Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48601) Tin válasza Vasinger! (#48600) üzenetére


Tin
veterán

- igen
- igen, a 80-as vagy a többiére (gyárira), de így kevésbé szigetel és kicsit másképp szól
- igen, a fejpánt oldalán a két tartó műanyag (van hozzá javítószett), de lehet, hogy ezt már javították a "new version" odaírás miatt
- a fejpántja fém, végig, tehát eltörni nem fog (max a műanyag, lásd előző pont, de az meg cserélhető)

a gyári alkatrészeket meg a forgalmazó tudja neked beszerezni.

(#48602) Vasinger! válasza Tin (#48601) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

ezt már javították a "new version" odaírás miatt

Ezt nem igazán értem. Ez nekem azt suhallja, hogyp ont a new version-höz jó ez csak, nem? :F

A hangját ha az SRH-840-hez kéne hasonlítani, miben tér el benne leginkább?

(#48603) schawo válasza Vasinger! (#48602) üzenetére


schawo
titán

Mélydomináns a hangja, a 840 inkább enyhén középkiemelt.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#48604) Tin válasza Vasinger! (#48602) üzenetére


Tin
veterán

nekem meg azt, hogy ez már egy új verzió. mivel pár éve itt a fórumon is eltört embereknek, és a neten is volt jó pár, kétlem, hogy a repair kit-ből élnének. gyanítom, hogy ez már valami erősített, vagy jobb minőségű műanyag lesz. mivel a 80-as évek óta gyártják a szériát, gondolom voltak időközben változtatások anyagban.

(#48605) Vasinger! válasza Tin (#48604) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Valóban, kicsit félreértettem. Azt hittem a new version a fejhallgatóra vonatkozik.

schawo :

Köszönöm! :R

---

Na, jöjjön akkor egy fogós kérdés, de már most tudom, hogy a válasz nem lesz rá:

Létezik olyan fejhallgató, aminek SRH-840-hez hasonló karakterisztikája van, nem stúdió fejhallgató, tehát hordozhatóbb kialakítású és szintén Circumaural? Mindezt max. 50k-ig. Ha nem éri el a 840 hangminőségét nem baj, csak a karakterisztika egyezzen.

[ Szerkesztve ]

(#48606) Tin válasza Vasinger! (#48605) üzenetére


Tin
veterán

Shure 840? :D

amúgy miért akkora durranás az a füles? én hallgattam, lehet hogy egy jó dacról izolált környezetben istenség, de bennem csak az maradt meg róla, hogy "nem rossz". külsőre kicsit kínai volt, kényelemre meg olyan 3 körül. a beyer sokkal kényelmesebb, pedig az is csak 4.

(#48607) Vasinger! válasza Tin (#48606) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Mármint a 840 miért akkora durranás? Egyáltalán nem az, csak nekem ez nyerte el legjobban a tetszésemet, ennyi :)

Igen és külsőre valóban kicsit kínai számomra is. :N

A skálád amúgy 0-10-ig mozog? Mert a 3-as és a 4-es szám akkor rendkívül alacsony.

(#48608) BigBlackDog válasza Tin (#48606) üzenetére


BigBlackDog
veterán

Mi az, ami a Beyer felett áll kényelem terén?

(#48609) Tin válasza Vasinger! (#48607) üzenetére


Tin
veterán

1-5

az ízléssel amúgy nem akarok vitába szállni, elég nagy hülyeség lenne részemről, szal megértettem. tehát a hangzás, nem maga a fejes.

BigBlackDog: a Sennheiserek. a nagy fülpárnások, pl. HD555 és társai.

[ Szerkesztve ]

(#48610) .DLL válasza Vasinger! (#48605) üzenetére


.DLL
veterán

ATH M30X, M40X.
Természetesen más a hangképük, de nem olyan erősen V, mint a DT770-é, és hordozható, összecsukható (hogy mennyit bír, jó kérdés -> lásd 840-ed) Mindazonáltal én inkább egy kis gondolkodás után megoldanám a fejpánt kérdést a 840-nek, úgy ahogy számomra (illetve a te szemszögedből, tehát neked) a legjobb lenne. Nem hagynám magam, hogy egy törés kibabráljon velem, amikor hangilag semmi baj nincs vele. Csak fejen kell tartani, meg lehet oldani. :D
Itt van néhány példa amit otthon elkészíthetsz néhány csavar vagy szeges és alu lemez segítségével (szerintem Obi-ban is kapható 5mmx1,5mm-es alu rud, 1m-es hosszban, abból a tartó villák tök jól kijönnének, stb-stb. kreativitás!)

[link1] [link2] [link3] [link4] (mobilnettel csak óvatosan, nagyméretű képek)
Ezeket nyilván nem a Hi-end fejes a lényeg, hanem az egyszerű tartóvilla, a felfüggesztés mindnél hasonló, DIY módszerekkel is könnyen kivitelezhető.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#48611) #16820480 válasza BigBlackDog (#48608) üzenetére


#16820480
törölt tag

Nálam mondjuk a régi DT-k kényelme környékén/felett helyezkedik el az új Hifiman kialakítás (He560 például), a TH900, a HRM7, és még igazából a K712 is (Q701 csak azért nem, mert a hupnis fejpánt tud nyomni egy idő után). Egyébként a Beyerek szigorúan velúr párnával kényelmesek, a bőr annyira nem jó már.

(#48612) Tomacko válasza Arinisar (#48599) üzenetére


Tomacko
senior tag

Szia.

Nem olvastam el a listádat igényedet, stb. A végén olvasom, hogy viszont nem szeretnél hangkártyát venni, de olyan "deszkát" viszont vennél amin jobb a hang..... Röviden szólva, a nagy többségénél jobb hangú kártyát tudsz venni az árkülönbözetből, amivel általában egy hangra jobban kidolgozott alaplap többe kerül. Ezt csak azért mondom, hogy majd mikor keresed a megfelelő deszkát, akkor tudd azt is, hogy ugyanazon árért legtöbb esetben jobb párosítás a "hangnélküli" alaplap + hangkártya párosítás.

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#48613) gtamate2 válasza Arinisar (#48599) üzenetére


gtamate2
veterán

Legalább használtan mindenképp érdemes beszerezni egy hangkártyát, bármilyen új lapot veszel, nem lesz olyan jó a hang mint egy értelmesebb kategóriájú hangkártyával. (5k körül lehet audigy2zs - 4-et venni)

*Sn0w

(#48614) Arinisar válasza Tomacko (#48612) üzenetére


Arinisar
csendes tag

(és gtamate2: )
Köszi, ezeken én is gondolkodtam. Van elfekvőben (egy másik gépben) egy Asus Xonar DG hangkártyám, de már öreg is, meg nem tudom, mennyire muzsikál (hahaha...bocsánat) jól Windows10 alatt, (bár látom, hivatalosan driver van hozzá) szóval nem próbáltam használni a jelenlegi gépemmel. Tudom, hogy az egy elfogadható kártyának számított, érdemesebb lenne arra váltani? Amúgy köszi a tippet, nézek hangkártyát akkor a következő géphez inkább.

Amúgy próbáltam keresni szimpatikusnak tűnő modelleket, és Audio-Technica ATH-M50 például ideálisnak tűnik design szempontjából, és látom is az ajánlott listán a rokonságba tartozó ATH-M40X-et, de utóbbi párnái mintha kisebbek lennének, plusz a V hangzás, ha jól értem, azt jelenti, hogy a frekvenciatartomány közepe kevésbé hangsúlyosan fog hallatszani? Annyira nem tűnik célszerűnek arra, hogy mindent ezzel hallgasassak, de, mint az nyilván látszik, egyelőre ismerkedem a témával, szóval érdekelne, hogy ez mennyire valós elképzelés a részemről.
Szóval szívesen kipróbálnék egy ATH-M50-et, de úgy látom, nem nagyon gyártják már, ahonnan meg állítólag be lehet szerezni, az elég drága (persze Amazon.com-on 135 USD). Az M50x meg kicsit túllő a kereten, és ha lehet hinni a véleményeknek, annyira nem is tetszett sokaknak.

Szóval kissé elvesztem. Az ajánlott listán az utolsó néhány fejhallgatónál a negatívumok között a kényelmetlenség elég gyakran szerepel, nekem meg elég fontos lenne, hogy akár nyolc órán keresztül hordani lehessen mérsékelt kényelmetlenség mellett. (A jelenlegi fejlhallgatóm ezt nem produkálja, szóval nem jó kiindulási alapnak.) Nincs ennyire kényelmes ebben az árkategóriában, ami zárt, circum, és semleges hangzású?

[ Szerkesztve ]

(#48615) qpmex


qpmex
tag

Hello!
Szerintetek ez a fejhallgató működik PS4-el?

http://us.creative.com/p/headphones-headsets/sound-blaster-jam
Sehol nem találtam ezzel kapcsolatos infot.

[ Szerkesztve ]

(#48616) #16820480 válasza Arinisar (#48614) üzenetére


#16820480
törölt tag

Azt szerintem elég nehéz lesz kivitelezni, hogy egész nap kényelmes tudjon maradni, főleg zárt fejesnél. Nyáron nagyon gyorsan bele tud melegedni a füled, és hamar kényelmetlenné válik bármi, ami nem tud szellőzni. Elsősorban éninkább olyat próbálnék nézni, ami velúr párnás, azok általában jobbak valamivel. Beyereknél van ilyan a DT szériában, azok elég kényelmesek is, csak árban szerintem újonnan kilógnak már a keretedből.
Illetve ha jól emlékszem, akkor mintha a HyperX Cloudnak is lenne velúr párnája például. Érdemes lenne ezeket kipróbálnod.

(#48617) Arinisar válasza #16820480 (#48616) üzenetére


Arinisar
csendes tag

Köszi a választ!

A DT 770 Pro 80 Ohmos változatára még rászánnám magamat, de ahhoz nagyon fontos lenne meghallgatnom, főleg, hogy most végül mennyire V jellegű, meg mélyorientált. Személyesen is kipróbálom, de szerintetek általános felhasználásnál (játék, film, zene, youtube) nem jelentene ez problémát?
Szintén olvastam valami olyasmit róla, hogy a mélyek nagyon el tudnak romlani, ha túl magas a kimenet impedanciája, csak azt nem sikerült megállapítanom, hogy a jelenlegi hangforrásaim (integrált Realtek® ALC892 vagy Asus Xonar DG) most végül milyen kimeneti impedanciát mutatnak, elég sokfélét olvastam 2, 10, 200 és 1000 Ohm közt...Tudom, hogy valamennyire függhet a frekvenciától, de ha jól értem, nem ennyire.

A HyperX Cloud viszonylag biztos (és biztonságos) választásnak tűnik, de nem tudom, mennyivel jobb, mint a jelenlegi Razer Electrám. (Oké, valszeg sokkal, az alapján, amit eddig olvastam róla.) És a mikrofont fölöslegesnek érzem kicsit, szerencse, hogy levehető. Ha semmi mást nem találok, akkor beszerzem őt.

Már csak kipróbálnom kéne őket valahogy de nem világos, hogy van-e erre mód azon kívül, hogy megveszem az egyiket, aztán visszaküldöm, ha nem megfelelő. Van hely, ahol esélyes mindkettőt tesztelni? Vagy legalább a DT770-et? (Bocs, ha nagyon noob a kérdés.)

(#48618) #16820480 válasza Arinisar (#48617) üzenetére


#16820480
törölt tag

DT770-et millió helyen tudsz szerintem próbálni, elég sokan forgalmazzák :K A Cloud egy Takstar Pro80 fejesre épülő gamer megoldás, az alapja egy korrekt fejes, így nagyon nincs mitől félni. Mondjuk nem is olyan profi cucc azért, mint a Beyer, de olcsóbb is jóval. Az Electra egy fröccsöntött játékszer ezekhez képest, nem egy kategória :N

Ha nem hallgattál még ilyen DT770 kategóriájú fejest, akkor jó eséllyel eddig csak V karakterű fejeseket hallottál, vagy esetleg durván mélykiemeltet, ami (szerintem) az egyik legrosszabb. A V karakter nagyon kellemes tud lenni, ha jól csinálják.

A DG-nek valami 10 Ohm-ot írnak a head-fi fórumon kimeneti impedanciára, de ez szerintem nem lehet olyan nagy gond. Bár gyanítom, hogy előbb-utóbb azért majd fogsz te szerezni egy normális hangkártyát (ha nem kell a mikrofon bemenet annyira rá, akkor DAC-ot) a fejeshez.

(#48619) Tim82


Tim82
nagyúr

Ilyen 6,3 -> 3,5 jack átalakítóval volt már valakinek tapasztalata?

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#48620) schawo válasza Arinisar (#48617) üzenetére


schawo
titán

99%, hogy 10 ohm, 1%, hogy 2 ohm, a többi garantáltam kizárva. 200 ohm a DSX és a DX kimenője.

[ Szerkesztve ]

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#48621) Tin válasza Arinisar (#48617) üzenetére


Tin
veterán

dt770 pro 80 ohmos egy realtek alc898 hangkártya előlapra dugandó fejeskimenetén max hangerővel hangos. hangos, de csak annyira, hogy simán hallgatható még... valahol éppen a határon van, csutka hangerőn. és nem szól valami hú de nagyon durván szépen. mobilon (lumia 735) szintén csutka hangerőn már halkabb, de azért használható.
most direkt megnéztem a mélyet is: egyikkel sincs benne semmivel több mély (sőt!), mint az egyébként világosnak mondott fiio q1-el, ami egyébként mélykiemelésre van állítva.

biztos hogy mélytúlsúlyos szörnyeteg, de eddig bármilyen (nem pro) forrásról hallgattam, nekem éppen jó volt, sőt, még egy cseppnyi mély el is fért volna benne.

az audio-technica m50x-ben, na abban annyi mély van, hogy megfájdul tőle a fejed. aztán lehet, hogy ebben is, csak olyan erősítő kell alá...

(#48622) .DLL válasza Arinisar (#48617) üzenetére


.DLL
veterán

Pioneer HRM7 ? Szerintem egész jól kiegyengetett hangja van, kicsit talána magasak csillognak jobban a megszokottnál (pontosabban máshol, mint egy Beyernél, kicsit följebb) de ez fültől is függ, egyébként nagyon szép levegős hangot kölcsönöz neki. Az átlag "DJ" fejesekhez képest egész világos hangja van, de szerintem ez nem is az, hanem inkább analitikus, stúdiós, odafigyelős munkára is használható. Éppen ezért a kényelme szerintem nagyon jó, hogy a stúdióban is egész nap (na jó, ez túlzás) a fejen lehessen. Nagyobb, mint a Beyerek, és mélyebb is a szövet párnája. Harveraprón találsz egyet.

(#48621) Tin: "aztán lehet, hogy ebben is, csak olyan erősítő kell alá..."

Az biztos! :K Meglepő tartalékok vannak benne, de ez szerintem a többi Beyerre is igaz. A legtöbb (átlagos?) forrásról a DT770 mélyeitől tényleg nem kell félni, persze a jókora mosoly megvan a karakterében, de nem lesz egy vadállat. Viszont ki lehet hozni belőle. :)

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#48623) Tin válasza .DLL (#48622) üzenetére


Tin
veterán

igen, és pontosan erre mondom, hogy ez nem az a klasszikus "mélytúlsúlyos" fejes. a srác is elsorolta, miről hallgatná, kétlem, hogy túl sok basszust tapasztalna benne. sőt, szerintem sokan, akik "sima" pc-ről, telefonról, egyszerű fejes erősítőről hallgatnák, nem tapasztalnák ezt.

anno a hitspace-ben hallgattam a 32-est, a 250-est és az m50x-et is, arról a stúdió erősítőről, ami schawo szerint szar - én ezt elfogadom neki, ő ért hozzá, én meg nem. a lényeg, hogy az ki bírta hajtani mindegyiket. az m50x ugyanúgy szólt, mint a fiio-ról, a 32-es csak "duffogott", borzalmas volt, a 250-es viszont valami baromi jól szólt: volt benne bőven elég mély, de magas is, és az m50x mellett sokkal-sokkal kellemesebb, nekem tetszőbb volt a hangja (=nem nyomott el mindent a mély). ezért is lett végül a 80-as, merthogy abban még egy csipetnyivel több van.

szóval legközelebb, ha valaki ezen gondolkozik, tegyétek már hozzá, hogy átlagos forrásról egyáltalán nem mélytúlsúlyos:)

