Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz Integrale #288474 üzenetére
Grat a géphez!
Nem annyira olasz, de ovijáratra remek
3,7 alapján úgy látom nem fértek be a villanyos hatótávba túl sűrűn?[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
félisten
válasz szőröscica #288473 üzenetére
Amikor beszéltem vele privátban annyit írt (nem rakom be pontosan mit), hogy változás volt a munkában/életében így egyelőre jegeli a szürke zónát, de lehet örökre is.
-
Integrale
veterán
válasz tototos #288485 üzenetére
Szoknom kell a színt, egy jó felnivel menni fog. Állapot miatt nem vacakoltam, egyébként fehér lett volna a szempont.
Nyilván a gyári kiegészítôket már elkezdtem beszerezni, vilàgítós küszöbborítások már úton vannak.
Fogyasztás töltögetve 3,7 literen áll jelenleg, megleszünk.
Már csak egy sötétedôs belsô tükör kell, a hiányát nem tudom megszokni sajnos, csak nem olaszos a kialakítás, nincs ott a csatlakozó az extràkhoz.Ha megunod az optikai csomagot, privàtban megtalálsz.
"Bad reklám is reklám too"
-
bandus
veterán
válasz szőröscica #288473 üzenetére
minden nap bejelentkezik, csak nem ir. azert furcsalom, mert ugye meg a legnehezebb idoszakban is blogolt…. Remelem minden ok vele
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
bandus
veterán
-
Integrale
veterán
-
Szada85
aktív tag
válasz Tsebacsi #288470 üzenetére
Lehet, hogy helye válogatja, el tudom persze én is képzelni, hogy ezt valami központi felsöbb vezetö dönti el, hogy mikor hova lövik az árat, bár az egyik korábban megnézett GTI-nél maga az értékesítö srác kezdett büvészkedésbe, hogy mióta van náluk, mik járnak az autóhoz, szerviz, tüv állapot stb, és az alapján adott ajánlatot.
De simán benne van, hogy mindenhol adott az idötáv-ársáv koordinátarendszer, az is lehet egy ekkora márkakereskedésnél ez a 23-24 ezer €-s kategória a kerekítési hibának érzödik a büdzsében a készlet összértékét nézve.
Mondjuk már egészen "szórakozásnak" tekintem a keresgélést, föleg ilyen piaci "önigazolást" látva nem bánom, hogy nem kapkodok, úgy fest lassan idekint is a vevöknek fog lejteni a pálya.
-
-
Integrale
veterán
Jó sok hozzászólás gyûlt össze.
Új jármû a parkban.
"Bad reklám is reklám too"
-
Petyyyyy
addikt
válasz macilaci78 #288411 üzenetére
Na nézzenek oda.
Hétfő óta garázsban áll a zsebrakéta, nincs kép.
(#288469) Szada85 - Lehet csak hetedikén jelezték nekik, hogy évet kellene zárni és hiányzik még pár tallér a mérlegből.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
nagyúr
válasz Szada85 #288469 üzenetére
Lehet utánad ment az ukász fentről, hogy ezeket tessék csökkenteni, mert már egy ideje bent ülnek, jönnek az ünnepek, karácsonyi akció, stb.
De simán lehet az is, hogy még próbált kicsit nyerészkedni rajtad, mielőtt csökkentik.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Szada85
aktív tag
válasz Szada85 #287780 üzenetére
Kis autópiaci update, egy hét sem telt el, mióta megnéztem múlt szombaton (dec. 2) a lenti linken lévö Cuprát, akkor a srácnak sikerült 24.430€-s "listaárra" egy 24.300€-s ajánlatot mondania, mert ugye náluk "verhetetlen árak vannak, hogy pörögjön a piac", és annál olcsóbban nem fog tudja adni.
No, mit ad Isten, tegnap jött értesítés mobile-ról, hogy csökkentették az árat (meg az összes többi Cuprájuknál is), és most (dec. 7) már el lehetne hozni akár 23.180€-ért is. Ez még megnézés, és alku elötti ár, bár kiváncsi lennék itt még mennyi mozgástér lenne, vagy mi lenne a duma.
