Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10049) spidersoft


spidersoft
senior tag

Most én is refundot fogok kérni -- nem azért, mert nem bízok az eladóban (65789 pont, 98.9%), hanem hogy ne fussak ki az ebay biztosította határidőből (Estimated delivery Oct 31, 2014 - Nov 18, 2014). Rendeltem két órát, a csomagon is az van, hogy *2, erre fel csak egy volt benne. Böhömsok hungarocell között volt, ami ráadásnak az órához készült, tehát nem csak kitömködték a borítékot, így kettő szerintem be se fért volna a borítékba... (angolul bár tanultam, nem tudok, hibákat ne tessenek keresni benne):

----- Írtam neki tegnap a dologról:

Hello,

I ordered two of this clock, but only one arrived today.
The label with my address reads:
DB22637-2 Silver*2

Could you please tell me that the other one will arrive in a separate package, or this one ought to contain both of them?

Thank you, have a nice day,
Peter

----- ezt válaszolta ma:

hi dear
so sorry for that
there are so many orders one day ,
maybe it has a mistake .
pls understand us ,thanks.
can i resend new one to you to solve the problem ?
or can we refund you to solve it ?
wait your reply
thanks
have a nice day :)

...kérdésem az lenne, hogy vélhetőleg kivizsgálták az ügyet (visszanézték a videót vagy tudomisén) és tényleg nem küldték el? Nyilván hibázhatnak (csak az hibázik, ugye, aki dolgozik is, mennek mint a gép -- ha normálisan van kezelve a dolog, mint most is, és nem állnak neki hepciáskodni, akkor részemről semmi gond. Esetleg ennek ellenére kapni fogok még egy csomagot, mert nekik se fért bele egy borítékba, és kettőben küldték el az egy lövésre megvett két órát (jártam már így autóizzóval), és a buli végére lesz három órám, holott csak kettőre van szükségem? Ha mégis megjönne, akkor a refundot (génhibás, selejt magyar lévén) úgyis visszaküldöm neki, én úgy alszok jól, mégha lesz is egy felesleges órám... Másnak efféle tapasztalat esetleg? ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.