Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67003) s4tch


s4tch
veterán

Ma megint meghallgattam a D7200-at és az Eleart, de most nem a Hifi-M8, hanem az Xduoo XD05 volt nálam. A D7200 ezúttal nem nyers, hanem bejáratott darab volt, és nagyon tetszett: enyhén meleg, de semmiképp nem folyós, gyors, de nem túl agresszív a hangja, szerintem évekig el tudnám hallgatni. A HP50-hez képest a tere is jobb, valamivel több a mélye, sokkal részletesebb a magasa, és a hangszerek szövetét is precízebben adja vissza. A magasakban van halvány fémes rezonancia, fene tudja, honnan jön. Mindenesetre rajta marad a bevásárlólistámon.

Az Elear a múltkor szétcsapta a fejem, olyan fölényes dinamikát és általam korábban csak planároktól hallott, gyors basszust mutatott. Itt jött ki, hogy az XD05 nem épp erre van kitalálva: a nyers erő megvolt az Elearhez, de kb D7200 sebességgel jött a mély, kisimult a dinamika, és meglehetősen digitális volt a zene. Ettől sokkal jobb dacot és erősítést érdemel ez a fejes.

Viszont mindkét fejessel meglepett, mennyire fényesen, világosan szólt a Tidal akár online, akár offline módban a telefonomra mentett, Hibyvel lejátszott flac zenékhez képest. Már olvastam valahol, hogy a Deezer lossless analógosabb, emberibb, mint a tidal hifi - muszáj lesz meghallgatnom a deezert, nem tartom kizártnak, hogy tényleg így legyen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.