Azért 1100€ árcsökkenés szabad szemmel is látható összeg, már csak azt nem értem, hogy ha ott ül elötted egy potenciális érdeklödö (még akkor is, ha nincs üveggömbje, és nem tudja végül ki lehet a befutó), akkor miért nem próbál meg bevetni mindent is, hogy eladja a portékát?
Na sebaj, mivel jönnek az ünnepek, meg egyébként is szabadság, így az autós témát januárig jegelem, meglátjuk akkor hol fog állni a piac, de a trend elég egyértelüen látszik, mégha ez a kereskedöknek nem is feltétlen "ízlik".
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
Az Alfa küldi az évfordulós ajánlatát, az utóbbi időben, amit írtatok az alapján, már megtekintés nélkül izzítom a netrisk kalkulátort.
-
bandus
veterán
hogy vannak most a megyei matricak? Bp-ig az m1-en eleg a gyms, komarom-esztergom es pest megyei matrica meg?
szerk: muszaj megkerdeznem valahol, es hatha lattatok errol infot barmely mas topikban. nem tudja valami mi tortent bim-mel? minden reggel irt a szurke zona blogjaba, de oktober ota abbahagyta. viszont azota is bejelntkezik napi szinten. fura
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
-
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
brumi1024
veterán
válasz molnarpeter #288455 üzenetére
Utóbbival az egyszerűbb rögzíthetőségért, de utólag belegondolva szerencsésebb lett volna horoggal. Jobb oldalon van a szem, és kanyarodott kicsit az út, így folyton húzott lefele róla amikor húztam és megpróbált egyenesbe állni. Illetve igen, horoggal könnyű lett volna duplán tekerni.
-
bandus
veterán
válasz Corsa02 #288453 üzenetére
kíváncsi vagyok nagyon. az új tiguan szerintem baromi jól sikerült, reméljük ez lesz a Q3-mal is, bár ezután az is lehet, hogy elgondolkodom majd a Q5/X3 vonalon. mármint ha anyagilag belefér, akkor of course nem csak elgondolkodom majd
-
brumi1024
veterán
válasz radi8tor #288443 üzenetére
Ja nem, Dobogókőn voltam, be akartam menni a sípálya fele, hogy majd a hütténél leparkolok és sétálok kicsit. A hütteparkoló lezárva, nem baj, akkor megfordulok később (jöttek mögöttem). Sípálya tetejénél az út mellett volt hely, épp fordulok meg (közben nézem hova jött a mögöttem jövő), és lassan mennék fel az útra, de nem volt elég a lendület és szépen beült az első két kerék az út szélén lévő kis mélyedésbe, ami le volt fagyva. Próbálkozok egy pár másodpercet, már szállnak ki a másik autóból lelkes srácok, hogy segítenek (nagyon tetszett nekik az autó). Mondtam nekik, hogy megpróbálom kijátszani, picit próbálkoztam még, de aztán kitoltak ők. Valószínűleg ki tudtam volna hozni kis idővel, de így gyorsabb volt, és a srácok szerintem örültek a dolognak.
Én pedig egy E osztályt próbáltam meg felhúzni az egyik kis utcában, polgárőr is ott volt, de az FWD Kodiak nem boldogult, így megkértek engem is. Sima egyszerű vontatókötél volt, úgyhogy lendületből nem akartuk megrántani, de végül ez lett a megoldás, egy arra járó terepjárós mondta hogy ő megpróbálkozna azzal is, ha nem baj hogy esetleg elszakad a kötél, és végül úgy kijött.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz molnarpeter #288437 üzenetére
235/55 R18.willhaben lesz belőle, jó is, hogy mondod, feltolom a hirdetést, vigyék minél hamarabb, nem akarom tavaszig őrizgetni, nem férek hozzá a sílécekhez tőlük
-
radi8tor
MODERÁTOR
Behaloook [link] #tiktokalert
⭐ Stella
-
molnarpeter
nagyúr
válasz rbalint88 #288439 üzenetére
Aztán megy ködlámpával tompított helyett Az ilyen random jelenség akár valami elrohadt lámpa csati/izzótartó is lehetett (ismerős ilyesmivel küzd, csak Transiton, meg csak egyik oldalon), vagy vezérlő hiba/beázás esetleg Nem mintha engem nem zavarna, sőt... Mindig mondom a mellettem ülőknek, hogy na ennek se működik a középső féklámpája meg annak sem, kifejezetten figyelem pl körforgalom előtt
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz tasiadam #288431 üzenetére
Mai talalat: C4 Picasso, kb 10-15 eves, elol csak kodlampa, hatul minden IS vilagitott rajta. Azert ahhoz annyira mennnyire kell gyoker leszarom arcnak lenni, hogy megvard elol negy izzo kiegeset (mindket tompitott es helyzetjelzo)?
