissé nehezen
Ilyen eszközökbe felesleges ekkora írás sztem, de biztosan mások a felhasználási szokások.
Én is kintről rendelem amúgy, félárba van minden, igaz csak az áfa meg az fiszfasz adók miatt..havri
-
TommyX_
őstag
válasz Avicularia #12235 üzenetére
Ha nem titok, hol vetted 4.4k-ért ezt a kártyát?
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
TommyX_
őstag
válasz Avicularia #12239 üzenetére
Kösz a választ, tényleg jó vétel volt annyiért, a 64 Gb-os verziója pont jó lenne egy Win8-as tabletba.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz havri1 #12232 üzenetére
QUMOX 64GB - 80MB/s 28$...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Zirowe
nagyúr
válasz havri1 #12232 üzenetére
Öööö.. Ok.
Ezzel mérve, árban majdnem annyi a méretéhez viszonyítva.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
RBJ
addikt
válasz szakalistvan #12242 üzenetére
Köszi. utána járok.
-
pcgamer01
senior tag
Sziasztok!
Aerocool Strike-x lcd-s venti szabályzóhoz keresek érintő részt,tehát ami veszi az érintést.(asszem touchpanel)
Van valami külföldi hely ahol tudnák hozzá szerezni?Köszönöm üdv,Pcg01
Samsung Galaxy S10+
-
RBJ
addikt
Megrendeltem a micro sd az ajánlott helyről. Érdekes vásárláskor 1800 akárhányforint megvéve a listámon meg 1660Ft. Na akkor most melyik az érvényes? Bank váltásra van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
-
Siriusb
veterán
válasz Real_Necro #12249 üzenetére
...vagy az csak zárolás, és a pontos összeg néhány nap múlva kerül a számlatörténetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest