Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66397) DJMDJM


DJMDJM
tag

Van egy életbiztosításom, tudom, hamu a fejemre, sőt, inkább malom kő, hogy belerángattak, de mikor váltam, jó ötletnek tűnt, hogy korábbi biztosítónál lévő pénzeket amik akkor jártak le ott hagyok és a gyerekeim lettek a kedvezményezettek a feleségem helyett. Mondták, az értéket mindenképp megőrzi, bukni nem fogok, ne aggódjak. Mivel főleg erőm, kedvem, de időm sem volt ezzel foglalkozni, bíztam benne, hogy nem kútba dobom, majd vmikor, miután újra életre kapok foglalkozom vele.
A hetekben felötlött bennem (majd 3és fél év után), hogy lehet feltörném, pénz is kellene és mióta itt (is) okosodom, napról-napra hülyébbnek éreztem magam miatta. :) A meglepetés ekkor jött. Masszív mínuszban van, hívtam a tanácsadót, azt mondta fogalma sincs, állampapírban van, nem lehet mínuszban az kizárt. De rájött mégis és ő nem tudja, de továbbítja a panaszom az illetékeseknek és keresnek. Senki nem keresett, elkezdtem nézegetni és látom, hogy MAX index és komoly bukovári.
[link]
Tanácsot, segítséget kérnék tőletek. Mit tudok tenni? Átrakni másba, hogy kidolgozza a veszteséget vagy várni, hogy ez visszajöjjön? Egyáltalán most mire lehet számítani, ha az MNB kamatot emel, ez ennek köszönhetően tovább esik vagy mi is történt egyáltalán. Ezt nem értem, látom át. :(
Ahogy azt sem, hogy le sem tojja a fejem a biztosító. Velük szemben van egyáltalán bármi mozgásterem, hogy nem ezt ígérték, de hogy egyáltalán még a panasszal sem foglalkoznak? Nektek hála, már látom mit szabad és mit nem és ezeket a csontvázakat ki kell söpörni a szekrényből, de ha van esélyem minél kevesebb buktával, akkor azt választanám, ez most fáj, nagyon.

THX.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.