Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71296) Kobe válasza Oppenheimer (#71294) üzenetére


Kobe
veterán

Eleg sok pszichologiai tanulmany van a zsenikrol, az atlagosnal joval magasabb absztrakcioval gondolkozni kepes emberekrol, es az eredmenyeik elegge egy iranyba mutatnak, aminek tobbek kozott resze az is, hogy egy magasabb intelligenciaju emberek joresze elveszti az egyszerubb, kevesebb absztrakcioval valo gondolkodas kepesseget, vagy ha probalja belekenyszeriteni magat, akkor a kognitiv disszonancia elobb utobb szepen bekoszon.
Az occam borotvaja / rubber duck debugging es hasonlo ok-okozati metodikai levezeteseket pont miattuk talaltak ki /lettek nepszeruek.

Namarmost Nagy nem tunik annak az alkatnak aki otthon tukor elott gyakorolja a "hogyannyomjamfullba a kretent for dummies" - t, mondhatni zsigerbol jon neki / nem igazan kell ezert a hulyesegert megeroltetnie magat.

Leirom ujra, szoszerint, harmadszor, hatha ugy megerted, hogy ez nem csodalkozas, inkabb tenyszeru cinikus karorvendezes azok fele (vannak paran a topikban), akik szerint o a megtestesult ungarische Michael Burry akitol hasra kell esni mert akkora tekintely.

Magyarorszagon a titulust meg inkabb hagyjuk, a felfele bukas / Racz kisasszonyhoz hasonlo uritoedenyek felemelkedesenek mintaorszagaban.... Sosem volt meg olyan hogy egy szobapafrany eltavolitas utan magasabbra lepett ugye? ;]
Mert akkor rogton nevezhetjuk az osszes tobbi hasonszorut menza tagnak

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.