Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#119901) Janaboy válasza Komi28 (#119895) üzenetére


Janaboy
veterán

Harmony Touch volt az apron 15ert nem reg.

Janaboy

(#119902) anonymus89


anonymus89
addikt

Convoy C8 Cree XML2 U2 1A 1067.3LM 7135 x 8 Driver 14.99$ pontozható 10.51$-ig.

[ Szerkesztve ]

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#119903) XtremLor válasza Komi28 (#119895) üzenetére


XtremLor
őstag

Nekem logitech one+ volt regen, de merete miatt nem igazan jott be, touch-ot is neztem ,de ami kenyelmes, es bevalt az a 650-es logi, olyan mint egy standard tav, viszont tudja mindazt amire szuksegem van.

"Legen...Wait for it...Dary"

(#119904) Janaboy válasza XtremLor (#119903) üzenetére


Janaboy
veterán

Jaja, en most pont 650esre vadaszom :)

Janaboy

(#119905) Bendegúz98 válasza Janaboy (#119900) üzenetére


Bendegúz98
senior tag

Ok igy, hogy idoseknek ertheto. Azert kerdeztem mert ennyiert van teljes funkcios tanithato taviranyito is, ami 3 keszuleket tud lekezelni.

(#119906) GZoli7 válasza Janaboy (#119904) üzenetére


GZoli7
senior tag

Ebayen nézz körül. Én onnét rendeltem refubished 650-et, 12k alatt volt postával USA-ból.

[ Szerkesztve ]

(#119907) Breki válasza norbert1998 (#119899) üzenetére


Breki
veterán

Szerintem nem, én most 4-es 5-öst vettem pár dollárért. Azokat még nem tudom kirakni egyelőre a hármast szeretném megtanulni stabilan egy perc alatt.

Amiről képet raktál be azon látszik, hogy kevesebb variáció van, de innen rendelhető.

[link]

Mondjuk akkor már inkább ezt venném.

Viszont én a 4 legjobb jelenlegi kockát akartam megvenni és úgy néz ki megvan a megoldás, találtam egy boltot ahol akció van, ezen kívül 4 dolláros AliExpress-t coupon és 2 dolláros Store kupon, de ez még mindig semmi kettesével van úgynevezett couple ajánlat amikor egyik akár öt dollárral olcsóbb.

Ezek még a rendes árak, én így 23-27-ért veszem a kettőt. Így pont az a négy van még amit akartam majdnem fele áron. Kis túlzással.

[ Szerkesztve ]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#119908) w.miki


w.miki
veterán

Kényelmes, vékony okoskarpántot tudna valaki ajánlani? Persze olcsón.
Vízálló legyen teljesen, és minél vékonyabb, és kényelmesebb. Idő/lépésszámlálás, fix BT kapcsolat.

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#119909) HoTaZo válasza Breki (#119907) üzenetére


HoTaZo
őstag

A Moiu Weilong volt a sláger sokáig. A kockás topikban tudnak ajánlani. Én Moyu Aolong-ot vettem régebben. A lényeg, hogy ne akadjon, ne essen szét. A többi már rajtad múlik. Nekem nem sikerült stabilan 1 perc alá mennem. Az ujjaim nem bírják.
Onnantól fogva, hogy megtanultad az algokat és simán kirakod, megszűnik a logikaijáték mibenléte ""csak"" ügyességi játék lesz.
Engem már nem is érdekel az idő, csak a folyamatosság, meg hogy egy kézzel is menjen, ahhoz meg kell a kocka gördülékenysége.

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#119911) Breki válasza HoTaZo (#119909) üzenetére


Breki
veterán

Igen most írtam oda, csak egyből nem mertem mondom elhajtanak, hogy Kínából rendeltem a kockákat. Van már másfél dolláros anyagában színezett kockám a Gb-ről az is nagyon jó. De láttam videókat ezekről, hogy tekerik egy vagy két kézzel, hogy csak késtem. Még pl a rubikosnál tökre tetszik, hogy nem matricák, hanem ilyen kis lapok vannak rajta.

Nagyon állat és nem kopik le, gondolom később cserélhető.

Egy olcsóbb Moyu-t is rendeltem az Ebay-en ez alig ezerkétszáz volt.

