Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48651) dellarocco válasza Sonja (#48640) üzenetére


dellarocco
csendes tag

Köszi a választ! :)
Közben hallottam, h az ilyet meg is lehet javíttatni 2-3ezerért az egyik üzletben (Szegeden). Úgyhogy ez lesz a befutó :)

(#48652) jippa


jippa
aktív tag

az eladónak 1db referenciája van, de legalább megint van, vegyétek-vigyétek

[ Szerkesztve ]

(#48653) schawo válasza jippa (#48652) üzenetére


schawo
titán

Yamahához képest milyen?

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#48654) Samtya válasza Tim82 (#48627) üzenetére


Samtya
senior tag

Z ezt a kábelt használja hozzá.

(#48655) jippa válasza schawo (#48653) üzenetére


jippa
aktív tag

azt nem tudom, de kb. 5 éve már, hogy nem bírok ráunni az én ekho-mra

(#48656) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Sziasztok.

Kezd haldokolni a jó öreg Sennheiser HD555-öm. Lassan le kellene cserélni. Hasonló fülest szeretnék szinte minden tekintetben. Bár ha jól tudom az általam most rászánt összegért nem fogok hasonló minőségű fülest kapni. Ezt elfogadom, de 25.000 fölé semmiképp nem mennék most.

Amit néztem a BEYERDYNAMIC DTX 910. Ez mennyire lenne visszalépés? Mennyire ajánljátok? Vagy mit ajánlanátok még?

Csak bent lenne használva, és csak játékra, kipróbálnék zártat (tudom a dtx nem az és a HD555 se), és a fülem köré üljön ne rá.

Előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#48657) .LnB válasza .LnB (#48656) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Na szerencsére még senki nem válaszolt erre. Kicsit elhamarkodott komment volt. Az előző hsz-em törölhető. Bocsi!

Szóval, utánajártam jobban a dolognak, meg visszaolvasgattam kicsit. És itt ül mellettem az egyik fórumtársunk aki penge a témában (kérdezhettem volna először őt mielőtt írok..).

Szóval a max ár 25. És valahol szeretnék a HD555 szintjén maradni. De ez nem feltétlenül szempont az ár miatt. És mivel csak játékra használom. Mikrofon nem kell rá. Kipróbálnék most egy zárt fejhallgatót, és hosszú kábel is kellene.

Most a LD SYSTEMS HP 800 PRO-nél tartok (Mivel Takstar Pro80-at sehol sem találok). Ez tetszik külsőre. Zárt, és nagy. De kábel hosszt nem találok róla. Két boltban van amit most találtam. Ezekről van véleményetek? Elég fura honlapjuk van? Szabad ezekről rendelni? [link] [link]

Alternatívák:

Superlux HD-660: Nagyon tetszik külsőre. Jóval olcsóbb mint az előző. DE gondolom nagy visszalépés lenne a HD-555-höz képest ugye? Bár nem tudom játékra nem lenne e elég?!

IMG Stage Line MD-6800: Külsőre nem tűnik elég minőséginek. És nem tudom igazából a HP800 Pro és HD-555-höz képest milyen.

+1 Marshall Major MKII: Ebbe a fülesbe azóta szerelmes vagyok amióta elsőre megláttam. Sose próbáltam. De minden kritériummal ellentétes. Kicsi, rövid a kábel. Ráadásul elég kényelmetlen is. De mint tárgy gyönyörű. És ez csak az én hülyeségem, hogy ilyenkor is a külsőt nézem. Milyen hosszú a kábele? Tényleg annyira kényelmetlen? Nagy butaság ezt megvenni? :F

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#48658) gtamate2 válasza .LnB (#48657) üzenetére


gtamate2
veterán

Ennyiért már inkább Hyperx Cloud I., ugyan olyan Takstar Pro80, csak van egy mikrofon rajta amit tetszés szerint le is vehetsz róla.
[link]

*Sn0w

(#48659) .DLL válasza .LnB (#48656) üzenetére


.DLL
veterán

A stage Line ugyan olyan, mint a pro-80, nem értem miért mondod, hogy nem tűnik elég minőséginek... csak nyitott kialakítású. :U

Szerintem ezt veheted nyugodtan, a kábele is egész hosszú (legalább is a Hi-2050-en az volt)

(P.H.)

(#48660) capulet75


capulet75
addikt

Sziasztok. Ezek közül választanék, ebben kérem a segítségeteket.

- utcára lesz ( busz, repülő, vonat )
- zárt, fület körülölelő kell ( szél, hideg, zaj )
- rockzene, néha komolyzene vagy instrumentál, alkalmanként Prodigy vagy egyéb tuc-tuc

Tehát:
- Ultrasone PRO-550i
- Ultrasone Performance 860
- AKG K-550 MKII ( vagy a sima 550 )

Bármilyen egyéb ötletet szívesen veszek és köszönöm.

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#48661) .DLL válasza capulet75 (#48660) üzenetére


.DLL
veterán

Ilyen hullámvasút frekimenettel én nem vennék fejhallgatót, persze ettől még az összkép lehet jó. De az Ultrasone-okról korábban sem olvastam sok jót, nem is annyira közkedvelt (vagy olyan mint a Beats? ismert, de nem túl jók/ drágák? ;] ) Hogy akadtál pont ezekre?

(P.H.)

(#48662) capulet75 válasza .DLL (#48661) üzenetére


capulet75
addikt

Semmi tudatosság nincs benne, néztem a thommant és ami tetszett azt kiírtam. :B Sajnos nincs nagyon lehetőségem bemenni egy HIFI store-ba, ami nálunk van az kicsi és harmatosan felszerelt, ami a munkahelyemnél van az meg még nincs nyitva amikor megyek, és mire végzek már nincs. Azért gondoltam hogy hátha van itt valakinek tapasztalata, esetleg tippje hogy merre induljak el.
Az sem baj ha olcsóbb vagy drágább picivel mint 60k. Szeretném ha lenne a lehetőségekhez mérten nagy tere, bár ez gy zárt fejesnél nem tudom mennyire lehet reális elvárás.

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#48663) s4tch válasza capulet75 (#48660) üzenetére


s4tch
veterán

Ez 3, teljesen különböző árkategória... Én túlnyomó részt rockot hallgatok, az alábbiak jöttek be:
- Shure SRH840: stúdió fejes, kicsit túl analitikus, van egy enyhe magas kiemelése, de elég lapos a frekimenete, kényelmes, bár kissé izzadós
- Beyer DT770: V karakter, ezt nem fogja mindenki szeretni. Viszont iszonyú kényelmes.
- Nad Viso HP50: végül ezt vettem meg, ebben a mezőnyben szerintem elég erős cucc. Az összes többiben találtam valamit, ami miatt nem tetszett, ez viszont egész nap a fejemen lehet, hangilag és kényelmileg is akármeddig el tudom viselni. Ja, és telefonról is lazán hajtható.

Amit még esetleg érdemes lenne megnézned, az az Audio-Technica MSR7, ami baromi kényelmes (dizájnra Sony MDR1 koppintás, a Sony talán még kényelmesebb, több a mélye, viszont nem elég feszes rockhoz), bár hangilag kicsit lassúcska volt nekem rockhoz, és az alja sem volt kielégítő (ettől még sokaknak tetszik), vagy a CAL!, ami az árához képest kiemelkedően jó szerintem. A Sennheiser Momentum over-ear verziója sem rossz, korrekt a felépítése, ennek sem idegesítő a hangja, ezt is kifejezetten hordozhatónak tervezték.

Ami ebből viszonylag kevés kompromisszummal hordozható méret, az a Nad és a Momentum.

