Új hozzászólás Aktív témák

• Tsebacsi
    nagyúr
    válasz Doki16 üzenetére #159158

Nem mindig jó egy változás, ez biztos. Nekünk volt minden féle autónk, 3 ajtós, 5 ajtós, kombi, szedán, én mindet kedveltem, és mikor lett saját autóm, mindig szerettem volna szedánt (is), de a praktikum és a pénztárca győzött. Viszont vannak státuszok és... Nem is tudom hogy fogalmazzam meg, berögzült dolgok?!, hogy nekem pl. egy rendőrautó szedán legyen, egy céges vezetői autó szedán legyen, az iskolában is, mikor egy gyerek lerajzol egy autót, az szedán, nem SUV vagy kombi vagy 5 ajtós (persze ma már ki tudja).

(#159157) kisza25: A Pro Ceed pl. nagyon tetszik, de 1x volt üléspróba asszonnyal együtt, és kicsit bunker szerűnek tűnt, plusz azt néztük, hogy hátulra tuti nem fér be úgy a hűtőláda, mint a Fókába (egy szedánba se persze).

Párszor elkap az az érzés, hogy túl gyorsan döntöttem a Fóka mellett, hogy nem néztem meg (elég) mást is, csak Astra, Oktáv és i30, utóbbi kettő drága volt, előbbi meg lehet racionálisabb döntés lett volna, de a szívemre hallgattam.
    A SUV-ok már akkor is drágák voltak, valahogy képbe se kerültek (A Kuga is de szép, de drágább is), a franciák valahogy sosem, pedig a 308 bele tök jó, az előző generációs Megane kombi nagyon tetszett, baromi jó reklámja volt:
    -Uram, miért akarja megvenni? (megane kombi) Gyerek? Család? Sok csomag?
    - Nem, egyszerűen tetszik.
    Így voltam vele én is... :D

Aztán ez a tök jó Focus lett :DDD

Bocsi, kicsit bő lére lett eresztve, kialudtam magam délután :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés