Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86469) sladka_pani


sladka_pani
aktív tag

Sziasztok!
Kérlek szépen segítsetek, mert eltévedtem a wifi-s routerek rengetegében, és őszintén szólva az alapfelhasználáson kívül nem is értek hozzájuk, de úgy érzem lejárt a TP-Link WR940N V2 típusú őskövületem ideje, az is csak véletlen lett 6 évvel ezelőtt, hogy ezt vásároltam..., szerintem már akkor is gagyi volt, DE! Máig kiszolgált úgy ahogy, bár néha éreztem, hogy valami kevés.
Tényleg nem értek hozzá, de elmondanám mire szeretném használni és a lényeg, hogy legalább ilyen, de inkább nagyobb hatótávval rendelkezzen (van egy kínai outdoor Wavlink AC1200 a kertben, de nem wifi repeater, hanem kábeles módban használom és nagyon szépen működik 3700nm-es telken).
Szóval a legfontosabb és ami elriasztott, hogy vannak nem stabil routerek 2021-ben :Y
- Legyen STABIL vezetékes és vezetéknélküli internetelérés egyszerre több eszközön, ne fagyjon le, ne kelljen újraindítgatni, ne akadjanak össze az eszközök! Eddig se akadtak!
- Tudja gond nélkül az 500Mbites Vidanetet (bár örülnék ha tudná a Gigabitet, kitudja később mit fejlesztenek és nem szeretnék emiatt cserélni hosszú évekig).
- 4db LAN portja legyen (PC, Repeater, TV, PS4), bár ha valami csoda folytán csak 3 van a tökéletesben, akkor a TV-t lekötöm és mehet az is Wifin.
- Wifin nagyon sok eszköz lóg rajta, sorolom: 2db laptop, 2db telefon, 6db wifis kültéri kamera, 1db klíma, 2db vendég tv, és néha még jön valaki/vendégek, nekik a laptop és telefon, tablet... és ezeknek állandóan 90%-a egyszerre.. a kamerákon vettem észre egyébként, hogy beakadnak, de még használható kategóriába esik bele.
- Ja és most fogok vásárolni még egy Amlogic S905x3-as kínai csodakütyüt médialejátszónak, valami X96 Max Plus nevezetűt, az is rajta kéne hogy legyen :)
- Kérlek segítsetek megtalálni a megfelelőt mind árban, mind stabilitásban, egyéb fétisem nincs e téren, nem értek a hálózati beállításokhoz, mindössze annyit tudok beállítani magamtól, hogy legyen jelszavas védelme :) (Nevetni ér :D )
Mi az amivel nem lövök mellé és el is boldogulok vele? Tehát be tudom üzemelni egyszerűen. Nem szeretnék semmi extrát állítgatni.
Árban ennek megfelelően kérném, felső határ legyen mondjuk 50 ezer, de nem szeretnék rá ennyit költeni, ha nem használnám ki, csak ha muszáj!
Hálás köszönetem! :R

[ Szerkesztve ]

...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.