[ Szerkesztve ]

(#48664) capulet75 válasza s4tch (#48663) üzenetére


capulet75
addikt

Köszönöm a tippeket. :R CAL!-om van, azt cserélném mert kissé laharcolt már mindenképp minőségbeli feljebblépést szeretnék.
Ahogy nézem a NAD és az AT nagyjából egy ár. Ezek mennyivel tudnak többet mint a CAL?

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#48665) fattyu válasza schawo (#48653) üzenetére


fattyu
veterán

Szerintem gyengébb mint a yamahák.
Gyorsabb hangja van és könnyebben hajtható mint a HP-k de szerintem még a hp3 is jobban szól, zeneibb. HP1 más liga.

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#48666) Sonja válasza s4tch (#48663) üzenetére


Sonja
veterán

"Beyer DT770: V karakter, ezt nem fogja mindenki szeretni. Viszont iszonyú kényelmes."

Ezzel az utolsó mondattal személy szerint vitatkoznék. Minden ember más, ezt ne feledd. ;)

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#48667) s4tch válasza capulet75 (#48664) üzenetére


s4tch
veterán

Rég hallottam a CAL!-t és az MSR7-et, szóval fogadd egészséges szkepticizmussal, amit írok. Mindkettő jobban izolál, mint a CAL!, ez teljesen fix, ebben 100%-ig biztos vagyok. Az anyagminőség is komolyabb, bár volt a kezemben több MSR7, és némelyiken a bőr varrásai, az oldalakat jelző kis táblácskák érdekesek voltak. A Nad felépítése szerintem kifogástalan, bár én csak lakásban használom, de úgy tippelem, bírná a hordozást is. A hangot tekintve nincs őrületes különbség, ár-érték arányban a CAL! feltétlenül jobb, mint ezek. Karaktert tekintve a Nadnak mélyebbre megy az alja, mint a másik kettőé. A CAL is egy meleg hangú fejes, az AT ezeknél világosabb. A 3 közül a CAL a leglassabb, a Nadnál a hangok lecsengése egészen gyors, én ezért sem bánom, ha kétlábdobos metált kell rajta hallgatni. Részletességet tekintve mindkét drágább fejes jobb, bár a CAL sem szégyenkezhet.

A Momentum over-ear nem tetszik? Iszonyú jól össze van rakva, elég bolondbiztosnak tűnik a dizájn, és hangilag is fasza. Az on-ear verziója szerintem gyász, az over-ear viszont tömegközlekedni elég jó lehet.

Ja, még valami: a HP50 és a Momentum párnái belülről nem hatalmasak. Ha nagy a füled, akkor 3 közül szerintem az MSR7 lesz a legkényelmesebb. Amúgy hangra szerintem HP50 > Momentum > MSR7.

(#48668) .DLL válasza capulet75 (#48664) üzenetére


.DLL
veterán

MSR7 helyett mindig meg kell említenem az AKG K545-öt ami kb. ugyan azt hozza, olcsóbban, jobban összerakva. A középkategóriában ott van még az ATH M40X és Sony MDR 100AAP is, bár ezt a CAL! után szerintem világos hangúnak találnád (mondjuk a K545-ben sincs sokkal több mély, de a tere az jobb). Ha van rá keret, akkor a NAD. :K

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#48669) capulet75


capulet75
addikt

Nagyon szépen köszönöm a sok információt. :R Jelenleg úgy néz ki hogy a NAD és az AT 2000 korona, egy új CAL pedig 400. Tudom hogy mekkora őrületes ár/teljesítmény bajok a Live! és nem is várom el hogy 5x jobb legyen az új, csak azt nem szeretném hogy ekkora anyagi szorzóval csekélyke különbség legyen.
Ja, ebben az ársávban még ott van a Bang & Olufsen BeoPlay H6, de ezt meg tudom valamelyik nap hallgatni mert van itt márkabolt.

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#48670) Kickass


Kickass
őstag

Sziasztok!

Open space irodában dolgozom, eddig is fülessel védekeztem a külső zajok ellen, de szeretném kiváltani az eddigi Samsung/Apple in ear füleseket valami szofisztikáltabb megoldással, főleg azért mert ha a mellettem ülő telekonferenciázik azt is hallom, hiába in ear, viszont a hallásomat nem szeretném hazavágni a túl hangos zenével.
Aktív zajszűrős fejhallgatóra gondoltam első körben. A fentiekből már sejthető hogy nem vagyok egy audiofil típus, ha zeneileg hozza a fentebb két említett füles szintjét már jók vagyunk. Nincs extra igény, nem muszáj hogy cordless legyen meg ilyen úri huncutságok.
Árban első körre azt mondanám, hogy olyan 50ezer forint a felső határ, hosszú távú befeketetésnek szánom, ezért minimálisan felfelé kitérhetünk. :R

(#48671) schawo válasza Kickass (#48670) üzenetére


schawo
titán

Nem nyert. Az aktív zajszűrő csak monoton zajok ellen hatásos, a beszédhangot nem fogja meg. Neked elsősorban valami jól szigetelő dugós füles kell. Éljenek az openspace irodák.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#48672) vonSux válasza Algatros (#48645) üzenetére


vonSux
őstag

Nézd meg a Sennheiser Game One-t és az Astro A40 TR-t (utóbbihoz van AMP bundle).

Bocs a 'gamer' füles offért :)

(#48673) DEJVID válasza jippa (#48652) üzenetére


DEJVID
őstag

Köszi!

(#48674) netkabel


netkabel
újonc

Sziasztok!
Ma érkezett meg a Superlux HD651 füles amit rendeltem.

Előzőleg egy JVC HA-RX300-at használtam de az leesett és tönkrement.

Akit lehet lebeszélnék a Superlux HD651 vásárlásáról. Szörnyen kényelmetlen. Próbáltam valami olcsóbb fülest venni. Aránylag nem hangzik rosszul. Az előző JVC jobban hangzott és kényelmesebb is volt sokkal. Konkrétan szorítja a fejemet és a pántot nem lehet fejmérethez állítani.

Takstar HD2000-et néztem ki magamnak. Vélemény ?
Elég nagyok a füleim. Ebben a HD651-ben például úgyérzem nincs elég hely a füleimnek. De olvastam a guide-ban ---> Hátrányok: egyeseknek kicsi párnák, a HD 2000-el kapcsolatban.

Le is veszem ezt a mostani vacakot mert már fáj a fejem. :W

(#48675) Dorien válasza netkabel (#48674) üzenetére


Dorien
veterán

Konkrétan ez a Superlux fejes nincs benne az ajánlóban, talán nem véletlenül... [link]
A HD2000-et szokták szeretni. Ovális párnái vannak és nem szorít. Drágábban pedig ott a Superlux HD681 EVO plüss párnákkal.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#48676) reflxx


reflxx
aktív tag

Sziasztok!

Egy relaxációs szobát készülünk indítani. Szükségem lenne 20db vezeték nélküli fejhallgatóra, de fontos lenne azt egy pc-re tudjam kötni, hogy mindegyiken ugyanaz a zene szóljon.

Ez valamilyen formában kivitelezhető? Vagy más vonalon kellene elindulnom?

Köszönöm!

(#48677) Bodz válasza reflxx (#48676) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Ha úgyis ugyanaz szólna, akkor nem lenne egyszerűbb (meg persze olcsóbb) hangfalakkal megoldani a dolgot?
De egyébként megoldható, csak elosztó(k) kérdése a pc hangkártyája után.

[ Szerkesztve ]

(#48678) darvinya válasza reflxx (#48676) üzenetére


darvinya
titán

Vezeték nélküli rendszer, csak rádió frekvenciás fejes jöhet szóba, mert itt rá kell hangolni az adó frekvenciára és szól.
Magyarán mini rádió állomás és vevők egységét kell létrehozni.
Viszont nem olcsó a minőség.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#48679) Tomacko válasza darvinya (#48678) üzenetére


Tomacko
senior tag

Relax termet tele tenni antennákkal...... :) kb olyan mint jégpályát forró vízzel locsolni folyamatosan :) Az előttem szólóhoz hasonlóan én is amúgy azt mondanám, hogy hangdobozok lennének jobbak ha már úgyis ugyanazt kapná mindenki. Bár értem a lényegét, hogy a fejesnél azért jobban el lennének szigetelve egymástól az emberek.

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#48680) Samtya válasza reflxx (#48676) üzenetére


Samtya
senior tag

Ajánlhatok zenét hozzá ? ;]

(#48681) darvinya válasza Tomacko (#48679) üzenetére


darvinya
titán

Vezeték nélkülit akar.
Van aktív, és van passzív vevő is, csak pénz kérdése.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#48682) schawo válasza Tomacko (#48679) üzenetére


schawo
titán

És nincs olyan fejhallgató, ami ne zavarjon kicsit/nagyon. Fejhallgatóban relaxálni olyan, mint zokniban lábat mosni, meg...

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#48683) Bodz


Bodz
Topikgazda

Ni, egy egész új HE400. ;) Valaki jól járhat, ha rendelkezik megfelelő cuccal mellé. Gondolok itt arra, hogy azért ne telefonnal vagy Xonar hangkártyával menjünk neki... :)

[ Szerkesztve ]

(#48684) sanzi89


sanzi89
addikt

Szeretnék vásárolni egy fejhallgatót az alábbi kritériumokkal:

1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Csakis otthon, gép előtt ülve.

2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Youtube minőségű videó/zene alaplapi hangkártyával, néha egy kis film

3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Jó kérdés, nem írnék árat, mert jelenleg másodlagos. De legyen mondjuk max. 20k.

4.) Új vagy használt?
Új

5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural, és abból is valami nagyobb fajta. A legfontosabb a kényelem lenne, mert órákig szeretném hordani, ne nyomja el a fülemet egyáltalán. Erre nagyon kényes vagyok.

6.) Zárt vagy nyitott?
Szerintem nyitott jobb lenne, a kifelé szűrődő zaj senkit nem zavarna, és azt olvastam, hogy hosszú távú viselése kényelmesebb, de nem zárkózom el a zárttól sem, ha az mégis jobb választás.

7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Ne legyen nagyon sok mély, de ezen kívül kb mindegy. Csak, hogy legyen viszonyítási alap telefonnal egy Sony MDR-E818-at használok, amivel meg vagyok alapvetően elégedve, szóval fényévekre vagyok egy audiophil igényességétől hangzás tekintetében.

8.) Honnan vásárolnál?
Bármi jöhet. Magyar webshop, eBay, akármi.

9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Alaplapi hangkártya.

Még pár infó viszonyításnak. Egyetemen volt egy Sennheiser HD201-es fülesem, aminek a hangminősége számomra tökéletes volt, de fél óra alatt teljesen elnyomta a fülemet. Próba képen használtam egy Sennheiser HD505-öt, na kényelemre valami ilyesmit keresek. Mint a fentiekből leszűrhető, elég igénytelen vagyok a hangminőségre, de kifejezetten kényelmes, könnyű, sokáig hordható fülest keresnék, ami nem nyomja el a fülemet.
Van-e valami javaslatotok, ötleteket?

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

(#48685) Bodz válasza sanzi89 (#48684) üzenetére


Bodz
Topikgazda

MD-6800.

(#48686) capulet75 válasza Bodz (#48685) üzenetére


capulet75
addikt

HD681 EVO? :B

Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.

(#48687) .DLL válasza sanzi89 (#48684) üzenetére


.DLL
veterán

Somic MH 463 is igen kényelmesnek tűnik, és nyitott.

(P.H.)

(#48688) Samtya válasza sanzi89 (#48684) üzenetére


Samtya
senior tag

További tippek: külföldről (Amazon) Sennheiser HD518 $65.50 vagy ATH-AD500x $74.95.