Az ilyennek siman csak fel kene tolni tovig szarazon a mezes-uvegszilankos gumibotot… -
MrSealRD
veterán
válasz Vismajor01 #288414 üzenetére
Ma reggel ez fogadott.
Igen... jól látjátok, a kép jobb felső sarkában hó iglu készül.Örültem, hogy délre lett áram... hajnal 2-5 között ment el.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
brumi1024
veterán
Találtam havat.
-
tasiadam
veterán
-
bandus
veterán
válasz Corsa02 #288427 üzenetére
mondjuk teny, hogy nem probaltam tsit (korabban volt ketto is, octavia meg golf), de, hogy oszinte legyek en nem vagyok akkora sofor, hogy ezt erezzem. jon, megy, teszi a dolgat. jo bele pakolni, kenyelmes, csendes (holnap kiderul parndorfba meg bp-re menet, hogy ez az uj gumikkal is igaz-e)
-
tasiadam
veterán
Lattam elobb BP-n egy mazdat, vagy toyotat, regi kombi volt, hogy mintha a fek es az index parban meg lenne cserelve. Amikor indexelt, a 2 feklampa parban villogott mind a 2 iranyba, amikor fekezett, szep sargan pislakolt. Es ez igy teljese. Rendben van
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Corsa02
őstag
válasz bandus #288426 üzenetére
Furcsa, szerintem a dizel klasszisokkal rosszabb a Q3-ban az S-Tronic-al mint az 1.5T. Bődület rossz a gázreakció...legalábbis nekem 2 is volt a 150Le verzióból, összkerekes meg elsőkerekes is, azoknál így volt, azóta lehet valamit csináltak vele. (Ez 2020,2021 volt)
The Truth Is Out There --->
-
bandus
veterán
válasz szőröscica #288424 üzenetére
ezzel a sorrenddel egyetértek, kivéve a középső részével a suv alap. benzin jobb lett volna, de a tesztek alapján vaahogy nem sikerült jól összehangolni itt az 1.5 tsi-t az s-troniccal, így inkább ajánlották a dízelt. jobb lett volna egy x1, de abból a legújabb széria. az nagyon baba lett, viszont az eggyel korábbit szerintem magasan veri ez a q3, vezettem viszonylag sokat. egy barátom rendelt cégesnek x1et, vagy fél éve, de még gyártásba se került... :/ gondolkodik rajta, hogy elhozatja inkább ezt a flottakezelővel: [link] erre mondjuk én is elcserélném a q3-at
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz focvis #288361 üzenetére
Hát mára ígértek a kauciót vissza, ez még nem történt meg de ugye még hosszú a nap Különben minden rendben volt, kaptam kis pecsétet papírkámra hogy minden ok (az vajon mennyit ér...)
Dupla sokk volt a hazaérés (23 fokból truttyiba, illetve a rav4 egy versenyautó az i10 1.0 robotváltó után ).
-
-
bandus
veterán
válasz focvis #288410 üzenetére
hatso futes van, de nem haromzonas sajna mint a golfban volt, csak sima legbefuvas van. a sialagutra azt mondtak, hogy nem tudjak cserelni, de az is lehet, hogy csak elege volt belolem a sracnak, azert meg rakerdezek a magyar audinal is
MC Pite: abszolut nem, szerintem tok jol nez ki:
[kép]
Tsebacsi: igen, es tok fasza a szog, ahogy a vezeto fele forditjak, ezt szerintem nagyon eltalaltak ebben a kocsiban. Majd holnap megnezem cimbi q8-at, hogy ott hogyan van.Jah es megy wireless is a carplay. Nagyon orulok ennek mar csak a primacykat kell elpasszolni, ne foglaljak a helyet a pinceben.
-
Qru
MODERÁTOR
Vasarnap ota a garazsban all a gep. Az meg
szorakepre sem erdemes.#nincsbennetarcsi
-
MC Pite
veterán
Erre még esett pár centi később.