[kép]

Én nem is akarom a profi algoritmusokat bemagolni, elég az alap kirakása két sorig magamtól is megy az alsó kereszt és a sarkok kirakásában kerestem videókat és találtam két nagyon jót amit egy kezdő is megért és 10-15 perc múlva már sikerélményt van, hogy oppá én is ki tudtam rakni😉

[ Szerkesztve ]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#119912) bul07 válasza Bendegúz98 (#119905) üzenetére


bul07
nagyúr

Nálunk ép az a lényeg hogy ne legyen teljes funkciós
Édesapám rendszeresen zongorázik a távirányítókon, nem győzöm keresni hogy ép a tv távirányítójával vagy a IPTV-n keresztül nagyított bele a képbe annyira hogy a csatorna logó se látszik már

Vagy kint a munkahelyen van egy Orion crt tv ami a miénk, és ugye ott nem vigyáznak semmire így ha a tv eredeti távirányítója tönkremenne lehet nem is tudnék hozzá valót venni, így oda tettem egy ilyet és ha ez tönkre megy azért nem olyan nagy érvágás

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#119913) Komi28 válasza MADcat (#119896) üzenetére


Komi28
senior tag

Nem feltétlen érintős.

(#119898) pulutodurumo:
Azért nem veszek egy telót, hogy kapcsolgassak a cuccokat :)

#119901) Janaboy: megnézem hátha...

Ja látom 650 is rendben lenne :)

(#119914) HoTaZo válasza Breki (#119911) üzenetére


HoTaZo
őstag

Pont, hogy a kínaiak fejlesztették tökélyre a kockát.
Amikor már reszeltem, olajoztam, síkosítoztam a 40 éves kockáimat és sehogyse akartak pörögni, mint a videókon látható kínaiak, akkor vettem egyet és teljesen elegedett vagyok vele.
A matricásat jobban szeretem, egyszer cseréltem, lehet kapni, de inkább bementem egy "ápisz ba", ott vágattam 2cm-es csíkokat, fillérekért.
Ha még csak tanulod, akkor javaslom, hogy próbáld saját kútfőből, hogy legyen logikai élményed is. Mert, ha megtanult algóból csinálod, később bánni fogod (mint én), hogy magadtól nem jöttél rá a megoldásra.

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#119915) Breki válasza HoTaZo (#119914) üzenetére


Breki
veterán

Igen csak magyarként olyan gázos, hogy Rubik kockát Kínából veszek amikor hungarikum, de gondolom ti is láttátok a, hogy készül a Rubik kocka videót, fent is van a yt-on, na ott látszik milyen 80 évekbeli szerszámok csavarozzák be még most is. Igen így akarom, több évig teljesen magamtól próbáltam, és most is direkt csak ezt a két videót nézem, nem akarom bemagolni a F. Kirakásokat, esetleg, ha megjön én is kipróbálom az egykezes kirakással, mondjuk a videókban az is nagyon tetszik mikor szintje átlósan lehet tekerni és beugrik és nem olyan merev mint az itthoni gyerekkori.

[ Szerkesztve ]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#119916) szabi__memo


szabi__memo
nagyúr

Hamis Rubik rendelés miatt lehet kap a rendelő a vámtól levelet. Nem tudom mennyire veszik komolyan a hamisítását, de jópár ügy volt az elmúlt években a hírekben a hamisításáról

(#119917) HoTaZo válasza Breki (#119915) üzenetére


HoTaZo
őstag

Az nem a te hibád, hogy a Rubik stúdió nem képes fejleszteni, pedig nem kis pénztől esnek el. Egy ideje megint fénykorát éli a bűvös kocka.

De szerintem itt ne folytassuk az OFFolást.
Jó görgetést neked! :)

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#119918) mekkGyver válasza Breki (#119915) üzenetére


mekkGyver
aktív tag

Nálunk a fiam gyűjtötte 2-3 éve a "kockákat", mert nagyon bele volt zúgva, így van mindenféle (magyar) Rubik termék és több kínai is. Van 2x2-től...6x6-ig többféle, de mirror, meg torony meg gömb, sőt van rubik társas is. Szóval nagyjából 30 féle cucc. Aztán a gyerek megunta, így néha én tekergetem őket. A skillem annyi, hogy 2-3 perc alatt rakom ki a mirrort, a sima 3x3 kockát kb. átlag 40mp alatt.
A lényeg, hogy nekem az
anyagában színezett dayan zhanchi jött be legjobban, és a drága eredeti Rubikokat a legnehezebb tekerni. Az oridzsi Rubik mirror pl. teljesen használhatatlan...
Nem akarok senkit uszítani, de a kínai kockák fényévekkel jobbak. De vigyázni kell, mert a kínaiak hamisítják a kínai kockákat is! :))

[ Szerkesztve ]

Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.

(#119919) Gyb001


Gyb001
senior tag

Üdv.
Nem vagyok benne biztos hogy melyik szállítási módot válaszottam ki gearbesten. A DPDUK1 mit takar? (most kaptam sms-t a dpd től). Remélem hogy a priority line-ra kattinottam, de már nem rémlik.

A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station

(#119921) Breki válasza szabi__memo (#119916) üzenetére


Breki
veterán

Ezek nem Rubik kocka hamisítványok jogilag.

