Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63528) Topiccsendőr válasza Teasüti (#63521) üzenetére


Topiccsendőr
addikt

A karbiszinkron csak a fojtoszelepallas 1/4 allasaig szol barmibe bele. Be lehet allitani, h jarjon valamennyire, a szarabb hengernek szerintem tobb benzint es nyitottabb fojtoszelepallast kene adni, jozan parasztibol, h ne legyen a szar kompresszio miatt kisebb a bumm benne a tobbihez kepest. Valszeg alapjarati keverekcsavarral is az alapjarati rendszert allitani kellene hozza, talan jarna mind a negy henger.

De. Ismetlem, nem biztos h kopott a gyuru, vagy a hengerfal. Lehet hogy szelepgondja van, amit ha beallitanak jo lesz a kompresszio, es mindenki orul.
Szoval rossz iranybol kozelited meg a dolgot. (mondhatnam, h ugyanilyen antipatikus a hozzaallasa azoknak a tulajoknak, akiknek a kezet tornem, de nem akarlak megserteni) szoval nem ertem, az elobb emlitetted, h nem gond uj motort venni anyagilag. Nem ertem miert szopatod magad, es miert nem koltesz erre a motorra, legalabb annyit, h megnezzek, mi a baj forrasa.
Olyan szinten kockazatos, h bebukod a szerviz dijat, de ha meg nincs penzed a motort uzemeltetni (bocs, ha nyers vagyok) akkor miert motorozol vele?
Ezeket csak azert mondom, mert egy kicsit tele a tokom ezzel a mindegy, csinald meg ugy hogy menjen hozzaallassal, amiben nagyonsokszor volt reszem.

Nem menekülsz a csendőrség elől.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.