Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49301) gaborka8x8 válasza balisz (#49292) üzenetére


gaborka8x8
aktív tag

Mivel egy ideje a HD-650 mellett nekem is itt van egy HD-600-as is, a magam részéről teljesen egyetértek schawo fórumtárssal, hogy ha valaki nem csak a "magas, mély, közép és tér" Hi-Fi-s négyszög alapján vizsgálja a két fejhallgatót, azaz, nem csak azt nézi, hogy melyikben több a mély, kevesebb a magas, stb., hanem inkább arra kíváncsi, mennyire képes az egyik és a másik megjeleníteni a zene szövetének, struktúrájának finomságait (gondolom, ezt érthette schawo fórumtárs is a részletesség alatt, és nem csak azt, hogy minden egyes hang hallható-e az egyiken, illetve a másikon) akkor bizony a HD-650 ebben felette áll a HD-600-nak.
Írta, hogy "két erősítőről hasonlítottam össze őket (Asus Essence ST és Little Dot MK III)". Az én tapasztalataim szerint egyik sem olyan igazán alapos, tüzetes tolmácsolója a zenének, azaz, nem az a kimondott "részletbajnok", sőt, inkább úgy jellemezném őket, hogy mindkettő hajlamos a felvételek hibái felett nagyvonalúan elsiklani, kvázi az apróbb ráncokat kisimítani. De ez azzal jár, hogy a nagyon finom zenei momentumok is kisimulnak, belevesznek a nagy egészbe. Sokan szeretik ezt a "zene lényegét" mutató, az "apróságok felett elsikló" "megbocsátó" típusú eszközöket, de ezek nem biztos, hogy alkalmasak arra, amit korábban írtam, hogy "zene szövetének, struktúrájának finomságait" megmutassák.
Sokszor olvastam már itt is azt a -számomra értelmezhetetlen- fogalmat, hogy valami "túl részletező", ezért nem szeretik a hangját. Ilyen pl. a Beyerdynamic A20-as erősítője is, ami a maga igen precíz, aprólékos hangképével ellenben alkalmas arra, hogy megmutassa a két fejhallgató közötti fent említett különbséget.
És ugyan nem tőlem kérte, hogy mutassak olyan zenét, amin "tetten érhető" a HD-650 ezen a területen mutatkozó többlet tudása, de talán nem veszi rossz néven, ha javaslok erre a célra egy felvételt: [Rogyion Scsedrin: Carmen Suite]

[ Szerkesztve ]

"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)

(#49302) lugosi válasza pendre54 (#49300) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Szia!
Előre is köszönöm a lehetőséget, szuper lenne ha össze tudnánk hozni a meghallgatást. Én szegedi vagyok, úgyhogy szerintem akkor nem lakhatunk túl messze egymástól. Esetleg arról lehetne szó, hogy elvinném az én DAC-omat, és megnéznénk hogy kb mennyivel gyengébb?

sheratan, schawo: köszi a választ. Egyelőre egy kicsit elkedvelenítettetek, mert további beruházást (másik dac, stb) már semmiképpen sem terveznék. Csak és max egy fejes... :((

[ Szerkesztve ]

(#49303) #16820480 válasza lugosi (#49302) üzenetére


#16820480
törölt tag

Ez nem annyira kedven múlik. Ebben a kategóriában akkor okoz örömöt egy fejes, ha megfelelő láncod van, amúgy csak árnyéka önmagának. Arra pedig nem érdemes egy majdnem 6 jegyű összeget kiadni, hogy aztán elmaradjon a várt mosoly.
Nagyjából forrásra annyit érdemes költeni, mint amennyit magára a fejesre, de akár még jóval többet is. Még ha ez egy általánosítás is (amikről tudjuk, hogy nem mindig igazak), akkor is látszik, hogy nálad jóval a másik irányba tolódik a mérleg: forrás egy belépő kategória, fejes meg felső közép. Ha ehhez még azt is hozzáveszed, hogy ez egy elég nehezen párosítható (hajtható) fejhallgató, akkor hiába a 20% kedvezmény.

Tudom, hogy nem mindenkinek kényelmes utazni egyet csak azért, hogy kipróbáljon egy fejest, de én úgy gondolom, hogy sokkal jobb egy kellemesen eltöltött délután és pár ezer forintos utiköltség, mint az ablakon kiadobott 100 ezer forint.

(#49304) lugosi válasza #16820480 (#49303) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Logikusnak érzem amit írsz, átgondolom mindenképpen, köszi!

(#49305) pendre54 válasza lugosi (#49302) üzenetére


pendre54
addikt

20 km-el keletebre, Vásárhely. Természetesen jöhet a DAC is de, hogy az esetleges drivermizériát kizárjuk, jó lenne, ha tudnál hozni egy laptopot is, a fejesnek meg tök mindegy, hogy éppen melyik DAC-hoz lesz csatlakoztatva.

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

(#49306) balisz válasza gaborka8x8 (#49301) üzenetére


balisz
senior tag

Köszönöm az ajánlást, minden ilyet szívesen fogadok!
Hasonlítottam Grado SR225-öt is a HD600-hoz és ott egyértelmű volt hogy bár elsőre részletesnek hangzik a Grado, a Sennheiser sokkal több apróságot mutat meg, jóval nagyobb felbontású a hangja. A HD650-nél egyáltalán nem éreztem ilyet.
Lehet hogy egy transzparensebb DAC/erősitő kombinációról több különbséget hallanék, de úgy döntöttem hogy megkímélem magam rengeteg hallgatózástól és potenciális csalódástól és inkább a meglévő erősítőmhöz veszek fejhallgatót mint fordítva. A Little Dot-ot is eladtam azóta, jobban tetszett a tranzisztoros erősítő (számomra) egyenletesebb, tisztább hangja.
Tudom hogy azt írtam hogy nem érdekelnek most erősítők, de mi lenne ajánlott a HD600/650-hez? Ha nem nyűgözött le a Little Dot akkor hanyagoljam inkább a csöves erősítőket?

Más: olvastam innen negatív véleményeket korábban a Hifiman-ről, pontosan mi velük a probléma? A HE-500 érdekelne, szinte csak nagyon jókat lehet róla olvasni.

(#49307) Cseneles


Cseneles
őstag

Sziasztok!

Van egy Beats Studio 2.0 fulesem amihez hosszabb kabelt szeretnek a gyari 109cm helyett. Segitsegeteket kernem h honnand tudnek minosegben hozza illo 150-180cm hosszusagut szerezni. Ami erdekes esfontos hogy a fejhalgato feloli mini jack haza vekony kell h legyen vagy nem fogom tudni bedugni....max 5-5,5 mm vastagsagu lehet

Udv

Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000

(#49308) lugosi válasza pendre54 (#49305) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Szuper! Jó ötlet, viszem majd a laptopomat, úgyis azon van az összes tömörítetlen zeném.

(#49309) gaborka8x8 válasza balisz (#49306) üzenetére


gaborka8x8
aktív tag

A Grado-t szerintem azért halljuk elsőre részletesebbnek, mert van egy jó hallgató magaskiemelése, de -szintén szerintem- nem igazán arra való, hogy a zene finomságait mutassa meg. Ezért van, hogy ha jobban figyelünk, akkor rájövünk, hogy az apróbb zenei történéseket már a HD-600-as is korrektebbül tolmácsolja.
Ajánlani mindig nehéz dolog, főleg, hogy a mi kettőnk zenei ízlése szinte egészen biztosan nagyon eltérő, lévén, hogy én ,ha nem tesztelés céljából hallgatok zenét, akkor csak és kizárólag komolyzenét hallgatok, abból is nagyobbrészt barokk zenét, ön pedig, ha jól vettem ki a korábbi hozzászólásaiból, inkább könnyűzenét.
Ennek ellenére talán érdemes lenne meghallgatnia a Beyerdynamic A20-asát, vagy a NuForce HA200-at, mely utóbbi ugyan tiszta A osztályú erősítő, így a melegebb hangzást képviseli, de én mégis elég részletezőnek hallottam. Igaz, nem volt alkalmam hosszabb ideig együtt élni vele.
Mivel csőpárit vagyok, tőlem biztosan nem fog olyat olvasni/hallani, hogy "hanyagolja a csöves erősítőket", de a saját tapasztalataim azt mutatják, hogy nem egyszerű jó OTL fejhallgató erősítőt találni. Ami meg jó, az meg sokkal drágább, mint egy hasonló kvalitásokkal rendelkező félvezetős. A kimenőtrafós fejhallgató erősítők pedig végképp nagyon drágák. De ha van kedve építeni, vagy van az ismerősei között olyan, akit rá tud beszélni egy erősítő megépítésére, akkor talán érdemes "reszelni" egy kimenőtrafóst.
Itt van pl. a Zen Taboo MKIII-nak egy trafós változata, ami jó kimenővel bizony nagyon jól szól.

"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)

(#49310) schawo válasza gaborka8x8 (#49309) üzenetére


schawo
titán

abból is nagyobbrészt barokk zenét
Üdv innen is, bár én romantikát is szoktam a barokk mellett

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#49311) gaborka8x8 válasza schawo (#49310) üzenetére


gaborka8x8
aktív tag

Én is szoktam. Chopin pl. az örök szerelem. És szoktam klasszicista zenéket is, de jó másfél évtizede a régizene bűvöletében élek. Az is igaz, hogy a kezdetekhez viszonyítva sokat változott régizenéhez való hozzáállásom. Ma már pl. nem tartom feltétlen felsőbbrendűnek a historikus stílusú előadásokat.
De ez már tényleg nagyon, nagyon off itt.

"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)

(#49312) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

Sziasztok!

Volt itt valaki már a Netdeoponál hallgatózni, vagy egyáltalán volt már ott? Le tudná írni a tapasztalatait róla?

:R

(#49313) Nerd


Nerd
aktív tag

Superlux HD 681 Evo:

- kb egy eve van meg.
- eddig a hosszabb kabellel hasznlatam
- multheten ugy dontottem, hogy eleg a rovidebb is (PC-rol atalltam laptopra...)

- 1 het hasznalt utan a rovid kabel megtort
- miutan visszaraktam a hosszut, a fulesbol kilogo kis csatlakozo kabel is elszakadt...

Jo otlet volt kabelt cserelni... egszer :C

[ Szerkesztve ]

(#49314) darvinya válasza Nerd (#49313) üzenetére


darvinya
titán

Ez mind javítható. :D

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#49315) Nerd válasza darvinya (#49314) üzenetére


Nerd
aktív tag

persze, csak egy kabel cseretol kiszakad a csatlakozo, igy kb ott vagyok mintha fix kabeles lenne... lehet szetszedni, forrasztani...

(#49316) Jim74


Jim74
nagyúr

Sziasztok!

Fejhallgatót szeretnék vásárolni az alábbi kritériumokkal, maximum 15ezer Ft-ig:

- zárt (munkahelyen használnám és nem szeretném zavarni a munkatársaimat),
- circumaural (szemüveges vagyok és fontos lenne, hogy kényelmes legyen több órán át tartó viselés esetén is és ne nyomja el a szemüvegkeretet),
- kizárólag új,
- szép egyenletes hangzást várnék el (nem értek hozzá, jól szóljon minden tartományban :DDD),
- hazai beszerzést preferálom, de környező országok is szóba jöhetnek,
- főleg telefon lenne a forrás, 90%-ban hip-hop zene (de nem szükséges agyrezegtető basszus ;).

Számítógéphez vettem egy Superlux HD668B-t, azzal meg vagyok elégedve, csak nagyon kiszűrődik belőle, amit hallgatok.

Lehet olcsóbb is, nem szükséges a 15k-s keretet kihasználni ;)

Erről mi a véleményetek?: [link]

Ennek egész visszafogott a kinézete is. :D

Előre is köszönöm a segítséget :R.

(#49317) junior11


junior11
veterán

Sziasztok, okostelefonhoz (Xperia Z2) és laptophoz (Lenovo Z500) szeretnék otthonra egy fejhallgatót vásárolni, fogalmam sincs, mennyire érdemes a "zsebbe" nyúlni ezekhez az eszközökhöz.

Többnyire zenehallgatás (mp3, flac), filmek, YouTube stb. lenne a cél, kb. 3-4x egy héten, 1-2 óra. Csakis új, zárt, kényelmes legyen, circumaural, természetes hangzás, basszus jöhet, de ne menjen a közép- és magastartomány rovására, viszont kevés sem legyen. Árban kb. olyan 50-60euró, de ha megéri többet rááldozni (bár kétlem), akkor max. 80-100euróig lehetséges, a kínálat nagy, úgyhogy nem sürgős a vásárlás azonnal.

Vmi tipp pár modellre vagy ebben az árkategóriában az említett eszközökhöz szinte mindegy? Mert pl. akkor maradnék a Sony-nál, s választanék vmilyet tőlük. Köszi.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#49318) Bukk900 válasza Jim74 (#49316) üzenetére


Bukk900
őstag

Akg k72 [link]
junior11: jvc rx900 [link] Magnat lzr580 [link]

(#49319) Jim74 válasza Bukk900 (#49318) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszönöm :R

(#49320) Bodz válasza Jim74 (#49316) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Jó lehet a 661 is, ha tetszik a 668B akkor annyira nagyon mellé se nyúlhatsz vele.
Szemüveggel nem tudom mennyire kényelmes, de ez úgyis minden fejhallgatónál csak próbálva derül ki.

(#49307) Cseneles: eBay, Ali. Elég sokféle van.

[ Szerkesztve ]

(#49321) Jim74 válasza Bodz (#49320) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszönöm :R Az AKG a kiszállítással már jócskán 15 ezer felett van. A 661 pedig van az Ed*g*talban, amit útba tudok ejteni hazafelé. Vagy az AKG sokkal jobb?

(#49322) .DLL válasza Jim74 (#49321) üzenetére


.DLL
veterán

Nekem AKG K92 van, megéri az árát, ez alapján a K72 is, de a Superluxnak kifejezetten jó ár/érték aránya van, ha nem gond a világosabb, magasabb hangzás (a 668 alapján nem).

(#49317) junior11: A korábbi két ajánlás mellé még vedd el az AKG K92-t és a Hyprex Cloud-ot (vagy LDSystems HP800 Pro) is.

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#49323) Bodz válasza Jim74 (#49321) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Nem hinném, hogy jobb lenne. Inkább csak más (.DLL K92 leírásából kiindulva).

[ Szerkesztve ]

(#49324) Jim74


Jim74
nagyúr

Köszönöm a válaszokat és az információkat :R

(#49325) Leigazoka válasza gaborka8x8 (#49311) üzenetére


Leigazoka
tag

Komoly zenére szerintem egy über komoly hangfalas rendszer lenne epic (már csak a tér leképzés miatt is). Tannoy hangfalakkal, Primare erősítővel meg Rotel Dac-al. Kábelnek meg Hidiamond vagy Wireworldöt.

,, Audiofül stúdiós ismerős gondolat módja szerint." Ő azt mondta nekem, hogy az egyetlen fejes amit megvenne a Sonus Faber Pryma... aminek csodálatos hangja van.. Hát rohadt jól néz ki az biztos...
Aki Quadral Titan 8 és Kef Muon között tartózkodik csak rendelkezik egy kisebb igénnyel.

(#49326) Bodz válasza Leigazoka (#49325) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Az eddigi egyetlen itteni vélemény igen meggyőző róla... :D

(#49328) Bodz válasza kismikis (#49327) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Fórumban tilos hirdetni!
Azért írom ide, hogy a többiek se feledjék! :)

[ Szerkesztve ]

(#49329) kismikis válasza Bodz (#49328) üzenetére


kismikis
tag

Bocs, véletlen volt, privátban akartam, figyelmetlen voltam.

(#49330) kismikis válasza Bodz (#49328) üzenetére


kismikis
tag

Írnék püt, de nem tok.
Büntibe vok?
Ha igen meddig?

(#49331) Bodz válasza kismikis (#49330) üzenetére


Bodz
Topikgazda

Nem tudok olyan büntetésről, hogy csak privátot nem lehet írni. De azért itt kérdezz rá! Lehet valami technikai gond?

(#49332) Leigazoka válasza Bodz (#49326) üzenetére


Leigazoka
tag

Eléggé leszolja a srác... de Tibor barátom 150-180 óra bejáratást említett... hasonló hozzá az Audioquest Nighthawk azt is agyon kell járatni és egy hidegebb karakterű ,,szófosó" erősítő kell alá.

Nekem most egy pénteken érkezett Audeze Sine van.. de planáros basszust és ,,ultra high resolution" -t még nem hallottam belőle... de ennek lehet köze ahhoz, hogy kimondott fejhallgató erősítőm és dac-om még nincs.

[ Szerkesztve ]

(#49333) #71562240 válasza Vasinger! (#49312) üzenetére


#71562240
törölt tag

Igen, de mi a kérdésed célja, értelme?

[ Szerkesztve ]

(#49334) kismikis válasza Bodz (#49331) üzenetére


kismikis
tag

Köszönöm, megoldódott. :R

(#49335) Pete55555 válasza Pete55555 (#49082) üzenetére


Pete55555
addikt

Nos, végül is elmentem megint az MM-be. Meghallgattam a Pio SE-M531-et és úgy döntöttem, megveszem.
A tesztalany egy S4 mini volt, vegyes számokkal, és meggyőzött/tetszett a hangja. Sajnos a superluxot, vagy egyik hsz-emben linkelt beyer 710-est nincs lehetőségem kipróbálni, így e mellett döntöttem.

Megpróbálok majd írni egy összehasonlító kis rövid szösszenetet a HD2000-el ha bejáratódik a Pio.
A lényeg viszont, hogy iszonyat kényelmes a takstar után, most is a fejemen van, és szinte észre sem veszem, ráadásul a takstarral ha kicsit mozgattam a fejem volt, hogy elmozdult, és akkor egyből máshogy szólt, ez ennél szerencsére nem fordul elő.

...Szeretem leracsniztatni...

(#49336) gaborka8x8 válasza Leigazoka (#49325) üzenetére


gaborka8x8
aktív tag

Mint korábban leírtam, van komoly, hangsugárzós, nagy rendszerem, amivel sok évnyi kísérletezgetés után sikerült arra az elégedettségi szintre eljutnom, hogy az elmúlt 8 évben még csak kábelcserét sem kellett eszközölnöm benne.
Emellett, szintén hangsugárzós összeállításból van másod és harmad rendszerem is, amik talán nem is olyan nagyon gagyik, ha figyelembe vesszük, hogy az egyáltalán nem használt másodrendszeremben is egy KEF XQ20-as teljesítene szolgálatot, ha hallgatnék a másodrendszeren zenét.
Azt is leírtam korábban, hogy a fejhallgató nálam nem a fő zenehallgató alkalmatosság*, hanem egy olyan terület, ahol kiélhetem a Hi-Fi eszközökkel való játszadozásaimat.
A Sonus Faber Pryma-t nem ismerem, de a saját ízlésemet igen, és ez alapján nehezen tudom elképzelni, hogy ha valamilyen fejhallgató lenne a zenehallgatás fő kelléke, akkor ezt választanám. Sokkal nagyobb eséllyel pályázna nálam egy Stax Lambda, vagy egy Beyerdynamic T1.

(Hogy pont az ön által leírt összeállítás lenne-e a legalkalmasabb arra, hogy az általam kedvelt zenéket számomra tetsző módon szólaltassa meg, abban félek, így 37 évnyi Hi-Fi-s tapasztalat alapján, eltér a véleményünk, noha Tannoy-ból találnék kedvemre valót. De nem ez a topik az, ami ennek megvitatására alkalmas lenne.)

*: Még.

"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)

(#49337) Jim74 válasza Pete55555 (#49335) üzenetére


Jim74
nagyúr

Lehet, hogy ez a Pio kell nekem is? Jól latom, circumaural és zárt?

(#49338) assemble válasza gaborka8x8 (#49301) üzenetére


assemble
addikt

Bar nalam huzamosabb ideig nem volt 650-es, de a sajat tapasztalataim es a legtobb velemeny alapjan amit olvastam roluk tovabbra is ugy gondolom, hogy a 650-esnek nincs reszletesebb hangja, nem jon ki tobb reszlet/textura belole, mint a 600-bol. Ami azt illeti, az altalanos allaspont az, hogy a ketto kozul a 650-es, ami megbocsatobb es kicsit elfedi a forras esetleges hibait, a 600-as mindent elegge transzparensen megmutat ugy, ahogy a forrasban van (a hibakkal egyutt). Es szerintem egyben ez lehet annak az egyik fobb oka, hogy bizonyos szamok a 650-esen kellemesebbek. Mindenesetre jol masterelt szamot nem hallottam meg a 600-ason rosszul szolni :)

[ Szerkesztve ]

(#49339) Gubicaj


Gubicaj
csendes tag

Sziasztok! DT990 vintage mellé keresek valami zárt fejest, srh840-re gondoltam, a kérdés hogy hogy viszonyul egymáshoz a kettő? Főleg közép tartományban kellene hogy jobban domborítson 990-hez képest.
köszi.

(#49340) .DLL válasza Gubicaj (#49339) üzenetére


.DLL
veterán

Ott nem lesz hiba, kellemes hangú, részletező fejes a 840, jól balanszolt középpel. A kényelme viszont -gyárilag- eléggé a Beyerek kényelme alatt marad...

[ Szerkesztve ]

(P.H.)

(#49341) Gubicaj válasza .DLL (#49340) üzenetére


Gubicaj
csendes tag

Gyárilag? :D mert milyen megoldások vannak kényelem javítására? :)

(#49342) zsocy válasza Gubicaj (#49341) üzenetére


zsocy
őstag

Másik párna, kis feszegetés - bár a 840-es pont nem egy tank, szóval lehet a feszítést hanyagolnám.

(#49343) .DLL válasza Gubicaj (#49341) üzenetére


.DLL
veterán

A párnájával nekem semmi bajom, elég nagy és puha, de a fejpánt az kissé overkill. Na azt lecsupaszítottam, maradt az acél pánt és rá egy vékony könnyű szivacs+műbőr borítás. így hordható pár óráig gond nélkül (kivéve nyáron a 36 fokban).

(P.H.)

(#49344) Gubicaj válasza .DLL (#49343) üzenetére


Gubicaj
csendes tag

Értem, köszi, majd meglátom ha odajutok.

(#49345) assemble válasza assemble (#49338) üzenetére


assemble
addikt

Ja es persze az se mindegy, hogy mikori az a 600/650.. 600-bol ugye legalabb 3 kulonbozo fajta varians volt (driver/screen tekinteteben) az evek soran, es azt hiszem 650-bol is volt tobb. [link] A legfrissebb iteracioik nagyon hasonloak elvileg, de mondjuk egy 15 evvel ezelotti varians nem csodalkoznek, ha mashogy szolna, mivel teljesen mas anyagokat hasznaltak.

(#49346) schawo válasza assemble (#49345) üzenetére


schawo
titán

Hallgattam már régit és újat is 600-ból, 650-ből egyaránt. Kicsit más a frekimenet, de ennyi, nem ezen múlik. De mindegy, lényegtelen. Szerinted technikailag jobb a 600, szerintem meg a 650. Nem érdemes okokat keresni, túl sok ok lehet, és túl összetett a kérdés.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#49347) balisz válasza assemble (#49345) üzenetére


balisz
senior tag

A régi-új összehasonlításnál a legtöbben megfeledkeznek egy nagyon fontos tényezőről, a párnákról. A 6X0 szériánál ahogy egyre laposabb lesz a fülpárna, úgy lesz egyre melegebb a hangkarakter. Így már mindjárt teljesen megbízhatatlanok az olyan leírások ahol egy szó sincs a párnákról, valószínűleg az összehasonlítás végző nem is foglalkozott velük. Persze megértem hogy a legtöbben ebbe nem gondolnak bele, de így értelmét veszti az összehasonlítás.
Láttam egy méréses régi-új HD650 összehasonlítást, első mérésnél viszonylag nagy volt a különbség, viszont ahogy a régire is új párna került már csak marginális, csak annyi amennyi két driver között is lehet.

(#49348) Pete55555 válasza Jim74 (#49337) üzenetére


Pete55555
addikt

Circum, de (neked) sajnos nem zárt. Egyébként kifejezetten jól szól, egy MM-ben érdemes kipróbálni!

(#49313) Nerd
Na, ezért is nem amellett döntöttem. Az a fityegő kábel egy potenciális hibaforrás. Akkor inkább legyen fix. Vagy csinálják mag normálisan, aljzatosra.

[ Szerkesztve ]

...Szeretem leracsniztatni...

(#49349) Jim74 válasza Pete55555 (#49348) üzenetére


Jim74
nagyúr

Akkor maradjak a Superluxnál, amit kinéztem?

(#49350) enginev3.0


enginev3.0
félisten

Sziasztok
Lánynak kellene fejhallgató, szóval legyen szép is, amellett hogy szépen szól.

Nem kell pink
Fület átölelő
Telefonhoz, 3.5 jack
Buszon és otthoni hallgatashoz

10ezer forintig

Márka mindegy, de lehet swag /yolo

[ Szerkesztve ]

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.