Nem a 15-2) centi hó volt a baj, hanem hogy alul latyakos volt. Azon semmi sem tapad. A CC2ők is dolgoztak rendesen.
Ja, meg hogy a közútkezelő a kapukra, kapubeállókra be***ta a 30-50centi tömör, helyenként jeges cuccot. Nyisd ki ha tudod -főleg hazaérve, út közepén megállva amíg ezt eltakarítod.
Egy ökör terpejárós majdnem össze is törte 208 oldalát.
Másfél óra utca takarítás után hogy ki tudjak állni (vidék...vagy Mo?) végre, megyek lefelé az utcán (bő egy sávos), kihúzódok a vastagabb hóra, emberünk a Korandoval becsúszik jobb oldali kerekekkel a vízelvezetőbe. Úgy gondolta majd kijön onnan, és esze ágában sem volt a 45°ban kitekert állásonnváltoztatni mellettem sem. Ott pont volt egy kis kapubeálló, kiugratott a vízelvezetőből, és csúszott felém, 25 centire állt meg a barom állatja.Az emberek padka, vízelvezető, stb esetén csak ezt a pici apróságot szokták kifelejteni; hogy ők jól kitekerik, nyomják a gázt - de hogy mi lesz mikor végre kijön, az kimarad valamiért... Ebből gyönyörű befordulós balesetek szoktak lenni.
Azon sem agyalt mi a faszt integetek neki hogy álljon már meg (én elmegyek mellette, ő meg majd játszik utána).[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz brumi1024 #288417 üzenetére
Ja én is útnak indultam 10-kor, de addigra már szépen lehetett haladni Törökbálintra.
Ami meglepett, hogy kevesebb forgalom volt.
De azért sajnos akadtak hülyék az úton (utolsó pillanatban sávot váltós a kedvencem télen).
Gumi nekem nagyon jól szuperál. Nedves úton király.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
Bitte:
Magasabb volt a hó, mint az autók hasmagassága...Ettől függetlenül gyönyörű, imádom.
Aztán nem úsztam meg a mai kocsikázást.
Ki kellett ásni Giulietta elől egy kiálló nyomot, hogy át lehessen menni a lányomért.
Hiába... falun másképp megy.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
radi8tor
MODERÁTOR
Már biztos herótot kaptok a sok képtől amit berakok ide, szóval ma nem fotóztam le a kocsit letakarítás előtt
⭐ Stella
-
Vismajor01
addikt
Semmi havas képek tömkelege srácok, mizu?
Jöttek hozzánk rágcsálóirtásra, srác lazán behajtott telekre (15 centi hó) nyárigumival egy elsőkerekes clioval Jó ez asszondja. Hát pörgött rendesen a kerék mire lenyomta azt az 50 métert
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
MC Pite
veterán
válasz szabonagyur #288379 üzenetére
Alátenném a képet, ahogy a szomszéd félig elállja az utat, 4 autó van még mögötte az utcában aki így nem tud kihajtani. Ha letakarítaná a helyet ahol szokott állni(a szembeszomszédja előtt), mindenki elférne. Deeee baszik rá.
bandus: Nem zavar a kályhaezüst?
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
hoppacska!!
Wireless egyebkent de meg nem sikerult mukodesre birnom. Madzaggal kifogastalan. Es meg olcsobb is volt az ajanlathoz kepest, csak 718 a 725 helyett 🤭
-
MunezXBK
nagyúr
válasz grizlisandor #288393 üzenetére
Hát nem. Ha valaki kicsit is közelebb áll, nem bírok bemászni se.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem csak villanyautó esetén él az a mondás: nem szabad márkaszervizben csináltatni a komolyabb dolgokat - ők nem javítanak csak alkatrészt cserélnek benne.
Mondjuk ebben a konkrét esetben, ha tényleg senki nem tudja javítani az elég gáz. De szerintem ennek is meglesz a szervizháttere ahogyan Fordnál a PowerShift váltóknak lett.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
Villanyautós nonszensz: 4,3 millióért javítaná meg a márkaszerviz az elromlott Volkswagen e-Golfot
Az igen....
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Tado Smart Radiator Thermostat X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest