Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
válasz
sherlock82
üzenetére
Ezek szerint nem egyszerre kérték mindenkitől, nálam pénteken dobta fel.
-
sherlock82
senior tag
válasz
headhunter
üzenetére
Igen. Pàr hónappal ezelőtt.
-
sonar
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Igen
-
headhunter
addikt
Másnál is előjött a személyi + lakcím kártya fotó kötelező feltöltése?
-
válasz
Csápájev
üzenetére
A tippmixpro-n legelőször az odds-ok változnak meg, és csak utána (pár másodperccel, félperccel, stb.) az eredmény, célszerű az odds-okat figyelni. Ha ott ellentmondást látsz, akkor biztos, hogy változni fog az eredmény is hamarosan. Talán az ÁSZF-ben van, hogy a végeredmény megállapításához 2 független forrásból kell beérkeznie az adatnak, de valószínű, hogy meccsközi eredménynél nincs így. Ahogy már írtam, az eredmenyek.com-on gyakoribb a helyesbítés. Egy időben kell több fogadási/eredmény oldalt figyelni, ennyi.
Belépés: nekem Chrome alatt nincs problémám, Firefox alatt van. -
Csápájev
őstag
válasz
Dan-szan
üzenetére
Köszi,neked is grat.
Így van,ahogy mondod. Minden ilyen fogadó oldal napi szinten milliárdokat pörget,ehhez képest nincs egy normális felületük évek óta.
Ötször kell belépnem,hogy egyszer sikerüljön.
Ez egy röhej, klasszikus állami mentalitás, senki nincs megnevezve,mint felelős.
A reklamációmat is tök amatőr szinten kezelték. -
Dan-szan
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Politikától mentesen, de ebben az országban tényleg az lett, hogy senki nem vállal felelősséget semmiért
. Persze ez csak a nagyokra vonatkozik, a kicsin leverik.
De hogy jó hír is legyen, a múlt héten nekem is jött egy 8-as kötés, természetesen szintén kicsiben
, de hogy kinek mi a kicsi....
Grat a 6-hoz
! -
Csápájev
őstag
válasz
efemm
üzenetére
Az szép

Ami miatt érdekes volt nekem ez a szituáció,hogy ezen a meccsen nem volt semmi bonyolult stornózás, videózás.
Egy olyan meg nem adott gól volt csupán,ahol még var sem volt, a bíró rögtön jelezte,hogy nem gól.
Ennek ellenére bekerült az eredmények közé ez a gól és maradt egy viszonylag nagy ods, 4,5 szeres azon,hogy mindkét csapat lő gólt. (félidő tájékán)
Nem vagyok összeesküvés elmélet hívő,de nekem ez kicsit sántít
Mindegy,letojom, bejött egy 6-os kötés a héten,az vigasztal
, bár én csak kicsiben játszom 
-
válasz
Csápájev
üzenetére
Olyan is van, hogy -leginkább élőzésnél- megnyersz egy fogadást, pár percen belül jóváírják, felteszed gyorsan valami másra, majd ezután derül ki, hogy mégsem az lett a kimenetel -pl. visszavonta a var-, stornózzák a nyereményed, és az egyenleged pedig mínuszba megy.
-
v-man
őstag
válasz
pohár
üzenetére
Amit még jó tudni : Döntetlen kimenetelre tett fogadásnál a korai kifizetés nem érvényesülhet, hiszen a korai kifizetés érvényesülésének feltétele, hogy nyertesnek tippelt csapat kerüljön kétgólos előnybe. Döntetlenre tett tippnél fogadásod akkor lesz nyertes, ha a mérkőzés végeredménye döntetlen lesz.
Ennek ellenére tenni lehet az 1-2 tizeddel csökkentett oddsos korais X-et is, de azzal a fogadó csak szívatja magát előnyök nélkül, az lenne korrekt, ha döntetlenre ott épp magasabb oddsot adnának.
pl. a mai FTC-DVSC szuper oddson 0.15 eltérés.
[kép] -
Csápájev
őstag
Ma fogadtam a Hoffenheimre.
hamar vezetni kezdett, gyorsan 2:0 lett.
Most az 56. percben vagyunk, tippmixpro már lezárta,mint kiértékelt fogadást,nyertem.
Ezmi?
2 gól után korai kifizetés van? És ha a vége 2:3 lesz? -
válasz
Csápájev
üzenetére
Szerintem ne reklamálj. Ezért kell mindig egyszerre két független forrást nézni, ha élőzöl. Mondjuk eredmenyek.com és tippmix. Elég gyakori amúgy, hogy valamelyiken később változik az eredmény, sőt, az sem ritka, hogy pl. csak félidőben módosítanak, sokszor láttam. Az is gyakori, hogy valahol berakják a gólt, a másikon nem, és két perc múlva kiderül, hogy tényleg visszafújta a var. Az sem mindegy, hogy tippmix-ben a listát nézed, vagy közvetlenül a meccset. A tippmix tapasztalataim szerint pontosabb ebből a szempontból, mint az eredmenyek.
-
Csápájev
őstag
Ügyfélszolgálat ID számot vagy egy 40-el kezdődő számot kér tőlem,mint a fogadás azonosító száma, namost nálam ilyen nincs a Naplóban a fogadásnál.
Szerintetek?
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
A most zajló Porto meccsre ránéztem és mivel írta, hogy az ellenfele vezet egy góllal és jó odsot írt meg is tettem gyorsan, hogy mindkét csapat lő majd gólt.
Erre most nézem, nem is annyi az eredmény, amennyi a tippmixpro ír, hanem 0:2re vezet a Porto.
Ilyenkor hol tudok reklamálni?
Szerencsére le is fotóztam. -
Örni
senior tag
Valaki próbálja már ki legyen szíves: tippmixpro oldala tableten álló formátumban nálam nem görgethető lefelé, csak ha vízszintesbe fordítom a talbetet. Tippmix szerint az oldal tökéletesen működik, nálam ez már hetek óta nem megy. Köszi!
-
Csápájev
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Én ezt az ingyen ötezret behúztam, sőt 😋
-
bazsimano
őstag
Koszonom mindenkinek. Akkor majd probalkozom..mert mondom eddig nekem nem sikerult...majd meglatjuk

-
bazsimano
őstag
Ezt a bonuszt ti igenybe tudjatok venni? Nekem ezek az ingyenes fogadasok sosem jelennek meg...
-
Dozbik
tag
Starladder Budapest Major (CS2 esport), Parivision tovabbjut az elso szakaszbol 1.5. En Betwinneren raktam. Nem a vilag legjobb oddsa, de ez a csapat tizmeccses gyozelmi szeriaban van es egy nagyon stabil iranyitojuk + coach-csuk van, akiknek proven track recordjuk van ezen a szinten + az egyik legkonnyebb ellenfelet kaptak az elso korre, ugyhogy ok nekem nagyon eros favoritok a tovabbjutasra.
Mivel ebben a szakaszban meg sok BO1-et jatszanak, azoknak sokszor kiszamithatatlan a vegkimenetele, ezert esszerubbnek meg egy fokkal biztosabbnak tunt arra tenni, hogy az egesz szakaszbol tovabbmennek-e vagy sem. -
tisn
veterán
valaki ismeri ezeket? tul szep, hogy igaz legyen.
https://maitippmixtippek.hu/
-
draco31
veterán
Az hogy van, hogy mikor enged kivenni pénzt, és lezárni így a szelvényt?
Nem bírok rájönni a mikéntjére.
Tegnap is volt egy 10 meccses szelvényem, eleinte írt kis aprót, 500Ft környékét, aztán már ott jártam, hogy 6 meccs jó volt, véget is értek. Maradék 4 még nem kezdődött el. A véget értekbe olyan is volt aminél írta, hogy korai kifizetés. De onnantól végig csak annyi, hogy cash out nem elérhető. -
hobizoli
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
en arra szeretnek amr rajonni, hogy mikent kell ugy bejelentkezni, hogy amikor beirom a tetet ne azt irja, hogy a fogadashoz elobb jelentkezz be, mikozben be vagyok jelentkezve
vkiket ugy ki kene rugni mar ezert a vezetosegbol, hogy le se essenek.... -
Csápájev
őstag
Miért van az,hogy ha egy meccsre fogadok,bejelölöm ki nyer és hogy X-gólnál több lesz,arra azt írja kötéstiltás van?
But why? -
Csápájev
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Szia,tőlem nem.
-
sherlock82
senior tag
tippmix pró oldal töletek is kért a közelmúltban adat ellenőrzést? okmányok feltöltését kérték, mert nem engedtek fogadni amíg ez meg nem történt.
-
AMD94
junior tag
Sziasztok!
Vannak külföldi oldalak például spinit,purebets visszatudnak élni a bankkártyámmal ha azzal fizetek be hozzájuk ?
-
draco31
veterán
-
bazsimano
őstag
Mitol van h azt irja h a tet nem haladhatja meg a 0 ft??? Vicc
-
draco31
veterán
Nálam most épp ilyen, és ettől csak rosszabb más böngészőben.

-
Csápájev
őstag
válasz
underdark
üzenetére
Tippmixpro?
Igen,kb egy éve rossz, képtelenek megcsinálni.
Általában 2 -3 alkalom után enged belépni és fogadni. A többi funkció,mint napló meg ilyenek,azok még ritkábban működnek.
Nem véletlenül áll 1,4 csillagon google playen
Ha sikerül fogadni,akkor egy képernyőmentést mindig csinálok,mert volt már,hogy nagyon nehezen akart megjelenni,hogy nyertem
-
underdark
aktív tag
Üdv
Másnak is sokszor rossz az oldal?
Mosntaában rengetegszer jön be ez a 23-1-20 hibakód
Ha igen van erről valami infó, hogy mi ez?
Köszi -
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap megjátszottam a Chelsea -Pool meccset hogy mindent csapat szerez gólt és a végén a Pool nyer ,a GG bejött a Pool győzelem nem a Tippmix radar mégis nyertél feliratot mutat.Ha bejött a GG akkor annak a szorzója lett a nyeremény? -
draco31
veterán
Lejátszották a meccset, természetesen elment rajta. Erről ennyit...
-
draco31
veterán
válasz
fekomat
üzenetére
Akkor inkább számolják el 1-essel, az a biztosabb.

Bár 1.5 volt a 6 ellen, szóval talán ott is biztos lenne a győzelem.
Teljesen ilyen ismeretlen csapatok, random országok, csak a szorzókat néztem. 1-2 hetente rakok egy ilyet, de most van legközelebb a nyeréshez. Illetve amcsi focit szoktam néha.Köszi!
-
draco31
veterán
Hello!
Tippmixpron adtam fel tegnap egy szelvényt, éjszakai-hajnali meccsek. 15db, 14 jött is, egy meg szürke. De nem találok infót róla, hogy mi van vele. Ez így bukta lesz, vagy mi van ilyenkor?
-
pohár
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
igen, ők vették meg az Unibetet, ha jól emlékszem

-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Tippmixpron kívül van más legális mód itthon online fogadásra?
A tippmixpro hetek óta nem működik sajnos. -
pohár
félisten
ah, még egy sárga kellett volna a Juve meccsre, olyan jó kis betbuilderes szelóm volt rá

de legalább papíron jött 25k, annak örülök

-
esbii22
őstag
Keddenként van most min 5000 befizetése esetén 100% bónusz. Jól értem a leírásban, hogy minimum 2-es oddsra kell fogadni 5000 Ft értékben három külön szelvényen, szept 11 23:59-ig?
-
Rhair
csendes tag
.rossz topik volt
-
Janosi129
friss újonc
Erre gondolsz? https://sportfortuna.com/tippmix-blog/qarabag-ftc-fogadas-tippmixpro-5000/ Itt azt írják, hogy minden felhasználónak jár csak vigyázz hogy ne legyen aktív bónuszod mert múltkor már jártam én úgy pórul, hogy két bónuszt akartam forgatni és az egyiket nem számolta bele.
-
v-man
őstag
válasz
bazsimano
üzenetére
Nekem olyan jött ma, hogy ha fogadok 5000 Ft-ért a Fradi meccsre (saját zsebből), akkor jár majd az 5000 Ft ingyen fogadás, csak azután lesz a legördülő menü a tétnél. Igényelni meg kellett ezt is, nem kizárt a Tiéd más feltételekkel járt, mert haver tegnap kapott US Open bónuszt is, én meg nem.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
egy gyors kerdes...pron van valami 5000es ingyenes fogadas...megigenyeltem a bonuszt de sehol sem latom, hol lenne barmilen ingyenes fogadas legordulo vagy barmi... Ti megtalaltaok?
-
Kardos.N
tag
Mai nap UTE 3.0 odss.
Nem a kedvenc csapatom , de a pénz az pénz 💸 💰
-
v-man
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Igen, előző 2 fordulóban is így volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Mini PC
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Bittorrent topik
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mavic 2 Pro drón +táska +szűrők +landing pad
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Persze ez csak a nagyokra vonatkozik, a kicsin leverik.
, de hogy kinek mi a kicsi....
!

ezt nem tudtam,érdekes

lehet, hogy amit osszevalogattam esemenyek azokat nem lehet ingyen megtenni?