Mivel a védjegy magát a terméket, annak formavilágát nem védi a hamisítástól, csak a nevét, ezért az eredeti ötletgazdának nem sok lehetősége volt fellépni a hamisítványok és utánzatok megjelenése ellen

a Rubik-kocka formája bejegyezhető uniós védjegy, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy más cégek nem gyárthatnak háromdimenziós, forgatható játékokat, amennyiben a fogyasztók egyértelműen meg tudják azokat különböztetni az eredetitől

Nagyon sokan vásárolják ezeket a kockákat mert sajnos sokkal jobb mint az eredeti, annak az árának töredékéért, versenyeken, oktató videókban is ezek vannak.

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#119922) Breki válasza mekkGyver (#119918) üzenetére


Breki
veterán

Én pl ezt vettem most csak ugye párosával akcióban ahogy írtam, erről, hogy tudom megállapítani, hogy igazi, vagy hamis?

[link]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#119923) fujifilm1


fujifilm1
senior tag

Sziasztok.

Itt a Logout Hírek között van egy szuper cikk a 10 dollár alatti fülhallgatókról
Én Ezt rendeltem.
R

(#119924) EXIEZ


EXIEZ
senior tag

Sziasztok!

Valaki tud jó alis elemtöltőt? leginkább AAA hoz kellene, lehetőleg olyan ahol adnak elemet, vagy ezekhez mér mindegyik jó? 10$ körül vagy az alatt keresnék egyet.

(#119925) Breki válasza Ciccuka (#119920) üzenetére


Breki
veterán

Igen én is az Abs-essel meg egy másikkal kezdtem mikor még olcsóbb volt.

Most is ez van a kezemben.

[kép]

Csak most ki akarom próbálni egy világbajnoki kockát ami azért teljesen más, csak drágállottam őket 15 dollár felett így direkt megvártam a mostani akciót.

Így pl ez a kettő ennyi lett a couple akcióban második öt dollárral olcsóbb és még jött rá egy két dolláros kupon.

A másiknál meg a négy dolláros Alis kupon jött le🙄😉

[kép]

Így 11-13 dollárra jön ki egy és a jelenlegi legjobb kockáim lesznek😙

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#119926) fcbarca válasza Gyb001 (#119919) üzenetére


fcbarca
őstag

igen,az a vámmentes EU Express

(#119927) anadroid válasza Gyb001 (#119919) üzenetére


anadroid
senior tag

Nyugi, jót választottál.

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

(#119928) Breki válasza Timyyy (#117148) üzenetére


Breki
veterán

A SOOCAS / SOOCARE X3 Sonic Electric Toothbrush - OVAL WHITE -hez most van kód lengyel raktárból

HSC4thD041

De ez nem ugyanaz mint ez? Csak más márkanéven?

Alfawise S100 Sonic Electric Toothbrush - WHITE

[link]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#119930) crazygamer75


crazygamer75
tag

Van valakinek tapasztalata olcsó (5-7 $) kínai usb hangkártyával? Semmi extra nem kellene, csak ki szeretném váltani a zugó-bugó alaplapit, sima fadobozos stereo Genius hangfalpárom van és persze mikrofont kellene még kezeljen (nem kell 5.1, 7.1).
Zishan Z1 lejátszóm tökéletesen működik hangkártyaként, csak azzal nem tudom megoldani a mikrofont, na meg hordom magammal zenét hallgatni, így nem lehet folyamatosan a gépen.

(#119942) ZsoltG60


ZsoltG60
aktív tag

Gocomma Nylon Braided Type-C Data 3A Quick Charge Cable - BLACK

Kupon 18:00-tól GBanniversary167
$0.99+$0.38 shipping

KW201 USB Power Current Voltage Detector Portable Tester - ROYAL BLUE

Kupon : 20:00-tól GBanniversary170
$0.99+$0.44shipping

SEAGO SG - 507 Electric Rechargeable Sonic Toothbrush - BLACK

Kupon 20:00-tól : GBanniversary171
$13.99 free shipping

Original SanDisk 64GB USB 3.0 Flash Memory - 64GB BLACK

Kupon : HSC4THD039
$22.59+$0.39 shipping

Lumia 950XL

(#119945) Breki válasza ZsoltG60 (#119942) üzenetére


Breki
veterán

Ezek a Sonic-os elektromos fogkefék abban különböznek a Xiaomistól, hogy nem okos fogkefék? Mert külsőre ugyanolyannak tűnnek, csak az ugye dupla áras lásd korábbi kupon a Xiaomihoz.

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#119946) Zola007


Zola007
veterán

szövet/bársonyborítású talpas óratartó van ajánlott?
ezek az 1 dollárosok elég gagyinak tűnnek

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.