(#48624) .DLL válasza Tin (#48623) üzenetére


.DLL
veterán

Szerintem az sosem volt explicite állítva (vagy tévesen), hogy a DT770-ek bármelyike mélytúlsúlyos volna, esetleg előfordulhattak olyan vélemények, hogy "sok a mély", ami így nem ugyan az. A DT770 (és testvérei) kifejezetten V karakterűek. A mindenkori hallgatási hangerőn (kinél mi) a magasabb tartományhoz képest a mély pont jó arányban van, nem pedig túlsúlyban. A középtartomány, igen, az egy más kérdés, például a 250-es pro, tónusát tekintve akár vékonynak is mondható (!) tehát pl. az M50X-nek szinte az ellentéte, noha amennyiben jól odacsavarjuk a hangerőt, akkor mindkettő tud fülszőröket mozgatni a mélyeivel.
A tonalitás egy vicces témakör. :)

(P.H.)

(#48625) Tim82 válasza Bodz (#48576) üzenetére


Tim82
nagyúr

Ez az említett JuiceBitz kábel (illetve annak az L alakú csatlakozós vége) jó lehet Fostex T40, T50(RP)-hez is?

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#48626) Bodz válasza Tim82 (#48625) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Hat ha a Fostex aljazata szabvány 3.5mm-es, nincs semmi trükk, akkor biztosan.

(#48627) Tim82 válasza Bodz (#48626) üzenetére


Tim82
nagyúr

Az aljzat biztosan az, de ilyen:

Úgy néz ki, mintha enyhén süllyesztve lenne.

Gyári Fostex kábel olyan 8k hozzá...

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#48628) darvinya válasza Tim82 (#48627) üzenetére


darvinya
titán

Ha szabványos 3.5-ös jack, akkor javaslom Amphenol jack dugó-t.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#48629) Tim82 válasza darvinya (#48628) üzenetére


Tim82
nagyúr

Nem vállalkozom forrasztásra, egyszerűen csak a gyári Fostex kábel áránál olcsóbb kész fejhallgatókábelt keresek, L alakú dugóval az egyik oldalon, ami biztosan belefér a süllyesztett aljzatába.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#48630) darvinya válasza Tim82 (#48629) üzenetére


darvinya
titán

Ahhoz pontos méret kellene mekkora a sülyesztés.
Ráadásul L töréses legyen.

Összerakhatok neked kábelt, de ahhoz alapanyag és méret kell.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#48631) Arinisar válasza #16820480 (#48618) üzenetére


Arinisar
csendes tag

Okés, köszönöm mindenkinek a javaslatokat és a segítséget, felpróbálom mindegyiket. (:

(Amúgy: Akkor valszeg tényleg nem fog zavarni a V, azt, hogy kicsit hangsúlyosabb a mély, igazából nem bánom, csak ne nyomjon el túl sokat a maradékból...Az alapján,amit írtok, a DT770 esetében nem fog zavarni, de majd meglátom nemsokára. Igazából lehet, hogy DAC-ot veszek, mert a mikrofonom teljesen jó a jelenlegi minőségében, de azt szerintem csak az új géppel egyszerre, ha már kijött néhány consumer pascal videokártya is.)

(#48632) Bodz válasza Tim82 (#48627) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Aham, hat adj kölcsön egy Fostexet es beleprobalom. :D
Igy jobban megnezve a kepet az L lehet nem menne bele, a masik vege siman.

(#48633) #16820480 válasza Tim82 (#48629) üzenetére


#16820480
törölt tag

Ez nem csak sima L elvileg, hanem ilyen bajonett jellegű becsavarós megoldás. Az újakon legalábbis úgy van.

(#48634) darvinya válasza Bodz (#48632) üzenetére


darvinya
titán

Vagy ilyenből megépíteni [link], vagy ilyet venni [link]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#48635) Tim82 válasza darvinya (#48630) üzenetére


Tim82
nagyúr

& Bodz:

Csak hetek kérdése. :)

Sheratan: köszönöm, akkor marad a gyári megoldás (esetemben ezt most külön kell beszerezni).

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#48636) dellarocco


dellarocco
csendes tag

Hello!

Shure 84o-hez kábelt tudok magyar üzleten keresztül szerezni?
Letörtem a kis jack végét, gondolom nem nagyon lehet megjavítani ebben az esetben?!

Üdv, Ádám

(#48637) .DLL válasza #16820480 (#48633) üzenetére


.DLL
veterán

Ha a könyök-dugó külső átmérője kisebb, mint az aljzat körüli rész átmérője, akkor nem muszáj bajonettesnek lennie, belemegy.

(P.H.)

(#48638) #16820480 válasza .DLL (#48637) üzenetére


#16820480
törölt tag

Hát, ilyen, végülis belemehet más kábel, csak ez fogja meg rendesen, így nem forog, nem mozdul ki.

(#48639) darvinya válasza #16820480 (#48638) üzenetére


darvinya
titán

Ilyet az előző hsz-ben link-elt dolgokból kialakítható.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#48640) Sonja válasza dellarocco (#48636) üzenetére


Sonja
veterán

Kérdezd meg a hivatalos forgalmazót! ;)

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#48641) madle


madle
őstag

Sziasztok,

öcsém venni akar egy fejest és el van ájulva az én Takstar Pro 80-asomtól. Mondtam neki, hogy van még ilyen csak más köntösben, de az nem tetszik neki. Szerintem is csúnya. Van esetleg valami hasonló ebben a 25 ezer Ft-os árkategóriában?
Audio Technika M30x van páromnak, de abban szerintem túl sok a mély a Takstarhoz képest.

(#48642) futizoli válasza madle (#48641) üzenetére


futizoli
tag

Szia

Nem tudom a Takstarhoz képest milyen, de a JVC HA-RX900-at nagyon sok helyen ajánlják.
[link]

(#48643) .DLL válasza madle (#48641) üzenetére


.DLL
veterán

M30x-ben túl sok a mély? a ez eddig egyedi vélemény, de ebből is látszik mennyire fontos az egyéni tapasztalat, nézőpont, mert amúgy ezt ajánlottam volna. Biztos, hogy nem sima M30-ról van szó?

Mit szólnátok egy Takstar Hi-2050-hez? (férjezett nevén "img stage line md-6800" )
Ha csak zárt a jó, akkor Superlux HD660, HD661?

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#48644) madle válasza .DLL (#48643) üzenetére


madle
őstag

Köszi mindkettőtöknek. Az M30X nekem tűnt mélynek, lehet más szemében nem az :) De az is egy kiváló fejes attól függetlenül. Ezt az MD-6800-at megnézetem öcsémmel, szimpatikus. :)

(#48645) Algatros


Algatros
csendes tag

Sziasztok!
Játékokra melyiket javasolnátok: Razer Tiamat 7.1 vagy Razer Kraken Forged? (egyéb tippek jöhetnek, max 70k-ig)

[ Szerkesztve ]

(#48646) Tomacko válasza Algatros (#48645) üzenetére


Tomacko
senior tag

Ez sztereó fejes fórum és nem mikrofonmos sok.egyes gamaer fejes fórum, térj evvel át hozzájuk légyszives.

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#48647) schawo válasza Algatros (#48645) üzenetére


schawo
titán

Egyiket sem, és ez nem tipp.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#48648) Sinesol válasza Algatros (#48645) üzenetére


Sinesol
veterán

Ha már ennyit költenél és gamer kell, akkor ott vannak az Audiotechnika gamerek.
Ugyanaz mint a hififüles, csak van plusz miki rajta, azzal biztos nem fogsz mellé, még ha "gamer" is.
Ha jol emlékszem ath ad700 füles gamer designal és mikivel.

(#48649) zsocy válasza Algatros (#48645) üzenetére


zsocy
őstag

Így ahogy a kollégák mondják, de ha már ragaszkodsz hozzá hogy gamer legyen, akkor Kingston HyperX Cloud. A sima egyes, nem a Cloud 2. Az pont egy olyan Takstar PRO 80 amiről kettővel ezelőtt írt .DLL hogy jól szól. Megáll 22 ezer körül, megy PC-vel, Xbox One-al, mindennel. A különbözetet meg költhetnéd forrásra, erősítőre. Nem járnál rosszul.

[ Szerkesztve ]

(#48650) Bodz válasza Algatros (#48645) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Próbálj meg annyiért felhajtani egy Beyer MMX300-at!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.