(#48689) krisz242 válasza .DLL (#48687) üzenetére


krisz242
tag

A Somic saját párnájával nem annyira kényelmes, mert lapos és nagyon puha, így hozzáér a fül a műanyaghoz, ami a hangszórót takarja. Persze van egy vékony szivacs is rajta, de az nem sokat segít. Én is másik, magasabb párnával használom, azzal kényelmes, és kicsit hozzáad a magasokhoz, ami nem is árt.

(#48690) .DLL válasza krisz242 (#48689) üzenetére


.DLL
veterán

Akkor ez kb. olyan lehet mint az AKG K92 esetén is... kár, mert a mérete és a puhasága amúgy jó páros. Én a párna belső pereme alá tettem egy-egy habszivacs csíkot hátulra, így ott emelte meg a magasságát ahol kell, és "döntött"ebb is lett a fülpárna tőle.

(P.H.)

(#48691) krisz242 válasza .DLL (#48690) üzenetére


krisz242
tag

Ezt én is kipróbálom, hátha beválik! :C

(#48692) Dorien válasza Bodz (#48683) üzenetére


Dorien
veterán

Fiio E10 elég neki, ugye? :)

capulet75: Sokkal minőségibb cucc az MD-6800 (Takstar HI 2050) mind hangra, mind anyagminőségre, tartósságra (nekem van/volt mindkettő). Kb. egy Beyer DT880 Premium design, csak ovális fülpárnákkal. 20k-ból otthonra ezt ajánlanám az EVO helyett.

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#48693) dgyuri0123 válasza sanzi89 (#48684) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

Esetleg CAL! ?

Csak siess vele, mert alig pár db maradt belőle az országban, szerintem. :) Nagyon kellemes darab. Testes, vaskos hang, kellemes közepekkel, nem bántó magasakkal, kényelmes viselettel és órákig hallgatható, szerethető hanggal. Szvsz.Telefonnal, vagy alaplapi hangkártyával is remekül ki lehet hajtani.

AKG K530-at váltott és sokkal "élvezhetőbb", mint az volt.

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

(#48694) Bodz válasza Dorien (#48692) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Persze... ;]

(#48695) Dorien válasza Bodz (#48694) üzenetére


Dorien
veterán

Köszi, akkor lecsapok rá... :))
Milyen karaktere van amúgy? Mihez hasonlít?

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#48696) .DLL válasza Dorien (#48695) üzenetére


.DLL
veterán

Pro tipp: irónia. ;D
Amúgy ha meg is veszed majd veszel hozzá erősítőt is, Presenter 2-ről nem szólt valami jól amikor nálam járt egy HE400. Rock-ra amúgy szerintem tetszeni fog. Elég gyors, "planáros" karaktere van.

(P.H.)

(#48697) Dorien válasza .DLL (#48696) üzenetére


Dorien
veterán

Nem tervezem megvenni az E10-hez, csak tetszik kinézetre. :) Jól megvagyok a HI 2050-nel. Az AD500X-et is eladtam már.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#48698) Crytek


Crytek
veterán

3500-5000ft között árkategóriában milyen fejhallgatót tudnátok ajánlani ami "jónak" mondható?

(Nincsenek nagy igényeim, nincs abszolút hallásom se és eddig kb 3000ft-os szarokkal láttam el magam ami megfelelt)

Next PC Upgrade: 2022

(#48699) Dorien válasza Crytek (#48698) üzenetére


Dorien
veterán

Maxell Retro DJ (1) meg talán JVC HA-RX300

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#48700) Crytek válasza Dorien (#48699) üzenetére


Crytek
veterán

Köszönöm! JVC HA-RX300-E fejhallgató fekete (40mm-es hangszóró neodimium mágnessel!!!)

Aqua-ba 3990 csak. Mi ez a neodimium mágnes hogy ennyi felkiáltójellel van írva? Ez fülön keresztül gyógyít vagy mit tud?

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.